dark_master Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 θα βρείτε μαζεμένα τα κουπόνια σε gearbest ΕΔΩ για να μπαίνετε να κάνετε σύγκριση στις τιμές με τα άλλα site σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει κάτι απο αυτά ;) Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skolix Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 (edited) :D:D:D:D:D:D:D:D: Edited December 11, 2014 by skolix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 θα βρείτε μαζεμένα τα κουπόνια σε gearbest ΕΔΩ για να μπαίνετε να κάνετε σύγκριση στις τιμές με τα άλλα site σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει κάτι απο αυτά ;) Nice.!!!!!!! Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Από merimobiles έχω παραγγείλει 3 φορές, χωρίς κανένα πρόβλημα. Στο τοπικ του gear διαβάζω τα χειρότερα. Το efox νομίζω, χωρίς να έχω κάνει αγορά ακόμα, ότι είναι εντάξει. Ο χρόνος θα δείξει. Θα το δοκιμάσω σίγουρα πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Από merimobiles έχω παραγγείλει 3 φορές, χωρίς κανένα πρόβλημα. Στο τοπικ του gear διαβάζω τα χειρότερα. Το efox νομίζω, χωρίς να έχω κάνει αγορά ακόμα, ότι είναι εντάξει. Ο χρόνος θα δείξει. Θα το δοκιμάσω σίγουρα πάντως. Καλά τα λες αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkerath Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Από merimobiles έχω παραγγείλει 3 φορές, χωρίς κανένα πρόβλημα. Στο τοπικ του gear διαβάζω τα χειρότερα. Το efox νομίζω, χωρίς να έχω κάνει αγορά ακόμα, ότι είναι εντάξει. Ο χρόνος θα δείξει. Θα το δοκιμάσω σίγουρα πάντως. Στο θεμα με το gearbest εχουν θεμα γιατι ειπαν οτι θα στειλουν καποια τηλ μια συγκεκριμενη ημερομηνια και εχουν αργησει καμια βδομαδα και εχουν τρελαθει ολοι... Κατα τ'αλλα κανενα προβλημα, εμενα μου στειλαν λαθος αντικειμενο και μεσα σε μια μερα μου το ξανα στειλαν και μου ειπαν να κρατησω δωρο και το λαθος. Απλα δεν με καιει αν θα εχω ενα δεμα αυριο η σε ενα μηνα... γιαυτο αγοραζω και απο Κινα αλλωστε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. December 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Στο θεμα με το gearbest εχουν θεμα γιατι ειπαν οτι θα στειλουν καποια τηλ μια συγκεκριμενη ημερομηνια και εχουν αργησει καμια βδομαδα και εχουν τρελαθει ολοι... Κατα τ'αλλα κανενα προβλημα, εμενα μου στειλαν λαθος αντικειμενο και μεσα σε μια μερα μου το ξανα στειλαν και μου ειπαν να κρατησω δωρο και το λαθος. Απλα δεν με καιει αν θα εχω ενα δεμα αυριο η σε ενα μηνα... γιαυτο αγοραζω και απο Κινα αλλωστε... 21 μερες δεν τις λες και "καμια βδομαδα"... Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkerath Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 21 μερες δεν τις λες και "καμια βδομαδα"... Τελος παντων, παμε πολυ εκτος θεματος. Ο καθενας εχει την αποψη και την εμπειρια του και μπορει να κρινει μονος του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. December 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 μολις προλαβα ενα leagoo lead 5 στα 49 δολλαρια απο cool και χωρις εξοδα μεταφορας...........(αργοτερα θα γραψω αναλυτικα το τροπο) Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agganis Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 μολις προλαβα ενα leagoo lead 5 στα 49 δολλαρια απο cool και χωρις εξοδα μεταφορας...........(αργοτερα θα γραψω αναλυτικα το τροπο) Σε προσφορα το πηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 μολις προλαβα ενα leagoo lead 5 στα 49 δολλαρια απο cool και χωρις εξοδα μεταφορας...........(αργοτερα θα γραψω αναλυτικα το τροπο) Μπα... Είσαι κι εσύ ψεύτης, όπως εγώ!!!!! Δεν το πήρες!!!!! Απλά προμοτάρεις το μαγαζί!!!!!!! Υ.Γ.: Χαριτολογώντας, ως απάντηση σε κάτι ανεγκέφαλους εδώ μέσα, που όταν είπα ότι πήρα τηλέφωνο από το efox με 50% έκπτωση, με χαρακτήρισαν εμμέσως ψεύτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 http://promotion.geekbuying.com/promotion/1212_xiaomi_collection_sale?utm_source=newsletter&utm_medium=EDM&utm_campaign=DM_20141210_Xiaomi%20Products%20Collection__banner Καλες εκπτώσεις σε Xiaomi στο geekbuying Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. December 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Σε προσφορα το πηρες? ναι απο cooloicool 49,99 Μπα... Είσαι κι εσύ ψεύτης, όπως εγώ!!!!! Δεν το πήρες!!!!! Απλά προμοτάρεις το μαγαζί!!!!!!! Υ.Γ.: Χαριτολογώντας, ως απάντηση σε κάτι ανεγκέφαλους εδώ μέσα, που όταν είπα ότι πήρα τηλέφωνο από το efox με 50% έκπτωση, με χαρακτήρισαν εμμέσως ψεύτη... αστους να λενε .να σου πω την αληθεια ημουν και γω λιγο δισπιστος ,ομως το τσιμησα μαλλον απο τυχη και δε με χαλαει καθολου. Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. December 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 μολις προλαβα ενα leagoo lead 5 στα 49 δολλαρια απο cool και χωρις εξοδα μεταφορας...........(αργοτερα θα γραψω αναλυτικα το τροπο) η ωρα που προμοταρουν ισως δεν ανταποκρινεται.πηρα το κινητο σχεδον 45 λεπτα μετα την promotion time τους.ειχα συνδεθει κανονικα με τα στοιχεια μου,επελεξα το προιον και μου εβγαλε την αντιστροφη μετρηση και διπλα ποσα items ειχαν απομεινει.το εβαλα στο καλαθι και επελεξα κατευθειαν check out with paypal.μου εβγαλε τα στοιχεια μου,πληρωσα και thats it. Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 η ωρα που προμοταρουν ισως δεν ανταποκρινεται.πηρα τοΕγώ πνητο σχεδον 45 λεπτα μετα την promotion time τους.ειχα συνδεθει κανονικα με τα στοιχεια μου,επελεξα το προιον και μου εβγαλε την αντιστροφη μετρηση και διπλα ποσα items ειχαν απομεινει.το εβαλα στο καλαθι και επελεξα κατευθειαν check out with paypal.μου εβγαλε τα στοιχεια μου,πληρωσα και thats it. Μήπως δεν είχε τόσο μεγάλη ζήτηση και είχαν μείνει κάποια κομμάτια ; 45 λεπτά μετά μου φαίνεται λίγο δύσκολο*, χωρίς να αμφισβητώ τα λεγόμενα σου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 η ωρα που προμοταρουν ισως δεν ανταποκρινεται.πηρα το κινητο σχεδον 45 λεπτα μετα την promotion time τους.ειχα συνδεθει κανονικα με τα στοιχεια μου,επελεξα το προιον και μου εβγαλε την αντιστροφη μετρηση και διπλα ποσα items ειχαν απομεινει.το εβαλα στο καλαθι και επελεξα κατευθειαν check out with paypal.μου εβγαλε τα στοιχεια μου,πληρωσα και thats it. Τι λετε τωρα ρε παιδια?Λιγα δευτερα μετα τις 13.00 τα παντα ειχαν εξαντληθει.Οπως καθε μερα.Μυστικα και μαγικα κολπα δεν υπαρχουν.Ολοι check out with paypal παταμε αλλα μετα μας πεταει το συστημα. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 (edited) η ωρα που προμοταρουν ισως δεν ανταποκρινεται.πηρα το κινητο σχεδον 45 λεπτα μετα την promotion time τους.ειχα συνδεθει κανονικα με τα στοιχεια μου,επελεξα το προιον και μου εβγαλε την αντιστροφη μετρηση και διπλα ποσα items ειχαν απομεινει.το εβαλα στο καλαθι και επελεξα κατευθειαν check out with paypal.μου εβγαλε τα στοιχεια μου,πληρωσα και thats it. Μήπως την ώρα του promotion, λόγω φόρτου, απλά κολλάει η σελίδα και ουσιαστικά το out of stock που γράφει είναι πλασματικό; Γιατί εάν ισχύει αυτό, ίσως δεν είναι και τόσο κουλό το να το τσιμπήσεις μετά από τόση ώρα. Άλλωστε, μετά τις 13:05΄, δεν νομίζω να έχουν μείνει και πολλοί χρήστες στην σελίδα του καταστήματος!!!!! Αυτό που δεν στέκει όμως, είναι το να σου βγάζει countdown, 45 λεπτά μετά την λήξη του!!!! Αλήθεια, πόσα διαθέσιμα κομμάτια έγραφε την ώρα που το πήρες; Edited December 12, 2014 by nikkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Το δοκιμασα χτες αυτο.Μεχρι τις 13.30 εκανα συχνα refresh αλλα τιποτα.Eιναι τεραστια η ζητηση.Ειναι θεμα 90% τυχης και 10% ταχυτητας ωστε να πετυχεις κατι. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Εγώ πάντως περιμένω το δικό μου EFOX SMART E5 από βδομάδα (NL post), το οποίο αγόρασα με 49% έκπτωση από το Coolicool σε μια από τις μέρες προσφοράς (96$ αντί 189$).....τύχη φυσικά, αλλά και ρίσκο μου, μιας και είναι άγνωστη σαν μάρκα.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Elephone p3000s με κουπόνι ElephoneHF απο 193.99 στα 171.99 στο Gearbest! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Elephone p3000s με κουπόνι ElephoneHF απο 193.99 στα 171.99 στο Gearbest! χαχαχαχα μετά τη νίλα με τα s200 βγάζουν και φωτογραφίες να δείξουν οτι τα έχουν σε stock :lol: Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 χαχαχαχα μετά τη νίλα με τα s200 βγάζουν και φωτογραφίες να δείξουν οτι τα έχουν σε stock :lol: Καλά δεν το λες και μεγαλο στοκ 10-11 κομάτια :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Καλά δεν το λες και μεγαλο στοκ 10-11 κομάτια :p με έκανες και τα μέτρησα :lol: Αν παρατηρήσεις κάτω δεξιά στην φωτογραφία φαίνονται οι γωνίες από τα κουτιά , είναι 6 τμχ στη στοίβα επι 10 μας κάνουν 60 κομμάτια :D, εντάξει γι αυτούς είναι πολλά , καινούργιο μαγαζί είναι , γι'αυτο μας έχουν γεμίσει και με εκπτωτικά κουπόνια. Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Εκτος και αν προεξεχουν τα καπακια, οπότε ειναι 30 κουτια :lol: Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 με έκανες και τα μέτρησα :lol: Αν παρατηρήσεις κάτω δεξιά στην φωτογραφία φαίνονται οι γωνίες από τα κουτιά , είναι 6 τμχ στη στοίβα επι 10 μας κάνουν 60 κομμάτια :D, εντάξει γι αυτούς είναι πολλά , καινούργιο μαγαζί είναι , γι'αυτο μας έχουν γεμίσει και με εκπτωτικά κουπόνια. Ναι ρε συ εχεις δίκιο,στραβωμαρα μου :eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts