OAL Δημοσιεύτηκε October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 12, 2014 Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους, Εχω το G2 εδω και περίπου 8 μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος σε όλα , μόνο σε ένα πράγμα δεν είμαι ευχαριστημένος το οποίο είναι πολύ βασικό για μένα . Δέν είμαι ευχαριστημένος απο την ένταση της στάθμης ήχου απο τα ακουστικά και απο την ποιότητα του . Δοκίμασα κάποια καλά ακουστικά , τα πράγματα βελτιώθηκαν αλλά όχι αυτό που θέλω . Εχετε να μου προτείνεται κάποιο άλλο smartphone με όλα τα καλά του g2(μπαταρία..κ.τ.λ.) αλλά με δυνατή στάθμη έντασης εξόδου και ποιοτικότερου ήχου απο τα ακουστικά. ? Δέν έχω πρόβλημα αλλαγής πλατφόρμας λειτουργικού και budget περίπου μέχρι τα 400euro . Σας ευχαριστώ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Xperia Z2 που εχει και Noise Cancelling Headphones που ειναι εξαιρετικά και τα δίνουν στη συσκευασία. http://www.androidcoliseum.com/2014/06/sony-z2-noise-cancelling-headphones.html http://www.skroutz.gr/s/4503696/Sony-Xperia-Z2-LTE-16GB.html Επίσης την άριστη αυτονομία θα την βρεις εξισου όσο θυμάμαι εγώ με την 4.2.2 του g2 που το είχα επι ένα εξάμηνο. Στο z2 που ήταν το αμέσως επόμενο κινητό βρήκα την ίδια εξαιρετική αυτονομία και κέρδισα σε ποιότητα κατασκευής συν καλύτερα specs,εννοείται απροβλημάτιστη και full ομαλή λειτουργία και ομαλότητα της συγκεκριμένης πρότασης απο τη Sony. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Στην κατηγορία του ήχου δυστυχώς 2 μόνο εταιρίες ασχολούνται σοβαρά. Η HTC και η Apple. Μιλάω αν θες και καταλαβαίνεις από πολύ καλό ήχο. Αμέσως μετά έρχεται το G3 για μένα και μετά όλοι οι άλλοι. Το Ζ2 που σου πρότεινε ο Άλεξ δεν έχει ικανοποιητικό output (που μπορεί να καλυτερεύσει με τα ακουστικά της sony) και για μένα ο ήχος είναι απλά ικανοποιητικός, τίποτα σπουδαίο. Επομένως ή κάνεις υπομονή να πέσει η τιμή του Μ8 ή παίρνεις κανένα one mini 2, αφού το Μ7 δεν έχει τη μπαταρία που θες. Μπορείς να πας σε κάποιο μαγαζί με τα ακουστικά σου και να δοκιμάσεις κάποια κινητά για να έχεις προσωπική άποψη. Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. October 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Σωστά πολύ σωστά, σας ευχαριστώ πολύ παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 στα smartphones αν θέλεις καλό ήχο επιλέγεις.......... htc(one series), oppo(find series) και iphone (αν και μέτριος ηχος στα ηχεία σε ένταση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. October 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 στα smartphones αν θέλεις καλό ήχο επιλέγεις.......... htc(one series), oppo(find series) και iphone (αν και μέτριος ηχος στα ηχεία σε ένταση) Ναι , ναι απο τα ηχεία αν η ένταση είναι μέτρια δεν με τρελάνει και πολύ , αυτό που με ενδιαφέρει είναι απο τα ακουστικά να έχω δυνατή ένταση και ποιότητα . Πάντως όντως όπως λες και εσύ, αλλά και τα άλλα παιδιά οτι η ποιότητα ήχου του iphone είναι πολύ ανώτερη σε σχέση με το G2 που μπόρεσα να συγκρίνω σήμερα με ένα iphone4S ενός φίλου . Σαν ένταση(πάντα για το 4S) δεν είδα καμία μεγάλη διαφορά αλλά η ποιότητα θα έλεγα όντως είναι μεγάλη. Την σύγκριση την έκανα βάζοντας το ίδιο κομμάτι στίς 2 συσκευές και με τα ίδια ακουστικά. Σε ευχαριστώ πολύ Καλό βράδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Ναι , ναι απο τα ηχεία αν η ένταση είναι μέτρια δεν με τρελάνει και πολύ , αυτό που με ενδιαφέρει είναι απο τα ακουστικά να έχω δυνατή ένταση και ποιότητα . Πάντως όντως όπως λες και εσύ, αλλά και τα άλλα παιδιά οτι η ποιότητα ήχου του iphone είναι πολύ ανώτερη σε σχέση με το G2 που μπόρεσα να συγκρίνω σήμερα με ένα iphone4S ενός φίλου . Σαν ένταση(πάντα για το 4S) δεν είδα καμία μεγάλη διαφορά αλλά η ποιότητα θα έλεγα όντως είναι μεγάλη. Την σύγκριση την έκανα βάζοντας το ίδιο κομμάτι στίς 2 συσκευές και με τα ίδια ακουστικά. Σε ευχαριστώ πολύ Καλό βράδυ τότε και πάλι μένουμε σε αυτές της 3 προτάσεις......... (μόνο αυτές η 3 εταιρείες δίνουν πραγματικο βαρος οτι αφορά των ηχο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. October 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 τότε και πάλι μένουμε σε αυτές της 3 προτάσεις......... (μόνο αυτές η 3 εταιρείες δίνουν πραγματικο βαρος οτι αφορά των ηχο) Μάλιστα κατάλαβα πρέπει να μπει το χέρι αρκετά βαθιά στην τσέπη αν θέλουμε ποιότητα ήχου.....χα!χα!χα! Καλό βράδυ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 τότε και πάλι μένουμε σε αυτές της 3 προτάσεις......... (μόνο αυτές η 3 εταιρείες δίνουν πραγματικο βαρος οτι αφορά των ηχο) Δεν έχω ακούσει τα oppo, αλλά το 7a είναι ότι χειρότερο υπάρχει με stereo crosstalk -15.7. Το 7 βλέπω τα πάει καλύτερα. Μάλιστα κατάλαβα πρέπει να μπει το χέρι αρκετά βαθιά στην τσέπη αν θέλουμε ποιότητα ήχου.....χα!χα!χα! Καλό βράδυ :D Δυστυχώς ναι, εκτός αν κάνεις παραχώρηση στην μπαταρία (HTC M7) ή στη ram (HTC mini 2). Πήγαινε να ακούσεις το G3 όμως, είναι πολύ καλό κι αυτό, πολύ κοντά με το Μ8/iphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. October 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Δεν έχω ακούσει τα oppo, αλλά το 7a είναι ότι χειρότερο υπάρχει με stereo crosstalk -15.7. Το 7 βλέπω τα πάει καλύτερα. Δυστυχώς ναι, εκτός αν κάνεις παραχώρηση στην μπαταρία (HTC M7) ή στη ram (HTC mini 2). Πήγαινε να ακούσεις το G3 όμως, είναι πολύ καλό κι αυτό, πολύ κοντά με το Μ8/iphone. Ναι καλά λες θα πάω να το ακούσω το G3 και έχει πέσει η τιμή αρκετά.... Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Μάλιστα κατάλαβα πρέπει να μπει το χέρι αρκετά βαθιά στην τσέπη αν θέλουμε ποιότητα ήχου.....χα!χα!χα! Καλό βράδυ :D ο ναι και τα 3 κοστίζουν αρκετά :X Δεν έχω ακούσει τα oppo, αλλά το 7a είναι ότι χειρότερο υπάρχει με stereo crosstalk -15.7. Το 7 βλέπω τα πάει καλύτερα. Δυστυχώς ναι, εκτός αν κάνεις παραχώρηση στην μπαταρία (HTC M7) ή στη ram (HTC mini 2). Πήγαινε να ακούσεις το G3 όμως, είναι πολύ καλό κι αυτό, πολύ κοντά με το Μ8/iphone. 7 με 7a πέρα απο ολα τα άλλα διαφέρουν στην κάρτα ήχου (τελειος διαφοερετικη :p ) (δυστυχώς) g3 στα ακουστικά καλούτσικο ειναι (έως πολύ καλό) στα ηχεία θα το χαρακτήριζα μουφα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 HTC one και Sony Z2 με διαφορά. Και τα δύο έχουν άριστη ποιότητα ήχου αλλά και ένταση στα ακουστικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 τι είναι το stereo crosstalk 15 κάτι στο 7α;; είναι η προτίμησή μου σε αυτά τα επίπεδα τιμών και θα ήθελα να ξέρω...ευχαριστώ Παράθεση NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts