panos_27 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Τι φάση; τώρα τι κάνουμε;; λέτε να γίνει ο γουαλι, γρήγορος; γιατί στα κόμικ, ο γουαλι γουεστ είναι ο φλας της 3ης γενιάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Τι φάση; τώρα τι κάνουμε;; λέτε να γίνει ο γουαλι, γρήγορος; γιατί στα κόμικ, ο γουαλι γουεστ είναι ο φλας της 3ης γενιάς δες το τρειλερ δεν μας αφηνει ο μπαρυ....:) Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Λογικά τον μετέφερε σε άλλη διάσταση. Επίσης, η Άιρις έχει μπλέξει τα μπούτια της...ας αποφασίσει τι θέλει πια. Επίσης τα 2 πιτσιρίκια που εκτέθηκαν στην ακτινοβολία λογικά θα γίνουν γρήγοροι. Αυτή η σεζόν ήταν πολύ καλή πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Λογικά τον μετέφερε σε άλλη διάσταση. Επίσης, η Άιρις έχει μπλέξει τα μπούτια της...ας αποφασίσει τι θέλει πια. Επίσης τα 2 πιτσιρίκια που εκτέθηκαν στην ακτινοβολία λογικά θα γίνουν γρήγοροι. Αυτή η σεζόν ήταν πολύ καλή πάντως. Πολύ καλή όντως, καμία σχέση με τη μετριότητα του αρροου. Πιστεύω ότι δε θα γίνουν γρήγοροι, μιας και τους χτύπησε η σκοτεινή ύλη μόνο, όχι κεραυνός, άρα ίσως γίνουν κάτι άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Λογικά θα γίνουν,καθώς υπάρχουν και στα κόμικ. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Λογικά θα γίνουν,καθώς υπάρχουν και στα κόμικ. Α, ναι; Τότε παίζει δυνατά αυτή η εκδοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Aποκλειεται να γινουν. Η σειρα λεγεται The flash και οχι the flash ,wally west and jesse quick και αν γινουν λογικα θα φυγουν απο το την σειρα για αυτον ακριβως το λογο. Απιθανο να υπαρξει και αλλος ταχυτατος ενω ο πρωταγωνιστης ειναι ταχυτατος και σειρα εχει το ονομα του.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Ο ένας το βάζει σε spoiler και ο άλλος κάνει παράθεση και το αποκαλύπτει! OMG :lol::X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Ο ένας το βάζει σε spoiler και ο άλλος κάνει παράθεση και το αποκαλύπτει! OMG :lol::X :lol: Εγώ δεν έκανα τίποτα :p:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 :lol: Εγώ δεν έκανα τίποτα :p:D Εννοείται :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Aποκλειεται να γινουν. Η σειρα λεγεται The flash και οχι the flash ,wally west and jesse quick και αν γινουν λογικα θα φυγουν απο το την σειρα για αυτον ακριβως το λογο. Απιθανο να υπαρξει και αλλος ταχυτατος ενω ο πρωταγωνιστης ειναι ταχυτατος και σειρα εχει το ονομα του.;) τίποτα δεν αποκλείεται.:happy: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 τίποτα δεν αποκλείεται.:happy: Με αυτους τους παραγωγους και τους σκηνοθετες αυτο να μου πεις. Εμφανισαν τον Μπαρυ με δυναμεις στο αρροου ενω λιγες ωρες πριν στο επεισοδιο του φλασ δεν ειχε.:rolleyes: :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Με αυτους τους παραγωγους και τους σκηνοθετες αυτο να μου πεις. Εμφανισαν τον Μπαρυ με δυναμεις στο αρροου ενω λιγες ωρες πριν στο επεισοδιο του φλασ δεν ειχε.:rolleyes: :shifty: ναι αυτο προσπαθω να καταλαβω και εγω δεν μπορουσαν να βολεψουν καπως τα επεισοδια ωστε να εχουν μια σωστη χρονολογικη σειρα ? :) Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 μπορούν να τους στειλουν στο legends of tomorrow :P :P :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 μπορούν να τους στειλουν στο legends of tomorrow :P :P :P Καλό σενάριο για του χρόνου :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 μπορούν να τους στειλουν στο legends of tomorrow :P :P :P εύκολα.:lol::lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 μπορούν να τους στειλουν στο legends of tomorrow :P :P :P χαχαχαχα :lol: Θα ηθελα τον captain cold στο flash. Τρομερος χαρακτηρας και τρομερος ηθοποιος. Aλλα τι θα ειχε το LoT Πλακα πλακα το LoT παει καλα. Αυτη την στιγμη ειναι καπως ετσι καλυτερο προς χειροτερο daredevil>jessica jones> the flash>Lot>supergirl (δεν το βλεπω αλλα λενε οτι ειναι αρκετα καλο) ................ ................ ................ ................. ................. ................. ................. ................. ................. ..............>arrow :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Εγώ ξέρω ότι ο καθηγητής πάλι σαλάτα τα έκανε! Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Εγώ ξέρω ότι ο καθηγητής πάλι σαλάτα τα έκανε! Εγώ τον γουστάρω πολύ. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Εγώ τον γουστάρω πολύ. Κι εγώ, σκληροπυρηνικος είναι, από πέρυσι που ήταν κακός Στάλθηκε από το SM-G903F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Καλο το καινουριο. Περιεργο αλλα καλο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Καλο το καινουριο. Περιεργο αλλα καλο :p Εγώ πεθαίνω στο γέλιο με τον Σίσκο. Ο τύπος είναι μορφή....ειδικά εκεί που βγήκε ο άλλος...a zombie? for real? :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 μενει να δουμε την αντιδραση του zoom οταν δει οτι ο μπαρυ ειναι τελικα ζωνανος:) Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 μενει να δουμε την αντιδραση του zoom οταν δει οτι ο μπαρυ ειναι τελικα ζωνανος:) Για μένα ενδιαφέρον έχει η Κέιτλιν...τι θα αποφασίσει τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Για μένα ενδιαφέρον έχει η Κέιτλιν...τι θα αποφασίσει τελικά. θα επιλεξει την ομαδα της κσι ο zoom θα τη σκοτωσει ....τελος :):lol::p Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts