paris_89 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Ναι, σίγουρα! Όσον αφορά τον Σίσκο κι εγώ έτσι πιστεύω. Μάλλον τον προορίζουν να παίξει τον Vibe Και η Κέιτλυν θα γίνει villain πιο μετά! και θα λέγεται Killer Frost! Το δήλωσε πρόσφατα σε ένα Reddit AMA. Και μάλιστα από ότι κατάλαβα έτσι γίνεται και στα κόμικ και το ήξερε από την αρχή ότι ο χαρακτήρας της θα γίνει Killer Frost κάποια στιγμή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Και η Κέιτλυν θα γίνει villain πιο μετά! και θα λέγεται Killer Frost! Το δήλωσε πρόσφατα σε ένα Reddit AMA. Και μάλιστα από ότι κατάλαβα έτσι γίνεται και στα κόμικ και το ήξερε από την αρχή ότι ο χαρακτήρας της θα γίνει Killer Frost κάποια στιγμή Άρα θα γίνει κακός χαρακτήρας; Να δούμε πως θα το κάνουν αυτό :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Ναι! Να δούμε όντως πως θα γίνει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Ναι! Να δούμε όντως πως θα γίνει... Και δεν μπορώ να φανταστώ έτσι τον χαρακτήρα της. Από την άλλη, θέλω να δω πως θα αντιδράσει ο Σίσκο όταν καταλάβει τι ικανότητα έχει. Είναι μορφή ο τύπος :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Εντάξει δε λέω,σε κάνει να περιμένεις με αγωνία την δεύτερη σεζόν,αλλά με χάλασε που τελείωσαν έτσι στα μπαμ τον Γουέλς a.k.a Θον. Επίσης ψοφάω να δω την ικανότητα και το όνομα που θα πάρει ο θεούλης ο Σίσκο. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Εντάξει δε λέω,σε κάνει να περιμένεις με αγωνία την δεύτερη σεζόν,αλλά με χάλασε που τελείωσαν έτσι στα μπαμ τον Γουέλς a.k.a Θον. Επίσης ψοφάω να δω την ικανότητα και το όνομα που θα πάρει ο θεούλης ο Σίσκο. Καλά μην είσαι και τόσο σίγουρος ότι αυτοί οι 2 τέλος. Ο Σίσκο μάλλον θα είναι o Vibe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Καλά μην είσαι και τόσο σίγουρος ότι αυτοί οι 2 τέλος. Ο Σίσκο μάλλον θα είναι o Vibe Αυτός τι χαρακτήρας είναι; τι ικανότητα έχει; του σισκο εννοώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Αυτός τι χαρακτήρας είναι; τι ικανότητα έχει; του σισκο εννοώ Νομίζω σεισμικές δονήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Παίδες Ο μπαρις δεν έσωσε τη μάνα του γιατί ο άλλος μελλοντικός εαυτός του, του έκανε συνιαλο να μην το κάνει. Άρα προφανώς τα πράγματα δε θα γινόταν καλύτερα για αυτόν στο παράλληλο χρονικό σύμπαν που θα δημιουργούσε με το να σώσει τη μάνα του. Πιθανών θα δούμε εξηγήσεις στο δεύτερο κύκλο. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Νομίζω σεισμικές δονήσεις... οχι ρε ο σισκο θα ειναι ο μονος που θα αντιλαμβανεται τα παραλληλα συμπαντα κ αρα θα καταλαβαινει ποιος ερχεται απο ποιο κ θα φτιαξει κ χαρτη παραλληλων συμπαντων, ενω η κεϊτλιν δεν θα γινει η ιδια φροστ, αλλα μια αλλη κεϊτλιν που ερχεται απο αλλο timeline, θα βρεθει αντιμετωπη δλδ με την μελλοντικη κεϊτλιν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 οχι ρε ο σισκο θα ειναι ο μονος που θα αντιλαμβανεται τα παραλληλα συμπαντα κ αρα θα καταλαβαινει ποιος ερχεται απο ποιο κ θα φτιαξει κ χαρτη παραλληλων συμπαντων, ενω η κεϊτλιν δεν θα γινει η ιδια φροστ, αλλα μια αλλη κεϊτλιν που ερχεται απο αλλο timeline, θα βρεθει αντιμετωπη δλδ με την μελλοντικη κεϊτλιν Α ναι; Εγώ αυτό το διάβασα για τον χαρακτήρα του comic. Συγκεκριμένα λέει "Vibe's sonic powers enabled him to create shock waves of considerable strength. His power could shatter concrete or steel." Πω, δηλαδή αν μπερδευτούν μελλοντικοί-παρελθοντικοί κτλ...θα μπερδέψουν τα μπούτια τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 (edited) τσεκαρε(-τε) αυτον εδω: εξηγει παρα πολλα πραγματα Edited May 22, 2015 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Καλά μην είσαι και τόσο σίγουρος ότι αυτοί οι 2 τέλος. Η λογική λέει πως δεν τελειώνουν φυσικά,αλλά εγώ έκανα αναφορά στην ευκολία που τον έβγαλαν από την μέση. θα δούμε στην συνέχεια. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Ούτε εμένα με ενθουσίασε το τέλος Αφού τα βρήκε με τον καθηγητή,γιατί γύρισε και τον άρχισε στις σφαλιάρες; Όταν γύρισε πίσω, δεν ήξερε ότι θα βρει τον άλλο εαυτό του; Γιατί τον άκουσε και δεν έσωσε την μάνα του; Μου φάνηκε ότι για όλο τον χαμό στο τέλος (θάνατος του ντετέκτιβ+καταστροφή της πόλης) φταίει ο Φλας, επειδή δεν έκανε αυτά που έλεγε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Ούτε εμένα με ενθουσίασε το τέλος Αφού τα βρήκε με τον καθηγητή,γιατί γύρισε και τον άρχισε στις σφαλιάρες; δεν τα βρήκανε... Όταν γύρισε πίσω, δεν ήξερε ότι θα βρει τον άλλο εαυτό του;το ήξερε Γιατί τον άκουσε και δεν έσωσε την μάνα του;δεν ήξερε ότι θα του πει κάτι. Μου φάνηκε ότι για όλο τον χαμό στο τέλος (θάνατος του ντετέκτιβ+καταστροφή της πόλης) φταίει ο Φλας, επειδή δεν έκανε αυτά που έλεγε. μπορεί και όχι,το ρίσκο υπήρχε από πριν. ελπίζω να βγάζεις νόημα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 δεν ήξερε ότι θα βρει τον άλλο εαυτό του; Γιατί τον άκουσε και δεν έσωσε την μάνα του; ηξερε οτι θα συνανοτουσε τον εαυτο του του το υπενθυμισε ο σισκο η ο γουελς(δεν θυμαμαι ποιος) και του ειπε να μην εμπλακει μεχρι τελειωσει η μαχη και εξαφανιστουν αλλα μαλλον ο αλλος εαυτος του τον περιμενε λογικα. για αυτο κοντοσταθηκε και του εκανε νοημα . κατι θα ηξερε απο οτι φαινεται Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Ένα trailer της σεζόν που αρχίζει από αύριο! :shifty: Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Και ένα recap για να θυμηθούμε που το αφήσαμε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Δεν ήταν κακό το ξεκίνημα. Αλλά για μένα σαν πολύ γρήγορα να πέρασαν τα γεγονότα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 (edited) Δεν ήταν κακό το ξεκίνημα. Αλλά για μένα σαν πολύ γρήγορα να πέρασαν τα γεγονότα. λιγο την αρχη εβαλα να δω με παρεξενεψε και εμενα που ξεκιναει ετσι edit: ειδα το επεισοδιο ενταξει νομιζα οτι δεν θα δειξει καθολου τι συνεβη:O Edited October 7, 2015 by rzr86 Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Φτου και απ' την αρχή! :wacko: Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Ψιλομπερδεύτηκα... Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 μπέρδεμα,αλλά μου αρέσει που συνεχίζει δυναμικά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Και κάτι μου έλεγε ότι δεν θα ξεμπερδεύαμε τόσο εύκολα από τον Γουέλς. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι πώς υπάρχει ακόμη ο τύπος. Ίδιο όνομα-εμφάνιση-ιδρυτής του εργαστηρίου...δεν φάνηκε να είναι ο mirror εαυτός του αλλά ο ίδιος χαρακτήρας που γνωρίσαμε.... Ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει και με τον Σίσκο και πως θα εξελιχθεί σας ήρωας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Και κάτι μου έλεγε ότι δεν θα ξεμπερδεύαμε τόσο εύκολα από τον Γουέλς. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι πώς υπάρχει ακόμη ο τύπος. Ίδιο όνομα-εμφάνιση-ιδρυτής του εργαστηρίου...δεν φάνηκε να είναι ο mirror εαυτός του αλλά ο ίδιος χαρακτήρας που γνωρίσαμε.... Ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει και με τον Σίσκο και πως θα εξελιχθεί σας ήρωας Εγώ πάλι αυτό κατάλαβα, ότι ο Γουέλς που είδαμε είναι από παράλληλο σύμπαν (και πιστεύω είναι και αυτός που στέλνει τους άλλους meta-humans στο σύμπαν του Μπάρυ). Από τη στιγμή που το σύμπαν 1 έμεινε χωρίς κάποιον κύριο ανταγωνιστή του Μπάρυ, η μαύρη τρύπα ήταν μία καλή ευκαιρία να εισάγουν από τον άλλον κόσμο κάποιον και τι καλύτερο από έναν παράληλο Γουέλς και ας μην υπήρξε ποτέ στο σύμπαν 1 υ.γ.: Συνεχίζω να βρίσκω την Άιρις απίστευτα σπαστική σαν χαρακτήρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts