Jump to content

[LG G3] Αξεσουάρ (θήκες, μπαταρίες, κάρτες μνήμης κτλ)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, μου αρέσει που το πρόσεχα πολύ....

Παίρνω ένα brick με τα ίδια specs ή πρέπει να βρω το συγκεκριμένο;https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160427/17a75bd680133b5b7585724cac4b8acf.jpg

Live to ride, ride to live

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Spigen Case Slim Armor black

http://www.spigen.com/products/lg-g3-case-slim-armor?variant=1166702921

Την δίνω λόγω αλλαγής κινητού και εννοείτε πάλι Spigen θα πάρω

• 5 weeks later...

Δεν έχω την ίδια, αλλά τη γνωστή αντίστοιχη που κυκλοφορεί στο skroutz. Εξαιρετική μπορώ να πω. Ίδιο concept είναι.

Live to ride, ride to live

• 1 month later...

Παιδιά επειδή χάλασε ο φορτιστής του g3 μου εκτος απο τον original παίζει κάποιος άλλος αξιόπιστος που θα μπορούσα να δοκιμάσω...

Επίσης μέχρι πόσα ampere μπορεί να υποστηρίξει η μπαταρία;

Δε λέω και με τα 1.8A καλά ηταν αλλά αν μπορούσα να ανέβω λίγο παραπάνω γιατί οχι...

Ακούω προτάσεις... Ευχαριστώ.

Παιδιά επειδή χάλασε ο φορτιστής του g3 μου εκτος απο τον original παίζει κάποιος άλλος αξιόπιστος που θα μπορούσα να δοκιμάσω...

Επίσης μέχρι πόσα ampere μπορεί να υποστηρίξει η μπαταρία;

Δε λέω και με τα 1.8A καλά ηταν αλλά αν μπορούσα να ανέβω λίγο παραπάνω γιατί οχι...

Ακούω προτάσεις... Ευχαριστώ.

Πάρε έναν οποιοδήποτε στα 2a.

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Πάρε έναν οποιοδήποτε στα 2a.

Αυτο σκεφτόμουν να κάνω και εγώ.

Ευχαριστώ

• 1 month later...

Καλημερα σε όλους χτες εβαλα για πρωτη φορα καρτα μνημης στο κινητο. Lg g3 32 gb fulmics 6,1 gabriel kernel. οταν την εβαλα στο κινητο την εκανε μονο του μορφοποιηση και μετα πατησα την επιλογη χρηση ως φορητου μεσου αποθηκευσης, τα μετεφερε απο μονο του ολα εκει. το προβλημα μου ειναι οτι οταν βγαζω την καρτα μνημης στις επαφες του viber δεν μου βγαζει εικονες, φοντο κλπ, δεν ανοιγει τις επαφες του κινητου κλπ

Τωρα τι μπορω να κανω; να παρω οσα θελω απο την καρτα μνημης και να κανω φορματ το κινητο και καρτα μνημης και να τα ξαναπερασω ολα απο την αρχη; ή απλα την καρτα μνημης και να κανω οσους φακελους θελω ;

Οπως λες πηγαν ολα στην καρτα οποτε οταν βγαινει λογικο να μην βλεπεις τιποτα.

τωρα τι κανω ομως, να κρατησω φωτογραφιες και οτι αλλο θελω να την κανω φορματ και να την ξαναβαλω μεσα και να τα μεταφερω οτι θελω μεσω es?

Στειλε τις εφαρμογες που εχεις απο την καρτα στην εσωτερικη και ολα τα αλλα ενα αντιγραφο στο pc η ακομα και στην εσωτερικη και φορμαρισε την καρτα.μην βαζεις εφαρμογες στην καρτα εχει μνημη μεγαλη το τηλ.
:ninja:

Στειλε τις εφαρμογες που εχεις απο την καρτα στην εσωτερικη και ολα τα αλλα ενα αντιγραφο στο pc η ακομα και στην εσωτερικη και φορμαρισε την καρτα.μην βαζεις εφαρμογες στην καρτα εχει μνημη μεγαλη το τηλ.

αυτο εκανα πριν μου το πεις το βρηκα σαν επιλογη. την φορμαρισα εφτιαξα φακελους και πεταξα φωτογραφιες και αρχεια στην καρτα να δουμε τωρα.. το μονο μου προβλημα ειναι η xcam που δεν εχει επιλογη να πεταει τις φωτογραφιες κατευθειαν στην καρτα. θα τα παιρνω με αντιγραφη επικολληση

αυτο εκανα πριν μου το πεις το βρηκα σαν επιλογη. την φορμαρισα εφτιαξα φακελους και πεταξα φωτογραφιες και αρχεια στην καρτα να δουμε τωρα.. το μονο μου προβλημα ειναι η xcam που δεν εχει επιλογη να πεταει τις φωτογραφιες κατευθειαν στην καρτα. θα τα παιρνω με αντιγραφη επικολληση

Εμενα η xcam εχει.μηπως δεν ειναι η σωστη εκδοση η μηπως δεν το προσεξες?

Εμενα η xcam εχει.μηπως δεν ειναι η σωστη εκδοση η μηπως δεν το προσεξες?

παταω το γραναζι και δεν εχει καποια επιλογη και δεν μπορω να την απεγκαταστησω για να την ξαναβαλω

παταω το γραναζι και δεν εχει καποια επιλογη και δεν μπορω να την απεγκαταστησω για να την ξαναβαλω

Δεν χρειαζεται να την απεγκαταστησεις.βρες την xcam στο xda κατεβασε την και φλασαρε την.επισης αφου εισαι ρουτ φανταζομαι μπορεις να την στειλεις ευκολα.

Δεν χρειαζεται να την απεγκαταστησεις.βρες την xcam στο xda κατεβασε την και φλασαρε την.επισης αφου εισαι ρουτ φανταζομαι μπορεις να την στειλεις ευκολα.

την εστειλα με titanium backup. εχω κατεβασει απο xda την εκδοση που λεει για sdcard αλλα την φλασαρω και δεν υπαρχει πουθενα η εφαρμογη...δεν ξερω γιατι..

Θ

την εστειλα με titanium backup. εχω κατεβασει απο xda την εκδοση που λεει για sdcard αλλα την φλασαρω και δεν υπαρχει πουθενα η εφαρμογη...δεν ξερω γιατι..

Ποια εκδοση ρομ εχεις? Κανε πρωτα μια επαννεκινηση.επισης γραφει οτι ειναι για stock_stock based.μηπως εχεις aosp?

Edited by stauros2653

Λοιπον την ιδια εχουμε γιατι να συμβαινει αυτο?

ιδεα δεν εχω φιλε μου.. θα το αφησω ετσι και θα περναω τις εικονες αντιγραφη επικολληση στην καρτα μνημης μια φορα στο τοσο

Πήρα μια μπαταρία λογικά γνήσια από ελληνικό κατάστημα. Δουλεύει κανονικά απλώς η θερμοκρασία της είναι κολλημένη στο 33+-. Με την προηγούμενη που είχα η θερμοκρασία έπαιζε από 26 - 45+ αναλόγως τι έκανα. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί και αν φταίει κάτι?

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Διαφορετικά από ποιά άποψη.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

• The title was changed to [LG G3] Αξεσουάρ (θήκες, μπαταρίες, κάρτες μνήμης κτλ)