rtifosi Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Αν η θερμοκρασία του στο χέρι σου φαίνεται η ίδια Δεν νομίζω να το μέτρημα της εφαρμογής να έχει κάποια σημασία. Έτσι πιστεύω Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Σίγουρα ανεβαζει έστω και λίγη θερμοκρασία οποτε δεν δικαιολογείται. Θα δούμε τουλάχιστον πως θα πάει στην πορεία. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Πήρα μια μπαταρία λογικά γνήσια από ελληνικό κατάστημα. Δουλεύει κανονικά απλώς η θερμοκρασία της είναι κολλημένη στο 33+-. Με την προηγούμενη που είχα η θερμοκρασία έπαιζε από 26 - 45+ αναλόγως τι έκανα. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί και αν φταίει κάτι? Πάντως σε προηγούμενη συσκευή μου, το Galaxy S2 αν θυμάμαι καλά, όταν άλλαζες μπαταρία και είχε αυτό το θέμα, ήταν επειδή η μπαταρία ήταν μαϊμού και είχε fake αισθητήρα θερμοκρασίας. Οπότε και στην περίπτωσή σου, δεν ξέρω κατά πόσο είναι γνήσια. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Πάντως σε προηγούμενη συσκευή μου, το Galaxy S2 αν θυμάμαι καλά, όταν άλλαζες μπαταρία και είχε αυτό το θέμα, ήταν επειδή η μπαταρία ήταν μαϊμού και είχε fake αισθητήρα θερμοκρασίας. Οπότε και στην περίπτωσή σου, δεν ξέρω κατά πόσο είναι γνήσια. :confused: Θα τους πάρω αύριο να δω. Lg g3 32gb Zephyr OS AOSP Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegeta13 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Καλο μεσημερι παιδια, αυτη η μπαταρια αξιζει για αγορα? http://www.ebay.com/itm/7500mAh-Li-ion-Phone-Battery-Back-Cover-For-LG-G3-BL-53YH-D855-VS985-D830-D851-/201423850875?var=&hash=item2ee5cc0d7b:m:m8ZqFRCQ274kxiuPrmrI41w Στα σχολια στο amazon δεν λενε και τα καλυτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Καλο μεσημερι παιδια, αυτη η μπαταρια αξιζει για αγορα? http://www.ebay.com/itm/7500mAh-Li-ion-Phone-Battery-Back-Cover-For-LG-G3-BL-53YH-D855-VS985-D830-D851-/201423850875?var=&hash=item2ee5cc0d7b:m:m8ZqFRCQ274kxiuPrmrI41w Στα σχολια στο amazon δεν λενε και τα καλυτερα! Το τηλ.θα γινει σαν 9 μηνων εγκυος.παρε μια γνησια για δευτερη και λυνεται το προβλημα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Παιδιά θέλω να πάρω μία αυθεντική μπαταρία γιατί μετά από 2 χρόνια έχει η δική μου μεγάλη πτώση. Αλλά διαβάζω σχόλια στο skroutz ότι οι επιδόσεις της νέας είναι κάτω του μετρίου και έχω προβληματιστεί. Τι λέτε εσείς; Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Παιδιά θέλω να πάρω μία αυθεντική μπαταρία γιατί μετά από 2 χρόνια έχει η δική μου μεγάλη πτώση. Αλλά διαβάζω σχόλια στο skroutz ότι οι επιδόσεις της νέας είναι κάτω του μετρίου και έχω προβληματιστεί. Τι λέτε εσείς; Live to ride, ride to live Πάρε αλλά μόνο από procordia. Ολες οι άλλες έχουν θεματάκια. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Πάρε αλλά μόνο από procordia. Ολες οι άλλες έχουν θεματάκια. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ok, αλλά γιατί αυτό; Αφού είναι η ίδια μπαταρία, τι διαφορά να έχει; Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Δοκίμασα 5 μπαταρίες πριν καταλήξω στην procordia και όλες είχαν μικροθεματακια. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Δοκίμασα 5 μπαταρίες πριν καταλήξω στην procordia και όλες είχαν μικροθεματακια. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Εχουν χαλάσει 2 φορα τα ακουστικα του κινητού μου quadbeat 2... Μηπως υπαρχουν αλλα συμβατα ακουστικα.... Με κουμπια έντασης και κλησης;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 (edited) Εχουν χαλάσει 2 φορα τα ακουστικα του κινητού μου quadbeat 2... Μηπως υπαρχουν αλλα συμβατα ακουστικα.... Με κουμπια έντασης και κλησης;; Τα κλασικά της Samsung. Σε μαυρο ή άσπρο χρώμα. Η απόδοση τους είναι...meh στο θέμα ήχου, αλλά προσωπικά δεν είδα διάφορα σε αυτόν τον τομέα με σχέση τα μαμά και στη τελική για από που τα θέλω είναι καλά. Δεν ξέρω τι περιμένεις από ένα τέτοιο σετ. Επίσης είναι σκυλιά, έχουν φάει ΤΟ τράβηγμα, τύλιγμα, ταλαιπωρία κτλ κι δεν έχουν βγάλει κιχ. Τα πήρα μερικές μέρες μετά που πήρα το κινητό, επειδή δεν με βόλευαν καθόλου τα δικά μας. Περίπου 2 χρόνια πριν. Έχουν περίπου 5-10 ευρώ σε συσκευασία bulk. Εννοείται όλα τα χειριστήρια συμβατά. Πάνω είναι το +/- και κάτω το κουμπί κλήσης . Live to ride, ride to live... Edited January 26, 2017 by rtifosi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Τα κλασικά της Samsung. Σε μαυρο ή άσπρο χρώμα. Η απόδοση τους είναι...meh στο θέμα ήχου, αλλά προσωπικά δεν είδα διάφορα σε αυτόν τον τομέα με σχέση τα μαμά και στη τελική για από που τα θέλω είναι καλά. Δεν ξέρω τι περιμένεις από ένα τέτοιο σετ. Επίσης είναι σκυλιά, έχουν φάει ΤΟ τράβηγμα, τύλιγμα, ταλαιπωρία κτλ κι δεν έχουν βγάλει κιχ. Τα πήρα μερικές μέρες μετά που πήρα το κινητό, επειδή δεν με βόλευαν καθόλου τα δικά μας. Περίπου 2 χρόνια πριν. Έχουν περίπου 5-10 ευρώ σε συσκευασία bulk. Εννοείται όλα τα χειριστήρια συμβατά. Πάνω είναι το +/- και κάτω το κουμπί κλήσης . Live to ride, ride to live... Σε ευχαριστω πολυ πολυ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Σε ευχαριστω πολυ πολυ.... Να σαι καλά. Ξέχασα να πω ότι εγώ τα αγόρασα με 3 διαφορετικά tips, ήταν μέσα στο ζελατινάκι των ακουστικών, έτσι ώστε να μπορείς να βρεις το κατάλληλο μέγεθος για το αυτί σου. Τα δικά του είναι διάφανη, αλλά έχασα ένα tip που είχα πάνω και έβαλα αυτά του LG. Live to ride, ride to live... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Να σαι καλά. Ξέχασα να πω ότι εγώ τα αγόρασα με 3 διαφορετικά tips, ήταν μέσα στο ζελατινάκι των ακουστικών, έτσι ώστε να μπορείς να βρεις το κατάλληλο μέγεθος για το αυτί σου. Τα δικά του είναι διάφανη, αλλά έχασα ένα tip που είχα πάνω και έβαλα αυτά του LG. Live to ride, ride to live... Τελικα παράγγειλα και ηρθαν samsung HS130 super και συμβατα τα κουμπια και οι σιλικονες στα 3 μεγεθη του αυτιού ηταν μεσα.... Αν και εγω οπως εσυ εχω και απο τα lg.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Τελικα παράγγειλα και ηρθαν samsung HS130 super και συμβατα τα κουμπια και οι σιλικονες στα 3 μεγεθη του αυτιού ηταν μεσα.... Αν και εγω οπως εσυ εχω και απο τα lg.... Με γεια! Γράψε αν θες ένα σύντομο review σε λίγο καιρό. Live to ride, ride to live... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pier88 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 ξέρει κανείς πόσο κάνει η μπαταρία από την Prodordia; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Drag0n Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 (edited) Έχω το LG G3 (Τα Note απλώς μ' αρέσουν, γι' αυτό έχω στην pic μου). Δεν μου αρέσει το χρώμα το κινητού, που είναι σκούρο γκρι/ασημί. Ειδικά αυτό το μπροστινό ασημί μέρος απο κάτω μου την σπάει. Έχει κανείς link για ανταλλακτικό γι' αυτό; Αλλιώς υπάρχει καμιά μαύρη θήκη, τύπου armour (προστασία από πεσίματα και άλλες κακοτοπιές), που να το καλύπτει όλο, δηλαδή ακόμη και το ασημί μέρος από κάτω; Θήκη βιάζομαι να πάρω, οπότε προτιμώ link από Ελλάδα. Για το ανταλλακτικό και απο εξωτερικό καλά είναι – μάλλον θα καταφέρω να το αντέξω το χρώμα ως τότε, χωρίς να πάθω κάτι :D Ευχαριστώ... Edited September 27, 2017 by Black_Drag0n Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HLIAS_1982 Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 1)Αυθεντική καινούρια μπαταρία lg g3 σφραγισμένη με την αποδειξη της 2)Θήκη armor (μεταχειρισμενη) 3)Θήκη love mei (μεταχειρισμενη) 4)Θήκη καουτσούκ ροζ-μαύρη (καινούρια) 5)Θήκη καουτσούκ μαύρη-χρυσή (καινούρια) Όλα 20€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HLIAS_1982 Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Έχω το LG G3 (Τα Note απλώς μ' αρέσουν, γι' αυτό έχω στην pic μου). Δεν μου αρέσει το χρώμα το κινητού, που είναι σκούρο γκρι/ασημί. Ειδικά αυτό το μπροστινό ασημί μέρος απο κάτω μου την σπάει. Έχει κανείς link για ανταλλακτικό γι' αυτό; Αλλιώς υπάρχει καμιά μαύρη θήκη, τύπου armour (προστασία από πεσίματα και άλλες κακοτοπιές), που να το καλύπτει όλο, δηλαδή ακόμη και το ασημί μέρος από κάτω; Θήκη βιάζομαι να πάρω, οπότε προτιμώ link από Ελλάδα. Για το ανταλλακτικό και απο εξωτερικό καλά είναι – μάλλον θα καταφέρω να το αντέξω το χρώμα ως τότε, χωρίς να πάθω κάτι :D Ευχαριστώ... 1)Αυθεντική καινούρια μπαταρία lg g3 σφραγισμένη με την αποδειξη της 2)Θήκη armor (μεταχειρισμενη) 3)Θήκη love mei (μεταχειρισμενη) 4)Θήκη καουτσούκ ροζ-μαύρη (καινούρια) 5)Θήκη καουτσούκ μαύρη-χρυσή (καινούρια) Όλα 20€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts