djkostas20 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 και τον ubertc δοκίμασα, αλλά και τον προηγούμενο και πάλι το έκανε.με τον cloudy είχα πάντα θέματα Ε μάλλον δεν σου κάθεται. Όπως εμένα oi cm/aosp Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Δοκιμασε κανεις το νεο προφιλ του bullet; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 (edited) Ότι μπήκα να γράψω... Βάλτε το τώρα!!! Το τηλέφωνο πετάει κυριολεκτικά. Για μπαταρία είναι νωρίς να πω... Και αρκετά κρύο τηλέφωνο... 65 βαθμούς μέγιστη ως τώρα και δεν πάει παραπάνω με 50 λεπτά συνεχόμενη περιήγηση και παράλληλα φόρτιση. Edited August 12, 2015 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 (edited) αν και ακομα ειμαι με γνησια ρομ,απλα ρουτ εκανα,στο quandrand στις πληροφοριες για την ταχυτητα επεξεργαστη γραφει current freg.960Mhz, και max 2457,ετσι πρεπει να ειναι? και ενα σκορ απο antutu. δεν ανεβαινει το στιγμιοτυπο παντως ειναι 43213 Edited August 12, 2015 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 αν και ακομα ειμαι με γνησια ρομ,απλα ρουτ εκανα,στο quandrand στις πληροφοριες για την ταχυτητα επεξεργαστη γραφει current freg.960Mhz, και max 2457,ετσι πρεπει να ειναι? και ενα σκορ απο antutu. δεν ανεβαινει το στιγμιοτυπο παντως ειναι 43213 Δεν έχουν σημασία αυτά. Μην ασχολείσαι καν με benchmarks. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 δεν ασχολουμαι ιδιετερα αλλα για την ταχυτητα επεξεργαστη,τα νουμερα ετσι ειναι?υποψιαζομαι οτι το κανει για λογους οικονομιας μπαταριας. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 εβαλα τον kernel του Gabriel πως μπροω να αλλξω το profile του Govenor και να βαλω το ybat'-> Yank Battery Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 εβαλα τον kernel του Gabriel πως μπροω να αλλξω το profile του Govenor και να βαλω το ybat'-> Yank Battery Διάβασε στο θέμα του Gabriel. Έχει ξεκαθαρεσ οδηγίες τι αλλάζεις. Πρέπει φυσικά να επιλέξεις το zzmove σαν governor. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 εμένα δεν μου περνιέται το synapse με τα προφιλ.2 φορές τα φλάσαρα Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 αν και ακομα ειμαι με γνησια ρομ,απλα ρουτ εκανα,στο quandrand στις πληροφοριες για την ταχυτητα επεξεργαστη γραφει current freg.960Mhz, και max 2457,ετσι πρεπει να ειναι? και ενα σκορ απο antutu. δεν ανεβαινει το στιγμιοτυπο παντως ειναι 43213 Σωστά είναι. Και ταχύτητα ρίχνει και cores απενεργοποιεί για καλύτερη αυτονομία, και τα δίνει όλα μόνο αν χρειάζεται Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 εμένα δεν μου περνιέται το synapse με τα προφιλ.2 φορές τα φλάσαρα Γιάννη έχω απαντήσει και εγώ και ο bullet στο θέμα του κέρνελ. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 τα κατάφερα με χίλια βάσανα να το περάσω.δεν μπορώ να πω πως είναι και κάτι τρελό.τώρα είμαι με architc 5.2.χ και το προφίλ του bullet.θα το δοκιμάσω μερικές μέρες και βλέπουμε Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 τα κατάφερα με χίλια βάσανα να το περάσω.δεν μπορώ να πω πως είναι και κάτι τρελό.τώρα είμαι με architc 5.2.χ και το προφίλ του bullet.θα το δοκιμάσω μερικές μέρες και βλέπουμε Εγώ πραγματικά βλέπω διαφορά στο τηλέφωνο. Πολύ κρύο και πιο snappy. Ειδικά στο scroll που μάλλον είναι θέμα του mod του build.prop Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Διάβασε στο θέμα του Gabriel. Έχει ξεκαθαρεσ οδηγίες τι αλλάζεις. Πρέπει φυσικά να επιλέξεις το zzmove σαν governor. φλασαρα τον kernel πρεπει να φλασαρω κατι αλλο εβαλα το cpu adjuster και δεν μου εμφανιζει επιλογη για το zzmove? αν και με εμπειρια στο xda εδω δεν εβγαλα ακρη Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Ότι μπήκα να γράψω... Βάλτε το τώρα!!! Το τηλέφωνο πετάει κυριολεκτικά. Για μπαταρία είναι νωρίς να πω... Και αρκετά κρύο τηλέφωνο... 65 βαθμούς μέγιστη ως τώρα και δεν πάει παραπάνω με 50 λεπτά συνεχόμενη περιήγηση και παράλληλα φόρτιση. Στα πόσα ghz δουλεύει το profile του bullet? Μέχρι 1.9? Ποιος ο λόγος τότε που πήραμε κινητό στα 2.5? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Στα πόσα ghz δουλεύει το profile του bullet? Μέχρι 1.9? Ποιος ο λόγος τότε που πήραμε κινητό στα 2.5? Και τι να το κάνεις το 2,5?? Ποιος είπε ότι το πήραμε για το 2,5??? Δεν είναι το μόνο καλό χαρακτηριστικό που έχει... Και φυσικά όταν το πήραμε ήταν και η τιμή μέσα. Αλλά εδώ έχω να σου παρατηρήσω γιατί είδα και έκανες την ίδια ερώτηση και εκεί... Τι το θες το 2,5? Παίζεις παιχνίδια βαριά? Τότε κανένα προφίλ και κανένας κέρνελ που έχει προσανατολισμό την μπαταρία δεν θα σε βοηθήσει. Αντιθέτως κάνεις χρήση σε browsing Και γενικώς networking. Τότε ΝΑΙ. Μπορείς να δεις καλύτερες μέρες. Στην τελική δεν σε αναγκάζει κανείς να βάλεις το προφίλ. Δηλαδή άμα κερδίζεις 1 ώρα SOT εσύ, χωρίς καμία παραχώρηση στις δυνατότητες του κινητού δεν θα το έκανες? Γιατί? Για να λες τρέχει στα 2,5 στα οποία μάλιστα πάει όταν έχεις μεγάλο φορτίο!!! Το κινητό με τα tweaks σε init.d και build.prop πάει σφεντόνα ακόμα και με το 1,7.... Για χρήση browsing και social networking, forums, mails και άντε κανά χαλαρό παιχνιδάκι arcade. Κανένα ίχνος LAG. Απόλυτα smooth και χωρίς κολλήματα. Μπαταρία? Σούπερ. 6 ώρες σε μπαταρία 1,5 ώρα οθόνης. Με όλα ανοιχτά. 85% ακόμα. Ε δεν το λες άσχημα!!! Όπως θέλει χρησιμοποιεί ο καθένας το κινητό του και ανάλογα με τις ανάγκες του, το προσαρμόζει. Υπάρχουν άτομα με smartphone με data κλειστά και sync off. Αδιανόητο για μένα. Εντελώς!!! Όμως αυτοί για την χρήση τους δεν χάνουν κάτι... Τι θα πω εγώ. Γιατί πήραν smartphone? Γιατί θέλουν τις 5,5" οθόνης, γιατί την μισή ώρα την μέρα που θέλουν να κάνουν κάτι μπορούν κλπ κλπ κλπ Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Ότι μπήκα να γράψω... Βάλτε το τώρα!!! Το τηλέφωνο πετάει κυριολεκτικά. Για μπαταρία είναι νωρίς να πω... Και αρκετά κρύο τηλέφωνο... 65 βαθμούς μέγιστη ως τώρα και δεν πάει παραπάνω με 50 λεπτά συνεχόμενη περιήγηση και παράλληλα φόρτιση. Ποια αρχεια φλασαρουμε συγκεκριμενα Κωστα; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Και τι να το κάνεις το 2,5?? Ποιος είπε ότι το πήραμε για το 2,5??? Δεν είναι το μόνο καλό χαρακτηριστικό που έχει... Και φυσικά όταν το πήραμε ήταν και η τιμή μέσα. Αλλά εδώ έχω να σου παρατηρήσω γιατί είδα και έκανες την ίδια ερώτηση και εκεί... Τι το θες το 2,5? Παίζεις παιχνίδια βαριά? Τότε κανένα προφίλ και κανένας κέρνελ που έχει προσανατολισμό την μπαταρία δεν θα σε βοηθήσει. Αντιθέτως κάνεις χρήση σε browsing Και γενικώς networking. Τότε ΝΑΙ. Μπορείς να δεις καλύτερες μέρες. Στην τελική δεν σε αναγκάζει κανείς να βάλεις το προφίλ. Δηλαδή άμα κερδίζεις 1 ώρα SOT εσύ, χωρίς καμία παραχώρηση στις δυνατότητες του κινητού δεν θα το έκανες? Γιατί? Για να λες τρέχει στα 2,5 στα οποία μάλιστα πάει όταν έχεις μεγάλο φορτίο!!! Το κινητό με τα tweaks σε init.d και build.prop πάει σφεντόνα ακόμα και με το 1,7.... Για χρήση browsing και social networking, forums, mails και άντε κανά χαλαρό παιχνιδάκι arcade. Κανένα ίχνος LAG. Απόλυτα smooth και χωρίς κολλήματα. Μπαταρία? Σούπερ. 6 ώρες σε μπαταρία 1,5 ώρα οθόνης. Με όλα ανοιχτά. 85% ακόμα. Ε δεν το λες άσχημα!!! Όπως θέλει χρησιμοποιεί ο καθένας το κινητό του και ανάλογα με τις ανάγκες του, το προσαρμόζει. Υπάρχουν άτομα με smartphone με data κλειστά και sync off. Αδιανόητο για μένα. Εντελώς!!! Όμως αυτοί για την χρήση τους δεν χάνουν κάτι... Τι θα πω εγώ. Γιατί πήραν smartphone? Γιατί θέλουν τις 5,5" οθόνης, γιατί την μισή ώρα την μέρα που θέλουν να κάνουν κάτι μπορούν κλπ κλπ κλπ Οκ με έπεισες. Θα του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία γιατί μ'αρέσει να πειραματίζομαι. Thanks. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Κατάλαβες το point μου. Φυσικά και εννοείται ότι μπορεί να μην σου κάνει εσένα ή σε κάποιον να μην είναι αυτό που ταιριάζει στην χρήση του. Εγώ τώρα είμαι στο 80% με 1ω 35λ SOT σε 14- ώρες σε μπαταρία Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 στο init.d πειράζουμε τίποτα στο αρομα ή έτσι όπως είναι το περνάμε?γιατί δεν είδα οδηγίες και απλά πάταγα νεξτ Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Έχει τικαρισμένα όποια θεωρεί safe to install. Τα υπόλοιπα άμα θες τα τικάρεις εσύ. Εγώ τα έβαλα όλα εκτός του resolution mod. Πραγματικά εως τώρα στο κινητό μην το ματιάσω, βλέπω μεγάλη διαφορά. Όλος ο συνδυασμός φαίνεται όντως να έχει απίστευτη απόδοση τόσο σε επιδόσεις για χρήση multitasking-browsing-social networking όσο και απόδοση μπαταρίας. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 δεν βλέπω τρελή διαφορά.ίσως να μην έκατσε καλά πάλι τι να πω.το synapse δεν έμπαινε με τίποτα και το πέρασα με το χέρι από play store. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 *******.ότι και να κάνω το synapse γίνεται install μόνο από play store.100 φορές το φλάσαρα με όλους τους τρόπους που λένε στο xda Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 *******.ότι και να κάνω το synapse γίνεται install μόνο από play store.100 φορές το φλάσαρα με όλους τους τρόπους που λένε στο xda Δεν έχω κανένα θέμα απολύτως... Έβαλες το v2 του ukm? Χθες το ανέβασε! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 ναι.το κατέβασα, το φλάσαρα και αυτό και το προφιλ, reboot, τίποτα.synapse άφαντο Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts