stauros2653 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 (edited) Ξαναπερνα την απο την αρχη με ολα τα wipes.την Ιδια εχω χωρις αυτα που αναφερεις. Edited August 1, 2016 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Ξαναπερνα την απο την αρχη με ολα τα wipes.την Ιδια εχω χωρις αυτα που αναφερεις. Το εχω κάνει 2 φορές και πάλι τα ίδια γίνονταν. Έβαλα τον xceed kernel 4v και προς το παρόν και η θερμοκρασία είναι σε λογικά επίπεδα και δεν εχω reboots. Eιδομεν. Στάλθηκε από το LG-D855 μου Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Στο αρομα εγω επελεξα stoktherming καπως ετσι νομιζω γραφει.μηπως επελεξες την δευτερη επιλογη? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 (edited) Στο αρομα εγω επελεξα stoktherming καπως ετσι νομιζω γραφει.μηπως επελεξες την δευτερη επιλογη? Stock επέλεξα και γω. Για λίγες ώρες δούλεψε καλά με τον xceed. Κάποια στιγμή άνοιξα τα δεδομένα και ξεκίνησαν τα ατελείωτα reboots μέχρι να βγάλω την μπαταρία. Τόσα reboots δεν μου έχουν συμβεί εδώ και 10 Χρόνια που εχω smartphone. Μάλλον θα το πάρω μια φορά από την αρχή και τέλος. Η περιοδεία συνεχίζεται. πάω στην Ν&Ν τώρα και βλέπουμε. Σαφως πολυ λιγοτερα reboots ως ελαχιστα με χαμηλοτερες θερμοκρασιες αλλα δεν ξετρελαθηκα. Παω σε tekcafe και βλεπουμε. Μαλλον στην 30b με βλεπω να καταληγω. Φολα Όλες οι custom Rom σε μένα. Επιστροφή στην 30b και όλα δουλεύουν super!!! Στάλθηκε από το LG-D855 μου Edited August 4, 2016 by GUZGUN Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Stock επέλεξα και γω. Για λίγες ώρες δούλεψε καλά με τον xceed. Κάποια στιγμή άνοιξα τα δεδομένα και ξεκίνησαν τα ατελείωτα reboots μέχρι να βγάλω την μπαταρία. Τόσα reboots δεν μου έχουν συμβεί εδώ και 10 Χρόνια που εχω smartphone. Μάλλον θα το πάρω μια φορά από την αρχή και τέλος. Η περιοδεία συνεχίζεται. πάω στην Ν&Ν τώρα και βλέπουμε. Σαφως πολυ λιγοτερα reboots ως ελαχιστα με χαμηλοτερες θερμοκρασιες αλλα δεν ξετρελαθηκα. Παω σε tekcafe και βλεπουμε. Μαλλον στην 30b με βλεπω να καταληγω. Φολα Όλες οι custom Rom σε μένα. Επιστροφή στην 30b και όλα δουλεύουν super!!! Στάλθηκε από το LG-D855 μου Φίλε μου επειδή έχω βάλει και εγώ την fulmics μπορείς να μου πεις την διαδικασία πως να επιστρέψω πίσω στην μαμά rom ;η να μου δώσει κάποιος ένα λινκ που να γράφει ακριβώς τα βήματα ;Ευχαριστώ Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Φίλε μου επειδή έχω βάλει και εγώ την fulmics μπορείς να μου πεις την διαδικασία πως να επιστρέψω πίσω στην μαμά rom ;η να μου δώσει κάποιος ένα λινκ που να γράφει ακριβώς τα βήματα ;Ευχαριστώ Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μέσω twrp μπορείς να βάλεις μια bumped stock Rom ή μέσω lg up να κατεβάσεις το kdz αρχείο της original stock και να το περάσεις. Στάλθηκε από το LG-D855 μου Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 (edited) Φίλε μου επειδή έχω βάλει και εγώ την fulmics μπορείς να μου πεις την διαδικασία πως να επιστρέψω πίσω στην μαμά rom ;η να μου δώσει κάποιος ένα λινκ που να γράφει ακριβώς τα βήματα ;Ευχαριστώ Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φανταζομαι ενοεις στην μαμα 6mm.η με το lgup η με flashtool (αυτο χρησειμοποιω μονο ομως για τη 6αρα).κατεβασε την ρομ σε αρχειο kdz και φλασαρε με το pc.στο πρωτο ποστ νομιζω εχει οδηγο. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλε guzgun ολες αυτες τις δοκιμασα αλλα δεν ειχα επαννεκινησεις.μηπως ξεφευγει κατι πχ στα wipes.και αν εξαιρεσεις αυτο που παθαινεις παλι σε fulmics θα γυρισεις:p α ξεχασα σε λιγο ανεβαζει ενημερωμενη ρομ μετα την 5.3 την 6κτη βερσιον που ισως δωσει τελος σε τετοια προβληματα(αν ειναι θεμα λογισμικου και οχι hardware) Edited August 8, 2016 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Φανταζομαι ενοεις στην μαμα 6mm.η με το lgup η με flashtool (αυτο χρησειμοποιω μονο ομως για τη 6αρα).κατεβασε την ρομ σε αρχειο kdz και φλασαρε με το pc.στο πρωτο ποστ νομιζω εχει οδηγο. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλε guzgun ολες αυτες τις δοκιμασα αλλα δεν ειχα επαννεκινησεις.μηπως ξεφευγει κατι πχ στα wipes.και αν εξαιρεσεις αυτο που παθαινεις παλι σε fulmics θα γυρισεις:p α ξεχασα σε λιγο ανεβαζει ενημερωμενη ρομ μετα την 5.3 την 6κτη βερσιον που ισως δωσει τελος σε τετοια προβληματα(αν ειναι θεμα λογισμικου και οχι hardware) Σίγουρα από όλες αυτές η fulmics είχε τα πιο πολλά καλούδια. Αφήνω μια πολύ μικρή πιθανότητα να φταίει η μπαταρία αν και τόσες μέρες που έχω την 30b μόνο ένα reboot μου έκανε. Ειδομεν. Στάλθηκε από το LG-D855 μου Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Μόλις βγήκε καινούριος Gabriel kernel με πολλά χαρακτηριστικά και έτοιμα profile για όλα τα γούστα. Στάλθηκε από το LG-D855 μου Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Τον δοκιμασες? Εντυπωσεις? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 (edited) Ως τώρα όλα καλά αλλά τον έχω μόνο λίγες ώρες. Προς το παρόν έχω το default profile. Βγήκε και η fulmics 6 χτες. Στάλθηκε από το LG-D855 μου Edited August 16, 2016 by GUZGUN Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Delete σβησιμο Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 γνωριζει κανεις απο που μπορω να κατεβασω τον browser της lg γιατι απο το fulmic hub δεν κατεβαινει με τιποτα.εβαλα την 6 βερσιον της ρομ που εχει επιτελους και εγραφη ραδιοφωνου. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Delete σβησιμο εννοεις το μηνυμα η τον γκαμπριελ? παντως λιγο που τον περασα το τηλ. σαν να λαγκαριζε καπως. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 γνωριζει κανεις απο που μπορω να κατεβασω τον browser της lg γιατι απο το fulmic hub δεν κατεβαινει με τιποτα.εβαλα την 6 βερσιον της ρομ που εχει επιτελους και εγραφη ραδιοφωνου. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εννοεις το μηνυμα η τον γκαμπριελ? παντως λιγο που τον περασα το τηλ. σαν να λαγκαριζε καπως. Delete το μήνυμα. Από λαγκαρισμα σε μένα μηδέν με default profile και τώρα δοκιμάζω και το battery save. Στάλθηκε από το LG-D855 μου Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Εγω δοκιμασα την fulmic 6 αλλα ειχα προβλημα με την εγραφη ραδιοφωνου και με το διπλο χτυπημα για το ανοιγμα της οθονης και γυρισα σε 5.3. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Πάντως εγώ μετά από άπειρο παιχνίδι με διάφορες roms, ξαναγύρισα σε στοκ. Η fulmics και οι όμοιες της που ενσωματώνουν το UX του G5 είναι φουλ στην ασπρίλα και δε μου κάθονται στο μάτι με τίποτα. Από την άλλη, οι aosp-based έχουν τραγική ποιότητα κάμερας. Έτσι, προς το παρόν καταλήγω στην τελευταία στοκ, με ρουτ όμως και έναν custom kernel (μάλλον τον πιο δοκιμασμένο xceed) ίσα ίσα για τη δυνατότητα undervolt, ώστε να μην καίει το τηλέφωνο με το παραμικρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Πάντως εγώ μετά από άπειρο παιχνίδι με διάφορες roms, ξαναγύρισα σε στοκ. Η fulmics και οι όμοιες της που ενσωματώνουν το UX του G5 είναι φουλ στην ασπρίλα και δε μου κάθονται στο μάτι με τίποτα. Από την άλλη, οι aosp-based έχουν τραγική ποιότητα κάμερας. Έτσι, προς το παρόν καταλήγω στην τελευταία στοκ, με ρουτ όμως και έναν custom kernel (μάλλον τον πιο δοκιμασμένο xceed) ίσα ίσα για τη δυνατότητα undervolt, ώστε να μην καίει το τηλέφωνο με το παραμικρό. Η ασπριλα διορθωνεται με το genissys dark theme που το βρισκεις στο xda. Themes and app για το g3.το φλασαρεις απο ρεκοβερυ και επιλεγεις χρωμα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Η ασπριλα διορθωνεται με το genissys dark theme που το βρισκεις στο xda. Themes and app για το g3.το φλασαρεις απο ρεκοβερυ και επιλεγεις χρωμα. Δε φαίνεται να είναι συμβατό με την 6.0 που βγήκε χτες. Και πάλι όμως, όσα αντίστοιχα mods δοκίμασα (όχι αυτό όμως), είχαν διάφορα bugs του στυλ άσπριζε τελείως η μπάρα σε κάποια notifications με αποτέλεσμα να μην βλέπω τί γραφεί ή το notification του quick remote να μην φαίνεται καθόλου. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Παραδοξως ειναι συμβατο καιας μην το γραφει.την δοκιμασα εχθες στην 6 και παλιωτερα στην 5.3 που εχω και τωρα αλλα και στην limitles 10.2. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 επανερχομαι πληροφοριακα για να ανεραισω προηγουμενο ποστ μου ,οτι στην fulmicrom 6 τελικα δουλευει και το διπλο ταπ και η εγραφη ραδιοφωνου.απλα αν εχει κανεις το app του browser της lg θα ειμουν υποχρεομενος αν το ανεβαζε καπου η καποιο λινκ. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Πάντως εγώ μετά από άπειρο παιχνίδι με διάφορες roms, ξαναγύρισα σε στοκ. Η fulmics και οι όμοιες της που ενσωματώνουν το UX του G5 είναι φουλ στην ασπρίλα και δε μου κάθονται στο μάτι με τίποτα. Από την άλλη, οι aosp-based έχουν τραγική ποιότητα κάμερας. Έτσι, προς το παρόν καταλήγω στην τελευταία στοκ, με ρουτ όμως και έναν custom kernel (μάλλον τον πιο δοκιμασμένο xceed) ίσα ίσα για τη δυνατότητα undervolt, ώστε να μην καίει το τηλέφωνο με το παραμικρό. Το undervolt με xceed δεν παραμένει μετα απο επανεκκίνηση. Για τις θερμοκρασίες νόμιζα πως μονο με underclock τις κρατάς χαμηλά. Παίζει ρόλο και το undervolt? Πόσο το χαμηλωσες χωρίς να έχεις πρόβλημα? Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Καλησπέρα στην παρέα.Ξέρει κάποιος αν στην fulmics 6 δουλεύει το 4G στα data; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Το undervolt με xceed δεν παραμένει μετα απο επανεκκίνηση. Για τις θερμοκρασίες νόμιζα πως μονο με underclock τις κρατάς χαμηλά. Παίζει ρόλο και το undervolt? Πόσο το χαμηλωσες χωρίς να έχεις πρόβλημα? Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όντως δεν παραμένει μετά από επανεκκίνηση και πρέπει να το ξαναρυθμίζεις στο synapse. Έτσι κι αλλιώς όμως σπανίως κλείνει η συσκευή μου οπότε δε με απασχολεί. Εγώ το κατέβασα 5 κλίκ από -15mV, άρα σύνολο -75mV, και στο undercurrent 4 κλίκ από -12mA. Είναι σταθερό σε ότι κι αν κάνω και απείρως πιο δροσερό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Καλησπέρα στην παρέα.Ξέρει κάποιος αν στην fulmics 6 δουλεύει το 4G στα data; Δουλευει μια χαρα.επισης σε λιγες ημερες αναβαθμηζεται το μοντ genisis dark και θα ειναι πληρως συμβατο με την 6 fulmics οποτε χανεται. Και η ασπριλα . Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Δουλευει μια χαρα.επισης σε λιγες ημερες αναβαθμηζεται το μοντ genisis dark και θα ειναι πληρως συμβατο με την 6 fulmics οποτε χανεται. Και η ασπριλα . Στις ρυθμίσεις έχω τσεκαρισμενο το LTE και μου βγάζει συνεχώς 3G σήμα,ενώ η περιοχή που μένω έχει φουλ 4G σήμα.Ποτέ δεν είχα πρόβλημα ούτε με μαμά ρομ ούτε με την fulmics.Να πω ότι πριν περάσω την fulmics 6 έκανα full wipe 3-4 φορές.Να την ξαναπερασω ή μπορώ να κάνω κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts