Jump to content

[LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ επειδή δεν παίζω παιχνίδια δεν τον αλλάζω με τίποτα τον Gabriel. Καλά για 17-18 ώρες σε μπαταρία? 5-6ωρο σίγουρο

Δεν εχω ποτε 5-6 ωρες οθονη εγω Κωστη.Ουτε με το G2 δεν ειχα.

Λογω εξωτερικων εργασιων η φωτεινοτητα και το 3g δουλευουν στο κοκκινο.

Βαλε τωρα και το αρκετο viber λογω της κοπελας μου και καταλαβες...

Και με gabriel καπου 4ωρο εβγαζα οθονη.

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

4ωρο με full φωτεινότητα και 3g μόνιμα με viber δεν το λες άσχημο νούμερο...

Google Pixel 9 Pro XL

πολύ καλά θα έλεγα.εγώ αφού η cloudy δεν μου κάθετε με τίποτα, μα με τίποτα όμως, έχει θέμα το ημερολόγιο και το ρολόι με απίστευτο battery drain, έβαλα στοκ με λοιπές μόντες και θα δούμε πως θα πάει.αν υπήρχε πορτ η xcam θα έβαζα ασυζητητί cm αλλά η κάμερα είναι θέμα
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

και εγω με cloudy 2.5 και παρατηρω πολυ καλη διαχειρηση μπαταριας ειδικα οταν ειναι αδρανης η συσκευη για αρκετες ωρες,με καταναλωση στις 8 ωρες 1%.δεν ειχα για καιρο την επισημη για να κανω αντιπαραθεση.βεβαια με wifi η 3g ρουφαει,σαν φορμουλα 1 που ειναι...:p
:ninja:

η ρομ του cloudy είναι χρέπι, ο κέρνελ του γκάμπριελ μαζί με το προφίλ του bullet είναι απίστευτος.αρκεί να τα δοκιμάσετε με άλλη ρομ και θα καταλάβετε

Και εγώ σκεφτόμουν την τελείως στοκ pre-rooted. Κάπου την είχα αλλά την έχασα. Θα βάλω στο xda να την βρώ να ξαναστήσω! Να δοκιμάσω και στοκ με γκάμπριελ!

Google Pixel 9 Pro XL

δεν έβαλα αυτή αλλά ήταν εξαιρετική, η καλύτερη στοκ με διαφορά.εγώ έκανα το άλλο, γύρισα με flashtool σε εντελώς στοκ, έκανα ροοτ, πέρασα twrp και φλάσαρα κερνελ και τα μοντς.μπόμπα πάει.10h στο 100% με 8 λεπτά οθόνη και χωρίς greenify

Την βρήκα τελικά στον υπολογιστή μου την 20p και την έβαλα. Τώρα σετάρω εφαρμογές και μετά θα σετάρω κέρνελ και λοιπά αρχεία!!! Όχι ότι είχα θέμα με Cloudy αλλά έτσι για την μανία φλασαρίσματος.

Google Pixel 9 Pro XL

με τον cloudy είχα απίστευτα θέματα, δεν ξέρω γιατί.20 φορές την φλάσαρα

Ρε αρχηγε τι λες;Να πληρωσεις πλακετα κι εργασια για να το κανεις μετατροπη και να μην εχεις κι εγγυηση;

Πουλα το δικο σου και παρε το 32αρι.Λιγοτερο θα σου κοστισει και θα εχεις κι εγγυηση.Ασε που δεν αξιζει τον κοπο...Δεν θα δεις καμια σημαντικη διαφορα.

Καλησπέρα, πήρα το G3 32GB τον Ιούνιο, και ήρθε με pre-installed Lollipop... Το κιν μου φαίνεται μια χαρά γενικά, χωρίς να έχω ιδιαίτερα θέματα. Απλά επειδή δεν το είχα με ΚιτΚατ αναρρωτιόμουν μήπως ήταν καλύτερα να κάνω downgrade, μιας και που και που αντιμετωπίζω ειδοποιήσεις τύπου "η αρχική οθόνη" ή "οι ρυθμίσεις" έχουν σταματήσει...Και δεν με ενοχλεί και τόσο πολύ απλά αν το κιν είναι πιο stable σε κιτ κατ και κερδίζω και τίποτα σε μπαταρία, να το κάνω. Στα + μπαίνει ότι με κιτ κατ μπορώ να εγκαταστήσω και τον Mi Home Launcher της Miui, μιας και προερχόμουν από Xiaomi mi2 και είχα συνηθίσει.Εσείς που το δουλέψατε και με τις 2 στοκ εκδόσεις ποια σας φαίνεται καλύτερη;

Μπορει να ειναι λιγο χαζο αυτο που θα ρωτησω.Αγορασα σημερα μια καρτα μνημης 32gb απο τα e-shop.Σκεφτομαι να την βαλω στο κινητο αλλα φοβαμαι μηπως χασω αρχεια ή οτιδηποτε αλλο(root files και τα σχετικα) κ μην χασω και τα permission που εχω στην ηδη υπαρχουσα καρτα.Υπαρχει "safe" τροπος να βαλω την καινουρια καρτα χώρις να εχω κάποια απώλεια στα αρχεία μου.Ειχα πάθει κατι αντίστοιχο σε μια προηγούμενη συσκευη ακολουθωντας την κλασσικη για ολους διαδικασια αντιγραφει κ επικολληση στο pc.Ξερουμε κανα αλλο τροπο???

Καλησπέρα, πήρα το G3 32GB τον Ιούνιο, και ήρθε με pre-installed Lollipop... Το κιν μου φαίνεται μια χαρά γενικά, χωρίς να έχω ιδιαίτερα θέματα. Απλά επειδή δεν το είχα με ΚιτΚατ αναρρωτιόμουν μήπως ήταν καλύτερα να κάνω downgrade, μιας και που και που αντιμετωπίζω ειδοποιήσεις τύπου "η αρχική οθόνη" ή "οι ρυθμίσεις" έχουν σταματήσει...Και δεν με ενοχλεί και τόσο πολύ απλά αν το κιν είναι πιο stable σε κιτ κατ και κερδίζω και τίποτα σε μπαταρία, να το κάνω. Στα + μπαίνει ότι με κιτ κατ μπορώ να εγκαταστήσω και τον Mi Home Launcher της Miui, μιας και προερχόμουν από Xiaomi mi2 και είχα συνηθίσει.Εσείς που το δουλέψατε και με τις 2 στοκ εκδόσεις ποια σας φαίνεται καλύτερη;

το κινητο το πειραξες εσυ καθολου? γιατι τετοια μυνηματα που βγαζει νομιζω, αν το πειραξες βεβαια,να εκανες ενα ρεσετ,επαναφορα εστω και με το εργαλειο της lg(επισημη επανεγκατασταση). επισης ερωτηση.. υπαρχει τροπος ηχογραφησης ραδιοφωνου?ειμαι με cloudy.

Edited by stauros2653
:ninja:

Μπορει να ειναι λιγο χαζο αυτο που θα ρωτησω.Αγορασα σημερα μια καρτα μνημης 32gb απο τα e-shop.Σκεφτομαι να την βαλω στο κινητο αλλα φοβαμαι μηπως χασω αρχεια ή οτιδηποτε αλλο(root files και τα σχετικα) κ μην χασω και τα permission που εχω στην ηδη υπαρχουσα καρτα.Υπαρχει "safe" τροπος να βαλω την καινουρια καρτα χώρις να εχω κάποια απώλεια στα αρχεία μου.Ειχα πάθει κατι αντίστοιχο σε μια προηγούμενη συσκευη ακολουθωντας την κλασσικη για ολους διαδικασια αντιγραφει κ επικολληση στο pc.Ξερουμε κανα αλλο τροπο???

Δεν σε έχω καταλάβει τι εννοείς..

Πως να χαθούν αρχεία;

Κάνε kopy paste τους φακέλους της υπάρχουσας sd στην νέα

Γιατί να έχεις απώλεια αρχείων;;

το κινητο το πειραξες εσυ καθολου? γιατι τετοια μυνηματα που βγαζει νομιζω, αν το πειραξες βεβαια,να εκανες ενα ρεσετ,επαναφορα εστω και με το εργαλειο της lg(επισημη επανεγκατασταση). επισης ερωτηση.. υπαρχει τροπος ηχογραφησης ραδιοφωνου?ειμαι με cloudy.

Οχι,δεν το εχω πειραξει καθολου...

δεν έβαλα αυτή αλλά ήταν εξαιρετική, η καλύτερη στοκ με διαφορά.εγώ έκανα το άλλο, γύρισα με flashtool σε εντελώς στοκ, έκανα ροοτ, πέρασα twrp και φλάσαρα κερνελ και τα μοντς.μπόμπα πάει.10h στο 100% με 8 λεπτά οθόνη και χωρίς greenify

που τη βρηκες την 20p?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αφου δεν δουλευει η σελιδα αυτη..

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Διαβασα στο xda οτι δεν ρουταρεται, ξερεις κατι? παρεπιπτωντος, thanks :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αφου δεν δουλευει η σελιδα αυτη..

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Διαβασα στο xda οτι δεν ρουταρεται, ξερεις κατι? παρεπιπτωντος, thanks :)

Την Τελευταία φορά που έκανα επαναφορά ήταν με windows 10 και η μπάρα στο πρόγραμμα είχε σταματήσει αλλά είδα ότι στο τηλέφωνό προχωρούσε κανονικά έκανε επανεκκίνηση και όλα οκ είχα περάσει την τελευταία 4.4 και Την είχα κατεβάσει από αυτήν την σελίδα.

Τώρα δεν ξέρω τι μπορεί να έφταιξε και να Μην δούλευε σωστά το πρόγραμμα.

Με τα. W 8.1 δούλευαν όλα κανονικά. . . είχα φλασαρει απηρες φορές.

Αυτή αν δεν κάνω λάθος είναι root. Και φλασαρετε μέσο ρικαβερι.

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/stock-t2961073

Αυτή αν δεν κάνω λάθος είναι root. Και φλασαρετε μέσο ρικαβερι.

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/stock-t2961073

Αυτη ειχα βαλει πριν αλλα ειπα να κανω full reset απ το flash tool, και να κανω εντελως καθαρη εγκατασταση και να ρουταρω!

τωρα περναει, θα δουμε, ελπιζω να καταφερω να ρουταρω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to [LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις