Nickozzz Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Ηθελα να ρωτησω αν μπορει κνς να μου εξηγησει πως λειτουργει το amplify.Εχω 2 μερες με το xposed κ ειμαι απολυτα ικανοποιημενοσ.Κατρβασα απο τα διαθεσιμα modules το amplify κ απλα το ετρεξα.Να πω την αληθεια δεν εχω καταλαβει τι κανει ακριβως.Μηπως πρεπει να κατεβασω την pro εκδοση για να ξεκλειδωσω τα features που διαθετει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Ηθελα να ρωτησω αν μπορει κνς να μου εξηγησει πως λειτουργει το amplify.Εχω 2 μερες με το xposed κ ειμαι απολυτα ικανοποιημενοσ.Κατρβασα απο τα διαθεσιμα modules το amplify κ απλα το ετρεξα.Να πω την αληθεια δεν εχω καταλαβει τι κανει ακριβως.Μηπως πρεπει να κατεβασω την pro εκδοση για να ξεκλειδωσω τα features που διαθετει? Διάβασε τον οδηγό... Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Έχει τύχει σε κανέναν να μη χτυπάει το ξυπνητήρι με power nap; Ενώ από τις ρυθμίσεις φαίνεται να είναι ήδη whitelisted by default αλλά πίσω στη λίστα με τις εφαρμογές που είναι whitelisted δεν το εμφανίζει. http://m.imgur.com/Eu2jnMz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Εμένα χτυπάει κανονικότατα. Κανένα πρόβλημα!!! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Εμένα χτυπάει κανονικότατα. Κανένα πρόβλημα!!! Χμμ θα το παρακολουθήσω κ άλλο και βλέπουμε. Είναι και σένα έτσι γκρι και στις whitelisted εφαρμογές δεν εμφανίζεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Χμμ θα το παρακολουθήσω κ άλλο και βλέπουμε. Είναι και σένα έτσι γκρι και στις whitelisted εφαρμογές δεν εμφανίζεται; Ναι. Μάλιστα στα στατιστικά έχει 15 wakeups και μου αναφέρει ότι δεν έχει μπλοκάρει κανένα. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Ναι. Μάλιστα στα στατιστικά έχει 15 wakeups και μου αναφέρει ότι δεν έχει μπλοκάρει κανένα. Και εμένα μου δείχνει 26 χωρίς να έχει μπλοκάρει κανένα. Τι να πω, δεν ξέρω τι φταίει. Εν τω μεταξύ μόλις ξύπνησα και πήγα να ασχοληθώ με το κινητό άργησε να ανοίξει η οθόνη. Σαν να δυσκολευόταν να βγει από deep sleep. Ίσως να φταίει και αυτό που δε χτύπησε το ξυπνητήρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V_Giannak Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Καλησπέρα παιδιά...είμαι σε στοκ ρομ....μια ερώτηση θέλω να κανω... Κλείνω το wifi και μετα από κανα 3λεπτο ανοίγει μόνο του.. Παίρνει κι άλλες πρωτοβουλίες όπως π.χ. έκλεισε το bluetooth μόνο του ενώ μιλούσα από το αυτοκίνητο... έχουμε καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 πόση ώρα οθόνη έχετε καταφέρει να βγάλετε με γκάμπριελ και λοιπές μόντες? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Αναλόγως τις ώρες σε μπαταρία και την χρήση του. Συνήθως είμαι κοντά στις 5. Αλλά έχω δει και 6+ Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 δεν ξέρω τι παίζει με μενα, μόνο με aosp έχω δει τέτοια νούμερα αλλά στις aosp είναι θέμα η κάμερα και η σναπ δεν δουλεύει τόσο καλά όσο η xcam Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 (edited) Καλημερα μαγκες.Παραθετω screenshot για την μπαταρια.Να επισημανω οτι απο τα λεπτα ομιλιας που βλεπετε απο τις 2 ωρες τα 36 λεπτα ηταν με ανοιχτη ακροαση κ την οθονη αναμμενη.Τετοια ποσοστα δεν ξανα ειδα μεχρι τωρα.Το mode του xposed επιλεγμενο στο greenify ειναι ολα τα λεφτα.Αυτα απο μενα.Τωρα ειμαι με 8% κ παραπανω απο 4 ωρες sot. Y.Γ δεν με αφηνει να ανεβασω screenshots,39 ωρες λειτουργια sot ωρες κ 52 λεπτα, ωρες ομιλιας 2.11,browsing 28 λεπτα με δεδομενα Edited August 25, 2015 by Nickozzz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Πρέπει να είσται πολύ τυχεροι Όσοι εχεται τέτοια απόδοση μπαταρίας. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 εγώ βγάζω πάνω από 4.30 ώρες οθόνης σε 2 μέρες, χωρίς δεδομένα μόνο wifi με twitter, viber, instagram, browsing.με στοκ, που είναι 5.0.χ δεν πέρναγα με τίποτα 4 ώρες οθόνη.συνήθως έπαιζα στις 3.30 Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Θυμηστε μου λιγο...Εχω κοσμοτε οποτε μπορω να απενεργοποιησω το fast dormancy αλλα δεν θυμαμαι πως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Εγω εβαλα εχτες την xenonHD, so far so good. θα δουμε απο θεμα μπαταριας πως τα παει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Πρέπει να είσται πολύ τυχεροι Όσοι εχεται τέτοια απόδοση μπαταρίας. Σταύρο δεν είναι θέμα τύχης. Είναι θέμα χρήσης. Θα το ξαναπώ. Ένας στο xda είδε 8-9 ώρες. Όλα έχουν να κάνουν πιο πολύ με τι χρήση του κάνεις. Τι εφαρμογές κλπ. Τι έχεις ανοιχτό? Ποιότητα σήματος, εξωτερικός χώρος. Σε τι θερμοκρασία περιβάλλοντος κλπ κλπ κλπ Είναι δεκάδες οι παράγοντες. Αυτό που πρέπει να συγκρίνεις και είναι η μόνη ασφαλής σύγκριση μεταξύ τηλεφώνων και roms, kernels κλπ είναι η δική σου. Και άρα τι βελτίωση ή πτώση είχες. Π.χ. το να διαβάσω ένα review του G4 από djkostas. gr και του S6 από το stauros. gr είναι άτοπο στην σύγκριση, ειδικά στους χρόνους που θα δώσουν για την μπαταρία αυτών των τηλεφώνων. Καθώς ο καθένας πράττει διαφορετικά τεστ. Το ίδιο ισχύει και αν αυτά τε review αναφερόντουσαν στο ίδιο κινητό αλλά με άλλη έκδοση το κάθε ένα. Πάλι είναι άτοπη η σύγκριση. Διαφορετικό τεστ, διαφορετικό αποτέλεσμα. Μόνο γενική εικόνα μπορεί να δώσει αλλά όχι με το σημείο αναφοράς που θες για να δεις το σχετικό κέρδος/απώλεια. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 έχει δοκιμάσει κανείς στην 5 να ξηλώσει gapps και να βάλει άλλο μονταρισμένα και όχι της google να μας πει για την μπαταρία? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhproduction Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Παίδες σκέφτομαι να βάλω cm12 τι λέτε αξίζει...έχω cloudy 2.5 μπορώ να την περασω απ ευθείας με wipe factory reset ..?από θέμα κάμερας θα είμαι ευχαριστημένος? Παράθεση DEVICES OMNIA,SGSI(I9000),SGSII(I9100),SGSIII(I9300), SGSIII(I9305),SGSIV,NOTEIII iPHONE6,LgG3,SGS7 SGS7EDGE,SGS8!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 - snaphdr μακράν η καλύτερη κάμερα που κυκλοφορεί αλλά ίσως θέλει λίγο ψάξιμο - λενόβο, καλή αλλά λείπουν κάποια πράγματα όπως video 60fps 1920x1080 - port htc m9, πολύ πολύ καλή αλλά μου την σπάει που δεν αποθηκεύει στην sd - camera zoom fx άθλια αν θες εμπειρία pure android με αυτονομία και ταχύτητα, τότε αξίζει. σαν θερμότητα η cm12.1 σε idle είναι καλύτερη από τον cloudy, αλλά σε load του cloudy με το profil του bullet είναι καλύτερη και χωρίς το thermal mod ή το AIO mod Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhproduction Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 - snaphdr μακράν η καλύτερη κάμερα που κυκλοφορεί αλλά ίσως θέλει λίγο ψάξιμο - λενόβο, καλή αλλά λείπουν κάποια πράγματα όπως video 60fps 1920x1080 - port htc m9, πολύ πολύ καλή αλλά μου την σπάει που δεν αποθηκεύει στην sd - camera zoom fx άθλια αν θες εμπειρία pure android με αυτονομία και ταχύτητα, τότε αξίζει. σαν θερμότητα η cm12.1 σε idle είναι καλύτερη από τον cloudy, αλλά σε load του cloudy με το profil του bullet είναι καλύτερη και χωρίς το thermal mod ή το AIO mod Και κάτι τελευταίο να την περασω από πάνω από την cloudy? Παράθεση DEVICES OMNIA,SGSI(I9000),SGSII(I9100),SGSIII(I9300), SGSIII(I9305),SGSIV,NOTEIII iPHONE6,LgG3,SGS7 SGS7EDGE,SGS8!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 όχι, κάνεις wipe cache, system, data κλπ factory reset, install cm και gapps Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Αν και απρόσκλητος λέω την αποψι μου για cm απο παλιά σε s3 ή οποία είναι χάλια μπαταρία χάλια κάμερα όχι ράδιο ..κατά τα άλλα όλα καλά. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Παιζοντας ενα παιχνιδι πριν 2 μερες ειδα καποια μικρα σκαλωματακια που ετρωγε λογω κερνελ με ρυθμισεις για battery(gabriel με προφιλ bullet) και μου την εδωσε και ξαναφλασαρα την cloudy 2.5 για να εχω τον κερνελ της ρομ. Μπορω να πω πως το κινητο ρολλαρει καλυτερα(φυσικο) χωρις μεγαλες διαφορες στην μπαταρια.Χτες εβγαλα 4 ωρες οθονη απο τις 7 το πρωι μεχρι τις 12:30 το βραδυ. Λεω να μεινω ετσι.Εννοειτε τα υπολοιπα mods τα εχω φλασαρει.Επισης greenify+ampify τρεχουν κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Εγώ επειδή δεν παίζω παιχνίδια δεν τον αλλάζω με τίποτα τον Gabriel. Καλά για 17-18 ώρες σε μπαταρία? 5-6ωρο σίγουρο Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts