GUZGUN Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Καλημερα, εχω προβλημα με το gps στο G3 ειναι στοκ, δεν το εχω πειραξει, με android 5.0, kernel 3.4.0 και εκδοση λογισμικου V20h-eur-xx κατ αρχας ειναι αργο να λοκαρει, ασταθες γενικα Χρησιμοποιω το Sygic αλλα το βλεπω κι απ το GPS test app ενω το στο Samsung tablet που εχω το gps παει σφαιρα Καποια λυση? Ευχαριστω Δηλαδή εγώ που δουλεύω το sygic εδώ και 2 μήνες και πάει jet και λοκαρει αμεσως είναι η εξαίρεση?εννοείται με lollipop. Πότε δεν το δούλεψα με kit Kat. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 σημερα εκανα εγκατασταση κ ενεργοποιηση της εφαρμογής οτε tv go. αλλα επειδη εχω custom rom δεν γίνεται να συνεργαστει με το κινητο μου. σε αλλο g3 με στοκ ρομ δουλεψε κανονικα. ξερει καποιος αν μπορει να διορθωθει αυτο το σφαλμα χωρις να παω σε στοκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 (edited) Δηλαδή εγώ που δουλεύω το sygic εδώ και 2 μήνες και πάει jet και λοκαρει αμεσως είναι η εξαίρεση?εννοείται με lollipop. Πότε δεν το δούλεψα με kit Kat. Δεν ειναι το να λoκαρει. Ειναι οτι μπορει στην ωρα να σου κανει απο 1 εως και 4 signal drops αλλα μπορει και οχι. Εχει να κανει και με τον παροχο παντως διοτι αλλοι αλλαξανε εταιρια και εφτιαξε. Αυτο ομως μονο με την λολιποπ και ειναι σε πολλα κινητα και οχι με το g3 μονο. Εγω σε κιτκατ και 5.02 cm12 δεν ειχα ποτε προβλημα. Με στοκ 5.0 εχω drop signals που και που. Αλλα εμενα δουλευει αψογα με airplane mode οπως επισης δουλευει απτοβληματιστα αν εχω τα δεδομενα ανοιχτα. Εαν βαλω μονο gps sensors και κλεισω τα δεομενα τοτε αρχιζουν τα προβληματακια. Σε ολες τις περιπτωσεις ομως το καλειδωμα γινεται στο φτερο. Παντως ειναι σιγουρο οτι δεν ειναι hardware και το εωαξα γενικως πολυ το θεμα και δοκιμασα και πολλα για να βρω λυση. Edited April 29, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achille66 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 καλησπερα, εχω το lg g3 d855 20h απο τον φεβρουαριο και απο την μαμα αναβαθμιση κιτ κατ σε lollipop5.0 το τηλεφωνο δεν δουλευει καθολου καλα. τα προβληματα του ειναι οτι εαν πληκτρολογησεις ενα νεο τηλεφωνο και πατησεις dial δεν περνει τηλ αλλα σβηνει τον αριθμο και πρεπει να τον ξαναγραψω για να παρει με την δευτερη προσπαθεια. καποια γραμματα στο πληκτρολογιο ειναι δυσκολο να πατηθουν και θελει 2 και 3 προσπαθειες. επισης η μπαταρια με δυκολια βγαζει μια μερα με μικρη χρηση. ειπα να περασω cm12 και εκανα root την συσκευη ομως το flashify δεν περναει κανενα recovery image ωστε να προχωρησω στο cm12. δοκιμασα το twrp 2.8.4.0 kai to 2.8.6.0 αλλα δεν τα παιρνει με τιποτα. εαν εχει κανεις κατι να προτεινει θα με βοηθουσε πολυ. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Δεν ειναι το να λικαρει. Ειναι οτι μπορει στην ωρα να σου κανει απο 1 εως και 4 signal dropos αλλα μπορει και οχι. Εχει να κανει και με τον παροχο παντως διοτι αλλοι αλλαξανε εταιρια και εφτιαξε. Αυτο ομως μονο με την λολιποπ και ειναι σε πολλα κινητα και οχι με το g3 μονο. Εγω σε κιτκατ και 5.02 cm12 δεν ειχα ποτε προβλημα. Με στοκ 5.0 εχω drop signals που και που. Αλλα εμενα δουλευει αψογα με airplane mode οπως επισης δουλευει απτοβληματιστα αν εχω τα δεδομενα ανοιχτα. Εαν βαλω μονο gps sensors και κλεισω τα δεομενα τοτε αρχιζουν τα προβληματακια. Σε ολες τις περιπτωσεις ομως το καλειδωμα γινεται στο φτερο. Παντως ειναι σιγουρο οτι δεν ειναι hardware και το εωαξα γενικως πολυ το θεμα και δοκιμασα και πολλα για να βρω λυση. Με ενδιαφέρει να αγοράσω το τηλέφωνο και θα χρησιμοποιώ πολύ το GPS. Διαβάζω το μήνυμα σου και δεν βγάζω άκρη. Έχει ή δεν έχει θέμα με την λολιποπ η πλοήγηση; Άλλοι κάτοχοι τι λένε; έχουν παρατηρήσει πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 καλησπερα, εχω το lg g3 d855 20h απο τον φεβρουαριο και απο την μαμα αναβαθμιση κιτ κατ σε lollipop5.0 το τηλεφωνο δεν δουλευει καθολου καλα. τα προβληματα του ειναι οτι εαν πληκτρολογησεις ενα νεο τηλεφωνο και πατησεις dial δεν περνει τηλ αλλα σβηνει τον αριθμο και πρεπει να τον ξαναγραψω για να παρει με την δευτερη προσπαθεια. καποια γραμματα στο πληκτρολογιο ειναι δυσκολο να πατηθουν και θελει 2 και 3 προσπαθειες. επισης η μπαταρια με δυκολια βγαζει μια μερα με μικρη χρηση. ειπα να περασω cm12 και εκανα root την συσκευη ομως το flashify δεν περναει κανενα recovery image ωστε να προχωρησω στο cm12. δοκιμασα το twrp 2.8.4.0 kai to 2.8.6.0 αλλα δεν τα παιρνει με τιποτα. εαν εχει κανεις κατι να προτεινει θα με βοηθουσε πολυ. ευχαριστω Κατέβασε το autoreck από το playstore για το μοντέλο σου και θα σου βάλει την twrp 2.8.6 πολύ εύκολα σε μερικά δευτερόλεπτα:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Με ενδιαφέρει να αγοράσω το τηλέφωνο και θα χρησιμοποιώ πολύ το GPS. Διαβάζω το μήνυμα σου και δεν βγάζω άκρη. Έχει ή δεν έχει θέμα με την λολιποπ η πλοήγηση; Άλλοι κάτοχοι τι λένε; έχουν παρατηρήσει πρόβλημα; Κοιτα φιλε μου εγω προσωπικα εχω θεμα με λολιποπ και εξηγω. Τωρα απο κει και περα υπαρχει επισημο thread που λενε οτι με λολιποπ το gps εχει signal drops Ειναι γενικο το θεμα και δεν ειναι μονοπ το g3 αλλα πολλα τηλεφωνα με το ιδιο προβλημα μετα απο update σε lolipop Δες εδω και θα καταλαβεις https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=81140 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 καλησπέρα. Μόλις αγόρασα το g3. root πως κάνουμε σε lollipop? και κάτι ακόμη. Γιατί δεν βγάζει τόσο γρηγορα τις φωτογραφίες η κάμερα; θέλει κάποια ρύθμιση? κανει κανα 2 δευτερα να κανει shoot. Είχα λάθος εντύπωση ότι δεν έκανε ούτε ένα δεύτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 καλησπέρα. Μόλις αγόρασα το g3. root πως κάνουμε σε lollipop? και κάτι ακόμη. Γιατί δεν βγάζει τόσο γρηγορα τις φωτογραφίες η κάμερα; θέλει κάποια ρύθμιση? κανει κανα 2 δευτερα να κανει shoot. Είχα λάθος εντύπωση ότι δεν έκανε ούτε ένα δεύτερο; Root πολύ εύκολα με αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3056951 Μετά custom recovery αν θέλεις με αυτή την εφαρμογή πανεύκολαhttps://play.google.com/store/apps/details?id=b007.autorecd855 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Υπάρχει κάποιο site να βάλω ενα imei apo lg g3 και να μάθω αν είναι κλεμμένο - αυθεντικό lg η όχι??? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 http://www.imei.info/ Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgrc1 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Γνωριζει κανεις αν ειναι δυνατον να θεσεις το perfectly clear σαν default camera app ? Α και για καποιον που ειναι με stock launcher icons που μπορει να κατεβασει εκτος του LG world? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Καλημερα. Επειδη νωριτερα αναφερθηκε οτι σταματησαν οι AndroidNow HD, να σημειωσω οτι δεν εχουν σταματησει. Απλα εχουν γινει εντελως private : https://plus.google.com/u/0/+RafalB78/posts Εχουν αλλαξει επισης αριθμηση. Πλεον βρισκονται στην 2.4 (The_Holy_Grail). Υπαρχουν προφανως leaks τα οποια μπορειτε να αναζητησετε εδω (καντε translate): http://www.htcmania.com/showthread.php?t=968312 Εκει, μεχρι πριν λιγο, υπαρχει σε καποιο μηνυμα link για την 1.3 που ηταν η προτελευταια εκδοση που εβγαλε ο τυπος. Προσωπικα δεν θα ηθελα ποτε να ασχοληθω ξανα με αυτο τον απαραδεκτο τυπο, αλλα δυστυχως μετα την εξοδο του Crash απ το G3 ειμαι σε αναζητηση. Και δυστυχως αυτος κανει καλη δουλεια. Δεν εχω δοκιμασει ακομα καποια απο τις τελευταιες του. Τωρα θα βαλω Cloudy μετα απο τοσο καιρο που ημουν με Crash. Επισης πολυ καλα λογια λεγονται για την Newrom. Μπορειτε να την αναζητησετε στο παραπανω forum επισης. Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Στο color control δεν μου κρατάει τις ρυθμίσεις.τις πάει μόνο του στο default μετα απο λίγο Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Στο color control δεν μου κρατάει τις ρυθμίσεις.τις πάει μόνο του στο default μετα απο λίγο Πρέπει να είσαι root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Εννοείται πως είμαι ρε συ Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Καλημερα. Επειδη νωριτερα αναφερθηκε οτι σταματησαν οι AndroidNow HD, να σημειωσω οτι δεν εχουν σταματησει. Απλα εχουν γινει εντελως private : https://plus.google.com/u/0/+RafalB78/posts Εχουν αλλαξει επισης αριθμηση. Πλεον βρισκονται στην 2.4 (The_Holy_Grail). Υπαρχουν προφανως leaks τα οποια μπορειτε να αναζητησετε εδω (καντε translate): http://www.htcmania.com/showthread.php?t=968312 Εκει, μεχρι πριν λιγο, υπαρχει σε καποιο μηνυμα link για την 1.3 που ηταν η προτελευταια εκδοση που εβγαλε ο τυπος. Προσωπικα δεν θα ηθελα ποτε να ασχοληθω ξανα με αυτο τον απαραδεκτο τυπο, αλλα δυστυχως μετα την εξοδο του Crash απ το G3 ειμαι σε αναζητηση. Και δυστυχως αυτος κανει καλη δουλεια. Δεν εχω δοκιμασει ακομα καποια απο τις τελευταιες του. Τωρα θα βαλω Cloudy μετα απο τοσο καιρο που ημουν με Crash. Επισης πολυ καλα λογια λεγονται για την Newrom. Μπορειτε να την αναζητησετε στο παραπανω forum επισης. Φίλε ευχαριστώ για τις πληροφορίες δοκιμάζω την NewRom 2.7 και θα επανέλθω με την άποψη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Φίλε ευχαριστώ για τις πληροφορίες δοκιμάζω την NewRom 2.7 και θα επανέλθω με την άποψη μου. Αγορινα σε ποια new rom αναφερεσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 (edited) Αγορινα σε ποια new rom αναφερεσαι? Θα σου ανεβάσω link αλλά βλέπω πολύ κακή διαχείριση ram με 2gb δουλεύει ενω με cloudy δούλευε με 1,5gb. Εδώ είσαι http://www.htcmania.com/showthread.php?t=970712 Ένα θετικό είναι ότι βελτιώθηκε το σήμα μου αλλά μάλλον γι'αυτό φταίει το modem. Edited May 2, 2015 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Θα σου ανεβάσω link αλλά βλέπω πολύ κακή διαχείριση ram με 2gb δουλεύει ενω με cloudy δούλευε με 1,5gb. Εδώ είσαι http://www.htcmania.com/showthread.php?t=970712 Ευχαριστω φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakopaidi Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Καλημερα. Επειδη νωριτερα αναφερθηκε οτι σταματησαν οι AndroidNow HD, να σημειωσω οτι δεν εχουν σταματησει. Απλα εχουν γινει εντελως private : https://plus.google.com/u/0/+RafalB78/posts Εχουν αλλαξει επισης αριθμηση. Πλεον βρισκονται στην 2.4 (The_Holy_Grail). Υπαρχουν προφανως leaks τα οποια μπορειτε να αναζητησετε εδω (καντε translate): http://www.htcmania.com/showthread.php?t=968312 Εκει, μεχρι πριν λιγο, υπαρχει σε καποιο μηνυμα link για την 1.3 που ηταν η προτελευταια εκδοση που εβγαλε ο τυπος. Προσωπικα δεν θα ηθελα ποτε να ασχοληθω ξανα με αυτο τον απαραδεκτο τυπο, αλλα δυστυχως μετα την εξοδο του Crash απ το G3 ειμαι σε αναζητηση. Και δυστυχως αυτος κανει καλη δουλεια. Δεν εχω δοκιμασει ακομα καποια απο τις τελευταιες του. Τωρα θα βαλω Cloudy μετα απο τοσο καιρο που ημουν με Crash. Επισης πολυ καλα λογια λεγονται για την Newrom. Μπορειτε να την αναζητησετε στο παραπανω forum επισης. φιλε να εισαι καλα... δοκιμαζω τωρα την 1.3 κ απο οτι φαινεται ειναι αρκετα αξιολογη προσπαθεια... :) Παράθεση ... : Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση : ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 κάποιο λινκ για την 1.3; με τον ιδιο τροπο εγκατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 φιλε να εισαι καλα... δοκιμαζω τωρα την 1.3 κ απο οτι φαινεται ειναι αρκετα αξιολογη προσπαθεια... :) Και εγώ μόλις την έβαλα και δείχνει πολύ καλή:o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 (edited) κάποιο λινκ για την 1.3; με τον ιδιο τροπο εγκατάσταση; αν υπαρχει λινκ στειλτε το και μενα αν ειναι ευκολο? Ευχαριστω. Edited May 2, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakopaidi Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 κάποιο λινκ για την 1.3; με τον ιδιο τροπο εγκατάσταση; εχεις πμ.. ναι κανονικα οπως παντα εγκατασταση Παράθεση ... : Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση : ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts