Alexkass Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 μου το έκλεψαν αφού μου έκλεψαν το ράδιο σιντί και μου χάλασαν λίγο την κονσόλα. απλά από εδώ και πέρα με μπερέτα στο ΕΜΠ και δεν κάνω πλάκα. ελπίζω να με δεχτείτε δίχως ππσί :worry: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsouch Δημ. November 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Κάνω τη σούμα... Σίγουρα: atsouch alexkass Muck Smith Trobocop® geovass με Qtek 9090 panaros με Loox 720 Woca vaggelis dp1975 spiros με Qtek 8010/8020/9090/spv/mpx300/hx4700/h6340 εταιρεία 1 Μάλλον: shodanjr_gr arfi-gorgona hotfixus axidous Primal mpak iceman TLG doctor-gio giorgos_g Demon johner Aivadream εταιρεία 2 Όσοι δεν είδαν το όνομα τους να σηκώσουν το χέρι τους... Όσοι δεν πρόκειται να έρθουν να το πουν τώρα γιατί πρέπει να κανονίσουμε τον χώρο. Δεν θα τους μαλώσουμε. Μη ντρέπεστε να το πείτε... Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Πωπω, παει το καιμενο το 4700 και το συμπαθουσα... :( Κριμα... :o Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Standard εγω... ;) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Εγώ αν έχω ξυπνήσει θα έρθω:Ρ. Ας αλλάξει κάποιος το θέμα του thread ώστε να φαίνετια καθαρά το που και πότε γίνεται το meeting. @Alex κρίμα ρε γμτ. Μεγάλη λακαμία...τουλάχιστον φέρε την μπερέτα στο meeting να πυροβολήσουμε όποιον έρθει με Palm :P Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (25 Νοέ. 2004 , 18:02) Εγώ αν έχω ξυπνήσει θα έρθω:Ρ. Ας αλλάξει κάποιος το θέμα του thread ώστε να φαίνετια καθαρά το που και πότε γίνεται το meeting. @Alex κρίμα ρε γμτ. Μεγάλη λακαμία...τουλάχιστον φέρε την μπερέτα στο meeting να πυροβολήσουμε όποιον έρθει με Palm :P Χαχαχα... :p :D :lol: Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsouch Δημ. November 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Στην συνάντηση θα υπάρχουν πολλές νέες συσκευές: Qtek 8010/8020/9090 Motorola mpx300 hp hx4700 και h6340 Mitac Mio 168 με GPS Κάποιες συσκευές θα έχουν το ελληνικό περιβάλλον που έχει αναπτύξει η ACE. Επίσης θα δείτε αρκετές λύσεις GPS ελληνικές και εισαγωγής... Κρατήστε θέση ΤΩΡΑ! ;) Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Egw eimai sigouros gia avrio, tha ferw to Loox720, kai an exei erthei o ksaderfos mou apo Nafplio, tha ferw kai to Dell Axim 50v pou tou exw dwsei :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος atsouch (26 Νοέ. 2004 , 12:12) Στην συνάντηση θα υπάρχουν πολλές νέες συσκευές: Qtek 8010/8020/9090 Motorola mpx300 hp hx4700 και h6340 Mitac Mio 168 με GPS Κάποιες συσκευές θα έχουν το ελληνικό περιβάλλον που έχει αναπτύξει η ACE. Επίσης θα δείτε αρκετές λύσεις GPS ελληνικές και εισαγωγής... Κρατήστε θέση ΤΩΡΑ! ;) Επισης θα δειτε το i-mate (Qtek 9090) και ολοκληρομενη εγκατασταση GPS σε αυτοκινητο. ;) Μαζι βεβαια με DVD/mp3/TV στο ιδιο αυτοκινητο ! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp1975 Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Μέσα κι εγώ - μπορώ να μετακινηθώ στα "σίγουρα" :) Παράθεση MCSE.GR Ελληνικά τεχνικά forums Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas73 Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος atsouch (26 Νοέ. 2004 , 12:12) Στην συνάντηση θα υπάρχουν πολλές νέες συσκευές: Qtek 8010/8020/9090 Motorola mpx300 hp hx4700 και h6340 Mitac Mio 168 με GPS Κάποιες συσκευές θα έχουν το ελληνικό περιβάλλον που έχει αναπτύξει η ACE. Επίσης θα δείτε αρκετές λύσεις GPS ελληνικές και εισαγωγής... Κρατήστε θέση ΤΩΡΑ! ;) Αν ημουν Ελλάδα θα έφερνα και το 6365 μου.....κριμα δεν θα ειμαι.... τιποτα καλό για after...??? κανενα feedback εδω...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 τώρα που είδα ότι θα παίζει και LOOX 720, ΠΡΕΠΕΙ να έρθω... (αν και δεν θα με ξέρει μάλλον κανείς ε;...) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NLS (26 Νοέ. 2004 , 20:52) τώρα που είδα ότι θα παίζει και LOOX 720, ΠΡΕΠΕΙ να έρθω... (αν και δεν θα με ξέρει μάλλον κανείς ε;...) Ελα εσυ και μη σε νοιαζει ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NLS (26 Νοέ. 2004 , 20:52) τώρα που είδα ότι θα παίζει και LOOX 720, ΠΡΕΠΕΙ να έρθω... (αν και δεν θα με ξέρει μάλλον κανείς ε;...) εμένα γιατί μου θυμίζει κάτι το Nickname σου? Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsouch Δημ. November 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Επαναλαμβάνω... Σίγουρα: atsouch alexkass Muck Smith Trobocop® geovass με imate PD2K porcupine panaros με Loox 720 Woca vaggelis dp1975 mpak spiros με Qtek 8010/8020/9090/spv/mpx300/hx4700/h6340 εταιρεία 1 Μάλλον: NLS shodanjr_gr arfi-gorgona hotfixus axidous Primal iceman TLG doctor-gio giorgos_g Demon johner Aivadream εταιρεία 2 Όσοι δεν είδαν το όνομα τους να σηκώσουν το χέρι τους... Όσοι δεν πρόκειται να έρθουν να το πουν τώρα γιατί πρέπει να κανονίσουμε τον χώρο. Δεν θα τους μαλώσουμε. Μη ντρέπεστε να το πείτε... Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NLS (26 Νοέ. 2004 , 20:52) τώρα που είδα ότι θα παίζει και LOOX 720, ΠΡΕΠΕΙ να έρθω... (αν και δεν θα με ξέρει μάλλον κανείς ε;...) οι νέοι δεν σε ξέρουν αλλά οι παλιοί αρκετά :) μάλιστα με μια αναζήτηση τόσο σε αυτό όσο και στο un*ired μπορείτε να τον γνωρίσετε καλύτερα ;) λοιπόν όλοι εκεί! :rolleyes: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος atsouch (27 Νοέ. 2004 , 09:27) geovass με Qtek 9090 Όσοι δεν είδαν το όνομα τους να σηκώσουν το χέρι τους... Όσοι δεν πρόκειται να έρθουν να το πουν τώρα γιατί πρέπει να κανονίσουμε τον χώρο. Δεν θα τους μαλώσουμε. Μη ντρέπεστε να το πείτε... geovass με i-mate PDA2K ;) :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Αποστολε, θα ερθει και ο Porcupine ! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpak Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Να φερω και ενα κενο cd? Παράθεση Διακοπες στην Παρο; http://www.heliolithos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Περιμενουμε εντυπωσεις και ανακυρηξη νικητη(pda). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 το κρεβατι μου με καλεσε μεσημεριατικα και δεν του χαλασα χατηρι :P την επομενη φορα... Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Εγώ δεν θα έρθω τελικά :( Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Όλα καλά! Τέλειο μίτινγκ, πάντα τέτοια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Περισσότερες λεπτομέρειες; Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Frontier (28 Νοέ. 2004 , 12:18) Περισσότερες λεπτομέρειες; μπαλέτα με Ρωσίδες μπαλέτα με Βραζιλιάνες μπαλέτα οριενταλ ας ερχόσουν να τα έβλεπες :p για όλα τα υπόλοιπα (συμμετέχοντες, ppc, κινητά κτλ) θα υπάρξουν σύντομα φωτο. Ιστορικό meeting, atsouch, nls, veggos, η αφεντιά μου, αν ερχόσουν θα είχαμε αναβίωση "στοιχιωμένων" ;) ιστοσελίδων. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts