zipperant Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Ετσι ειναι τα android Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Οχι ολα. Υπαρχουν και συσκευές που κανουν αυτο που θελει ο φιλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Οχι ολα. Υπαρχουν και συσκευές που κανουν αυτο που θελει ο φιλος πολύ σωστά.. το alcatel idol 2 mini S που έχω χτυπάει ακόμα και κλειστό να είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gti72 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Ευχαριστω για την απαντηση...παντως ειναι μεγαλο πλεονεκτημα κατα την γνωμη μου να χτυπαει το ξυπνητηρι ενω ειναι κλειστο το κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TASOC Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Δέν ξέρω τί λένε τα blogs και τα gsmarena και germanos και cosmote .... το τηλέφωνο έχει καταπληκτική οθόνη με εξαιρετικά ευρείες γωνίες θέασης. Αυτή η οθόνη δέν είναι απλή TFT. Είναι σίγουρα με IPS τεχνολογία. Παράθεση ------------------- ZTE Blade Vec 4g ------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Ευχαριστω για την απαντηση...παντως ειναι μεγαλο πλεονεκτημα κατα την γνωμη μου να χτυπαει το ξυπνητηρι ενω ειναι κλειστο το κινητο... Αντι να το κλεινεις, μπορεις να το βαζεις σε λειτουργια πτησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Να δω που θα το βρω. Παντου εξαντλημενο μου λενε Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bunnyman Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 μια απ τα ιδια, οτε αρεως (πατησιων) Παράθεση PAOK_against_all Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Τελικα πηρα αλλο το g630 huawei Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TASOC Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 7 ώρες και 15 λεπτά , διάρκεια μπαταρίας (συνεχούς φούλ χρήσης) , στο PCMark for Android. http://www.futuremark.com/hardware/mobilepcma_work_battery_default/filter/androidioswinrtwindows Παράθεση ------------------- ZTE Blade Vec 4g ------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdgreece Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Καλημέρα! Είμαι κάτοχος του κινητού από τη Δευτέρα και θα ήθελα να καταθέσω την άποψή μου. Κατ' αρχάς το κινητό το έκανα παραγγελία από το σάιτ του Γερμανού και το παρέλαβα την άλλη μέρα από το κατάστημα Μεσολογγίου. Δε δυσκολευτηκα ιδιαίτερα να το βρω. Σαν κατασκευή είναι ιδιαίτερα προσεγμένη, η οθονη του οντως πολυ καλη με ζωντανα χρωματα, η μπαταρία του με μεγάλη διάρκεια (το φορτισα δευτερα βραδυ και το ξαναφορτισα Τετάρτη μεσημέρι με κανόνικη χρήση). Εγω σαν χρηστης δεν εχω μεγαλες απαιτήσεις, δεν παιζω παιχνίδια, το χρησιμοποιω για ιντερνετ, φεισμπουκ, βαιμπερ. Τα μόνα αρνητικά που έχω να επισημάνω είναι: α) μεσα στο σπίτι δεν έχω ιδιαίτερα καλό σήμα, ενω με την ιδια εταιρια στο προηγουμενο κινητο ειχα πολύ καλύτερο, β) η φωτογραφική του μηχανή δε με ενθουσιασε με την ποιότητα των φωτογραφιών και γ) με προβλημάτισε το γεγονός ότι 2-3 φορές που πήγα να πάρω τηλ ο άλλος το σήκωνε αλλά εγώ δεν άκουγα τίποτα. Το απέδωσα σε έλλειψη σήματος και εύχομαι να μην είναι κάτι άλλο. Σε γενικές γραμμές το κινητό για τα λεφτά του είναι πάρα πολύ καλό, ειδικά για έναν όχι και τόσο απαιτητικό χρήστη όπως εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TASOC Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 ... μεσα στο σπίτι δεν έχω ιδιαίτερα καλό σήμα, ενω με την ιδια εταιρια στο προηγουμενο κινητο ειχα πολύ καλύτερο, β) η φωτογραφική του μηχανή δε με ενθουσιασε με την ποιότητα των φωτογραφιών και γ) με προβλημάτισε το γεγονός ότι 2-3 φορές που πήγα να πάρω τηλ ο άλλος το σήκωνε αλλά εγώ δεν άκουγα τίποτα. Το απέδωσα σε έλλειψη σήματος και εύχομαι να μην είναι κάτι άλλο. Σε γενικές γραμμές το κινητό για τα λεφτά του είναι πάρα πολύ καλό, ειδικά για έναν όχι και τόσο απαιτητικό χρήστη όπως εγώ. Αυτό με το σήμα , το παρατήρησα και εγώ. Οτί δηλαδή , δείχνει χαμηλότερο σήμα σε σχέση με άλλη συσκευή (στον ίδιο χώρο , με την ίδια εταιρεία). Αλλά , ακόμη και με μία μόνο παύλα έντασης σήματος , το τηλέφωνο πραγματοποιεί τις κλήσεις χωρίς πρόβλημα ! Για την κάμερα του , το έχει γράψει και άλλος χρήστης εδώ στο thread νωρίτερα ... είναι απλά μέτρια. Παράθεση ------------------- ZTE Blade Vec 4g ------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdgreece Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Αλλά , ακόμη και με μία μόνο παύλα έντασης σήματος , το τηλέφωνο πραγματοποιεί τις κλήσεις χωρίς πρόβλημα ! Ναι δεν εμποδίζει ούτε δημιουργεί προβλήματα την ώρα της συνομιλίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TASOC Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 (edited) Εχει βάλει κάποιος tempered glass στη συγκεκριμένη συσκευή ? Edited November 24, 2014 by TASOC Παράθεση ------------------- ZTE Blade Vec 4g ------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TASOC Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Αυτή είναι μιά πρώτη μου μέτρηση για 4G μέσω του Speedtest.net http://www.speedtest.net/my-result/a/1055770993 Σίγουρα θα παίζει ρόλο η περιοχή και η ποιότητα σήματος. Υπάρχει κάποιος άλλος που να έχει τεστάρει ? Παράθεση ------------------- ZTE Blade Vec 4g ------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gathens0 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 καλημερα! τελικα υπαρχει το κινητο αυτο ακομα στη αγορα? αν ναι που θα το βρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arouraios Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Παιδιά εδώ τι παίζει; Το δοκίμασε κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mairilou Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Γεια σας παιδιά. Αγόρασα το κινητό εδώ και 2 εβδομάδες και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Έχω όμως ένα θεματάκι. Καποια μηνύματα δε μου έρχονται. Αντιμετωπίζει κανένας άλλος κάτοχος το ίδιο θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Γεια σας παιδιά. Αγόρασα το κινητό εδώ και 2 εβδομάδες και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Έχω όμως ένα θεματάκι. Καποια μηνύματα δε μου έρχονται. Αντιμετωπίζει κανένας άλλος κάτοχος το ίδιο θέμα? οταν λες μηνυματα εννοεις sms η emails!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kalampoyri Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Φιλοι επειδη ακουω για το ZTE VEC 4g αν παιρνει memory card και αλλα διαφορα θεματα θα σας πω τα εξης.Πρωτον υπαρχουν 2 μοντελα ZTE VEC.Το 4g που φερνει ο Γερμανος & το 3g το οποιο δεχεται memory card.Τα κινητα ειναι σχεδον ιδια(λιγο ποιοτικοτερο το 4g καλυτερα πλαστικα)αλλα τα κινητα ειναι ιδια.Μεγαλο λαθος της εταιριας να κανει αυτον τον διαχωρισμο χωρις ουσιαστικα να υπαρχει λογος.Οποτε ZTE VEC 4g απο τον Γερμανο χωρις επεκταση μνημης.Τωρα αν αξιζει θα το δουμε στην πορεια.(ηδη & εγω περιμενω ενα να δουμε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Φιλοι επειδη ακουω για το ZTE VEC 4g αν παιρνει memory card και αλλα διαφορα θεματα θα σας πω τα εξης.Πρωτον υπαρχουν 2 μοντελα ZTE VEC.Το 4g που φερνει ο Γερμανος & το 3g το οποιο δεχεται memory card.Τα κινητα ειναι σχεδον ιδια(λιγο ποιοτικοτερο το 4g καλυτερα πλαστικα)αλλα τα κινητα ειναι ιδια.Μεγαλο λαθος της εταιριας να κανει αυτον τον διαχωρισμο χωρις ουσιαστικα να υπαρχει λογος.Οποτε ZTE VEC 4g απο τον Γερμανο χωρις επεκταση μνημης.Τωρα αν αξιζει θα το δουμε στην πορεια.(ηδη & εγω περιμενω ενα να δουμε). εγω το εχω απο την πρωτη μερα που βγηκε και ειναι μια χαρα ,παντα αναλογικα, με τα λεφτα του εχω φορτωσει και οτι μπορεις να φαννταστεις,δλδ οτι εχω περασει και σε ενα samsung galaxy s5 και ολα δουλευουνε μια χαρα.:) το πηρα απο την κοσμοτε χωρις memory card αλλα εμενα προσωπικα το 16 μου φτανου και περισσευουν,σε καποιον αλλονν ισως οχι:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TASOC Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Μία από τα ίδια. Το τηλέφωνο πάει σφαίρα , φορτωμένο μέ ένα κάρο εφαρμογές , δέν έχει παρουσιάσει το παραμικρό. Η μπαταρία του , είναι παραπάνω από ικανοποιητική. Αν είσαι σούπερ συντηρητικός και το δουλεύεις μόνο για κλήσεις , μπορεί να αντέξει μέχρι 3 μέρες. Με μικτή χρήση μπορεί να σε βγάλει μέχρι 2 μέρες. Με εντατική χρήση έχεις μία μέρα. Αν μπερδευτείς και νομίσεις ότι έχεις στα χέρια σου ένα computer και όχι ένα τηλέφωνο , τότε συνέχεια ανοιχτό θα σε βγάλει 7-8 ώρες. Παράθεση ------------------- ZTE Blade Vec 4g ------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 (edited) Παιδιά εδώ τι παίζει; Το δοκίμασε κανείς; Μακριά φίλε μου, ψεύτικες βλακείες είναι! :mad: 1. Έψαξα σε όλο το xda-developers και δεν βρήκα τίποτα (Αυτός στην σελίδα υποστηρίζει οτι το πήρε από εκεί). :ninja: 2. Έστειλα e-mail στην ZTE για Blade Vec 4G και μου απάντησαν οτι ακόμα δεν γνωρίζουν πότε και αν θα πάρουμε την 5άρα. :confused: 3. Drivers δεν υπάρχουν καθώς δεν γνωρίζουμε το εργοστάσιο και την παραμετροποίηση που έγινε στα ZTE! :X 4. Ζητάει χρήματα για τα Download κάτι που φαίνεται ύποπτο, ενώ τα σχόλια είναι Fake! :!: 5. Ρώτησα 2 φίλους που ασχολούνται με την δημιουργία Rom (GER & ITA) και μου είπαν οτι ακόμα δεν έχει βγει κάτι. (Κολλάνε στον Bootloader). 6. Τα αρχεία είναι πολύ μικρά {(27mb-43mb, εγώ σου λέω 40x3 (parts)} = 120mb - Οι rom για συσκευές με Snapdragon 400 rev 2.1 ξεκινάν από τα 180+mb = FAKE Edited December 12, 2014 by manos20082 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TASOC Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Επιτέλους έφτασαν (από e-bay) οι θήκες σιλικόνης που είχα παραγγείλει , αλλά και το tempered glass. Το tempered glass τοποθετήθηκε εύκολα,γρήγορα και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Λειτουργικά είναι άψογο , αλλά από αισθητικής άποψης θα το ήθελα 1mm μακρύτερο ώστε να καλύπτει εντελλώς την επιφάνεια της συσκευής. Οι θήκες είναι επίσης μιά χαρά. Βρήκα και πήρα δύο μαλακές σιλικόνης και μιά σκληρή διάφανη. Πρός το παρόν φόρεσα τη φιμέ. Παράθεση ------------------- ZTE Blade Vec 4g ------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Παιδιά βρήκα θήκη σιλικόνης και temperated glass screen protector από το shop66.gr εντάξει λίγο ακριβά βέβαια αλλά τουλάχιστον βρήκαμε εντός Ελλάδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts