Jump to content

gdgreece

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gdgreece

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

gdgreece's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Σήμερα μου ήρθε η χρυσή mastercard σε αντικατασταση της American Express. Είδα όμως ότι μετά τον πρώτο χρόνο έχει συνδρομή 30 ευρώ ενώ η αμέρικαν δεν είχε. Τους πήρα τηλ και μου είπαν ότι αν δε θέλω συνδρομή μπορώ να την αντικαταστήσω με diners. Τι λέτε να κάνω;
  2. gdgreece

    ZTE Blade Vec 4G

    Ναι δεν εμποδίζει ούτε δημιουργεί προβλήματα την ώρα της συνομιλίας.
  3. gdgreece

    ZTE Blade Vec 4G

    Καλημέρα! Είμαι κάτοχος του κινητού από τη Δευτέρα και θα ήθελα να καταθέσω την άποψή μου. Κατ' αρχάς το κινητό το έκανα παραγγελία από το σάιτ του Γερμανού και το παρέλαβα την άλλη μέρα από το κατάστημα Μεσολογγίου. Δε δυσκολευτηκα ιδιαίτερα να το βρω. Σαν κατασκευή είναι ιδιαίτερα προσεγμένη, η οθονη του οντως πολυ καλη με ζωντανα χρωματα, η μπαταρία του με μεγάλη διάρκεια (το φορτισα δευτερα βραδυ και το ξαναφορτισα Τετάρτη μεσημέρι με κανόνικη χρήση). Εγω σαν χρηστης δεν εχω μεγαλες απαιτήσεις, δεν παιζω παιχνίδια, το χρησιμοποιω για ιντερνετ, φεισμπουκ, βαιμπερ. Τα μόνα αρνητικά που έχω να επισημάνω είναι: α) μεσα στο σπίτι δεν έχω ιδιαίτερα καλό σήμα, ενω με την ιδια εταιρια στο προηγουμενο κινητο ειχα πολύ καλύτερο, β) η φωτογραφική του μηχανή δε με ενθουσιασε με την ποιότητα των φωτογραφιών και γ) με προβλημάτισε το γεγονός ότι 2-3 φορές που πήγα να πάρω τηλ ο άλλος το σήκωνε αλλά εγώ δεν άκουγα τίποτα. Το απέδωσα σε έλλειψη σήματος και εύχομαι να μην είναι κάτι άλλο. Σε γενικές γραμμές το κινητό για τα λεφτά του είναι πάρα πολύ καλό, ειδικά για έναν όχι και τόσο απαιτητικό χρήστη όπως εγώ.
  4. Αν είναι μόνο αυτά τα δύο τα βασικά του θέματα κάποιον θα βρω να μου τα φτιάξει.
  5. Μια ερώτηση: Διαβάζω συνέχεια για το πόσο καλό τηλέφωνο είναι το F1 αλλά απ' ό.τι γράφετε του αλλάζετε τα φώτα για να το φέρετε στα μέτρα σας... Εγώ που δεν έχω ιδέα απ' όλα αυτά, αν το πάρω και το κρατήσω όπως είναι, χωρίς να του κάνω καμιά αλλαγή, θα λειτουργεί σωστά; Άλλωστε δεν έχω και μεγάλες απαιτήσεις. Φωτος θελω να βγάζω και να μπαίνω fb, viber, skype, internet, άντε να βλέπω και καμιά ταινία σε κανένα ταξίδι.
  6. Σ' ευχαριστώ. Απ' ότι διάβασα είναι καινούριο μοντέλο. Θα περιμένω λίγο να δω εντυπώσεις απ' όσους το έχουν παραγγείλει.
  7. Όπως καταλάβατε ψάχνω για κάτι οικονομικό. Η χρήση που κάνω είναι fb, viber, skype, instagram. Παιχνίδια δεν παίζω αλλά με ενδιαφέρει να βγάζει καμιά καλούτσικη φωτογραφία. Έχω διαβάσει πολλά εδώ μέσα αλλά θα με ενδιέφερε η γνώμη σας. Έχω καταλήξει σε αυτά τα 4 αλλά και οποιαδήποτε άλλη πρόταση είναι δεκτή. Εσείς ποιο θα επιλέγατε; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...