Jump to content

Turbo-X G440

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πηρε ενας συνάδελφος ένα τετοιο κινητο ΤΟ g440 για τον μοναδικο λγο ότι είναι δικαρτο και φτηνο αλλα ως γνωστον δεν εχει google play.

Υπαρχει τροπος να το εγκαταστησει και πως ?

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Δε ξέρω αν μπορεί να εφαρμοστεί, ωστόσο δοκίμασε να το βρει σε μορφή .apk και να το εγκαταστήσει από πχ SD κάρτα; Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επιλέξει, απ'τις επιλογές, η συσκευή του να δέχεται από ανώνυμες πηγές αρχεία.

Διαφορετικά θα πρέπει να δει σε πιο Κινέζικο αντιστοιχεί το συγκεκριμένο μοντέλο και να περάσει κάποια έτοιμη custom rom.

Βρηκα μια εφαρμογή την εβαλα στιν καρτα το εγκατεστησα αλλα παει να ανοιξει και κλεινει το play store

Φιλικά Γιάννης

Δοκίμασε από διάφορες πηγές πχ :

http://www.androidpolice.com/2014/07/15/google-rolling-out-play-store-v4-8-19-with-paypal-support-simplified-app-permissions-bigger-buttons-and-more-apk-download/

ακόμη και παλιότερες εκδόσεις.

Μη ξεχάσεις απ'τις ρυθμίσεις ασφαλείας να τσεκάρεις να δέχεται η συσκευή εφαρμογές από άγνωστες πηγές.

Αλλιώς όπως είπα, θα πρέπει να βρεις ποιο Κινέζικο μοντέλο είναι ...και βάση αυτού να του περάσεις μία custom ROM. Tα Turbo X κινητά, ως γνωστόν... είναι Κινεζικής προελεύσεως συσκευές που μετονομάστηκαν έτσι για τις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς...

Ευχαριστω αλλα πως να βρω σε ποιο κινεζικο αντιστοιχει ?

Φιλικά Γιάννης

Αυτό δυστυχώς είναι μια πονεμένη ιστορία με τα turbo x. Κοινώς θα πρεπει να κανεις έρευνα λαμβάνοντας υπόψιν τα χαρακτηριστικά του κ ίσως το design. Ενδεχομένως θα χρειαστείς κ κάποια εφαρμογή να εγκαταστήσει π θα διαβάζει τι hardware έχει μέσα το κινητό.

Γι αυτό σου λέω μα εξαντλησεις καλύτερα την πιθανότητα με δοκιμές του store σε .apk

Αυτό δυστυχώς είναι μια πονεμένη ιστορία με τα turbo x. Κοινώς θα πρεπει να κανεις έρευνα λαμβάνοντας υπόψιν τα χαρακτηριστικά του κ ίσως το design. Ενδεχομένως θα χρειαστείς κ κάποια εφαρμογή να εγκαταστήσει π θα διαβάζει τι hardware έχει μέσα το κινητό.

Γι αυτό σου λέω μα εξαντλησεις καλύτερα την πιθανότητα με δοκιμές του store σε .apk

Ευχαριστω.Ηδη κατεβασα αυτή που λες πιο πανω και άλλη μια που βρηκα και θα δοκιμασω αυριο .

Φιλικά Γιάννης

Ευχαριστω.Ηδη κατεβασα αυτή που λες πιο πανω και άλλη μια που βρηκα και θα δοκιμασω αυριο .

Βρήκες τίποτα? Το έχω κάνει ρουτ και έχω δοκιμάσει κάποια πράγματα αλλά τίποτα δεν μου έχει δουλέψει ακόμα...

Edit: Εντάξει έφαγα μια φλασιά και τα κατάφερα. Θα ανεβάσω guide αυτές τις μέρες για όποιον ενδιαφέρεται!

Edited by kyrillos13

Εγω ...τιποτα !!!Αναμενουμε .

Φιλικά Γιάννης

Εγω ...τιποτα !!!Αναμενουμε .

Συνοπτικά η διαδικασία είναι η εξής.

1) Root με το Kingo.

2) Κατεβάζουμε αυτά τα gapps και τα περνάμε στην sd.

3) Με έναν Root Explorer κάνουμε αποσυμπίεση το zip και αντιγράφουμε τους φακέλους "app", "etc" και "framework" στο /system.

4) Επανεκκίνηση και απλή εγκατάσταση του τελευταίου Google Play => http://www.mediafire.com/download/8i1tykan5c9kb32/com.android.vending-4.9.13.apk

5) Τέλος, αφού σιγουρευτούμε ότι όλα δουλεύουν καλά, διαγράφουμε τελείως το One Mobile market μαζί με τις εφαρμογές που είχαμε βάλει από εκει..

Root πως γινεται ? Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Ακριβώς από πάνω βρίσκεται η απάντηση...

Μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα . Συνδεουμε το κινητο με τον υπολογιστη περναμε αυτά τα αρχεια και συνεχιζουμε την εγκατασταση τους ?

Φιλικά Γιάννης

• Administrators
Γιάννη κατεβάζεις το kingo root στον υπολογιστή σου όπου και το εγκαθιστάς, συνδέεις τη συσκευή με το καλώδιο και ακολουθείς τις οδηγίες. Το root γίνεται από τον υπολογιστή.

Modpic.gif

Ευχαριστω.Οπως ειπα το κινητο είναι φιλου (συναδελφου)

Από Δευτερα που θα παω στη δουλεια αν αναλαμβανει τυχον ρισκο θα το δοκιμασω .

Ο φιλος πιο πανω γραφει : 2) Κατεβάζουμε αυτά τα gapps και τα περνάμε στην sd.

Εμενα αυτό που κατεβαζει είναι .exe αρχειο

Ευχαριστω.

Edited by Γιάννης

Φιλικά Γιάννης

• Administrators
Ο φιλος πιο πανω γραφει : 2) Κατεβάζουμε αυτά τα gapps και τα περνάμε στην sd.

Εμενα αυτό που κατεβαζει είναι .exe αρχειο

Κάτι κάνεις λάθος. Αν πατήσεις στο "Download" αρχίζει να κατεβάζει το εν λόγω zip.

Modpic.gif

Δικιο εχεις .Eπρεπε να περιμενω λογο να εμφανιστεί το σωστο download

Το Turbo Χ εχει Root Explorer που λεει ο φιλος που το εκανε ??

Edited by Γιάννης

Φιλικά Γιάννης

Το root explorer θα το βάλεις αφού κάνεις root, πριν από αυτό δεν έχει λόγο ύπαρξης.

Βαλτε και κανα "Like" στο forum για να μην λεμε ευχαριστω και παραβαινουμε τους κανονες...

Φιλικά Γιάννης

• Administrators
Βαλτε και κανα "Like" στο forum για να μην λεμε ευχαριστω και παραβαινουμε τους κανονες...

myphone.gr :: προτάσεις για βελτίωση ;)

Modpic.gif

Φιλικά Γιάννης

λοιπόν παιδιά γεια σας και απο μένα.

Δοκίμασα τα βήματα για να ενεργοποιήσω το play store στο g440 το μόνο που κατάφερα είναι το root της συσκευής μου (έγινε πανέυκολα με το πρόγραμμα που προτείνατε )

μετά εκανα αυτό με τον root explorer ( την αντιγραφή των τριών φακέλων) αλλά δεν δουλέυουν οι εφαρμογες κλείνουν αυτόματα σαν κάτι να τις σταματάει.

δοκίμασα και κατι άλλο να τρέξω το zip απο recovery αλλα δεν το διαβάζει κάνει abort την εγκατάσταση.

Να πω την αλήθεια το play store δεν με ενδιαφέρει ,πιο πολύ με νοιαζουν οι υπηρεσίες google play γιατι τις χρειάζονται κάποια παιχνίδια και εφαρμογές.

Κάποια λύση.:O

Ευχαριστώ πολύ.

Δοκίμασα τα βήματα για να ενεργοποιήσω το play store στο g440 το μόνο που κατάφερα είναι το root της συσκευής μου (έγινε πανέυκολα με το πρόγραμμα που προτείνατε )

μετά εκανα αυτό με τον root explorer ( την αντιγραφή των τριών φακέλων) αλλά δεν δουλέυουν οι εφαρμογες κλείνουν αυτόματα σαν κάτι να τις σταματάει.

δοκίμασα και κατι άλλο να τρέξω το zip απο recovery αλλα δεν το διαβάζει κάνει abort την εγκατάσταση.

Να πω την αλήθεια το play store δεν με ενδιαφέρει ,πιο πολύ με νοιαζουν οι υπηρεσίες google play γιατι τις χρειάζονται κάποια παιχνίδια και εφαρμογές.

Ευχαριστώ πολύ.

Δεν καταλαβα...Τι διαφορα εχει το google play από το play store ???Μονο ονομα αλλαξε.

Φιλικά Γιάννης

• Administrators

Ευχαριστώ πολύ.

Η αλήθεια είναι ότι και το google play σε ενδιαφέρει αλλά μάλλον δεν το ξέρεις ακόμα. Anyway, ακολούθησες επακριβώς τις οδηγίες; Κάτι σου έχει ξεφύγει μάλλον.

Δεν καταλαβα...Τι διαφορα εχει το google play από το play store ???Μονο ονομα αλλαξε.

Το ένα και το αυτό είναι, ο φίλος από πάνω μιλάει για τα google services.

Modpic.gif

μπορεί να έχω κάνει εγώ κάποιο λάθος ( αν και λίγο δύσκολο με copy-paste αρχείων ), το δοκίμασες και σου πέτυχε ?

εγώ έκανα copy -paste μόνο τους τρείς φακέλους ,το zip είχε και άλλους δεν τους έκανα τίποτα.

το έχω κάνει πέντε φορές απο εχθές!!!

Καμιά ιδέα βρε παιδιά.:(

Πάντως και κάτι άσχετο το κινητό για τα λεφτά του είναι πολύ καλό.:D

Πειράζει που εκανα αποσυμπίεση στο pc και περασα τους 3 φακέλους στο τηλ και μετα copy-paste απο sd στο /system?

Νέο

λοιπον κατέβασα την πιο παλιοτερη εκδοση (YourZgappsXS-4.2.2-2013.12.01) και δουλεψαν τα "υπηρεσίες google play'' !!!

Υ.Γ. εκανα install to apk (GmsCore.apk) απο τον φάκελλο ''app'' και δούλεψε.

το play store δυστηχώς οχι ακόμα.

Edited by makis369