Hunter Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 Ναι οριστικα στο Μαρουσι ( Village Center ) 5:00 μμ την Κυριακη 7 Νοεμβριου Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 3 Νοέ. 2004 , 14:50) Ναι οριστικα στο Μαρουσι ( Village Center ) 5:00 μμ την Κυριακη 7 Νοεμβριου Marousi rullzzzz... Παιδια , ομως να μαζευτουμε κατα τις 5 (μη συγκετρωθουμε 5:30 οπως στο s60 meeting) γιατι καποιοι (οπως εγω και ο SakisPlayer) θα πανε κ στο ματς , οποτε να προλαβουμε να σας γνωρισουμε ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 Γιωργο το 9110 θες να σου το φερω; :) http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 μια θέση ακόμα παρακαλώ :cool: :p :D ( ναι και άλλη φίλη θα σας φέρω βρε :lol: :D ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andy Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 ego pantos qa eimai ekei!!!! programs & games for 3650-6600-7610-6630 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 Χαιρομαι που τελικα και επιτελους καταληξαμε! Κρατηστε αλλες δυο θεσεις, εγω και η maggie_25! Γαλαρια αν γινεται!!!!!!!!! :alien: :alien: :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 κατά 80% θα είμαι και εγώ εκεί... http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 Απ' οτι φαινεται θα ειμαστε μια μεγαλη παρεα. Τωρα αυτο κακο η καλο ειναι; :o Αντε, 3 μερουλες εμειναν ακομα... :) http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 τους ειπα για 30 με 40 ατομα αλλα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα εαν υπαρξουν πιο πολλα ατομα , αρα ειμαστε ok οσα ατομα και να ερθουν τοσο καλυτερα, νεες γνωριμιες για μερικους και ευκαιρια για τους παλιους να τυα ξαναπουνε απο κοντα ΥΓ Πολλα offtopic δεν γεμισαμε παλι? Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. November 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2004 Μολις τωρα το πηρα χαμπαρι,αν κανονισω να ρθω Αθηνα θα ερθω σιγουρα :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. November 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2004 Επειδή εγώ θα έρθω από Μεταμόρφωση και θα βγω Μαρούσι από Αττική Οδό θα είναι εύκολο να έρθω εκεί ή είναι στην άλλη άκρη του Μαρουσίου... :rolleyes: :lol: Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. November 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M ( 4 Νοέ. 2004 , 16:32) Επειδή εγώ θα έρθω από Μεταμόρφωση και θα βγω Μαρούσι από Αττική Οδό θα είναι εύκολο να έρθω εκεί ή είναι στην άλλη άκρη του Μαρουσίου... :rolleyes: :lol: Eίναι πάνω στον κόμβο της Α.Ο. με την Κηφισίας (το κοινώς λεγόμενο δαχτυλίδι)... Για τσέκαρε εδώ! :) seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. November 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος seventh_heaven ( 4 Νοέ. 2004 , 17:09) Eίναι πάνω στον κόμβο της Α.Ο. με την Κηφισίας (το κοινώς λεγόμενο δαχτυλίδι)... Για τσέκαρε εδώ! :) Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! :) ;) Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. November 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DeathAngel ( 3 Νοέ. 2004 , 11:07) (Άσχετο αν κάποιο από τα παιδιά του meeting θέλει εισητήριο για την Κυριακή μπορεί να μου πει μέχρι σήμερα το απόγευμα να του φέρω στο meeting στειλτε μου ΠΜ με κινητό για να κανονίσουμε) death, παίζει ακόμα για εισητήρια; θέλω 2. Αν ναι, σε τι τιμή; Δεν χρειάζεται ταυτότητες όλων; Οσο για το meeting, ελπίζω σε παρόμοια επιτυχία με του περσυνού που είχε γίνει τα χριστούγεννα. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZLATKOGR Δημ. November 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2004 eimai mesa kai ego. http://briefcase.pathfinder.gr/view/zlatkogr zlatkogr@yahoo.co.uk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. November 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SakisPlayer ( 4 Νοέ. 2004 , 22:20) death, παίζει ακόμα για εισητήρια; θέλω 2. Αν ναι, σε τι τιμή; Δεν χρειάζεται ταυτότητες όλων; Οσο για το meeting, ελπίζω σε παρόμοια επιτυχία με του περσυνού που είχε γίνει τα χριστούγεννα. :) Ελπίζω και εγώ να μαζευτεί κόσμος. Παρόλο που δεν είχα έρθει στο περσινό Χριστουγεννιάτικο meeting είδα φωτογραφίες και κατάλαβα ότι είχε αρκετό κόσμο. Κρίμα πάντως που δεν θα γίνει τα Χριστούγεννα όπως κάθε χρόνο... Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid ( 5 Νοέ. 2004 , 00:06) Κρίμα πάντως που δεν θα γίνει τα Χριστούγεννα όπως κάθε χρόνο... Ίσως καλύτερα, μιας και πολλοί από εμάς μπορεί να απουσιάζουμε κάποιες από τις μέρες των Χριστουγεννιάτικων διακοπών... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SakisPlayer ( 4 Νοέ. 2004 , 22:20) death, παίζει ακόμα για εισητήρια; θέλω 2. Αν ναι, σε τι τιμή; Δεν χρειάζεται ταυτότητες όλων; Οσο για το meeting, ελπίζω σε παρόμοια επιτυχία με του περσυνού που είχε γίνει τα χριστούγεννα. :) :( Argises Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Έλα χρησιμοποιήστε και λίγο τα ΡΜ! ;) [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 οσοι θελετε να πατε στην comdex πριν το meeting σκεφτειτε το καλα - ειναι μουφα η εκθεση , απο της χειροτερες. Για οσους δεν ξερουν πως θα ερθουν : 1. Με λεωφορεια - κατεβειτε στην σταση ΧΕΙΜΑΡΑΣ με τα εξης λεωφορεια α) Β7 ΚΑΝΙΓΓΟΣ -ΚΗΦΙΣΙΑ - Ν.ΚΗΦΙΣΙΑ (Μέσω ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ) β) Α7 ΚΑΝΙΓΓΟΣ - ΚΗΦΙΣΙΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ γ) Ε7 ΚΑΝΙΓΓΟΣ - ΚΗΦΙΣΙΑ (EXPRESS) δ) 550 Π.ΦΑΛΗΡΟ - ΚΗΦΙΣΙΑ Διαδρομή Γραμμής Β7: ΚΑΝΙΓΓΟΣ - ΧΑΡ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ - ΛΕΩΦ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ - ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΛΕΩΦ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ - ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΧΑΡ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ - ΕΛΑΙΩΝ - ΠΛ.ΕΛΑΙΩΝ - ΠΑΡ.ΕΘΝ.ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑ Διαδρομή Γραμμής Α7: ΚΑΝΙΓΓΟΣ - ΧΑΡ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ - ΛΕΩΦ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ - ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΛΕΩΦ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - Λ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - Λ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - ΘΗΣΕΩΣ - ΠΑΡ.ΘΗΣΕΩΣ Διαδρομή Γραμμής Ε7: ΚΑΝΙΓΓΟΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ - ΛΕΩΦ.ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ - ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - Λ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΠΛ.ΠΛΑΤΑΝΟΥ Διαδρομή Γραμμής 550: ΔΙΑΜ.ΧΩΡΟ ΣΤΑΘ.ΤΡΟΚΑΝΤΕΡΟ - ΛΕΩΦ.ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ - ΠΛΕΙΑΔΩΝ - Λ.ΣΥΓΓΡΟΥ - ΛΕΩΦ.ΣΥΓΓΡΟΥ - Λ.ΣΥΓΓΡΟΥ - ΛΕΩΦ.ΣΥΓΓΡΟΥ - ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ - ΑΡΔΗΤΤΟΥ - ΛΕΩΦ.ΒΑΣ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΛΕΩΦ.ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ - ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΛΕΩΦ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - Λ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΠΛ.ΠΛΑΤΑΝΟΥ 2. Με ΜΕΤΡΟ/ΗΣΑΠ : Κατεβειτε στον σταθμο ΝΕΡΑΤΖΙΩΤΙΣΣΑ (ΗΣΑΠ) και μετα εχει λιγο περπατημα μεχρι το Village Centre ( Δεν ειμαι σιγουρος εαν υπαρχει λεωφορειο για να σας φερει μεχρι το "δαχτυλιδι" ) 3. Με Αυτοκινητο/Μηχανακι : Απο Αθηνα (Κεντρο) στην Κηφισιας προς Κιφισια λιγο πριν το δαχτυλιδι στριψτε δεξια και αμεσως παλι δεξια και φτασατε. Απο Βορεια Προαστεια κανετε τον κυκλο στο "δαχτυλιδι" για να βγειτε στο ρευμα προς Κηφισια και αμεσως δεξια και παλι δεξια. Το ιδιο υσχει και για αυτους που θα ερθουν απο Αττικη Οδο. ΠΡΟΣΟΧΗ : ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Ο Χαρτης ειναι ευγενικη προσφορα του eLeKtriK-EyE enterprises :p http://www.patatoforums.gr/map.png Το Flocafe ειναι εκει που ειναι το μπλε Χ Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 5 Νοέ. 2004 , 21:14) οσοι θελετε να πατε στην comdex πριν το meeting σκεφτειτε το καλα - ειναι μουφα η εκθεση , απο της χειροτερες. Ποιά, αυτή με τα supercars και καλά; Κρίμα που δεν θα πάμε στο meeting της ΑΕΚ. Θα έρθω στο meeting του myphone πάντως. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Επειδη κανονιζω να ερθω Αθηνα (και για να δω φιλους αλλα και για το μιτινγκ) και επειδη δεν εχω τηλεφωνο καποιου που σιγουρα θα ερθει,μηπως υπαρχει καποιος σαν "συντονιστης" που μπορει να δωσει κι ενα τηλεφωνο αναγκης σε περιπτωση που χαθουμε κι εμεις που μαστε απο χωριο? :P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Don_VitoCorleone ( 5 Νοέ. 2004 , 22:17) Επειδη κανονιζω να ερθω Αθηνα (και για να δω φιλους αλλα και για το μιτινγκ) και επειδη δεν εχω τηλεφωνο καποιου που σιγουρα θα ερθει,μηπως υπαρχει καποιος σαν "συντονιστης" που μπορει να δωσει κι ενα τηλεφωνο αναγκης σε περιπτωση που χαθουμε κι εμεις που μαστε απο χωριο? :P εχεις PM :) Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 μαλλον θα δειτε και εμενα... http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 5 Νοέ. 2004 , 21:14) 3. Με Αυτοκινητο/Μηχανακι : Απο Αθηνα (Κεντρο) στην Κηφισιας προς Κιφισια λιγο πριν το δαχτυλιδι στριψτε αριστερα και αμεσως παλι αριστερα και φτασατε. Κυνηγέ, δεν είναι στα δεξιά μας όπως ανεβαίνουμε την Κηφισίας (από Αθήνα) δίπλα στα Goody's ? :confused: http://www.myphone.gr/gallery/data/500/874.gif MyPhone Forum Moderator @ "Κινητά τηλέφωνα" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts