menelia Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 εντάξει hunter μην μαλώσετε κιόλας,εγώ πιστεύω οτι ο woca κάνει πλάκα,έτσι δεν είναι ; ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (10 Νοέ. 2004 , 19:59) Ουδεν Σχολιο..........θα τα πουμε στο επομενο εγω και εσυ ;) Μεγαλη μου τιμη! :p :cool: :alien: http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 ποιος μαλωνει? τελος παντων , αυριο η μεθαυριο ανοιγω νεο thread - ωρα για λουκετο σε αυτο νομιζω πατατοθρεντ το καναμε Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 Έχω να ανακοινώσω ότι ο christ-k θα γίνει moderator... μουχαχα :) Τώρα, όσον αφορά τα ερωτήματά σας. Δεν είμαι υπερυπολογιστής αλλά άνθρωπος. Έχω εμφανιστεί σε 2 meetings και έχω και μάρτυρες. Για οποιαδήποτε άλλη απορία μη διστάσετε να ρωτήσετε και θα σας απαντήσω το συντομότερο δυνατόν. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menelia (10 Νοέ. 2004 , 20:01) εντάξει hunter μην μαλώσετε κιόλας,εγώ πιστεύω οτι ο woca κάνει πλάκα,έτσι δεν είναι ; ;) http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 οπότε λύθηκε το πρόβλημα... ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MsK (10 Νοέ. 2004 , 22:04) Έχω να ανακοινώσω ότι ο christ-k θα γίνει moderator... μουχαχα :) Τώρα, όσον αφορά τα ερωτήματά σας. Δεν είμαι υπερυπολογιστής αλλά άνθρωπος. Έχω εμφανιστεί σε 2 meetings και έχω και μάρτυρες. Για οποιαδήποτε άλλη απορία μη διστάσετε να ρωτήσετε και θα σας απαντήσω το συντομότερο δυνατόν. Mόνο admin στη θέση του admin..... :p :lol: Ψεύδεται....Είναι υπερυπολογιστής ρομπότ, γι αυτό πάντα κυκλοφορεί με μαύρο μακρύ παλτό, που ποτέ δεν το αποχωρίζεται, ενώ αποφεύγει τεχνιέντως τις θερινές εμφανίσεις, ιδίως σε παραλιακά σημεία, με υψηλή υγρασία.... :whistle: Φήμες τον θέλουν να συχνάζει σε περιοχές που γειτνιάζουν με υποσταθμούς Υ.Τ. της ΔΕΗ..., ενώ νύχτες που ο καιρός γεμίζει με ηλεκτρικά φορτία (όπως απόψε) κρύβεται σε καλά μονωμένο και γειωμένο σημείο, φορτίζοντας ασφαλώς τις μπαταρίες του.... :whistle: :p Τέλος πλέον περισσότερες πιθανότητες έχεις να συναντήσεις τον Μπιν Λάντεν παρά τον ΜsK... ;) :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 Εγραψες!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikkosnet (10 Νοέ. 2004 , 23:28) Εγραψες!!!!!!!!!!! Έχει ρέντα λόγω της επερχόμενης προαγωγής! :D Άντε christ-k και εις ΑΝΩΤΕΡΑ!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menelia (10 Νοέ. 2004 , 21:29) είχα την εμπειρία να σε γνωρίσω και την χαρά ... και όσοι είμασταν εκεί τριγύρω, σε ακούσαμε που απευθύνθηκες στον Hunter ως εξής: "Κύριε Κυνηγέ..." :D :lol: :happy: Έγραψε!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. November 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Και όμως... ο MsK υπάρχει. Ωστόσο έχω τόσο καιρό να τον δω από κοντά που έχω αρχίσει και αμφιβάλω και εγώ για την αλήθεια της πρότασης που έγραψα... :whistle: Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος myphone-fan (11 Νοέ. 2004 , 02:22) ... και όσοι είμασταν εκεί τριγύρω, σε ακούσαμε που απευθύνθηκες στον Hunter ως εξής: "Κύριε Κυνηγέ..." :D :lol: :happy: Έγραψε!!! :D το ξέρω κάτι τέτοιες ώρες όταν δεν έχω πιει καφέ λέω μ@λ@κίες ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menelia (11 Νοέ. 2004 , 14:57) το ξέρω κάτι τέτοιες ώρες όταν δεν έχω πιει καφέ λέω μ@λ@κίες Δηλαδη εσυ μετα τις 8-9 αν δεν εχεις πιεει καφε δεν ξερεις τι λες? :blink: Θα μας τρελανεις , 13 ετων κοριτσι , συνηθιζεται να εχει καποια ενεργητηκοτητα :p εκτος αν το λες για πλακα , τοτε το καταλαβαινω , αλλιως Must Be Insane :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tax_opari91 (11 Νοέ. 2004 , 15:16) Δηλαδη εσυ μετα τις 8-9 αν δεν εχεις πιεει καφε δεν ξερεις τι λες? :blink: Θα μας τρελανεις , 13 ετων κοριτσι , συνηθιζεται να εχει καποια ενεργητηκοτητα :p εκτος αν το λες για πλακα , τοτε το καταλαβαινω , αλλιως Must Be Insane :rolleyes: ναι,δυστυχώς έτσι είναι.. :cry: ;) :p και εσύ είσαι 15 και εσύ πρέπει να έχεις ενεργητικότητα αλλά από ότι είδα...καθόλου :p ,γιατί να έχω εγώ; θα μάθεις στο pm που θα πάρεις αν το λέω για πλάκα ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Χε χε εγώ πάντως όταν πρωτοείδα τον christ-k νόμιζα ότι ήταν ο msk λόγω της μπλούζας του! :o Ας φτιάξει κάποιος μια στάμπα να την πάρουμε να την τυπώσουμε σε κανά μπλουζάκι!! :) Menelia get a grip! ;) Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Η ατάκα του meeting: "...παιδιά, περισσεύουν τηλέφωνα !.." (μετά τη φωτογράφιση των gadgets) :rotfl: ...λίγο αργότερα, δε: "...αυτό το PDA με ΒΤ, ποιανού είναι;.." :lol: :lol: :lol: ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος myphone-fan (11 Νοέ. 2004 , 02:22) ... και όσοι είμασταν εκεί τριγύρω, σε ακούσαμε που απευθύνθηκες στον Hunter ως εξής: "Κύριε Κυνηγέ..." :D :lol: :happy: Έγραψε!!! :D Kαλα η ατακα εγραψε! Θυμαμαι τα γελια που καναμε! :p Επισης ηταν πολυ γελοιο οταν φωναξα ''ΣΑΝΤΟΙΥΤΣΑΚΙ ΠΑΙΔΙΑ'', και σταματησε ολος ο οροφος να μιλαει! Σιγη ξαφνικα! :lol: :lol: :lol: Τι να κανω?????? Εγω φταιω που φωναζε η σερβιτορα ποιανου ειναι το σαντουιτς και εμεις την γραφαμε? :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 τώρα αυτό που λες δεν πιάνει τίποτα μπροστά στην δικιά μου ατάκα ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Kαλα εσυ δεν παιζεσαι! Εισαι για δεσιμο :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menelia (11 Νοέ. 2004 , 23:07) τώρα αυτό που λες δεν πιάνει τίποτα μπροστά στην δικιά μου ατάκα Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι δεν ήσουν η 1η που είπε κάτι τέτοιο εκείνο τα βράδυ. Πρώτος ήταν ο demetre που απευθύνθηκε στον R.I.P. λέγοντας: "Κύριε R.I.P. μπορώ να σας ρωτήσω κάτι?" :D (Ρώτα τον hunter για επιβεβαίωση!:!: ) Απλά η δική σου ατάκα ήταν ξεχωριστή και λόγω της μετάφρασης του hunter... :happy: :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος myphone-fan (12 Νοέ. 2004 , 04:37) Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι δεν ήσουν η 1η που είπε κάτι τέτοιο εκείνο τα βράδυ. Πρώτος ήταν ο demetre που απευθύνθηκε στον R.I.P. λέγοντας: "Κύριε R.I.P. μπορώ να σας ρωτήσω κάτι?" :D (Ρώτα τον hunter για επιβεβαίωση!:!: ) Απλά η δική σου ατάκα ήταν ξεχωριστή και λόγω της μετάφρασης του hunter... :happy: :p έπρεπε να του πει "κύριε Αναπαύσου - Εν - Ειρήνη"μπορώ να σας ρωτήσω κάτι? ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 ο Nikos_s3 ηταν ο συντονιστης συμφωνα με την σερβιτορα ( την οποια τρελλαναμε) Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (12 Νοέ. 2004 , 07:43) ο Nikos_s3 ηταν ο συντονιστης συμφωνα με την σερβιτορα ( την οποια τρελλαναμε) επίτηδες το έκανε για να την ζαλίσει και να πάρει το τηλέφωνο της :p :) ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (12 Νοέ. 2004 , 07:43) ο Nikos_s3 ηταν ο συντονιστης συμφωνα με την σερβιτορα ( την οποια τρελλαναμε) Εμείς την τρελλάναμε; Μόνη της αγχώθηκε... :lol: :lol: :p Καλά και ο Νίκος... Άλλος τρελλός! :) "Περάστε να πληρώσετε σιγά σιγά!" :lol: :lol: Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Kαι εμένα μου μιλήσανε κανά δύο στον πλυθηντικό, αλλά τους το έκοψα :p Αν είναι δυνατόν τοσό μεγαλώσαμε πια που μας μιλάνε στον πλυθηντικό; :( Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts