Agent M Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Natalia ( 8 Νοέ. 2004 , 22:54) Άμα σηκωνόσουν και έκανες ένα γύρο...τότε θα γνώριζες τα παιδιά που κάθονταν μόνα τους.. Εγώ πάντως...πριν καιρό το είχα πει....αλλά.... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=591377#post591377 Σας αξίζει ένα μεγάλο μπράβο που κάνατε ένα τέτοιο ταξίδι και ενσωματωθήκατε στην παρέα μας :) Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Μήπως τα παιδιά ήταν ένας κοντόχοντρος κάφρος μεταλάς με μπλούζα metallica και ένας μουσάτος? :rolleyes: Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 8 Νοέ. 2004 , 21:46) οσο για την ημερα υπηρχε επιλογη στην δημοσκοπηση και δημοκρατικα και μη επιλεχτηκε η συγκεκριμενη. Ρε εγκάθετε :p :p για δες καλύτερα την δημοσκόπηση και οι τρεις επιλογές είναι για 7 Νοεμβρίου. Vampyre την επόμενη φορά μην αφήνεις γαύρους να κάνουν παιχνίδι :p Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DeathAngel ( 8 Νοέ. 2004 , 23:00) Ρε εγκάθετε :p :p για δες καλύτερα την δημοσκόπηση και οι τρεις επιλογές είναι για 7 Νοεμβρίου. Vampyre την επόμενη φορά μην αφήνεις γαύρους να κάνουν παιχνίδι :p εγω μιλαω για αυτην την δημοσκοπηση ;) Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Natalia ( 8 Νοέ. 2004 , 22:54) Άμα σηκωνόσουν και έκανες ένα γύρο...τότε θα γνώριζες τα παιδιά που κάθονταν μόνα τους.. Εγώ πάντως...πριν καιρό το είχα πει....αλλά.... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=591377#post591377 Ναταλια ενα μεγαλο μπραβο απο μενα που καταφερατε να ερθετε, και να μας τιμησετε με την παρουσια σας :up: ΥΓ 1 : ξερω δεν ημουν και ο καλυτερος οικοδεσποτης :( ΥΓ 2 : τα πιτσιρικια ηταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΙΛΑΜΕ :up: :up: :up: :lol: Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Ενταξει αφου εγινε Μαρουσι ηταν πολυ δικαια η δημοσκοπηση. Αμα γινοταν στου Ρεντη θα ηταν αδικη! :D Παντως δεν βλεπω την ωρα να ξαναγινει myPhone meeting... ;) http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ifrit ( 8 Νοέ. 2004 , 22:58) Μήπως τα παιδιά ήταν ένας κοντόχοντρος κάφρος μεταλάς με μπλούζα metallica και ένας μουσάτος? :rolleyes: Κοντόχοντρος κάφρος μεταλλάς? Ωραία εικόνα έχεις για τον εαυτό σου... Σύνελθε ρε ifrit!! :p Εκτός από τον προαναφερόμενο (ifrit) και τον μουσάτο (emufear) στην αποκομμένη, αντικοινωνική κτλ. :p παρέα ήταν ένας ξανθός μαλλιάς (Aquasonic), ένας αλήτης με μαύρο πουκάμισο (Flamenerve), ένας εθελοντής (mobilemaster) και το παιδί-χωρίς-posts (fytouklas). Και guest ο Lewton. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Flamenerve ( 8 Νοέ. 2004 , 23:27) ...Και guest ο Lewton.... Τον οποίον και ξέχασα να ευχαριστήσω που μού σύστησε το "Υφαντό της Φιόναβαρ" και να συζητήσω λίγο γι' αυτό μαζί του :o http://www.myphone.gr/gallery/data/500/874.gif MyPhone Forum Moderator @ "Κινητά τηλέφωνα" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος brutus ( 8 Νοέ. 2004 , 23:41) Τον οποίον και ξέχασα να ευχαριστήσω που μού σύστησε το "Υφαντό της Φιόναβαρ" και να συζητήσω λίγο γι' αυτό μαζί του :o έλα ετοιμάσου για ύπνο... :p ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Flamenerve ( 8 Νοέ. 2004 , 23:27) Κοντόχοντρος κάφρος μεταλλάς? Ωραία εικόνα έχεις για τον εαυτό σου... Σύνελθε ρε ifrit!! :p Εκτός από τον προαναφερόμενο (ifrit) και τον μουσάτο (emufear) στην αποκομμένη, αντικοινωνική κτλ. :p παρέα ήταν ένας ξανθός μαλλιάς (Aquasonic), ένας αλήτης με μαύρο πουκάμισο (Flamenerve), ένας εθελοντής (mobilemaster) και το παιδί-χωρίς-posts (fytouklas). Και guest ο Lewton. Για να συνεισφέρουμε κι εμείς εις την κοινωνία και για το Παιδί χωρίς posts παραχωρώ 50Ευρώ εεεεεεεεε posts ήθελα να πω για να έχει έστω ένα σεβαστό αριθμό για να ξεκινήσει! :D Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/8310/sort/1/cat/2/page/1 Ποιός είναι αυτός δίπλα στον miaow με τη Nautica μπλούζα; Θεικό χαμόγελο! :up: [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος brutus ( 8 Νοέ. 2004 , 23:41) Τον οποίον και ξέχασα να ευχαριστήσω που μού σύστησε το "Υφαντό της Φιόναβαρ" και να συζητήσω λίγο γι' αυτό μαζί του :o Απίστευτο ε; Δεν έχω διαβάσει βιβλίο που να το πλησιάζει έστω όσον αφορά την ολοκλήρωση. Άνετα μπορούσε να σπάσει και να γίνει 3 βιβλία τελείως ανεξάρτητα. Άσε την τέλεια γραφή του Kay.... Πραγματικά ενώ είμαι φαν του κινηματογράφου το συγκεκριμένο δε θέλω να το δω ταινία εκτός αν είναι να βγει σε 8-9 ταινίες. Μόνο τότε δε θα έχω το άγχος ότι θα το καταστρέψουν. edit: για να μη γίνει split το post ως off-topic προσθέτω ότι όντως ήταν κρίμα που δεν τα είπαμε για το Υφαντό και ότι θα τα πούμε οπωσδήποτε στο επόμενο meeting edit@: βρήκα τον εαυτό μου σε φωτό! Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SakisPlayer ( 8 Νοέ. 2004 , 13:00) Επιτέλους ήρθε και κάποιος "αντίκλειτος" στα εθνικά θέματα.!!! Για μένα λέει για όσους δεν κατάλαβαν. Σάκη υπομονή μέχρι το επόμενο μεγάλο εθνικό θέμα. :alien: Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menelia ( 8 Νοέ. 2004 , 23:46) έλα ετοιμάσου για ύπνο... :p Έχεις αγώνα αύριο! :p Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 9 Νοέ. 2004 , 02:24) Για μένα λέει για όσους δεν κατάλαβαν. Σάκη υπομονή μέχρι το επόμενο μεγάλο εθνικό θέμα. :alien: Mια χαρά ήσουν πάντως. Εξ'άλλου τα είπαμε και με τον τρόμπο, για το πως ειναι η πραγματική "διασταση" των προσώπων live εν σχέση με τα γραπτά εδω μέσα. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 ( 9 Νοέ. 2004 , 01:01) http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/8310/sort/1/cat/2/page/1 Ποιός είναι αυτός δίπλα στον miaow με τη Nautica μπλούζα; Θεικό χαμόγελο! :up: Εγώ εγώ... Είμαι χαρούμενος άνθρωπος... :p Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 ( 9 Νοέ. 2004 , 01:01) http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/8310/sort/1/cat/2/page/1 Ποιός είναι αυτός δίπλα στον miaow με τη Nautica μπλούζα; Θεικό χαμόγελο! :up: o pan82 αν δεν κανω λαθος!!!! :worry: :o EDIT: Με προλαβε! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natalia Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 8 Νοέ. 2004 , 23:19) Ναταλια ενα μεγαλο μπραβο απο μενα που καταφερατε να ερθετε, και να μας τιμησετε με την παρουσια σας :up: ΥΓ 1 : ξερω δεν ημουν και ο καλυτερος οικοδεσποτης :( ΥΓ 2 : τα πιτσιρικια ηταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΙΛΑΜΕ :up: :up: :up: :lol: Κυνηγέ μου....ήσουν άψογος... Ίσως δεν κατάλαβες τόσο το ...χιούμορ μου από το τηλέφωνο καλό μου...γιαυτό μη μασάς.. Και δεν σας τίμησα...εσείς με τιμήσατε που με δεχτήκατε στην παρέα σας καθώς γνωρίζω ότι με ...γριούλες δεν τα πάτε και τόσο καλά!!!! Όσο για τα ..πιτσιρίκια....Δεν περίμενα να πεις τίποτα άλλο..αφού τη γλίτωσες στο ...μπουγέλωμα!!!!!!! :mad: :p I want it ALL and I want it delivered!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 8 Νοέ. 2004 , 23:19) Ναταλια ενα μεγαλο μπραβο απο μενα που καταφερατε να ερθετε, και να μας τιμησετε με την παρουσια σας :up: ΥΓ 1 : ξερω δεν ημουν και ο καλυτερος οικοδεσποτης :( ΥΓ 2 : τα πιτσιρικια ηταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΙΛΑΜΕ :up: :up: :up: :lol: Οταν λες πιτσιρικια εννοεις τα ατομα κατω απο 15? Η εσκασαν τπτ πιτσιρικια αφου εφυγα? Pswnio Mode On:Ναι ναι , ειμαι ολα τα λεφτα το ξερω :p :p :p Pswnio Mode Off. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 πιτσιρίκια εννοεί εμένα,εσένα,τον woca και τους άλλους ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menelia ( 9 Νοέ. 2004 , 15:24) πιτσιρίκια εννοεί εμένα,εσένα,τον woca και τους άλλους κ γω αυτο καταλαβα..... Κριμα που δεν ηρθε ο σχετικος ασχετος , ηθελα να παιξω ενα διπλο Asphalt :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Λαθος καταλαβατε και η δυο :p η Natalia ξερει Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Καλησπέρα και από εμένα....:D Επιτέλους μετά από πολλές μέρες μπορώ και ποστάρω από το αναβαθμισμένο μου πι σι, ύστερα από ενα φοβερό κρασάρισμα.... Την δημόσια ευχαριστία μου στον φίλτατο hunter http://www.patatoforums.gr/images/avatars/users/544195944407e66fc055fe.gif που χωρίς την πολύτιμη βοήθειά του, θα ήμουν ακόμα σε ίντερνετ καφέ....:rolleyes: Όσον αφορά τώρα την συνάντησή μας, λυπάμαι που δεν μπόρεσα να γνωρίσω και να συνομιλήσω με όλα τα νέα άτομα που τίμησαν με την συμμετοχή τους το meeting μας.... :( Προτείνω το Χριστουγεννιάτικο meeting να γίνει σε άλλο χώρο, και πιθανώς σε κάποια καφετέρια στην Πλάκα..... Επίσης για τον λόγο αυτό να ανοίξει σύντομα νέο thread.... :whistle: ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Flamenerve ( 8 Νοέ. 2004 , 23:27) Κοντόχοντρος κάφρος μεταλλάς? Ωραία εικόνα έχεις για τον εαυτό σου... Σύνελθε ρε ifrit!! :p Εκτός από τον προαναφερόμενο (ifrit) και τον μουσάτο (emufear) στην αποκομμένη, αντικοινωνική κτλ. :p παρέα ήταν ένας ξανθός μαλλιάς (Aquasonic), ένας αλήτης με μαύρο πουκάμισο (Flamenerve), ένας εθελοντής (mobilemaster) και το παιδί-χωρίς-posts (fytouklas). Και guest ο Lewton. Couldn't have said it better!! :happy: :whistle: :p Menelia με το κόκκινο ήσουνα; :p Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Αντε..... και σε 5-6 μερες θα προτεινα να κλειδωθει αυτο το thread (αφου προλαβουμε να τα πουμε ολα :p) και ν ανοιξει ενα για το Χριστουγεννιατικο meeting! Το μονο που μας λειπει (υποθετω) ειναι ο οικοδεσποτης! Κυνηγε , προσφερεσαι? γιατι αυτο το meeting μου φανηκε Αψογο :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts