Jump to content

Official Φθινοπωρινό myPhone meeting

vampyre
 Κοινοποίηση

Που θα το κάνουμε? (το meeting εννοώ)  

121 members have voted

1. 1. Που θα το κάνουμε? (το meeting εννοώ)

• Κυριακή 7 Νοεμβρίου Flocafe Μαρουσι ( Village Center ) @ 17.00
      53
    • Κυριακή 7 Νοεμβρίου Flocafe Ρέντη ( Village Park ) @ 17.00
      49
    • Κυριακή 7 Νοεμβρίου Olympico ( ΣΕΦ ) @ 17.00
      19

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (30 Οκτ. 2004 , 16:45)

Δε βρήκες υπέυθυνο; :D

Όλοι το ίδιο πρόβλημα με μας (MEGUSTA) έχουν; Οι υπεύθυνοί τους είναι ανεύθυνοι; :D :D

Αγαπητέ συνάδελφε, οι υπέυθυνοι σε τέτοιου είδους μαγαζιά , είναι πάντα ανεύθυνοι!

;)

:X

• Απαντήσεις 404
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tax_opari91 (30 Οκτ. 2004 , 12:17)

εγω να δουμε πως θα ρθω τωρα..... :cry: Woca τελικα θα παμε μαζι η οχι?

Θελω να ελπιζω πως καποιος φιλος απο εδω θα με παρει μαζι του με το αυτοκινητο. :)

Αλλιως τραινο και λεωφοριο θα παει συννεφο... :o

Αμα τελικα ερθεις προφανως θα παμε μαζι! ;)

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

ΟΚ, βλέπω ότι στη δημοσκόπηση προηγείται το Μαρούσι...είναι όμως εφικτό να γίνει εκεί?

Η Κηφησίας δεν θα έχει πρόβλημα με το ματς ΑΕΚ-ΟΣΦΠ στο Ολυμπιακό?

Η Μεσογείων δεν θα έχει πρόβλημα με τον Μαραθώνιο ?

Τελικά να αφήσουμε τη δημοσκόπηση να κρίνει? Αν την αφήσουμε και μια και κλείνει σήμερα προβλέπω Μαρούσι.

Νομίζετε όλοι όσοι σκέφτεστε να έρθετε ότι θα καταφέρετε να φτάσετε Μαρούσι? :worry:

Εγώ έγραψα για Ρέντη γιατί σκεφτόμουν μήπως και γίνεται χαμός με το ματς.

Hunter δεν μιλάς και με Μαρούσι να είμαστε καλυμένοι από όλες τις μεριές?

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vampyre (31 Οκτ. 2004 , 13:59)

ΟΚ, βλέπω ότι στη δημοσκόπηση προηγείται το Μαρούσι...είναι όμως εφικτό να γίνει εκεί?

Τελικά να αφήσουμε τη δημοσκόπηση να κρίνει? Αν την αφήσουμε και μια και κλείνει σήμερα προβλέπω Μαρούσι.

Νομίζετε όλοι όσοι σκέφτεστε να έρθετε ότι θα καταφέρετε να φτάσετε Μαρούσι? :worry:

Το ματς ειναι ντερμπυ , γι αυτο και λογικα θα γινει Βραδυ (κατα τις 9) σε

κανα δυο μερες θα ξερουμε!

πιστευω πως θα καταφερετε να φτασετε!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tax_opari91 (31 Οκτ. 2004 , 14:26)

πιστευω πως θα καταφερετε να φτασετε!

Nα γυρίσουμε όμως; Θα τα καταφέρουμε; :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (31 Οκτ. 2004 , 15:34)

Nα γυρίσουμε όμως; Θα τα καταφέρουμε; :worry:

Χμμ... μπορει να υπαρξε προβλημα . Λογικα αυριο θα ξερου με τι ωρα θα ναι το ματς , οποτε θα τα βρουμε ;)

Guest lagoudakis
γιατι να υπαρξει προβλημα ρε παιδια; :eek: πολεμος θα γινει;δηλαδη οι ανθρωποι που μενουν στο μαρουσι δεν θα μπορουν να κυκλοφορουν στην γειτονια τους 5 το απογευμα; :confused: μιλαμε για την κηφισιας τον μεγαλυτερο δρομο της αθηνας!!!!!

Εγώ θα έλεγα να σβηστεί το ΣΕΦ από τις επιλογές και όσοι ψηφίσαμε ΣΕΦ να επιλέξουμε μεταξύ των άλλων 2. Θα ξεκαθαρίσουν πολλά... ;)

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολύ καλή λύση αυτή που πρότεινε ο lewton.

Επίσης, θα πρέπει να πάει ο κυνηγός στο Μαρούσι και να κανονίσει αλλά και να συλλέξει πληροφορίες για το αν θα αντιμετοπίσουμε πρόβλημα αν πραγματοποιήσουμε το meeting εκεί. Εννοώ πρόβλημα κατα τον γυρισμό μας. Αν τον διαβεβαιώσουν οτι δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα, τότε προχωράμε.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vampyre (31 Οκτ. 2004 , 13:59)

Ο Μαραθονιος Θα ειναι το πρωι - μεχρι της 3 θα εχουν τελειωσει ολα...

Το Ματς ΑΕΚ - Ολυμπιακος 99,99999% θα γινει βραδυ κατα τις 9 , το μονο προβλημα που βλεπω εκει ειναι το θεμα του Μετρο στο σταθμο της Νεραζιωτησας που λογικα θα ειναι γεματο με οπαδους απο πολυ νωρις, οσο για τον δρομο τον μονο που θα κλεισουν ειναι η Σπυρου Λουη για "λογους ασφαλειας" ουτε εγω βλεπω τον λογο να μην το κανουμε στο Μαρουσι, εγω θα μιλησω ΚΑΙ με τα δυο σημεια για να ειμαστε καλυμενοι οπως λες.

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (31 Οκτ. 2004 , 22:00)

Ο Μαραθονιος Θα ειναι το πρωι - μεχρι της 3 θα εχουν τελειωσει ολα...

Το Ματς ΑΕΚ - Ολυμπιακος 99,99999% θα γινει βραδυ κατα τις 9 , το μονο προβλημα που βλεπω εκει ειναι το θεμα του Μετρο στο σταθμο της Νεραζιωτησας που λογικα θα ειναι γεματο με οπαδους απο πολυ νωρις, οσο για τον δρομο τον μονο που θα κλεισουν ειναι η Σπυρου Λουη για "λογους ασφαλειας" ουτε εγω βλεπω τον λογο να μην το κανουμε στο Μαρουσι, εγω θα μιλησω ΚΑΙ με τα δυο σημεια για να ειμαστε καλυμενοι οπως λες.

Εξ άλλου το Μαρούσι θα βολέψει και κόσμο που θα θέλει να πάει στο γήπεδο, κόσμο που ίσως δεν μπορέσει να έρθει στο Ρέντι.

Όλα καλά.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikkosnet ( 1 Νοέ. 2004 , 12:10)

Χμμμ το παρκινκ του village στο Μαρουσι ειναι μεγαλο? Θα βρουμε ανετα θεση?

Το πάρκιν του Φλοκαφέ στο Μαρούσι είναι huge ! Δεν θα πας στο πάρκινγκ του Village , έχει δίπλα στο Φλοκαφέ μεγάλο πάρκινγκ. :up:

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vampyre ( 1 Νοέ. 2004 , 12:46)

Το πάρκιν του Φλοκαφέ στο Μαρούσι είναι huge ! Δεν θα πας στο πάρκινγκ του Village , έχει δίπλα στο Φλοκαφέ μεγάλο πάρκινγκ. :up:

δες χαρά :eek: :D :D

υπόψιν για τελευταία φορά λέγω...2 θέσεις να μου κρατήσετε :cool: :p ( όχι..δεν ειναι και οι 2 για μένα :mad: :lol: :lol: :happy: )

Yeah! Μαρουσι rulz! Αντε περιμενω εκεινη τη μερα... ;)

Τι θα φερετε εσεις μαζι σας; Απο ψηφιακη λεω να σας καλυψω εγω με μια Nikon των 5.1MP! :)

Α και μην ξεχασετε τα κινητα σας! :p

Edit: Επισης προτεινω να δηλωσουν το παρον τους ολοι οσοι ειναι να ερθουν, σε αυτο το thread με ενα post, ετσι ωστε να ξερουμε περιπου ποσα ατομα θα ειμαστε και ποιους περιμενουμε... :)

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

λοιπον στο Ρεντη και παλι δεν βρηκα κανεναν σημερα, μου ειπαν να παρω μετα της 8 το βραδυ, στο μαρουσι ομως θα μας δεχτουν με ολη την χαρα τους , ειπα για 30 με 50 ατομα και μου ειπαν οτι μπορουμε να εχουμε την καθιερωμενη θεση μας στον πανω οροφο με τους κοκκινους καναπεδες ( ακους Global :p ) . Θα προσπαθησω το βραδακι να παρω και στο Ρεντη για να μου πουν και εκει το οκ ( υποψην την Κυριακη ξεκιναει και αυτο το Ραδιο reality του Village FM στο Ρεντη )
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Έλειψα λίγες μέρες και το γυρίσαμε όολε. Όσοι θα πάνε από το κέντρο στείλτε κάνα pm να πάμε μπούγιο! :p ;)

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eNeRGy (31 Οκτ. 2004 , 14:07)

pantos etsi katastrefete to xristougeniatiko meeting... pou einai sinithos kai to poliplithestero... :( krima... 5-6 vdomades ipomoni de mporousate na kanete?

Και εγώ αυτό σκέφτομαι. Θα ήταν πολύ ποιο ωραία το κλασσικό Χριστουγεννιάτικο meeting ( παρόλο που δεν έχω έρθει ποτέ στο Χριστουγεννιάτικο ) . Εκτός αν γίνει και το Χριστουγεννιάτικο οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

συγνώμη...αλλά στο μαρούσι δεν θα υπάρχει πρόβλημα με το ματσ? :whistle: 7 δεν θα γίνει?

ο κόσμος θα πηγαίνει από νωρίς εκει + του οτι σιγουρα θα εχουν κλεισει τους δρόμους! :confused: ε?! + του να (δεν λέμε καλά παιδιά είναι όλοι :whistle: ) γίνουν επεισόδια?! :worry:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...