jopilot Δημοσιεύτηκε October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 3, 2014 Καλησπέρα στο φόρουμ, Μπήκε ξανά το μικρόβιο για blackberry. Μπαίνω στο θέμα γρήγορα λοιπόν. Σκέφτομαι την αγορά απο ebay του Ζ3 που προορίζεται για την αγορά της Ινδονησίας. Θα κάνω τον συμβιβασμό σε θέματα specs και ελπίζω να τρέχει απροβλημάτιστα. Γνωρίζει κάποιος περισσοτερα για την εν λόγω συσκευή όπως πχ η τύχη της σε θέματα ενημερώσεων κλπ? Γύρω στα 220 ευρώ με τα έξοδα αποστολής το έχω βρει. Αξίζει τον κόπο ή να περιμένω καμια αλλη συσκευή που είναι στα σκαρία. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k0miStiS Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Άμα σου βγαίνει στα 220 ευρώ τότε γιατί να μην προτιμήσεις Ζ10, Q5 που είναι στην ίδια τιμή και με τα ίδια, αν όχι καλύτερα specs ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. October 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Άμα σου βγαίνει στα 220 ευρώ τότε γιατί να μην προτιμήσεις Ζ10, Q5 που είναι στην ίδια τιμή και με τα ίδια, αν όχι καλύτερα specs ; Το Q5 λόγω φυσικού πληκτρολογίου και διαστάσεων οθόνης. Το ζ10 πάλι λόγω οθόνης. Θέλω τουλάχιστον στις 5 Inches οθόνη και all touch. ;) Βεβαια θα μου πεις γιατί όχι το Ζ30. αλλά το Ζ3 μου αρέσει πιο πολύ εμφανισιακά και έχει πολύ λιγότερα λεφτα. Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Οι αναβαθμίσεις του δεν έχουν μεγάλη διαφορά (για την ώρα) συγκριτικά με αυτές που παίρνουν τα υπόλοιπα αδερφάκια του. Υπάρχει κίνηση στη 10.2.1, υπάρχουν και leaks για τη 10.3. Στα τεχνικά υστερεί κάπως συγκριτικά με τα υπόλοιπα, αν σε καλύπτει όμως, δεν βλέπω κάποιον πρακτικό περιορισμό. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. October 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Οι αναβαθμίσεις του δεν έχουν μεγάλη διαφορά (για την ώρα) συγκριτικά με αυτές που παίρνουν τα υπόλοιπα αδερφάκια του. Υπάρχει κίνηση στη 10.2.1, υπάρχουν και leaks για τη 10.3. Στα τεχνικά υστερεί κάπως συγκριτικά με τα υπόλοιπα, αν σε καλύπτει όμως, δεν βλέπω κάποιον πρακτικό περιορισμό. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Το budget είναι περιορισμένο. Ο μοναδικός ενδιασμός είναι η μνήμη και αν μπορεί να τρέχει με αξιοπρέπεια το OS 10. Είμαι οριακά πριν το "buy it now":) Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Προσωπικά δεν θεωρώ ότι θα υπάρχει πρόβλημα με τη μνήμη (1,5GB έχει νομίζω), αλλά δεν το εγγυώμαι κι όλας. Μπορείς όμως να δεις και στο youtube διάφορα videos για να πάρεις μια ιδέα . Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShamrockLover Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Απο οσο εχω δει μεσω youtube δεν θα εχεις προβλημα με τη συσκευη ....Φαινεται αρκετα απροβληματιστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. October 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Ευχαριστώ πολύ. Όταν φτάσει στα χέρια μου θα γράψω εντυπώσεις. Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. November 11, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Λοιπόν το κινητάκι το έχω στα χέρια μου έδω και λίγες ημέρες χωρις ωστόσο να έχω πολύ χρόνο για δοκιμές. Η Πρώτη εντύπωση ότι είναι άψογο απο θέμα συναρμογής. Είναι στιβαρό και αποπνέει μία αίσθηση πολυτέλειας. Το βάρος του έιναι λίγο τσιμπημένο αλλά συνηθίζεται άμεσα. Σε σύγκριση με το S4 το Ζ3 είναι πολύ ανώτερο κατασκευαστικά και στην αίσθηση που σου αφήνει στη χρήση, βέβαια σε αυτό συμβάλλει και το καταπληκτικό λειτουργικό και όλα αυτά με 220 ευρώ νομίζω δεν υπάρχει ανταγωνιστής σε αυτήν την ποιότητα και σε αυτή την τιμή. Είχα αμφιβολίες για την ανάλυση της οθόνης αλλά τελικά κάθεται πολύ καλά στο μάτι. Ξένιζει αρχικά αν δουλευέις άλλο κινητό μεγαλύτερης ανάλυσης αλλά είναι απροβλημάτιστο στη χρήση. Οι γραμματοσειρές και τα χρώματα απεικονίζονται όμορφα. Αφήνει δακτυλιές γενικά η οθόνη αλλά λύνεται με ένα screen protector κατά προτίμηση tempered glass. Το πήρα αρχικά για δευτερο κινητό αλλά θα το χρησιμοποιήσω σαν κύρια συσκευή λόγω λειτουργικού καταρχήν - το hub είναι όλα τα λεφτά-. Γενικά με το OS 10 γίνονται όλα ήσυχα χωρίς κολλήματα. Το προτείνω ανεπιφύλΑΚΤΑ σε όποιον αναζητά σε αυτά τα λεφτά συσκευή. Το έχουν και 2 - 3 ιντερνετικά καταστήματα ( στην ουσία 1 βασικά με 3 διαφορετικές τιμές) Στο skroutz βγάζει μόνο το ένα . Το έχουν επίσης το e-shop και το plus4u. Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Χαίρομαι που σε ικανοποίησε η αγορά. Με 10.2 το λειτουργείς, σωστά; Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. November 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Χαίρομαι που σε ικανοποίησε η αγορά. Με 10.2 το λειτουργείς, σωστά; Σε ευχαριστώ. Όντως για τα λεφτά του είμαι πολύ ικανοποιημένος. Επέστρεψα και πάλι στην blackberry....:)Ναι με 10.2 είμαι....πιστεύω όταν δώσουν επίσημα και την 10.3 να μην το ξεχάσουν:).... Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Περασε την leaked χεχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. November 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Ξαναγύρισα στα berry γιατί δεν θέλω να ασχολούμαι με customs.....προς το παρον...χιχιχι Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Μπα, δεν θα το ξεχάσουν. Διαφορετικά δεν θα υπήρχαν leaks για το Ζ3. Ακόμα και αυτή βέβαια, δεν έχει σχέση με custom. Ένα .exe τρέχεις και τελείωσε η υπόθεση. Πλησιάζει όμως η επίσημη. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 (edited) Καλησπέρα. Επειδή κοιτάζω και τη συγκεκριμένη συσκευή, λόγω του budget, με τη 10.3 είναι αξιοπρεπές; Έχω το Q10, με 2GB ram και σε συνδυασμό με το BBOS10, έχω καλομάθει. :happy: Edit 25/4: Χωρίς εγκατεστημένες εφαρμογές, πόσο ελεύθερο χώρο έχει η συσκευή; Edited April 25, 2015 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Καλησπέρα. Επειδή κοιτάζω και τη συγκεκριμένη συσκευή, λόγω του budget, με τη 10.3 είναι αξιοπρεπές; Έχω το Q10, με 2GB ram και σε συνδυασμό με το BBOS10, έχω καλομάθει. :happy: εχει 1.5GB RAM και 1200Mhz αντι 2GB RAM & 1500 CPU του Q10 αντιστοιχα... δε νομιζω να εχει καποια σημαντικη πτωση εκτος αν παιζεις βαρια παιχνιδια ισως ? απο την αλλη με χαλαει η αναλυση της οθονης και τα 8GB αποθηκευτικου χωρου.... Στη θεση σου ομολογω θα εκανα την υπερβαση και λιγη υπομονη να χτυπησω την ΕΡΓΑΛΕΙΑΡΑ που ακουει στο ονομα Ζ30 ! :cool: http://cdn.ndtv.com/tech/images/gadgets/blackberry-z30-635.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 εχει 1.5GB RAM και 1200Mhz αντι 2GB RAM & 1500 CPU του Q10 αντιστοιχα... δε νομιζω να εχει καποια σημαντικη πτωση εκτος αν παιζεις βαρια παιχνιδια ισως ? απο την αλλη με χαλαει η αναλυση της οθονης και τα 8GB αποθηκευτικου χωρου.... Στη θεση σου ομολογω θα εκανα την υπερβαση και λιγη υπομονη να χτυπησω την ΕΡΓΑΛΕΙΑΡΑ που ακουει στο ονομα Ζ30 ! :cool: http://cdn.ndtv.com/tech/images/gadgets/blackberry-z30-635.jpg Παιχνίδια όχι, δεν παίζω. Να σου πω. Είδα κάποια videos και δε νομίζω να έχω θέμα με την ανάλυση της οθόνης. Τα 8GBs, όμως, είναι αυτά που με κάνουν να έχω τις αμφιβολίες μου. Γιατί, στο Q10, έχω τα 8 από τα 16GBs πιασμένα... Καλά, το Z30 είναι το απόλυτο BB, αν δεν υπολογίσουμε το Passport. Αλλά, δε νομίζω να πέσει ~80€ σύντομα.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_fs Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Παιδιά γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο φυσικό κατάστημα στην Ελλάδα να μπορείς να δεις απο κοντά τα blackberry και να τα λειτουργήσεις λίγο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 (edited) Παιδιά γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο φυσικό κατάστημα στην Ελλάδα να μπορείς να δεις απο κοντά τα blackberry και να τα λειτουργήσεις λίγο; Χαχα :lol: Καλό! Υπήρχε ένα Q10 μέχρι πριν 4-5 μήνες περίπου, στη vodafone, στο Mall στο Μαρούσι. Δεν έχω περάσει πιο πρόσφατα, να τσεκάρω. Φαντάζομαι, για ποιο "εξεζητημένες" συσκευές, θα είναι δύσκολο έως αδύνατο να βρεις κάποια σε stand. Δεν είναι συσκευές με Android βλέπεις.. :rolleyes: Edited April 26, 2015 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Χαχα :lol: Καλό! Υπήρχε ένα Q10 μέχρι πριν 4-5 μήνες περίπου, στη vodafone, στο Mall στο Μαρούσι. Δεν έχω περάσει πιο πρόσφατα, να τσεκάρω. Φαντάζομαι, για ποιο "εξεζητημένες" συσκευές, θα είναι δύσκολο έως αδύνατο να βρεις κάποια σε stand. Δεν είναι συσκευές με Android βλέπεις.. :rolleyes: Εγω περιπου ενα μηνα πριν που περασα απο το Mall αμαρουσιου στην voda ειχαν το passport. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Εγω περιπου ενα μηνα πριν που περασα απο το Mall αμαρουσιου στην voda ειχαν το passport. Εξελίξεις η vodafone. :p Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 στα 177 σε προσφορα.... http://www.e-shop.gr/kinito-blackberry-z3-black-p-TEL.001443 στο Σκρουτζ απο 185 το βρισκω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ma3stros Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Καλησπερα, γνωριζει κανεις αν μπορω να αλλαξω το χρωμα στο hub?δλδ απο ασπρο π ειναι το μενου να γινει μαυρο (και γενικοτερα μεσα σε ρυθμισεις κλπ) ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Το HUB δεν αλλαζει νομιζω...το μενου των ρυθμισεων αλλαζε σε σκουρο στο Ζ30 (στο Passport παλι δεν αλλαζει) λογικα ομως στο Ζ3 αλλαζει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts