Frogy Δημοσιεύτηκε September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 29, 2014 Απευθύνομαι σε ήδη κατόχους των συγκεκριμένων κινητών. Ενδιαφέρομαι για αγορά ενός από τα τρία για τη μητέρα μου με χρήση για FB/παιχνίδια του FB/internet. Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα... και φυσικά δε θέλω να ασχοληθώ με roms και ειδικές παραμετροποιήσεις! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 To πρώτο από εμένα. Το έχω πάρει για τον αδελφό μου, έχει το πιο σφαιράτο σερφάρισμα που έχω δει σε κινητό. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORRISSEY4 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Και εγώ το Xiaomi Hongmi 1S θα σου πρότεινα φίλε μου. Αλλά κοίτα και το Coolpad f1 :) Παράθεση Π.Α.Ο.Κ. 1926 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Έχοντας δει και τα 3, κι εγώ το πρώτο προτείνω από αυτά που λες. Ειδικά αν έχει φτιάξει η κατανάλωση του 1s που λένε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3Beh0ldeR Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Ως πρώην κάτοχος του hogmi 1s για 4 μήνες δεν θα στο πρότεινα. Είχα σοβαρά προβλήματα υπερθέρμανσης που γονάτιζαν σε ταχύτητα την συσκευή ειδικά το καλοκαίρι. Επίσης είχα προβλήματα με το λογισμικό με κατά διαστήματα crashes του browser, το keyboard δεν εμφανιζόταν και πολλές φορές τα προγράμματα έκλειναν μόνα τους. Μέσα σε όλα αυτά η μπαταρία ήταν απλά μικρή για αυτό το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Ως πρώην κάτοχος του hogmi 1s για 4 μήνες δεν θα στο πρότεινα. Είχα σοβαρά προβλήματα υπερθέρμανσης που γονάτιζαν σε ταχύτητα την συσκευή ειδικά το καλοκαίρι. Επίσης είχα προβλήματα με το λογισμικό με κατά διαστήματα crashes του browser, το keyboard δεν εμφανιζόταν και πολλές φορές τα προγράμματα έκλειναν μόνα τους. Μέσα σε όλα αυτά η μπαταρία ήταν απλά μικρή για αυτό το κινητό. Ολα τα παραπανω σωστα και ισχυουν ως πρώην κάτοχος και εγω. Μπορει βεβαια να εφτιαξαν με την νεα aosp που κυκλοφόρησε αν και βλέπω ψιλοαδυναμιες. Απο αυτα ομως που ανεφερες εξακολουθει να ειναι το καλυτερο (εχε υποψιν σου οτι θα παιζεις με πολλες rom χωρις να βλεπεις ουσιαστικες αλλαγες). Βαλε στην λιστα σου το thl 4400 και παρτο κιολας. εχοντας στην κατοχη μου και τις δυο εταιριες το thl σου κανει εντυπωση οτι φοραει παντα ελαφρυ και stable λειτουργικό χωρις να χρειαζεται αναβαθμισεις καθε λιγο και λιγακι. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3Beh0ldeR Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Ολα τα παραπανω σωστα και ισχυουν ως πρώην κάτοχος και εγω. Μπορει βεβαια να εφτιαξαν με την νεα aosp που κυκλοφόρησε αν και βλέπω ψιλοαδυναμιες. Απο αυτα ομως που ανεφερες εξακολουθει να ειναι το καλυτερο (εχε υποψιν σου οτι θα παιζεις με πολλες rom χωρις να βλεπεις ουσιαστικες αλλαγες). Βαλε στην λιστα σου το thl 4400 και παρτο κιολας. εχοντας στην κατοχη μου και τις δυο εταιριες το thl σου κανει εντυπωση οτι φοραει παντα ελαφρυ και stable λειτουργικό χωρις να χρειαζεται αναβαθμισεις καθε λιγο και λιγακι. Τα άλλα κινητά η αλήθεια είναι δεν τα έχω δουλέψει οπότε συγκριτικά πάντα μπορεί να είναι καλύτερο.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Ως πρώην κάτοχος του hogmi 1s για 4 μήνες δεν θα στο πρότεινα. Είχα σοβαρά προβλήματα υπερθέρμανσης που γονάτιζαν σε ταχύτητα την συσκευή ειδικά το καλοκαίρι. Επίσης είχα προβλήματα με το λογισμικό με κατά διαστήματα crashes του browser, το keyboard δεν εμφανιζόταν και πολλές φορές τα προγράμματα έκλειναν μόνα τους. Μέσα σε όλα αυτά η μπαταρία ήταν απλά μικρή για αυτό το κινητό. Η συσκευή πέταγε από πλευράς hardware αλλά δυστυχώς έπασχε από λογισμικό.Με την τελευταία αναβάθμιση 4.9.26 τελείωσε το πρόβλημα του fc.H μπαταρία επίσης βελτιώθηκε λόγω αναβάθμισης.Κάποιοι χρήστες έχουν περάσει την cyanogen 11 και λένε οτι το κινητό πραγματικά ξεδίπλωσε τις αρετές του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltossat Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Εχω βρει το xiaomi στο etotalk στα $129. Μπορει να είναι μαϊμού; Το σκέφτομαι για την αγορά του αλλα με προβληματίζει και το 1.42 sar . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Μεταφορικά είδες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltossat Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 20$. Ειναι οπωσδηποτε η πιο χαμηλη τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts