chalk Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Το Α8 ειναι το καλυτερο απο αυτα που αναφερεις αλλα ειναι single sim. Επειδη αναφερεις συχνα το GPS ειναι σιγουρο οτι οι snapdragon συνεργάζονται καλυτερα αλλα και οι mediatek ειναι σε καλα επιπεδα. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Το Α8 ειναι το καλυτερο απο αυτα που αναφερεις αλλα ειναι single sim. Επειδη αναφερεις συχνα το GPS ειναι σιγουρο οτι οι snapdragon συνεργάζονται καλυτερα αλλα και οι mediatek ειναι σε καλα επιπεδα. μαλλον θα τα προτεινω και τα 3 και ας κανουν ο,τι θελουν, για την κοπελα μου δηλαδη εγω θα αποφασισω αλλα για την φιλη ας αποφασισει αυτη.. Οσο για το GPS, δεν μας πειραζει αν αργει να κλειδωσει,απλα σε καμια περιπτωση δε θα ηθελα να μην λειτουργει.. Οσο για ρομ, playstore κτλ, αυτες οι συσκευες ερχονται με ολα εγκατεστημενα ή θα πρεπει να μπω σε διαδικασιες πιο πριν? τελος, αναβαθμιση θα παρουν ή μενουν σε 4.2? ευχαριστω Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Γιατί δεν παίρνεις το moto g να ξεμπερδευεις; και το παλιό και το καινούριο είναι κομπλέ σε αυτά που θες... Μπορεί να μην έχουν την RAM που θες, αλλά δεν συναντούν πρόβλημα και δεν κολλάνε, ειδικά στη χρήση που θα κάνει - φαντάζομαι η κοπέλα σου- Δες επίσης από κινέζικα το kingsing s2 (στο my devices θα δεις και το review του Mythozz) το οποίο πρέπει να είναι αρκετά αξιόλογο και compact για την οθόνη του. Και στα 80€+ περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Γιατί δεν παίρνεις το moto g να ξεμπερδευεις; και το παλιό και το καινούριο είναι κομπλέ σε αυτά που θες... Μπορεί να μην έχουν την RAM που θες, αλλά δεν συναντούν πρόβλημα και δεν κολλάνε, ειδικά στη χρήση που θα κάνει - φαντάζομαι η κοπέλα σου- Δες επίσης από κινέζικα το kingsing s2 (στο my devices θα δεις και το review του Mythozz) το οποίο πρέπει να είναι αρκετά αξιόλογο και compact για την οθόνη του. Και στα 80€+ περίπου. γιατι ειναι σχετικα αργο, το galaxy s2 και σερνεται, το να παει σε moto G δεν το θεωρω αναβαθμιση απο τη στιγμη που το S2 δεν ανταποκρινεται καθολου στις απαιτησεις. αν μπορουσαν να δωσουν απο 300 ευρω ειχαμε απειρες επιλογες, εκει μεχρι 200 κολλαει το πραγμα.. Θα ρισκαρω καποιο απο τα κινεζικα που ειπαμε στο τελος. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 έχεις παίξει καθόλου με κάποιο moto g και δεν σε εχει αφήσει ικανοποιημένο; επειδή έχω αγοράσει το moto g dual sim δεν αργει καθόλου, ουτε έχει κολλήσει κάπου, όσο το έχω χρησιμοποιήσει. το εχω λιγες μονο, και αρα δεν μπορώ να πω κατι για την αυτονομία, αλλά την μέρα φαίνεται πως μπορει να την βγάλει άνετα.. και το gps χθες που το δοκίμασα κλειδωσε σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, ενώ ήμουν μέσα στο αμάξι (δεν θυμαμαι βεβαια αν ειχα data ανοιχτά ή όχι). το "παλιό" moto g το έχει ένας φίλος απο πέρσι, προς το παρον δεν εχει καποιο θεμα.. οπότε αν παρακάμψεις τα specs στα χαρτιά δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο προβλημα, εκτός αν εχεις εσυ καποια αρνητική εμπειρία.. απο τα τελευταια κινέζικα που είπες, νομιζω το JIAYU ανταποκρίνεται καλύτερα σε αυτά που θες, λόγω μεγέθους κυρίως, καθώς τα specs με το Α8 ειναι πανω κατω ιδια.. από την άλλη, δεν ξερω μηπως με το lenovo έχεις καλύτερο support, μιας και πλέον έρχονται και επίσημα στην Ελλάδα, αλλά αυτό θα πρέπει να το κοιταξεις, μιας και αυτο το μοντέλο δεν έρχεται επίσημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 έχεις παίξει καθόλου με κάποιο moto g και δεν σε εχει αφήσει ικανοποιημένο; επειδή έχω αγοράσει το moto g dual sim δεν αργει καθόλου, ουτε έχει κολλήσει κάπου, όσο το έχω χρησιμοποιήσει. το εχω λιγες μονο, και αρα δεν μπορώ να πω κατι για την αυτονομία, αλλά την μέρα φαίνεται πως μπορει να την βγάλει άνετα.. και το gps χθες που το δοκίμασα κλειδωσε σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, ενώ ήμουν μέσα στο αμάξι (δεν θυμαμαι βεβαια αν ειχα data ανοιχτά ή όχι). το "παλιό" moto g το έχει ένας φίλος απο πέρσι, προς το παρον δεν εχει καποιο θεμα.. οπότε αν παρακάμψεις τα specs στα χαρτιά δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο προβλημα, εκτός αν εχεις εσυ καποια αρνητική εμπειρία.. απο τα τελευταια κινέζικα που είπες, νομιζω το JIAYU ανταποκρίνεται καλύτερα σε αυτά που θες, λόγω μεγέθους κυρίως, καθώς τα specs με το Α8 ειναι πανω κατω ιδια.. από την άλλη, δεν ξερω μηπως με το lenovo έχεις καλύτερο support, μιας και πλέον έρχονται και επίσημα στην Ελλάδα, αλλά αυτό θα πρέπει να το κοιταξεις, μιας και αυτο το μοντέλο δεν έρχεται επίσημα... οχι δεν το εχω δει απο κοντα αλλα οποτε ειδα κινητο με 1GB ram μια χαρα επαιζε μεχρι που το γεμισα εφαρμογες και μπουκωνε.. Στις αρχες ολα ειναι γρηγορα αλλα μετα μπουκωνουν, και επειδη εχουν σκοπο να το κρατησουν 2 χρονακια και δεν κανουν ρεσετ οπως εμεις, αλλα μαλλον ποτέ..θεωρω οτι ειναι πιο ασφαλες για μενα (γιατι εγω θα την πληρωσω αν θελουν ρεσετ καποια στιγμη για καθαρισμα) να παρουν με 2GB ram να τελειωνουμε.. Οσο για τα κινεζικα, μαλλον στο JIAYU θα παω και ο,τι γινει.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORRISSEY4 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 φιλε μου συμφωνω αλλα ειναι και αυτο πανω απο 200 ευρω.. 220 ευρώ, αλλά τ' αξίζει (τα 20 ευρώ παραπάνω)!:http://www.merimobiles.com/meizu-mx3-octa-core-exynos-5410-1-6ghz-flyme-3-0-os-5-1inch-fhd-1800-1080-2gb-ram-16gb_p/meri7830.htm Και με μόνο 15 ευρώ παραπάνω, παίρνεις την έκδοση με τα 32Gb: http://www.merimobiles.com/meizu-mx3-octa-core-exynos-5410-1-6ghz-flyme-3-0-os-5-1inch-fhd-1800-1080-2gb-ram-32gb_p/meri8135.htm Με το gps δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα (φοράει τον Exynos 5 Octa 5410), τελος, αναβαθμιση θα παρουν ή μενουν σε 4.2? Σωστό το ερώτημα. Τo Meizu φοράει Android v4.2. Αλλά σε λίγο θα το αναβαθμίσει σε 4.4. Γενικά το support που έχει είναι συνεχές. Δεν αφήνουν τις συσκευές τους στο έλεος του Θεού.... :lol: Παράθεση Π.Α.Ο.Κ. 1926 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 s2 και s3 τα κατέστρεψε κυριολεκτικά η Samsung μετά το τελευταίο update τους καμία σχέση το moto g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts