plati Δημοσιεύτηκε October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 13, 2004 Θα ήθελα να ρωτήσω μέχρι τι χωριτικότητα σκληρού δίσκου υποστηρίζει ένας υπολόγιστής Ρ ΙΙΙ 550ΜΗΖ με μητρική Gigabyte? Νομίζω πως χωριτικότητες των 120GB ή 200GB αποκλείονται. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrox Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Εγώ πάλι νομίζω ότι δε θα έχεις πρόβλημα. Παλαιότεροι υπολογιστές του τύπου pii ξέρω ότι δεν υποστηρίζουν παρά μέχρι 20 gb περίπου. Νομίζω ότι με piii είσαι καλυμένος και για 120άρη. Δεν κόβω και το κεφάλι μου όμως :) Παράθεση Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teras Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Εξαρτάται από το λειτουργικό σου! Έβαλα έναν 40άρη δίσκο σε έναν Pentium 200 MMX, του οποίου η motherboard υποστηρίζει ως 33 GB. Τον συγκεκριμένο δίσκο τον αναγνωρίζει ως 13 GB (αν θυμάμαι καλά). Το Red Hat 9 τον αναγνωρίζει ως 40άρη και χρησιμοποιεί όλη την χωρητικότητα κανονικά και με τον νόμο..... :) Υπό κανονικές συνθήκες, ο 200άρης δεν πρέπει να υποστηρίζεται. Ο 120άρης δεν νομίζω να σε προβληματίσει.... Παράθεση Divide by cucumber error http://dtsomp.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 εγω πιστευω οτι εξαρταται απο την μητρικη σου...εχω και εγω παρομοιας γενιας υπολογιστη με εσενα (PIII 550Mhz + ABIT BE6-II) και εχω δισκο 80GB...οταν εβαλα εναν 200αρη τον αναγνωρισε σαν 136GB -----ΕΑΝ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΟΣ ΜΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ!!------για να μην τα πολυλογουμε, κανε μια αναζητηση για το οριο των 136GB που υπηρχε παλιοτερα στις μητρικες...(2++ χρονια πριν) 1 στις 100 να λυθει απο καποια αναβαθμιση του BIOS...κοιτα στο site της GIGABYTE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος plati (14 Οκτ. 2004 , 00:19) Θα ήθελα να ρωτήσω μέχρι τι χωριτικότητα σκληρού δίσκου υποστηρίζει ένας υπολόγιστής Ρ ΙΙΙ 550ΜΗΖ με μητρική Gigabyte? Νομίζω πως χωριτικότητες των 120GB ή 200GB αποκλείονται. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. νομίζω οτι οι μητρικές αυτές είχαν 'ένα πρόβλημα με τους μεγάλους σκληρούς που διορθώθηκε με BIOS update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambrosbouk Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 δες το motherboard. το βιβλιαράκι που το συνοδεύει ίσως σε κατατοπίσει. αλλιώς στη σελίδα του κατασκευαστή μητρικής ή δίσκου για περισσότερες πληροφορίες. Παράθεση http://lambrosbouk.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts