Lux Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Παντως τωρα που κοιταξα τα χαρακτηριστικα, αν δεν προκειται για κλωνους, τοτε ειναι fake.. Τα χαρακτηριστικα του lenovo s8 ειναι αυτα : - 5.3" HD, 1280 x 720, IPS-LCD/ Capacitive Touch Screen - 1.4GHz MTK6592 octa-core - Support network:2G: 900/1800/1900MHz 3G:TD-SCDMA: 1880/2010MHz(can be only used in China) - Dual camera, 13.0MP BSI back camera, 5.0MP front camera - 2GB RAM + 16GB ROM - Android 4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. September 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Προφανως για να το άνοιξες εδω ζητάς γνώμες στις λενε τα παιδια και εσυ τους ''κραζεις''. Ειναι απλο φιλε μου παρτο να μας πεις αν ειναι καλο να το παρουμε και εμεις. Αν τα ξερεις ολα για πιο λογο ρωτας? Αν έδωσα την εντύπωση ότι τα ξερω όλα ζητω συγνώμη. Αυτό που ζητάω από τα παιδιά που μου λένε τη γνώμη τους είναι να μου απαντήσουν γιατί είναι τόσο κατηγορηματικοί, κανεις απ'οσους μου απάντησαν αρνητικά δεν μου έδωσε μια εικόνα για το τι κινδύνους εμπεριέχει μια τέτοια παραγγελια, όσοι είναι αρνητικοί απλά λένε μην. Αλλά δε λένε γιατί μην... Δεν "κράζω την άποψη τους, "κράζω" το ότι δεν τη στηρίζουν πουθενά. Και δεν την "κράζω"... Απλά κάνω αντιπαράθεση μπας και κάποιος μου πει "πρόσεξε αυτό αυτό και αυτό. Οσο για το αν το πάρω, σύντομα θα κάνω την παραγγελία, δε μπορώ ακόμα για οικονομικούς λόγους... Πάντως με μια έρευνα στο YouTube βρήκα ένα άλλο που επίσης μ'αρεσε και είναι οικονομικό, το Lenovo s960t. Review από aliexpress κι'ολας. By the way, το θέμα δεν το άνοιξα γιατί θέλω γνώμες αλλά για να βοηθήσω στην εύρεση κινητού άλλους συνmyphoners. Βέβαια όλες οι γνώμες ευπρόσδεκτες. Σου λένε όλοι ότι δεν αξίζει κι εσύ συνεχίζεις. Πάρτο και μετά θα προσφέρουμε τον ώμο μας για να κλάψεις... Όλοι? O Lux και οι η εμπειρία μου από κάτι φίλους αλλά μου λέει... Αν όμως το πάρω και μετά τελειώσει η προσφορά, και ειναι ότι λέει, τα κλαις εσύ στον δικό μου... :) Για να τελειώνουμε με το θέμα λοιπον. Τι υποτειθεται κινδύνους θα αντιμετωπίσω αν το παραγγείλω? Να μη μου έρθει? Να μην έχει αυτά τα specs? Να καθυστερήσει κανα 3μηνο? Να πληρώσω τελωνείο? (Singapore post) Να είναι χαλασμένο? Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Νομίζω είσαι λίγο άδικος με τους συνφορουμίτες.... Όπως νομίζω ότι ξέρεις πολύ καλά τι κινδύνους έχει μια τέτοια αγορά, Απλά άνοιξες το θέμα για να μας πεις ότι βρήκες το σούπερ ουάου κινητό :) Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slester Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Για να τελειώνουμε με το θέμα λοιπον. Τι υποτειθεται κινδύνους θα αντιμετωπίσω αν το παραγγείλω? Να μη μου έρθει? Να μην έχει αυτά τα specs? Να καθυστερήσει κανα 3μηνο? Να πληρώσω τελωνείο? (Singapore post) Να είναι χαλασμένο? Μπορεί και να μην έρθει ποτέ αλλά και να έρθει θα είναι ψεύτικο, δηλαδή θα έχει χειρότερα specs από αυτά που αναφέρει αν δουλεύει σωστά κιόλας. Τελωνείο δεν πληρώνεις γιατί είναι κακός ο πωλητής... Αυτή η "προσφορά" αψηφά τους νόμους της αγοράς οπότε κάτι δεν πάει καλά. Θα το πούλαγε ποιο ακριβά με μεγαλύτερο κέρδος ο πωλητής αν ήταν σωστό το προιόν αλλά κάτι βρωμάει και θέλει να το ξεφορτωθει. Ps: Και εγώ έχω αγοράσει θήκες από το aliexpress αλλά τπτ μεγάλης αξίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 (edited) ... Για να τελειώνουμε με το θέμα λοιπον. Τι υποτειθεται κινδύνους θα αντιμετωπίσω αν το παραγγείλω? Να μη μου έρθει? Να μην έχει αυτά τα specs? Να καθυστερήσει κανα 3μηνο? Να πληρώσω τελωνείο? (Singapore post) Να είναι χαλασμένο? Αφου δεν μπορουμε να σε πεισουμε εδω, δες μια παρομοια περιπτωση για "lenovo" σε αυτο το νημα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=394793 το πιθανοτερο ειναι να ερθει χωρις τελωνειο σε νορμαλ χρονο και να δουλευει αλλα οχι οπως γραφουν τα σπεκ(μπορει να "δειχνει" οτι τα εχει χωρις να τα εχει) . καλυτερα παρε το... edit: s660/s860 απο γνωστο κινεζομαγαζο ή απο αξιοπιστο seller στο ali. Edited September 28, 2014 by antdel_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 (edited) Τοσα σχολια για μια αγγελια απατη?Κορυφαιο ειναι το aliexpress,καλυτερο απο το ebay σε τιμες,ποικιλια,αξιοπιστια,προστασια.Αλλα πρεπει να μπορεις να διακρινεις τους απατεωνες. Αλλιως επιμενεις οτι υπαρχει κινητο με 3GB ram στα 115E... Edited September 29, 2014 by arisg90 Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 (edited) Με μια τέτοια ,περίπου,"προσφορά" μπήκα στο myphone. Ήταν για ένα Mi3 με 100Ε φθηνότερο απ'όλα τα άλλα μαγαζιά. Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που με βοήθησαν να μη την πατήσω........ Με 40 feedback του πωλητή,τα οποία είναι πριν από κανα 6μηνο από το τελευταίο του,ΣΙΓΟΥΡΑ μιλάμε για ΤΗΝ απάτη. Και δεν μιλάω να είναι κλώνος η συσκευή,μιας και δεν το πουλάει κανείς άλλος. Στο πακέτο ή θα υπάρχει κανα τούβλο ή ευχαριστήρια κάρτα για τα 100+ ευρώ που τους χάρισες! Edited September 29, 2014 by immortal207 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Την πάτησα και γω μια φορά έτσι και περιμένω ακόμα το δέμα ευτυχώς με αποζημίωσε το ebay χωρίς πολλά πολλά γιατί έχουν πάρει γραμμή τον απατεώνα.... Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scatman Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Όλοι? O Lux και οι η εμπειρία μου από κάτι φίλους αλλά μου λέει... Αν όμως το πάρω και μετά τελειώσει η προσφορά, και ειναι ότι λέει, τα κλαις εσύ στον δικό μου... :) Για να τελειώνουμε με το θέμα λοιπον. Τι υποτειθεται κινδύνους θα αντιμετωπίσω αν το παραγγείλω? Να μη μου έρθει? Να μην έχει αυτά τα specs? Να καθυστερήσει κανα 3μηνο? Να πληρώσω τελωνείο? (Singapore post) Να είναι χαλασμένο? Φίλε μάλλον τρολάρεις τελικά αλλιώς δε ξέρω τι να πω. Διάβασε πόσα ποστς σου μιλάνε για κινδύνους. Είπαμε το Alien είναι σαν ebay χωρίς όμως την προστασία που σου παρέχει το πρώτο. Η νομοθεσία τους μπορεί να προστατεύει τον κάτοικο Κίνας σε περίπτωση..κομπίνας..δε ξέρω, σίγουρα όχι όμως τον Δυτικό. Τα feedbacks μπορούν να φτιαχτούν με ψευτικα accounts. Είναι ένα είδος marketing Για τους Κινέζους. Οπότε δεν είναι κριτήριο. Το μόνο κριτήριο είναι να έχεις κάποιον γνωστό που αποδεδειγμένα αγόρασε κάτι από συγκεκριμένο πωλητή. Κυρίως όμως όταν η ΪΔΙΑ η εταιρεία δε δίνει ένα τέτοιο τηλέφωνο με , τέτοια specs τι συζητάμε άλλο; Οπότε πέρα απ΄την καθυστέρηση, όταν λάβεις το δέμα αν έχει μέσα κινητό ΔΕ θα είναι αυτών των χαρακτηριστικών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Κυρίως όμως όταν η ΪΔΙΑ η εταιρεία δε δίνει ένα τέτοιο τηλέφωνο με , τέτοια specs τι συζητάμε άλλο; Αυτο ειναι το σημαντικοτερο πιστευω. Τετοιο κινητο δεν υπαρχει απο την lenovo. Οποτε ειναι fake. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts