MICZ45 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Και ένα ενδιαφέρον video για τις δυο συσκευές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Novalis Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 ποτέ δεν ειδα κοπελιά πιο ομορφη και sexy να περπατα και να λιγά σαν τ iphone το 6!!!:X:X:X Είσαι μεγάλος ποιητής ρε φίλε.. Σωστός. :lol::lol: Και γω θα σου πω για το S5, μισά λεφτά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gzisis69 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 να πας να παρεις ενα iphone 5 που και πιο φτηνο ειναι και δεν θα κολλαει ολη την ωρα σε 6 μηνες και πιο ποιοτικο απο την πλαστικουρα και γλιτωνεις την χορηγια στην αππλε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORRISSEY4 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Στην θέση σου φίλε μου θα διάλεγα σίγουρα κινητό με android. Αλλά όχι το S5. Θα έπαιρνα το Galaxy Note 4. Καλύτερη ποιότητα κατασκευής.... Παράθεση Π.Α.Ο.Κ. 1926 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Έχω να κάνω μια ερώτηση.Ποιο κινητό να αγοράσω είμαι ανάμεσα σε Samsung galaxy s5 και Iphone 6,τι μου προτείνεται;; Iphone 6 ξεκαθαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Βασικά πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε απλά πράγματα χωρίς πολλά πολλά (iOS) και την εμπειρία χρήσης που σου προσφέρει παραμετροποίηση στα δικά σου γούστα.(Android) Bάζω μέσα πολύ δυνατά το HTC ONE M8,διαβάζω τα καλύτερα για την υλοποίηση και το smoothness του Sense που συγκρίνεται και κονταροκτυπιέται στα ίσα με το iOS KAI καλύτερη ποιότητα αλουμίνιου-γυαλιού.:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis26 Δημ. October 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα σχόλια σας..Απο ότι κατάλαβα μου προτείνεται galaxy s5! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORRISSEY4 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Bάζω μέσα πολύ δυνατά το HTC ONE M8,διαβάζω τα καλύτερα για την υλοποίηση και το smoothness του Sense που συγκρίνεται και κονταροκτυπιέται στα ίσα με το iOS KAI καλύτερη ποιότητα αλουμίνιου-γυαλιού.:) +1! Ένα από τα καλύτερα κινητά της αγοράς no matter cost Κι από design σφυράει! :) Παράθεση Π.Α.Ο.Κ. 1926 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα σχόλια σας..Απο ότι κατάλαβα μου προτείνεται galaxy s5! αν έδινα τόσα χρήματα για κινητό θα πήγαινα στο htc one m8 τα αλλα δυο δεν αξίζουν τα χρήματα που ζητάνε οχι τπτ αλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 το τοπικ ολοκληρο ειναι απλα επικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts