thanasis26 Δημοσιεύτηκε September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 26, 2014 Έχω να κάνω μια ερώτηση.Ποιο κινητό να αγοράσω είμαι ανάμεσα σε Samsung galaxy s5 και Iphone 6,τι μου προτείνεται;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Έχω να κάνω μια ερώτηση.Ποιο κινητό να αγοράσω είμαι ανάμεσα σε Samsung galaxy s5 και Iphone 6,τι μου προτείνεται;; Το ξέρεις ότι με τα 700€ πχ που θα δώσεις για το Iphone6 μπορείς να πάρεις φανταστικά κινητά από Κίνα, πολύ πολύ ανώτερα (με τα μισά λεφτά δηλαδή)! ;) Ρίξε μια ματιά σε αυτά εδώ, από αξιόπιστο μαγαζί που έχω αγοράσει κάμποσες φορές: 1) LENOVO VIBE Z K910 Snapdragon MSM8974 2.2GHz Quad Core 5.5 Inch FHD Screen 3G Smartphone - 221€ τελική, από πολύ αξιόπιστη εταιρεία, που πρόσφατα ήρθε επίσημα και στην Ελλάδα με πιο φθηνά μοντέλα όμως. 2) XIAOMI MI3 64GB Snapdragon 800 2.3GHz Quad Core 5.0 Inch FHD Display - 280€ τελική, από την πρώτη σε πωλήσεις εταιρεία κινητών στην Κίνα, με μία τεράστια κοινότητα και ελληνική να το υποστηρίζει. Αυτό το μοντέλο έχω αγοράσει και εγώ και δεν το έχω μετανιώσει ούτε δευτερόλεπτο 3) XIAOMI MI4 64G Qualcomm Snapdragon 801 Quad Core 2.5GHz 5.0 Inch 1920*1080 Screen MIUI V5 - 355€ τελική. Το επόμενο μοντέλο από το Mi3, ακόμα καλύτερο. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν είναι 4G, αλλά αναμένεται να βγει κάπου προς τον νοέμβριο. 4) ONEPLUS ONE Qualcomm 64GB Snapdragon 801 2.5Ghz Quad Core 5.5 Inch FHD Gorilla Glass 3 JDI Screen 4G LTE - 333€ τελική. Ο μεγάλος αντίπαλος του Mi4, αλλά με 4G. 5) MEIZU MX4 32G MT6595 2.2GHz Octa Core 5.36 Inch JDI FHD Screen Android 4.4 4G LTE Smartphone - 364€ τελική. Άλλο ένα μεγαθήριο που έρχεται να δείξει την θέση του και που αξίζει την προσοχή μας. 6) HUAWEI HONOR 6 32G Hisilicon Kirin 920 1.7GHz Octa Core 5 Inch IPS 1080P Android 4.4 LTE 4G Smartphone - 317€ τελική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Καλύτερα λείπε από αγορά Κίνας.για τυχών προβλήματά. Διάλεξε αυτό πού επιθυμεί η καρδιά σού χωρίς να βάζεις άλλες σκέψεις για αλλά μοντέλα,όσες φορές το έκανα το μόνο πού κατάφερα ήταν να χάσω χρήματά και στο τέλος να πάρω αυτό πού ήθελα εξ αρχής. Το λειτουργικό του iphone πάνω κάτω ξέρεις πως είναι,με την νέα αναβάθμιση μπορείς να διαβάσεις τι πρόσθεσαν-διόρθωσαν. Κλασσικά θα χεις την μεγίστη καλή ποιότητα κατασκευής,πολύ καλή οθόνη,καλή κάμερα συν άλλα στοιχεία πού το κάνουν απλό και το έχει αγαπήσει ο κόσμος. Από την άλλη,με το android έχεις πιο πολλές επιλογές ειδικά στο θέμα custom,αν και πλέον το knox μόνο κανένα root άφοβα γιατί μετά χάνεις εγγύηση από την samsung. Σαφώς και είναι πιο πολύπλοκο το λειτουργικό του android όπως θα γνωρίζεις,περισσότερες κινήσεις σε κάποια πράγματά. Βλέπεις κι επιλέγεις Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 είδα το iphone 6 και μ'αρεσε πολύ η κάμερα του.. εξαιρετική!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 xperia z3 then galaxy s5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Αντε πες ότι τα δύο κινητά είναι ισάξια που δεν είναι βέβαια... το iphone όταν έρθει θα κάνει 700-800 ευρώ και το galaxy s5 κάνει ήδη 400 ευρώ... Νομίζω δεν θέλει πολύ σκέψη για το ποιο είναι value for money.... για μένα το s5 είναι φυσικά και πολύ καλύτερο κινητό αλλά καλύτερα μην ανοίξουμε vs εδώ πέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Αντε πες ότι τα δύο κινητά είναι ισάξια που δεν είναι βέβαια... το iphone όταν έρθει θα κάνει 700-800 ευρώ και το galaxy s5 κάνει ήδη 400 ευρώ... Νομίζω δεν θέλει πολύ σκέψη για το ποιο είναι value for money.... για μένα το s5 είναι φυσικά και πολύ καλύτερο κινητό αλλά καλύτερα μην ανοίξουμε vs εδώ πέρα Αν κοιτάς σε σκούτζ τότε η διαφορά είναι μεγάλη. Αν όμως σκοπεύει να το πάρει από γνωστή αλυσίδα παίζει να ναι πολύ μικρότερη η διαφορά. Αν δεν σκέφτεται το χρηματικό και θέλει πολύ καλή φωτογραφία να μην δει το one m8. Αλλιώς είναι το καλύτερο ενδιάμεσο. Αυστηρά ανάμεσα στα δύο εγώ θα έπαιρνα s5 λόγω Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis26 Δημ. September 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Παιδιά τα χρήματα τα διαθέτω άλλα θέλω να κάνω μια άγορα σωστή..Δεν μπορώ να επιλέξω ανάμεσα σε αυτά τα δύο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Παιδιά τα χρήματα τα διαθέτω άλλα θέλω να κάνω μια άγορα σωστή..Δεν μπορώ να επιλέξω ανάμεσα σε αυτά τα δύο.. Εφόσον διαθέτεις τα λεφτά το z3 σε λίγες ημέρες που θα κυκλοφορήσει. Αλλιώς αν θέλεις σήμερα κάτι πιο προσιτό z2 η s5 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Αν μου τα χάριζαν και μου έλεγαν διάλεξε ένα από αυτά τα δύο, τότε θα έπαιρνα σίγουρα το iphone 6, πολύ όμορφο, κάθεται πολύ καλά στο χέρι, λεπτό, η οθόνη του μ'αρέσει πολύ.. Αν όμως έπρεπε να πληρώσω δεν θα έπαιρνα κανένα από τα δύο.. 600+ ευρώ για ένα κινητό? ανεξάρτητως μισθούς κλπ μου φαίνονται πάρα πολλά. πάντως η apple πιστεύω έχει ασχοληθεί πολύ περισσότερο με το iphone 6 παρά η Samsung με το Galaxy S5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 (edited) Φίλε μου αν είναι να το πάρεις μετρητής δώσε 400 ευρώ και πάρε το s5 και σου περισσεύουν αλλά 400....ακόμα μπορείς να πάρεις htc m8 ή το z2.... το z3 δεν θα το πρότεινα λόγω ότι είναι σχεδόν ίδιο με το z2 αλλα θα είναι πιο ακριβό.... τώρα αν θες να δώσεις 800 για iPhone τι να πω εσύ αποφασίζεις αλλά πιστεύω είναι κοροιδία και όχι μόνο απο άποψη χρημάτων Edited September 27, 2014 by elessar86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scatman Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Απ'τις δύο επιλογές μακράν το S5 σαν πιο ολοκληρωμένη επιλογή σχεδόν σε όλους τους τομείς. Επίσης, να λάβεις υπόψιν τι λένε και τα παιδιά περί εναλλακτικών. Δεν έχω θέμα με το iphone 6 αλλά η τιμή γι'αυτά που προσφέρει είναι τουλάχιστον κοροιδία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 note 3, s5 Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 με βάση το review του gsmarena πάρε το iphone 6 είναι καλύτερο σε όλα , εκτός μπαταρίας φυσικά .... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 με βάση το review του gsmarena πάρε το iphone 6 είναι καλύτερο σε όλα , εκτός μπαταρίας φυσικά .... :D xaxaxa να σαι καλά φίλε πρωί πρωί μου φτιαξες την διάθεση....να πάρει 800 ευρώ κινητό και να θέλει διατριβή στο itunes ο άνθρωπος για να βάλει μουσική και ταινίες... και για πες μας που είναι καλύτερο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 iPhone 6 για να ξεμπερδέψεις μια και καλή από λαγκαρισματα Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crile Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 SAMSUNG S5 οτι καλυτερο υπαρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Αφου ο OP εχει τα χρηματα(money talks) προτεινω το 6 αρκει να το θελει για τους σωστους λογους...οχι οτι το s5 θα τον απογοητευσει βεβαια απο αποψη δυνατοτητων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 xaxaxa να σαι καλά φίλε πρωί πρωί μου φτιαξες την διάθεση....να πάρει 800 ευρώ κινητό και να θέλει διατριβή στο itunes ο άνθρωπος για να βάλει μουσική και ταινίες... και για πες μας που είναι καλύτερο ? δεν ήξερα ότι είχα τόσο καλό χιουμορ , να σαι καλά και εσύ , μπορείς να δείς το review τους αλλά και να κοιτάξεις για τα κολλήματα που έχουν τα παλιά samsung ακόμα και το S4 . Δεν θα αργήσουν να έρθουν και στο S5... Και φαντάζομαι γνωρίζει τα limitations του ios για να είναι ανάμεσα σε αυτά τα 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 +1 για το iPhone, από ότι φαίνεται δεν θα κάνεις καμία σοβαρή χρήση, με μήλο θα πουλάς μούρη τουλάχιστον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 +1 για το iPhone, από ότι φαίνεται δεν θα κάνεις καμία σοβαρή χρήση, με μήλο θα πουλάς μούρη τουλάχιστον αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό επιχείρημα για να παρεις iPhone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό επιχείρημα για να παρεις iPhone Εννοεί ότι θελει κινητο για να πουλαει μούρη κυρίως. Πως αλλιώς ειναι ανάμεσα στα δυο δημοφιλεστερα κινητα αφου δεβ εχουν τιποτα κοινό μεταξύ τους. Και εννοείται οτι το iphone ειναι μακράν το πιο αναγνωρισιμο premium κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Ε ναι άμα θέλει να πουλάει μούρη και να πετάξει στα σκουπίδια 800 ευρώ και γω iphone προτείνω.... αν όμως θέλει να πάρει πραγματικό smartphone ας κοιτάξει σε κάποιο καλό Android και δεν χρειάζεται να δώσει πάνω από 400-500 ευρώ.... όπως λέει και Apple όλα είναι θέμα κοινής λογικής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Εννοεί ότι θελει κινητο για να πουλαει μούρη κυρίως. Πως αλλιώς ειναι ανάμεσα στα δυο δημοφιλεστερα κινητα αφου δεβ εχουν τιποτα κοινό μεταξύ τους. Και εννοείται οτι το iphone ειναι μακράν το πιο αναγνωρισιμο premium κινητό ε ναι, αλλιώς δεν βρίσκω εξηγήση, και ναι το iphone είναι πολύ καλύτερο να πουλάς μούρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 το iphone 6 είναι καλύτερο σε όλα :lol::lol::lol: ποτέ δεν ειδα κοπελιά πιο ομορφη και sexy να περπατα και να λιγά σαν τ iphone το 6!!!:X:X:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts