bang13 Δημοσιεύτηκε September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 24, 2014 Θα ηθελα να ειναι οπωσδηποτε μεχρι 5" οθονη και δικαρτο για τα υπολοιπα να ειναι οσο πιο αξιοπιστο γινεται. Η χρηση του θα ειναι σχετικα απλη πιο πολυ για ιντερνετ. Θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 (edited) coolpad f1 €125 vickmall.com asus zenfone 5 (εκδοση 2ram, 16rom, 2400mah) €148 minideal.net Edited September 24, 2014 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORRISSEY4 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Coolpad F1 (8297W) φίλε μου: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=388832 Απροβλημάτιστο, με πολύ καλά specs για την κατηγορία του :D Με 160$ (~127 ευρώ)!!! http://www.to2c.com/coolpad-f1-basic-8297-mtk6592-octa-core-smart-phone.html Παράθεση Π.Α.Ο.Κ. 1926 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 αξιόπιστο το coolpad ? το ακούσαμε και αυτό ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Στα λεφτά εκεί στα 130 περίπου ευρώ δεν έχει ανταγωνισμό το F1. Και σε αξιοπιστία δεν έχει αναφερθεί κανένα πρόβλημα υλικού ως τώρα, όλα όσα αναφέρονται σχετίζονται με το λογισμικό που πρέπει να ασχολείσαι λίγο με αλλαγές roms κλπ για να έχεις τις πλήρεις δυνατότητές του. Πιο ακριβά και ως τα 150 ευρώ μπορείς να πας σε Lenovo A806, Amoi A928W, Jiayu G4S, Elephone P2000 από τα οποία μόνο το πρώτο θα σου πρότεινα αν δεν θες το Coolpad. Που και πάλι δεν ξέρω κατά πόσο το έχουν παραλάβει όσοι το έχουν αγοράσει να φανεί αν έχει θέματα. Συν ότι το Coolpad έχει πολύ ισχυρή κοινότητα πίσω του(αφού έχει πουλήσει σαν τρελό) και έτσι θα έχει αφθονία σε custom roms etc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 @brokas ο φιλος πανω θελει δικαρτο και δυστυχως το a806 ειναι μονοκαρτο Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORRISSEY4 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 αξιόπιστο το coolpad ? το ακούσαμε και αυτό ... Κατ' αρχήν μην πουλάς πνεύμα. Αν θέλεις να διαφωνίσεις, δεκτό και θεμιτό, αλλά κάντο με επιχειρήματα. Αν έχεις να προτείνεις κάτι άλλο στον φίλο που ρωτάει, πρότεινε. Παράθεση Π.Α.Ο.Κ. 1926 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 αξιόπιστο το coolpad ? το ακούσαμε και αυτό ... Φιλε μου,καλο θα ειναι να μην γραφεις ακυρα.......εκτιθεσαι ασκοπα.:) Εχοντας περασεια απο τα χερια μου τελευταια τουλαχιστο 5 διαφορετικα f1,δεν αντιμετωπισα το παραμικρο.Και ειδκα σε ενα που το εχω κυριολεκτικα τρελανει στα flashαρισματα τους τελευταιους μηνες δεν εχει κανει κιχ,εχει βγει σκυλι.Διαβασε και το νημα του εδω. Για πες μας και εσυ λοιπον τη εμπειρια σου σχετικα.........και μαλοστα βλεπω οτι εχεις Alcatel........ Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Κατ' αρχήν μην πουλάς πνεύμα. Αν θέλεις να διαφωνίσεις, δεκτό και θεμιτό, αλλά κάντο με επιχειρήματα. Αν έχεις να προτείνεις κάτι άλλο στον φίλο που ρωτάει, πρότεινε. Φιλε μου,καλο θα ειναι να μην γραφεις ακυρα.......εκτιθεσαι ασκοπα.:) Εχοντας περασεια απο τα χερια μου τελευταια τουλαχιστο 5 διαφορετικα f1,δεν αντιμετωπισα το παραμικρο.Και ειδκα σε ενα που το εχω κυριολεκτικα τρελανει στα flashαρισματα τους τελευταιους μηνες δεν εχει κανει κιχ,εχει βγει σκυλι.Διαβασε και το νημα του εδω. Για πες μας και εσυ λοιπον τη εμπειρια σου σχετικα.........και μαλοστα βλεπω οτι εχεις Alcatel........ ούτε πνεύμα πούλησα , ούτε τπτ ... άλλος το κάνει αυτό σε όλα τα θέματα. Μετά το 7320 coolpad δεν πρόκειται να ξανά πάρω ,και να ρίξω και μια ματιά στα θέματά του βλέπω 200-300 σελίδες γεμάτες προβλήματα , το να μην έχει θέμα σε hardware (αν ισχύει ) δε το κάνει αξιόπιστο . Αν πρέπει κάθε φορά να ρυθμίζει κάτι για να δουλεύει σωστά , λίγο το μεγάφωνο, λίγο το ακουστικό , λίγο την κάμερα ... σκυλί είναι δεν αντιλέγω και πολύ δυνατό μάλιστα, ειδικά για τα λεφτά του δεν το φτάνει κανένα άλλο . Αλλά αξιόπιστο ΔΕΝ είναι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 ούτε πνεύμα πούλησα , ούτε τπτ ... άλλος το κάνει αυτό σε όλα τα θέματα. Μετά το 7320 coolpad δεν πρόκειται να ξανά πάρω ,και να ρίξω και μια ματιά στα θέματά του βλέπω 200-300 σελίδες γεμάτες προβλήματα , το να μην έχει θέμα σε hardware (αν ισχύει ) δε το κάνει αξιόπιστο . Αν πρέπει κάθε φορά να ρυθμίζει κάτι για να δουλεύει σωστά , λίγο το μεγάφωνο, λίγο το ακουστικό , λίγο την κάμερα ... σκυλί είναι δεν αντιλέγω και πολύ δυνατό μάλιστα, ειδικά για τα λεφτά του δεν το φτάνει κανένα άλλο . Αλλά αξιόπιστο ΔΕΝ είναι ... Γνωμη σου.......αλλα να εχεις αποψη καλε μου φιλε,μονο εαν εχεις την συσκευη στα χερια σου και την δουλευεις.Το εν λογο κντ το αγοραζεις και οπως ερχεται απο το εργοστασιο δουλευει αψογα. Οποτε οπως καταλαβαινεις και εσυ ακυρωνεσαι απο μονο σου με αυτα που γραφεις. Εχουν περασει απο τα χερια μουεκατονταδες συσκευες,και παντα κοιταω να εχω αποψη,αλλα μονο σε ρεαλιστικο επιπεδο. Τωρα τι σου γραφω και εγω για οτι .....ακουσα.....μου ειπαν......κτλ.Ε αυτο εν ειναι ρεαλιστικο. Οποτε καλο ειναι να μην γραφουμε εαν δεν εχουμε μια σοβαρη αποψη πει του θεματος....... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Γνωμη σου.......αλλα να εχεις αποψη καλε μου φιλε,μονο εαν εχεις την συσκευη στα χερια σου και την δουλευεις.Το εν λογο κντ το αγοραζεις και οπως ερχεται απο το εργοστασιο δουλευει αψογα. Οποτε οπως καταλαβαινεις και εσυ ακυρωνεσαι απο μονο σου με αυτα που γραφεις. Εχουν περασει απο τα χερια μουεκατονταδες συσκευες,και παντα κοιταω να εχω αποψη,αλλα μονο σε ρεαλιστικο επιπεδο. Τωρα τι σου γραφω και εγω για οτι .....ακουσα.....μου ειπαν......κτλ.Ε αυτο εν ειναι ρεαλιστικο. Οποτε καλο ειναι να μην γραφουμε εαν δεν εχουμε μια σοβαρη αποψη πει του θεματος....... Φυσικά και είναι δική μου γνώμη , εγώ αυτά που βλέπω σχολιάζω , όλοι γράφουν ότι έχει θέματα με το λογισμικό. Αλλά και να την είχα στα χέρια μου τη συσκευή, υποκειμενική άποψη θα είχα πάλι. Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβετε ότι δεν θέλουν όλοι να πάρουν ένα κινητό και να το λιώσουν στα φλασαρίσματα , θέλουν απλά να δουλεύει. Για αυτό θα έπρεπε να αναφέρεται ότι καλό το F1 και με λίγο πείραγμα θα γίνει ακόμα καλύτερο ... Έχουμε γίνει σαν άγρια θηρία, σχολιάζουμε ένα κινητό και πέφτουν οι owners να μας φάνε λες και τους βρίσαμε δεν ξέρω εγώ τι ... όλοι θα έχουν την άποψή τους εγώ είδα το 7320 που είχα διάβασα και ότι μιλάνε για παρόμοια πράγματα και για το F1 και το είπα , τώρα αν αυτό δεν σου αρέσει δεν είναι δικό μου πρόβλημα συγνώμη. Συγνώμη και για το offtopic το σταματάω εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Φυσικά και είναι δική μου γνώμη , εγώ αυτά που βλέπω σχολιάζω , όλοι γράφουν ότι έχει θέματα με το λογισμικό. Αλλά και να την είχα στα χέρια μου τη συσκευή, υποκειμενική άποψη θα είχα πάλι. Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβετε ότι δεν θέλουν όλοι να πάρουν ένα κινητό και να το λιώσουν στα φλασαρίσματα , θέλουν απλά να δουλεύει. Για αυτό θα έπρεπε να αναφέρεται ότι καλό το F1 και με λίγο πείραγμα θα γίνει ακόμα καλύτερο ... Έχουμε γίνει σαν άγρια θηρία, σχολιάζουμε ένα κινητό και πέφτουν οι owners να μας φάνε λες και τους βρίσαμε δεν ξέρω εγώ τι ... όλοι θα έχουν την άποψή τους εγώ είδα το 7320 που είχα διάβασα και ότι μιλάνε για παρόμοια πράγματα και για το F1 και το είπα , τώρα αν αυτό δεν σου αρέσει δεν είναι δικό μου πρόβλημα συγνώμη. Συγνώμη και για το offtopic το σταματάω εδώ. Εχω στην την στιγμη στην κατοχη μου το note 3-coopad f1-iphone 6 plus οποτε μονο κολλημενος δεν ειμαι. Αληθειες και αυτα που βλεπω γραφω,οχι οτι ναναι.Να εχεις αποψη,αλλα να ειναι ρεαλιστικη.Καποιοι φιλοι δινουν αληθινα λεφτα για να αγορασουν συσκευες..... Καλη συνεχεια και σε εσενα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Εχω στην την στιγμη στην κατοχη μου το note 3-coopad f1-iphone 6 plus οποτε μονο κολλημενος δεν ειμαι. Αληθειες και αυτα που βλεπω γραφω,οχι οτι ναναι.Να εχεις αποψη,αλλα να ειναι ρεαλιστικη.Καποιοι φιλοι δινουν αληθινα λεφτα για να αγορασουν συσκευες..... Καλη συνεχεια και σε εσενα. Χωρις να θελω να υποστηριξω κανενα. Φιλε Κωστα, το αν μια συσκευη κανει 130€ και ψήνει καφε ειναι τελειως διαφορετικο οτι ειναι αψογο σε ολα. Εφοσον ενδιαφερεσαι για το παιδι που ζηταει συσκευη και για να ζηταει με αυτα τα χρηματα προφανως δεν εχει να παρει Iphone plus 6 ουτε Note 3 που δεν χρειαζεται να τα πειραξεις ποτε. Αν λοιπον πάρει το παιδι την συσκευη και δεν δουλευει καλα το ηχειο ή αν δεν βγαζει καλες φωτογραφιες ή οτι πραγματικά γραφουν οι 250 σελιδες στο νημα του (εκτος και αν εισαι ο μονος tester του κινητου) τι θα του πεις. Περασε μια αλλη ρομ; Και αν ο συμφορουμιστης δεν ξέρει και δεν ασχολειτε;; Ειχα γραψει και σε ενα αλλο ποστ. Οντως ειναι μια πολυ πολυ καλη συσκευη για τα χρηματα της αλλα μην το παρακανουμε. Ας δουμε και την χρηση που θελει να κανει ο καθενας. Αν εκανε 160€ θα το επαιρνες το coolpad; Ειχα Xiaomi 1s και ενω γνωριζω παρα πολυ καλα απο αναβαθμισεις κτλ. βαρεθηκα καθε εβδομαδα να του αλλαζω ρομ μπας και βελτιωσω την μπαταρια και την διαχείριση της ρομ. Ειναι πολυ καλο τηλεφωνο αλλα γιατι να το προτεινω αφου κουρασε και εμενα στο τελος. Και αυτο απο το εργοστασιο δούλευε μια χαρα με μιση μερα μπαταρια. Στα Κινεζακια ακομα ψαχνουμε να βρουμε καποιο να εχει τα λιγοτερα προβληματα ή λαθοι στο λογισμικο του και να μην χρειάζεται να τους αλλαζουμε ρομ ή να περνουμε 2-3 μπαταριες. Δυσκολο αλλα υπαρχουν καποια. Καλη τυχη στην επιλογη του φιλου. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Στα Κινεζακια ακομα ψαχνουμε να βρουμε καποιο να εχει τα λιγοτερα προβληματα ή λαθοι στο λογισμικο του και να μην χρειάζεται να τους αλλαζουμε ρομ ή να περνουμε 2-3 μπαταριες. Δυσκολο αλλα υπαρχουν καποια. αυτο ειναι αληθεια. ψαχνουμε καποιοι οπως και εγω για νεο κινητο, αλλα δε θελουμε να ασχολουμαστε συνεχεια με αλλαγη rom. Φυσικα θελω να ειναι αξιοπιστο κ με υποστηριξη(updates κλπ). Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORRISSEY4 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Συνοψίζοντας λοιπόν (για να μην μπερδέψουμε και τα μπούτια μας) :p Ο φίλος ρώτησε τα μέλη του φόρουμ τι έχουμε να του προτείνουμε. Και δήλωσε ότι θα το έχει για απλή χρήση και πιο πολύ για Internet. Εγώ έκανα μία πρόταση κι ο Κώστας συμφώνησε ότι το coolpand f1 είναι μία καλή συσκευή. Όχι με την έννοια ότι είναι το απόλυτο κινητό. Αλλά με την έννοια του ότι είναι vfm για την κατηγορία του. Ειδικά σε θέματα σήματος wifi (εν μέσω άλλων) είναι πολύ καλό (Για την κατηγορία του πάντα). Με λίγα λόγια ανταποκρίνεται σε αυτά που θέλει το παλικάρι. Αν κάποιος συνφορουμίτης έχει να προτείνει κάτι άλλο στα ίδια λεφτά, ας το προτείνει :) Παράθεση Π.Α.Ο.Κ. 1926 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Αν θελεις απλη χρηση και Internet δεν εχει καμια αναγκη τα 2G ram, και εκει οι επιλογες μεγαλώνουν. Lenovo s850, s860,P780. Thl 4400 Huawei honor (2g) Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts