al3x1k0 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Σε μένα τίποτα δυστυχώς τίποτα και είναι κρίμα γιατί μου έχει μείνει και 1.5GB ίντερνετ και δεν έχω που να το ξοδέψω... :D :p Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Σε μένα τίποτα δυστυχώς τίποτα και είναι κρίμα γιατί μου έχει μείνει και 1.5GB ίντερνετ και δεν έχω που να το ξοδέψω... :D :p Άστο κάβα!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisd Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Το χειροτερο ειναι οτι δεν υπαρχει και καμια ενημερωση! Να πουνε οτι ξερετε κατι παιδια εχουμε αποτυχει με τον chipset και δεν μπορουμε να το κανουμε αυτον τον μηνα και θα γινει τον αλλο! Αυτο που δεν λενε τιποτα με κανει να θελω να βαλω δυναμιτακι στην πλατη του 360 και να το στειλω στην εταιρια σαν βομβα :P Παράθεση Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User! http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Άστο κάβα!!!!!! Δυστυχώς έχω wind και δεν μεταφέρεται το υπόλοιπο όπως στην cosmote. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Δύο εξηγήσεις μπορώ να δώσω για τη μεγάλη καθυστέρηση στο update, αλλά καμία δικαιολογία. Η μία είναι ότι το moto 360 έχει TI chipset, που είναι διαφορετικό από όλες τις άλλες συσκευές, και η άλλη ότι είναι η συσκευή με τις καλύτερες πωλήσεις στο android wear, οπότε περιμένουν να πάρουν feedback από τις συσκευές με λιγότερες πωλήσεις για να το διαθέσουν και να μην προκαλέσουν πανικό σε περίπτωση ύπαρξης bug. και στις δυο περιπτώσεις βέβαια είχαν τον απαραίτητο χρόνο να το τσεκάρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisd Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Βγηκε η Motorola μετα απο τοσο καιρο και ειπε οτι ακομα δεν ειναι ετοιμο το update για το Moto360 και οτι δουλευουν με την Google για να δουλευει σωστα! Τουλαχιστον κατι ειναι και αυτο! Αλλα ημερομηνια δεν δωσαν! Αρα πρωτα θα δουμε το Moto360 2 και μετα θα το παρουμε! Παράθεση Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User! http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει άμα περάσει όλο το καλοκαίρι και δεν πάρουμε την αναβάθμιση. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Από αδιαβροχοποίηση πως πάει το moto? το έχει δοκιμάσει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisd Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Βασικα πραγματα εχω κανει! Πλυσιμο χεριων, βροχη και τετοια! Δεν εχω κανει μπανιο μαζι του. Βεβαια κυκλοφορουν τεστ που δειχνουν οτι αντεχει! Παράθεση Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User! http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Εγώ στη θάλασσα δεν πρόκειται να το πάρω αλλά καθημερινά στην μπανιέρα δεν έχει βγάλει κανένα θέμα. Απλά επειδή πατιούνται διάφορα λόγω του νερού το βάζω σε theater Mode. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Εγώ στη θάλασσα δεν πρόκειται να το πάρω αλλά καθημερινά στην μπανιέρα δεν έχει βγάλει κανένα θέμα. Απλά επειδή πατιούνται διάφορα λόγω του νερού το βάζω σε theater Mode. Αν το βαλεις ποτε σου στη θαλασσα λογικα δεν θα εχει θεμα, αλλα θα χρειαστει οπωσδηποτε καλο ξεπλυμα στο σπιτι. Τα αλατα θα διαβρωσουν την αδιαβροχοποιηση αν τα αφησεις. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisd Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Ανακοινωθηκε οτι ξεκινησε η διαθεση του update για Moto360! Περιμενουμε! Οποιος το δει πρωτος ας το πει να χαρουμε λιγο!! :) Παράθεση Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User! http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 στο xda πάντως κάποιος ήδη το έλαβε http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=61403093&postcount=9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlis82 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Να βελτίωνε λίγο την αυτονομία καλά θα ήταν. Δε βγάζει πάνω από 18 ώρες με τίποτα. :( Παράθεση Philips Twist -- Sony Ericsson K770i ---HTC Desire - -- HTC Sensation XE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Αν το βαλεις ποτε σου στη θαλασσα λογικα δεν θα εχει θεμα, αλλα θα χρειαστει οπωσδηποτε καλο ξεπλυμα στο σπιτι. Τα αλατα θα διαβρωσουν την αδιαβροχοποιηση αν τα αφησεις. Το γνωρίζω αλλά θα προτιμήσω να το αφήνω σπίτι. Ξέρεις τι γίνεται σε πισίνες με χλώριο; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 έτοιμο και το ota url του αρχείου της αναβάθμισης για τους βιαστικούς https://android.googleapis.com/packages/ota/motorola_minnow_metallica/7dc4415e11d07ed092f3e1988fec892aaf5974fb.signed-metallica-LDZ22O-from-LWX49L.7dc4415e.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Πώς περνάμε την αναβάθμιση; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Το γνωρίζω αλλά θα προτιμήσω να το αφήνω σπίτι. Ξέρεις τι γίνεται σε πισίνες με χλώριο; Ρε παιδιά ok το ρολόι είναι αδιάβροχο έως κάποιο επίπεδο όμως. Βλέπω πολλούς με ακριβά ρολόγια με πιστοποίηση για βάθος και δεν το βάζουν στην θάλασσα και εμείς εδώ σε ένα ρολόι αξιόπιστο σε θέματα νερού (βροχή ☔ / πλύσιμο χέρια / δηλαδή max 3atm) και ψάχνουμε τα άκρως όρια του;;; Δηλαδή τα Gear που μπαζουν από παντού;;; Μια χαρά είναι το ρολόι μέχρι εκεί που αντέχει και μην ξεχνάμε ότι το σχέδιο ρολόι αλλά χωρίς μαύρισμα εκεί φέτος δεν είναι στην μόδα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Τελικά για να περαστεί η αναβάθμιση χρειάζεται να λυθεί το ρολόι οπότε αναμονή μέχρι να έρθει η ειδοποίηση. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Τελικά για να περαστεί η αναβάθμιση χρειάζεται να λυθεί το ρολόι οπότε αναμονή μέχρι να έρθει η ειδοποίηση. ναι δυστυχώς η συσκευή σας το έχει αυτό το ελάττωμα. αφαίρεση του αυτοκόλλητου και ειδικό mod usb καλώδιο για να περάσεις την αναβάθμιση με sideload. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 (edited) Σήμερα πρωί πρωί μου ήρθε η ειδοποίηση για την αναβάθμιση και πραγματοποιήθηκε. Πρώτο πρόβλημα που παρατήρησα?????? Τα watch faces που είχα περάσει δε τα δείχνει καθόλου καλά. Σαν να έχουν μετατοπιστεί ένα κλικ προ τα κάτω :( ΥΓ. Μακάρι να ερχόταν και η lolipop για το note 3 αλλά τι να κάνουμε? :D Edited June 19, 2015 by makis_m Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisd Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Παντως να πω την τιμια αληθεια εκανα 3 reset στο ρολοι update δεν μου ηρθε ετσι! Πως το καταφερνουν μερικοι δεν το καταλαβαινω! Αναμενουμε την συνεχεια! Θα ερθει που θα παει! :P Παράθεση Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User! http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Και σε εμένα ήρθε στο μαύρο Μότο. Στο γκρι ακόμα. για να δούμε μετά την εγκατάσταση Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Παντως να πω την τιμια αληθεια εκανα 3 reset στο ρολοι update δεν μου ηρθε ετσι! Πως το καταφερνουν μερικοι δεν το καταλαβαινω! Αναμενουμε την συνεχεια! Θα ερθει που θα παει! :P Εγώ 2 αλλά τίποτα ακόμα. Και σε εμένα ήρθε στο μαύρο Μότο. Στο γκρι ακόμα. για να δούμε μετά την εγκατάσταση Ζηλεύω Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Για τους ζηλιάρηδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts