Kathrinf1 Δημοσιεύτηκε September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 22, 2014 Γειά σας. Σκέφτομαι να αγοράσω καινούριο κινητό με λειτουργικό Windows 8. Μια καλή πρόταση είναι το Lumia 720. Ωστόσο, είδα πως πρόκειται να βγει και το lumia 730 στην αγορά. Το πρόβλημα είναι η οθόνη, διότι 4.7 ίντσες μου φαίνεται μεγάλη σε σχέση με 3.7 ίντσες που έχω. Μήπως να προτιμήσω τελικά το 720 ή κάποιο άλλο κινητό με Wndows? Το 720 αξίζει τα λεφτά του? Τα specs και των δυο φαίνονται άψογα. Α, να σημειώσω επίσης ότι επιθυμώ μπροστινή κάμερα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:) Υ.Γ Το Lumia 720 θ πάρει (ή πήρε) Windows 8.1? Lumia 925 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Το 720 ειναι παλιο μοντελο και απο οτι βλεπω 2 μαγαζια το εχουν στο skroutz στα 300 €. Ειναι παρα πολλα.. Γνωμη μου να περιμενεις το 730 ή να πας στο 925 που το δινουν τωρα στα 230€ και ειναι πραγματικα τσαμπα για αυτην την φοβερη συσκευη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kathrinf1 Δημ. September 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Το 720 ειναι παλιο μοντελο και απο οτι βλεπω 2 μαγαζια το εχουν στο skroutz στα 300 €. Ειναι παρα πολλα.. Γνωμη μου να περιμενεις το 730 ή να πας στο 925 που το δινουν τωρα στα 230€ και ειναι πραγματικα τσαμπα για αυτην την φοβερη συσκευη. Ναι, όντως... Απλά η οθόνη του 730 μου φαίνεται αρκετά μεγάλη...:worry: Lumia 925 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kathrinf1 Δημ. September 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 :help::help:! Lumia 925 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Το 720 πήρε WP8.1 αλλά δεν αξίζει σε αυτά τα χρήματα με την καμία... Δίνεις 6 ευρώ παραπάνω και παίρνεις το lumia 1020 ή περιμένεις για το 730... Με τίποτα 300 ευρώ για το 720... Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kathrinf1 Δημ. September 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Α, μεταξύ 720 και 820? Τι προτείνετε??:wacko: Lumia 925 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Α, μεταξύ 720 και 820? Τι προτείνετε??:wacko: Δεν υπάρχουν πουθενά, πήγαινε για 925 ή 730 (αλλά όχι αμέσως γιατί η τιμή του θα κάνει βουτιά). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Α, μεταξύ 720 και 820? Τι προτείνετε??:wacko: 820.. κυκλοφορεί καινούριο από Ιταλία με 180€ ή ελαφρός μεταχειρισμένο (έχει ακόμα και στο myphone : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=400129) απο 100 έως 130 ανάλογα την κατάσταση και τα διάφορα αξεσουάρ. αν και εγώ που δούλεψα αρκετά το 820 περιμένω το 730 να έρθει τώρα και η ελάχιστα μεγαλύτερη οθόνη δεν θα με χαλάσει... γενικά και εγώ είμαι φαν τον σχετικά μικρών κινητών.. και το 4,3 μεγάλο μου φάνηκε όταν το πήρα... :lol: ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kathrinf1 Δημ. September 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Από μπροστινή κάμερα ποιο από τα δυο είναι καλύτερο?? ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 820.. κυκλοφορεί καινούριο από Ιταλία με 180€ ή ελαφρός μεταχειρισμένο (έχει ακόμα και στο myphone : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=400129) απο 100 έως 130 ανάλογα την κατάσταση και τα διάφορα αξεσουάρ. αν και εγώ που δούλεψα αρκετά το 820 περιμένω το 730 να έρθει τώρα και η ελάχιστα μεγαλύτερη οθόνη δεν θα με χαλάσει... γενικά και εγώ είμαι φαν τον σχετικά μικρών κινητών.. και το 4,3 μεγάλο μου φάνηκε όταν το πήρα... :lol: Δεν μπορώ να μπω σε αυτήν την ιστοσελίδα... Lumia 925 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Από μπροστινή κάμερα ποιο από τα δυο είναι καλύτερο?? Δεν μπορώ να μπω σε αυτήν την ιστοσελίδα... -το 730 έχει την καλύτερη μπροστινή κάμερα. -ναι αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχεις συμπληρώσει 150 μέρες εγγεγραμμένος και 150 μηνύματα για να μπεις στο buy-sell section. :wacko: "Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην ενότητα των αγοραπωλησιών, είτε ενεργητικά (με τη δημοσίευση αγγελιών), είτε παθητικά (με την ανάγνωση αγγελιών) έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη που έχουν συμπληρώσει 150 ημέρες από την εγγραφή τους στο myphone.gr και έχουν δημοσιεύσει ικανό αριθμό μηνυμάτων στα forums του. Περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο πρόσβασης στην ενότητα των Αγοραπωλησιών, παρέχονται σε σχετικό κείμενο (επισημασμένο μήνυμα), που έχει δημοσιευθεί στο forum «Σχολιασμός»" [via] ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kathrinf1 Δημ. September 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 -το 730 έχει την καλύτερη μπροστινή κάμερα. -ναι αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχεις συμπληρώσει 150 μέρες εγγεγραμμένος και 150 μηνύματα για να μπεις στο buy-sell section. :wacko: "Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην ενότητα των αγοραπωλησιών, είτε ενεργητικά (με τη δημοσίευση αγγελιών), είτε παθητικά (με την ανάγνωση αγγελιών) έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη που έχουν συμπληρώσει 150 ημέρες από την εγγραφή τους στο myphone.gr και έχουν δημοσιεύσει ικανό αριθμό μηνυμάτων στα forums του. Περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο πρόσβασης στην ενότητα των Αγοραπωλησιών, παρέχονται σε σχετικό κείμενο (επισημασμένο μήνυμα), που έχει δημοσιευθεί στο forum «Σχολιασμός»" [via] Ευχαριστώ για την ενημέρωση.:) Lumia 925 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaifas Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Αν ήμουν στη θέση σου θα πήγαινα στο 730 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kathrinf1 Δημ. September 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Τελικά ξαναειδα το 925 και φαίνεται πολύ καλό. Δεν πιστευω να μη μου φτάσουν τα 16GB έτσι?:confused: Lumia 925 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Γειά σας. Σκέφτομαι να αγοράσω καινούριο κινητό με λειτουργικό Windows 8. Μια καλή πρόταση είναι το Lumia 720. Ωστόσο, είδα πως πρόκειται να βγει και το lumia 730 στην αγορά. Το πρόβλημα είναι η οθόνη, διότι 4.7 ίντσες μου φαίνεται μεγάλη σε σχέση με 3.7 ίντσες που έχω. Μήπως να προτιμήσω τελικά το 720 ή κάποιο άλλο κινητό με Wndows? Το 720 αξίζει τα λεφτά του? Τα specs και των δυο φαίνονται άψογα. Α, να σημειώσω επίσης ότι επιθυμώ μπροστινή κάμερα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:) Υ.Γ Το Lumia 720 θ πάρει (ή πήρε) Windows 8.1? 730 ή 925. Μη κοιτάξεις τιποτ άλλο. - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Όντως το 925 ειναι το κρυμμένο διαμάντι της σειράς. Το μονο που θα τσέκαρα λιγο ειναι η διαφορά του στην απόδοση του επεξεργαστή σε σχέση με το 730. Το 925 εχει 1.5 GHz 1GB RAM και διπύρηνο επεξεργαστή, ενώ το 730 εχει 1.2 GHz 1GB RAM και τετραπύρηνο. Αν και βέβαια παίζει να εχουν πανω κατω την ιδια απόδοση... [sIGPIC][/sIGPIC] Break your TV. Enter the unwired revolution. -Dexter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kathrinf1 Δημ. September 29, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Τελικα μάλλον θα στραφώ προς το lumia 925:) Το θέμα μπορει να κλειδωθεί Lumia 925 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts