vasilispas Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Αντε να δουμε... ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε Z30 με Vodafone, ηρθε πριν 5 ημερες περιπου. Απο vodafone branded το z30; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 ούτε μένα έχει έρθει αναβάθμιση, αλλά πως βλέπουμε χώρα πρέλευσης/κατασκευής της συσκευής? Πιστεύετε ότι 350 ευρώ για το κόκκινο passport (μεταχειρισμένο) είναι πολλά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 ούτε μένα έχει έρθει αναβάθμιση, αλλά πως βλέπουμε χώρα πρέλευσης/κατασκευής της συσκευής? Πιστεύετε ότι 350 ευρώ για το κόκκινο passport (μεταχειρισμένο) είναι πολλά ? Γενικα για bb δν αξιζει τοσα χρηματα...κ δν εχει κ διαφορα απο black or white... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 ούτε μένα έχει έρθει αναβάθμιση, αλλά πως βλέπουμε χώρα πρέλευσης/κατασκευής της συσκευής? Πιστεύετε ότι 350 ευρώ για το κόκκινο passport (μεταχειρισμένο) είναι πολλά ? Εάν είναι να δώσεις κάτι παραπάνω vs μαύρου / κόκκινου / λευκού καλύτερα να πάρεις το silver που έχει και μερικές διορθώσεις σε σχέση με τα υπόλοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlaskos Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Καλημέρα, Ξέρετε που μπορώ να βρω καινουργιο passport silver edition για αγορά ; Στο επίσημο site εχει εξαντληθεί στα ελληνικά υπάρχει μονο το black. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Καλημέρα, Ξέρετε που μπορώ να βρω καινουργιο passport silver edition για αγορά ; Στο επίσημο site εχει εξαντληθεί στα ελληνικά υπάρχει μονο το black. Ευχαριστω. Μπες blAckberry.de γερμανιας...ισως εχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Αντε να δουμε... ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο vodafone branded το z30; Όχι από skroutz πριν από δύο χρόνια το είχα. Καρτοκινητη cu. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Εάν είναι να δώσεις κάτι παραπάνω vs μαύρου / κόκκινου / λευκού καλύτερα να πάρεις το silver που έχει και μερικές διορθώσεις σε σχέση με τα υπόλοιπα. Μα ήδη έχω το silver. Είναι κάτι το μοναδικό το κόκκινο...... Επίσης είδα μια φορά ένα μαύρο που το είχε ένας στο σούπερ μάρκετ, και μάλιστα με σπασμένη οθόνη, και έπαθα πλάκα. Αν το είχα δει live πριν πάρω το silver, το μαύρο θα αγόραζα. Αnyway, να δούμε πότε θα έρθει ΟΤΑ η 10.3.3........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Μα ήδη έχω το silver. Είναι κάτι το μοναδικό το κόκκινο...... Επίσης είδα μια φορά ένα μαύρο που το είχε ένας στο σούπερ μάρκετ, και μάλιστα με σπασμένη οθόνη, και έπαθα πλάκα. Αν το είχα δει live πριν πάρω το silver, το μαύρο θα αγόραζα. Αnyway, να δούμε πότε θα έρθει ΟΤΑ η 10.3.3........... Κ εγω το white εχω κ ψαχνω ανταλλαγη για το μαυρο. Οποιος θελει βοηθαει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Παιδιά καλησπέρα. Δεν είχα ποτέ BB και θέλω να σας κάνω μιαν ερώτηση. Σκέφτομαι να πάω σε passport γιατί με έχει κουράσει αυτή η παραμετροποίηση και τα χίλια τάδε του Android. Είμαι κάτοχος LG g5 και ξέρω σε πολλά δε συγκρίνεται με το passport, ωστόσο από βίντεο που έχω δει μου αρέσει πολύ η απλότητα του λογισμικού και το qwerty keyboard . Αξίζει η αγορά ενός passport εν ετει 2017; Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 στην τιμη που το βρισκεις τωρα , ειναι πολυ καλο Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Παιδιά καλησπέρα. Δεν είχα ποτέ BB και θέλω να σας κάνω μιαν ερώτηση. Σκέφτομαι να πάω σε passport γιατί με έχει κουράσει αυτή η παραμετροποίηση και τα χίλια τάδε του Android. Είμαι κάτοχος LG g5 και ξέρω σε πολλά δε συγκρίνεται με το passport, ωστόσο από βίντεο που έχω δει μου αρέσει πολύ η απλότητα του λογισμικού και το qwerty keyboard . Αξίζει η αγορά ενός passport εν ετει 2017; Εαν δν αχολεισαι με πολλες εφαρμογες android δν υπαρχει καλυτερο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 στην τιμη που το βρισκεις τωρα , ειναι πολυ καλο Βλέπω υπάρχει 320+ καινούργιο αλλά μεταχειρισμένο το βρίσκω 200 κάτι. Πιστεύω είναι καλά ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εαν δν αχολεισαι με πολλες εφαρμογες android δν υπαρχει καλυτερο κινητο Ασχολούμαι σχετικά αρκετά αλλά με έχουν κουράσει. Πιο πολύ θέλω να χρησιμοποιώ mail, word και excel λόγω εργασίας. Άντε και λίγο φωτογραφική Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Βλέπω υπάρχει 320+ καινούργιο αλλά μεταχειρισμένο το βρίσκω 200 κάτι. Πιστεύω είναι καλά ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ασχολούμαι σχετικά αρκετά αλλά με έχουν κουράσει. Πιο πολύ θέλω να χρησιμοποιώ mail, word και excel λόγω εργασίας. Άντε και λίγο φωτογραφική Τοτε δν υπαρχει καλυτερο...οσοι δουλεψαν bb 10 os δν ξαναεφυγαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Τοτε δν υπαρχει καλυτερο...οσοι δουλεψαν bb 10 os δν ξαναεφυγαν Ευχαριστώ :) Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Βαρεθηκα να περινενω update...εκανα clean install με autoloader την .1435, καμια διαφορα δν ειδα....απο μπαταρια θα δειξει τις επομενες ημερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
decibel Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 παιδια καλησπερα!!! σκεφτομαι την αγορα ενος passport. Αλλα μου εχει γυαλισει και το p9983. βλεπω σε συγκριτικα την μερα με την νυχτα. τα εχει δουλεψει καποιος και τα 2 να μας πει? Παράθεση MAX POWER 092, ΣΕΛΙΔΑ 92 ΚΡΗΤΙΚΟ BASSΟΚΙΝΗΤΟ MAZDA RX-8 Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 παιδια καλησπερα!!! σκεφτομαι την αγορα ενος passport. Αλλα μου εχει γυαλισει και το p9983. βλεπω σε συγκριτικα την μερα με την νυχτα. τα εχει δουλεψει καποιος και τα 2 να μας πει? Το p9983 ειναι με καλυτερα υλικα,ατσαλινο σκελετο κ.τ.λ αλλα με χειροτερα specs και πολυ πιο ακριβο. Θα σου ελεγα να πας σε passport Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
decibel Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 σαν μεγεθος να υποθεσω οτι το passport δεν ειναι τσεπης ενω το p9983 ειναι? τι τιμη θα ηταν λογικο να αγοραστει ενα p9983 μεταχειρησμενο? Παράθεση MAX POWER 092, ΣΕΛΙΔΑ 92 ΚΡΗΤΙΚΟ BASSΟΚΙΝΗΤΟ MAZDA RX-8 Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 σαν μεγεθος να υποθεσω οτι το passport δεν ειναι τσεπης ενω το p9983 ειναι? τι τιμη θα ηταν λογικο να αγοραστει ενα p9983 μεταχειρησμενο? Μικρες διαφορες σε μεγεθος...μη νομιζεις το passport πλατος εχει..σε μηκος ειναι λογικο. Το p9983 υποθετω γυρω στο 400...τοσο το εχω δει σε insomnia σε αγγελιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
decibel Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Όποτε καλύτερα passport και με μισά λεφτά Παράθεση MAX POWER 092, ΣΕΛΙΔΑ 92 ΚΡΗΤΙΚΟ BASSΟΚΙΝΗΤΟ MAZDA RX-8 Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Κι εγώ για passport το βλέπω φίλε μου. Γενικά έχω δει πολύ καλά reviews αλλά και το γεγονός πως παρά ότι είναι σχεδόν 2,5 ετών συσκευή στέκεται πολύ καλά εν ετει 2017. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinkat2002 Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Παίδες καλημέρα. Το πήρα μεταχειρισμενο σε άψογη κατάσταση σε λευκό χρώμα με δύο θήκες σιλικονης...Αψογο από θέμα εμφανισης...Δύο μέρες δεν μπορω να το συνηθίσω . Μαθημενος πολλά χρόνια σε ios και android....Συμπαγές , γρήγορο,σταθερό,όμορφο,διαφορετικο.....Μικρή οθόνη για μένα που έχω το phablet 6.8 ιντσες.αλλα με τις εφαρμογές έχω θέμα. Δεν θέλω να βγαίνω στο browser . Δύσχρηστο για μένα..... Πάντως θα το κρατήσω κάνα δυο μέρες ακόμα , μήπως το συνηθίσω και μετά θα το πουλήσω...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinkat2002 Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Πάντως θέλω την βοήθεια σας για τις εφαρμογές. Χρησιμοποιώ facebook,messenger,linkedin,pinterest,instagram.τις θέλω "καθαρες" και όχι να ανοίγουν στο browser....Το ψάχνω και θέλω βοήθεια. Αυτό με ενοχλεί περισσότερο και όχι η μικρότερη οθόνη....thanks προκαταβολικά. Αν τελικά με την αρωγή σας δεν τα καταφέρω , θα το πουλήσω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AMSTERDONIS Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 καλημέρα είναι φανταστικό τηλέφωνο, αλλά για παράδειγμα ασχολούμε 2 ώρες την ημέρα επί 3 μήνες ..απλά για να κατεβάσω το viber...κι ακόμα τίποτε...κατά τα άλλα ειναι φοβερό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts