Jump to content

BlackBerry PassPort

gatokefalo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημέρα,

έχω παρατηρήσει κάποια "σκαλωματάκια":

1) Κάποιες φορές το πιάνει έτσι ξαφνικά και δε λειτουργεί το touch πληκτρολόγιο, είτε δεν κάνει scroll up and down, είτε δεν πηγαίνει αριστερά-δεξιά στις οθόνες με τις εφαρμογές. Αυτό φτιάχνει - τις περισσότερες φορές - μετά από λίγη ώρα από μόνο του, είτε με ένα restart. Έχω παρατηρήσει - ίσως και να είναι σύμπτωση - ότι το σκάλωμα αυτό το κάνει όταν ανοίξω/κλείσω κάποια εφαρμογή android. Μη νομίζετε ότι έχω και πολλές, το play store, google maps, youtube. Αυτά μόνο....

2) Άλες πάλι φορές, δεν ανάβει το πληκτρολόγιο. Αυτό φτιάχνει κάνοντας ένα restart.

Το πρώτο, είναι σαφώς πιο συχνό από το δεύτερο. Συμβαίνουν και στις δικές σας συσκευές ? Μήπως γνωρίζετε τι φταίει ?

Τι μπορούμε να κάνουμε, απλά restart?

Υπάρχει εφαρμογή offline google maps, που να κάνει πλοήγηση με χρήση ΜΟΝΟ του GPS, χωρίς να είναι τα data

ενερογποιημένα ??

Ευχαριστώ !

Δεν μου κανει τετοια..μηπως στο κανει καποια εφαρμογή...??? :blink:

Πλοηγηση εχω το Navigon

android or ios or wm......who cares.....???

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το navigon είναι λειτουργικό όπως το google maps?

Γιατί, έχω δοκιμάσει και το mapsme αλλά στην Κρήτη τουλάχιστον, τις περισσότερες τοποθεσίες δεν τις βρίσκει. Και έχω κατεβάσει τους χάρτες.

Εντάξει, όλες αυτές οι native εφαρμογές μπορεί να είναι πλήρως λειτουργικές στην Αμερική, δεν ξέρω όμως αν είναι τόσο πλήρεις για την Ελλάδα.

A.... το navigon είναι ΒΒ native εφαρμογή, ή android .... δηλαδή ... apk ?

το navigon είναι λειτουργικό όπως το google maps?

Γιατί, έχω δοκιμάσει και το mapsme αλλά στην Κρήτη τουλάχιστον, τις περισσότερες τοποθεσίες δεν τις βρίσκει. Και έχω κατεβάσει τους χάρτες.

Εντάξει, όλες αυτές οι native εφαρμογές μπορεί να είναι πλήρως λειτουργικές στην Αμερική, δεν ξέρω όμως αν είναι τόσο πλήρεις για την Ελλάδα.

A.... το navigon είναι ΒΒ native εφαρμογή, ή android .... δηλαδή ... apk ?

Eιναι apk το εχω από το store,το ειχα αγορασει σε αλλα android και το εβαλα και εδώ....στο passport και λειτουργει αψογα όπως στα αλλα κινητα που ειχα....

μπορεις σε παρακαλώ να δεις ποια έκδοση έχεις? Αυτήν ???

Updated

2016-11-02

APK filesize

32M

Version

5.8.2

Downloads

100.000++

Android version

4.1

Ευχαριστώ, Γιώργος.

μπορεις σε παρακαλώ να δεις ποια έκδοση έχεις? Αυτήν ???

Updated

2016-11-02

APK filesize

32M

Version

5.8.2

Downloads

100.000++

Android version

4.1

Ευχαριστώ, Γιώργος.

4.9.5 (build 4188,NK 382)

Σε φωτογραφιες το εχω στο 4:3 εσυ....???

Βρε παιδια update σε 10.3.3 εχει παρει κανεις;

Ποιο πανω το εχει παρει καποιο παιδι,εγω όχι ακομα....

Παντως καλο είναι να μας πει οποιος εβαλε την αναβαθμιση τις αλλαγες....

όντως το έχει βάλει ένα παιδί πιο πάνω, αλλά δεν έχει μιλήσει για διαφορές/βελτιώσεις.

Δε σας κρύβω ότι χιλο-διστάζω να την βάλω την ενημέρωση, μην τρέχουμε μιας και είμαστε στην άκρη του κόσμου.... δεν είμαστε Αμερική.

Να σου πω την αλήθεια, σπάνια τραβώ φωτόγραφίες με το passport. Οι ρυθμίσεις είναι ότι τύχει κάθε φορά. Φωτό παίρνουμε με το note 4 που έδωσα στη σύζυγο όταν πήτα το passport.

Λογικά ή 4.9.5 είναι πιο παλιά από την 5.8.2 που βρήκα, ε? Θα ψάξψ στο youtube κανένα videaki να λέει πιο apk παίζει σωστά.

Ποιο πανω το εχει παρει καποιο παιδι,εγω όχι ακομα....

Παντως καλο είναι να μας πει οποιος εβαλε την αναβαθμιση τις αλλαγες....

Του ηρθε αναβαθμιση;η την περασε μονος του;

Του ηρθε αναβαθμιση;η την περασε μονος του;

ειπε ότι του ηρθε.....δεν την περασε από crackberry,από αλλου....:confused:

----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

όντως το έχει βάλει ένα παιδί πιο πάνω, αλλά δεν έχει μιλήσει για διαφορές/βελτιώσεις.

Δε σας κρύβω ότι χιλο-διστάζω να την βάλω την ενημέρωση, μην τρέχουμε μιας και είμαστε στην άκρη του κόσμου.... δεν είμαστε Αμερική.

Να σου πω την αλήθεια, σπάνια τραβώ φωτόγραφίες με το passport. Οι ρυθμίσεις είναι ότι τύχει κάθε φορά. Φωτό παίρνουμε με το note 4 που έδωσα στη σύζυγο όταν πήτα το passport.

Λογικά ή 4.9.5 είναι πιο παλιά από την 5.8.2 που βρήκα, ε? Θα ψάξψ στο youtube κανένα videaki να λέει πιο apk παίζει σωστά.

Είναι πιο παλια αλλα δουλευει....Επισης Ν4 η το passport είναι ποιο καλες....?? ένα μινι συγκριτικο......όχι με εικονες...

Εννοείς συγκριτικό ως προς την ποιότητα των φωτογραφιών ???? Μεταξύ Νοτε 4 και passport ?

Ναι....καλα πιστευω ότι στο Ν4 θα είναι καλυτερες...αλλα τεραστια διαφορα ?

Μη σε στεναχωρήσω τώρα..... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΚΑΜΜΙΑ... ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΛΕΜΕ... ΜΕΡΑ με ΝΥΧΤΑ.

" Δεν περιγράφω άλλο..... "

Edited by fouskmech

Μη σε στεναχωρήσω τώρα..... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΚΑΜΜΙΑ... ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΛΕΜΕ... ΜΕΡΑ με ΝΥΧΤΑ.

Δε συνεχίζω άλλο.....

Το περιμενα....:shifty: την καμερα του passport με ποια θα την συγκρινες....???

Τι να σου πω... δεν έχω ιδέα.... εμένα άντως μια χαρά μου κάνει, αντι να σκανάρω.... παίρνω φωτό και τις ανεβάζω σε κανα dropbox.

Εγώ για τη δουλεi;a που θέλω το τηλ, ΔΕ χρειάζομαι κάμερα, οπότε στα πολύ βασικά που θέλω, με καλύπτει.

Βρε παιδια update σε 10.3.3 εχει παρει κανεις;

με ΟΤΑ μου ηρθε,αλλαγες δεν παρατηρησα ακομη...κανενα προβλημα ομοιως...παντως γενικα τις android εφαρμογες τις τρεχει καλα σε συγκριση με ενα προηγουμενο passport και προηγουμενη εκδοση λογισμικου που ειχα παλιοτερα οπου μου ψιλοκολλαγαν η εκλειναν....

Καλυτερη η καμερα των ΝΟΤΕ 4 & 5 απο Passport αλλα ειναι το τελευταιο που κοιταω στο κινητο κι ολας προσωπικα.

με ΟΤΑ μου ηρθε,αλλαγες δεν παρατηρησα ακομη...κανενα προβλημα ομοιως...παντως γενικα τις android εφαρμογες τις τρεχει καλα σε συγκριση με ενα προηγουμενο passport και προηγουμενη εκδοση λογισμικου που ειχα παλιοτερα οπου μου ψιλοκολλαγαν η εκλειναν....

Καλυτερη η καμερα των ΝΟΤΕ 4 & 5 απο Passport αλλα ειναι το τελευταιο που κοιταω στο κινητο κι ολας προσωπικα.

Απο που το πηρες το passport; εχεις το originall; και ξερεις πως βλεπουμε τη χωρα προελευσης;

βγαλτε τη καρτα SIM και δοκιμαστε αναζητηση αναβαθμισης χωρις αυτην μεσα στο κινητο.

βγαλτε τη καρτα SIM και δοκιμαστε αναζητηση αναβαθμισης χωρις αυτην μεσα στο κινητο.

Τι σχεση εχει η sim;;; καμια νομιζω.....

Κι εγώ περιμένω ακόμα την ενημέρωση το 10.3.3 τη συσκευή την έχω πάρει από amazon.de. Όσο για την κάμερα ρε παιδιά η συσκευή βγάζει εκπληκτικές φωτογραφίες σαν ζωντανές, χρησιμοποιώντας της διάφορες ρυθμίσεις αναλογος των συνθηκών οι φώτο βγαίνουν πολύ καλές. Δύσκολα βλέπω φωτογραφίες από άλλα κινητά να έχουν τέτοια ποιότητα. Απ ότι γνωρίζω ο αισθητήρας είναι της Sony, εάν έχεις το SE όπως εγώ, και LG εάν έχεις ένα από τα άλλα. Όσο για τα άλλα μικροπροβληματα που μπορεί να υπάρχουν αφορούν εφαρμογές Android που περνάτε από Google Store η από .apk. Να προτείνατε της native εφαρμογές η της εφαρμογές από amazon store. Εγώ εκτός από Viber δε έχω άλλη android εφαρμογή και δεν μου χρειάζεται κι άλλη είμαι μια χαρά με αυτά που προσφέρει η ΒΒ.

Γερμανικό είναι αλλά όλα τα Blackberry υποστηρίζουν Ελληνικά οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

• The topic was unpinned