costas_pro Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 yep OTA. (vodafone) Περιεργο γιατι σε εμενα δεν εχει ερθει ακομα! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Περιεργο γιατι σε εμενα δεν εχει ερθει ακομα! κανε κανα restart την συσκευη και τσεκαρε παλι! Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 κανε κανα restart την συσκευη και τσεκαρε παλι! Δυστυχως τιποτα ακομα! Δεν πειραζει θα ερθει που θα παει :O:O:O έχεις και καυτερη μπαταρια με το νεο firmaware? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Δυστυχως τιποτα ακομα! Δεν πειραζει θα ερθει που θα παει :O:O:O έχεις και καυτερη μπαταρια με το νεο firmaware? ειναι ακομα νωρις να πω για μπαταρια! αυριο θα ενημερωσω! Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 yep OTA. (vodafone) Cosmote δεν έχει έρθει!:( Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Cosmote δεν έχει έρθει!:( Ακόμη περιμένουμε .... Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Παιδιά πλάκα μας κάνετε εδώ δεν έχει ερθει για τα ευρωπαϊκά..... Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Υπομονή, δεν είναι και κανα φοβερό update. Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Παιδιά πλάκα μας κάνετε εδώ δεν έχει ερθει για τα ευρωπαϊκά..... Για κάποια έρχεται πρώτο, συνήθως με τυχαία σειρά.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Έχει φίλη μου το note 4 και της έχει κάνει σημάδια πάνω στην οθόνη πολύ έντονα ενώ το προσέχει.πριν είχε το note 3 χωρίς να το προσέχει και πότε δεν έπαθε κάτι το πλαστικό της οθόνης. Φοράει από το εργοστάσιο κάποιο δικό του κάλυμμα η είναι όντος τόσο ευαίσθητο σε σχέση με το note 3??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Παιδιά πλάκα μας κάνετε εδώ δεν έχει ερθει για τα ευρωπαϊκά..... Καλα πλακα μας κανεις ετσι :p:p:p??? Εχει ηδη βγει σε Ισπανία,Πορτογαλια, Ελλάδα, Ελβετια, Τσεχια και Γερμανια!!!:X:X Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Καλα πλακα μας κανεις ετσι :p:p:p??? Εχει ηδη βγει σε Ισπανία,Πορτογαλια, Ελλάδα, Ελβετια, Τσεχια και Γερμανια!!!:X:X Νομίζω ότι ξεκίνησε από Πολωνία. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 (edited) note αγορασμενο απο ελλαδα με wind συνδεση (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η εταιρία , το αγόρασα μόνος μου από μεγάλη αλυσιδα) δεν έχω πάρει κάτι έως τώρα. ..αλλά όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο, μικρό διορθώσεις είναι και από την στιγμή που το νοτελι δουλεύει τέλεια είμαστε κομπλέ. ..κάποια στιγμή θα έρθει και σε εμάς τους άμοιρος. .. Η ένσταση μου εμένα είναι αλλού. .. συνεχίζοντας να ζω την μετά i phone εποχή έχω να προσθέσω και άλλο φάουλ μετά από τα sms και τα κεφαλαία γράμματα που πρέπει γράφουμε αναγκαστικά. . και καταθέτω την δεύτερη μου ένσταση. ... Βρίσκω στο shazam ένα τραγούδι ψάχνω να βρω link για να με συνδέσει με το play store για να το αγορασω..πουθενά το λινκ.. (σε i phone σε ρωτούσε αν θέλεις αγορά και σε έστελνε κατευθείαν στο i tunes) αντε τώρα να ανοίξεις παράθυρο και να το ψάξεις. .. και επειδή η πρώτη αγορά που είχα ήταν μέσω Google play και δεν μου έβγαζε εξώφυλλο εάν το έκανα μεταφορά σε άλλο φάκελο φοβήθηκα και δεν το αγόρασα ... Ερώτηση. ..αν αγοράσω τραγούδια από το play store που αποθηκευονται? Στην μουσική ή στο Google play? Edited December 2, 2014 by xiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Καλα πλακα μας κανεις ετσι :p:p:p??? Εχει ηδη βγει σε Ισπανία,Πορτογαλια, Ελλάδα, Ελβετια, Τσεχια και Γερμανια!!!:X:X Πλακαααα κανειςςςς.....εγώ το πήρα απο πλαίσιο αλλά ακόμα τιποτααααααααα... Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 (edited) Aν εχετε παντως προβλημα με το update ο τροπος ειναι γνωστος γρηγορος και ασφαλης ....εγω απο Ελληνικο το κανα Ισπανικο... Η βελτιωση που ειδα ηταν μικρη οντως.... Παντως πλεον ειμαι σιγουρος ...με την τωρινη εκδοση του TW..τραβαει κολληματα..(ισως φταει και η αναλυση ) και δεν εχει σχεση με την αποκριση που ειχα με το note 3..... Εβαλα την γνωστη λυση (Nova) και ....Καθαρισε το τοπιο....:D Αναμονη για γλειφιτζουρι...να δουμε ...που θα παμε... Παρατητησε κανεις οταν παιζει αρκετη ωρα με το κινητο παιχνιδια σιγουρα αλλα και νετ μια γενικοτερη "ζεστη" σε ολοκληρη την επιφανεια της οθόνης? Edited December 2, 2014 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Πήγα λοιπόν και εγω σήμερα να δω απο κοντά το note . Εντάξει ένα σοκ το παθαίνεις έχοντας δίπλα το g2... Έχω να κάνω μερικές παράτηρησεις και μερικές ερωτήσεις ... -Λοιπόν αρχικά η οθονη του ειναι ποίημα .. Αν και δεν μου αρέσουν οι amoled πραγματικά ειναι δύσκολο να αντισταθείς και να μη θαυμάσεις το μεγαλείο της.. -πείτε με τρελό πείτε με σαλεμένο:p αλλα σαν κράτημα στο χέρι μου αφησε την αίσθηση πως ειναι ελαφρύτερο απο το g2.. Πράγμα που δεν ειναι αλήθεια αλλα πραγματικά έχουν κανει καλή δουλειά με την κατανομή του βάρους και δεν σου φαίνεται στο χέρι.. -με νεβριαζει και παντα με νεβριαζει που αφαιρούν το s pen απο το τηλεφωνο... Ο μοναδικός λόγος να πάρω τόσο μεγάλο τηλεφωνο ειναι για το πενάκι και τις λειτουργίες του.. Γιατί το αφαιρούν και δεν μπορω να τσεκάρω real time αυτο που θελω... - αν και σε κάθε περίπτωση σου αφήνει όμορφη αίσθηση στο χέρι και όχι καμίας φτηνής πλαστικουρας... Η παρουσία του μετάλλου δεν φάνηκε πουθενά για εμενα.., δεν μπόρεσα να το ´´νιωσώ´´ αν καταλάβαινε ταξί τι εννοώ.. - εάν πάρω το τηλεφωνο απο skroutz θα εχει κανονικά εγγύηση στην Ελλάδα ? Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Πήγα λοιπόν και εγω σήμερα να δω απο κοντά το note . Εντάξει ένα σοκ το παθαίνεις έχοντας δίπλα το g2... Έχω να κάνω μερικές παράτηρησεις και μερικές ερωτήσεις ... -Λοιπόν αρχικά η οθονη του ειναι ποίημα .. Αν και δεν μου αρέσουν οι amoled πραγματικά ειναι δύσκολο να αντισταθείς και να μη θαυμάσεις το μεγαλείο της.. -πείτε με τρελό πείτε με σαλεμένο:p αλλα σαν κράτημα στο χέρι μου αφησε την αίσθηση πως ειναι ελαφρύτερο απο το g2.. Πράγμα που δεν ειναι αλήθεια αλλα πραγματικά έχουν κανει καλή δουλειά με την κατανομή του βάρους και δεν σου φαίνεται στο χέρι.. -με νεβριαζει και παντα με νεβριαζει που αφαιρούν το s pen απο το τηλεφωνο... Ο μοναδικός λόγος να πάρω τόσο μεγάλο τηλεφωνο ειναι για το πενάκι και τις λειτουργίες του.. Γιατί το αφαιρούν και δεν μπορω να τσεκάρω real time αυτο που θελω... - αν και σε κάθε περίπτωση σου αφήνει όμορφη αίσθηση στο χέρι και όχι καμίας φτηνής πλαστικουρας... Η παρουσία του μετάλλου δεν φάνηκε πουθενά για εμενα.., δεν μπόρεσα να το ´´νιωσώ´´ αν καταλάβαινε ταξί τι εννοώ.. - εάν πάρω το τηλεφωνο απο skroutz θα εχει κανονικά εγγύηση στην Ελλάδα ? 99% ναι θα έχεις κανονικά .... ( αλλα ρώτησε το μαγαζί καλού κακού ) Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Πήγα λοιπόν και εγω σήμερα να δω απο κοντά το note . -με νεβριαζει και παντα με νεβριαζει που αφαιρούν το s pen απο το τηλεφωνο... Ο μοναδικός λόγος να πάρω τόσο μεγάλο τηλεφωνο ειναι για το πενάκι και τις λειτουργίες του.. Γιατί το αφαιρούν και δεν μπορω να τσεκάρω real time αυτο που θελω... Στα public στην Αθήνα το έχουνε με το S PEN κανονικά για ένα "test write" έστω και «αλυσοδεμένο» με αντικλεπτικό για λόγους ασφαλείας προφανώς...:ninja: Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Έχει φίλη μου το note 4 και της έχει κάνει σημάδια πάνω στην οθόνη πολύ έντονα ενώ το προσέχει.πριν είχε το note 3 χωρίς να το προσέχει και πότε δεν έπαθε κάτι το πλαστικό της οθόνης. Φοράει από το εργοστάσιο κάποιο δικό του κάλυμμα η είναι όντος τόσο ευαίσθητο σε σχέση με το note 3??? Και εμενα ενας φιλος μου το ιδιο. Το προσεχη σαν κορη οφθαλμου και παρ ολα αυτα εχει κανει 2 γρατζουνιτσες η οθονη. Δεν φαινονται, μονο υπο γωνια με το κατάλληλο φωτισμο. Αλλα παρ ολα αυτα ναι, και εμενα μου φαινεται πιο ευαισθητο απο το Note 3. Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Πήγα λοιπόν και εγω σήμερα να δω απο κοντά το note . Εντάξει ένα σοκ το παθαίνεις έχοντας δίπλα το g2... Έχω να κάνω μερικές παράτηρησεις και μερικές ερωτήσεις ... -Λοιπόν αρχικά η οθονη του ειναι ποίημα .. Αν και δεν μου αρέσουν οι amoled πραγματικά ειναι δύσκολο να αντισταθείς και να μη θαυμάσεις το μεγαλείο της.. -πείτε με τρελό πείτε με σαλεμένο:p αλλα σαν κράτημα στο χέρι μου αφησε την αίσθηση πως ειναι ελαφρύτερο απο το g2.. Πράγμα που δεν ειναι αλήθεια αλλα πραγματικά έχουν κανει καλή δουλειά με την κατανομή του βάρους και δεν σου φαίνεται στο χέρι.. -με νεβριαζει και παντα με νεβριαζει που αφαιρούν το s pen απο το τηλεφωνο... Ο μοναδικός λόγος να πάρω τόσο μεγάλο τηλεφωνο ειναι για το πενάκι και τις λειτουργίες του.. Γιατί το αφαιρούν και δεν μπορω να τσεκάρω real time αυτο που θελω... - αν και σε κάθε περίπτωση σου αφήνει όμορφη αίσθηση στο χέρι και όχι καμίας φτηνής πλαστικουρας... Η παρουσία του μετάλλου δεν φάνηκε πουθενά για εμενα.., δεν μπόρεσα να το ´´νιωσώ´´ αν καταλάβαινε ταξί τι εννοώ.. - εάν πάρω το τηλεφωνο απο skroutz θα εχει κανονικά εγγύηση στην Ελλάδα ? Δημήτρη αν ζητήσεις από τον υπάλληλο θα σου δώσει το spen για να το δοκιμάσεις. Απλώς αν το είχαν πάνω θα το έκλεβαν συνέχεια. Αν αγοράσεις ευρωπαϊκό μοντέλο δεν θα έχεις πρόβλημα με την εγγύηση. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Πλακαααα κανειςςςς.....εγώ το πήρα απο πλαίσιο αλλά ακόμα τιποτααααααααα... Και εγω σπο wind. Θα περιμενουμε λιγο ακομα!!! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 (edited) Στα public στην Αθήνα το έχουνε με το S PEN κανονικά για ένα "test write" έστω και «αλυσοδεμένο» με αντικλεπτικό για λόγους ασφαλείας προφανώς...:ninja: Όπως επίσης και στα Plaisio (The Mall) & Media Markt (Μαρούσι). Edited December 3, 2014 by aptaliko Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 note αγορασμενο απο ελλαδα με wind συνδεση (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η εταιρία , το αγόρασα μόνος μου από μεγάλη αλυσιδα) δεν έχω πάρει κάτι έως τώρα. ..αλλά όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο, μικρό διορθώσεις είναι και από την στιγμή που το νοτελι δουλεύει τέλεια είμαστε κομπλέ. ..κάποια στιγμή θα έρθει και σε εμάς τους άμοιρος. .. Η ένσταση μου εμένα είναι αλλού. .. συνεχίζοντας να ζω την μετά i phone εποχή έχω να προσθέσω και άλλο φάουλ μετά από τα sms και τα κεφαλαία γράμματα που πρέπει γράφουμε αναγκαστικά. . και καταθέτω την δεύτερη μου ένσταση. ... Βρίσκω στο shazam ένα τραγούδι ψάχνω να βρω link για να με συνδέσει με το play store για να το αγορασω..πουθενά το λινκ.. (σε i phone σε ρωτούσε αν θέλεις αγορά και σε έστελνε κατευθείαν στο i tunes) αντε τώρα να ανοίξεις παράθυρο και να το ψάξεις. .. και επειδή η πρώτη αγορά που είχα ήταν μέσω Google play και δεν μου έβγαζε εξώφυλλο εάν το έκανα μεταφορά σε άλλο φάκελο φοβήθηκα και δεν το αγόρασα ... Ερώτηση. ..αν αγοράσω τραγούδια από το play store που αποθηκευονται? Στην μουσική ή στο Google play? Αυτό που αναφέρεις δεν έχει καμια σχέση με το android ως λειτουργικό αλλά μονο με την εφαρμογή αυτή καθ εαυτή... Το shazam δηλαδή δεν βγάζει το λινκ απο μονο του, είναι πρόβλημα της εφαρμογής. Εγώ που χρησιμοποιώ soundhound (που μετα το τελευταιο update έγινε και πολύ ωραίο αισθητικά), μου βγάζει κανονικά link για play store για να αγοράσω τη μουσική. Δοκίμασε το! Όσο για αγορες μουσικής απο play νομιζω οτι αποθηκεύονται στην εφαρμογή Μουσική Play. Δεν είμαι και 100% σίγουρη όμως γιατί εγώ χρησιμοποιώ το all access που συμφέρει πολύ πιο πολύ οικονομικά, αντί να αγοράζω τα albums ξεχωριστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Και εμενα ενας φιλος μου το ιδιο. Το προσεχη σαν κορη οφθαλμου και παρ ολα αυτα εχει κανει 2 γρατζουνιτσες η οθονη. Δεν φαινονται, μονο υπο γωνια με το κατάλληλο φωτισμο. Αλλα παρ ολα αυτα ναι, και εμενα μου φαινεται πιο ευαισθητο απο το Note 3. Μήπως οι γρατζουνιές είναι στην ζελατίνα που έρχεται (αν έρχεται) από το εργοστάσιο; αν ισχύει αυτό και με τόση προσοχή από τον χρήστη μου φαίνεται αρκετά ευαίσθητο. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Δημήτρη αν ζητήσεις από τον υπάλληλο θα σου δώσει το spen για να το δοκιμάσεις. Απλώς αν το είχαν πάνω θα το έκλεβαν συνέχεια. Αν αγοράσεις ευρωπαϊκό μοντέλο δεν θα έχεις πρόβλημα με την εγγύηση. Ευχαριστώ για την απάντηση σου φίλε μου.. Η αλήθεια ειναι πως επειδή ειναι καινούριο το public εδώ γίνεται ένας χαμός και οι υπάλληλοι τρέχουν σα τρελοί... Θα περιμένω λιγο να χαλαρώσει η κατάσταση η θα επισκέφθω καποιο αλλο κατάστημα για να δοκιμάσω και το s pen Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts