kostast1 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Έιχα ακούσει κάπου ότι το άσπρο , στο καπάκι στο ψεύτο δέρμα δεν ειναι τόσο ποιοτικό και καλό στο χέρι όσο το μαύρο. Υσχυει αυτό η ειναι μπούρδες? To μαυρο ειναι ενα κλικ πιο μπροστα στο θεμα αυτο. Αυτο λαμβανω εγω τουλαχιστον. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Έιχα ακούσει κάπου ότι το άσπρο , στο καπάκι στο ψεύτο δέρμα δεν ειναι τόσο ποιοτικό και καλό στο χέρι όσο το μαύρο. Υσχυει αυτό η ειναι μπούρδες? Θα έλεγα ότι είναι απλά διαφορετικό. Το μαύρο είναι πιο μαλακό, πιο "λαστιχένιο". Το άσπρο είναι πιο σκληρό και άκαμπτο το πλαστικό του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Παιδιά πότε θα πάρει lolipop τον ΝΟΤΕ 4? Έχει πει κάτι επίσημο η εταιρία? Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Παιδιά πότε θα πάρει lolipop τον ΝΟΤΕ 4? Έχει πει κάτι επίσημο η εταιρία? Τον αλλο μηνα με το καλο. Ειχαν πει η Δεκεμβρη η Γεναρη. Τι το θες ομως? δεν βλεπεις οτι στο νεξους εχει θεματα? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Καλησπερα κυριοι μια βοηθεια θαθελα σε κατι που το ψαχνω και δεν βρισκω λυση. Οταν παταω το homme button παρατεταμενα μου βγαζει εικονιδιο με τον browser και το googleκαι ζηταει να κανω επιλογη ενα απο τα δυο.Πως γινεται να αλλαξει αυτο και να βγαζει κατι αλλο?Σε εσας τι βγαζει οταν το πατατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Περασα τελικα την NK4 (Ισπανικη)..το τηλεφωνο εγινε γενικα πιο σπιρτοζο στα σημεια... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukalis Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 πως την πέρασες? εχω πάρει το δικό μου από xpansis ποια ρομ φοράει? ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Περασα τελικα την NK4 (Ισπανικη)..το τηλεφωνο εγινε γενικα πιο σπιρτοζο στα σημεια... πως την πέρασες? εχω πάρει το δικό μου από xpansis ποια ρομ φοράει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Κατεβαζεις απο εδω... http://www.sammobile.com/firmwares/ Αφου πρωτα κανεις εγγραφη .. Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmak Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Απλα για ενημερωση....αλλαζοντας τον nova οπου ειχα μεχρι τωρα σε tsf διαπιστωσα αισθητη διαφορα στην μνημη(προς το καλυτερο)..ως επακολουθο δεν εχω καθολου lag στην συσκευη...δεν ξερω αν ειναι τυχαιοη οχι...απλα σας το αναφερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Απλα για ενημερωση....αλλαζοντας τον nova οπου ειχα μεχρι τωρα σε tsf διαπιστωσα αισθητη διαφορα στην μνημη(προς το καλυτερο)..ως επακολουθο δεν εχω καθολου lag στην συσκευη...δεν ξερω αν ειναι τυχαιοη οχι...απλα σας το αναφερω Μάλλον έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή του αυτομάτου καθαρισμού μνήμης... Αυτή η επιλογή κλείνει το tapatalk σε δευτερόλεπτα... Όταν είχα TSF ήταν μονίμως απενεργοποιημένη αυτή η επιλογή. Κλείνει πολλά προγράμματα που τα θέλω ανοιχτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Μάλλον έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή του αυτομάτου καθαρισμού μνήμης... Αυτή η επιλογή κλείνει το tapatalk σε δευτερόλεπτα... Όταν είχα TSF ήταν μονίμως απενεργοποιημένη αυτή η επιλογή. Κλείνει πολλά προγράμματα που τα θέλω ανοιχτά... Είναι τραγικό πάντως για τέτοια συσκευή να μιλάμε ότι χρειάζεται task killer για να είναι απολύτως smooth Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Είναι τραγικό πάντως για τέτοια συσκευή να μιλάμε ότι χρειάζεται task killer για να είναι απολύτως smooth Νομίζω ότι δραματοποιείς κάτι που δεν υπάρχει. Μου άρεσε το 'τραγικό'. Άλλο η επιλογή να μένουν όλα ανοιχτά για πιο γρήγορη επαναχρησιμοποίηση και άλλο ότι έχει lag η συσκευή. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Θα μου απαντήσει κάποιος όταν πατάτε το home button παρατεταμένο τι βγάζει σε εσάς? Εμένα βγάζει τον browser και το google αλλάζει αυτό κι απόπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Μου βγάζει το Google , το greenify ώστε να διαλέξω να γίνεται αυτόματα και την επιλογή του τίποτα, δεν ξέρω πως αλλάζουν, αν ξέρει κανείς ας μας πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarzan_t Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Καλησπέρα, έχω και εγώ μια απορία. Έχω το igo στη μνήμη της συσκευής κ στο άλμπουμ των φωτογραφιών βλέπω όλες τις εικόνες που έχει το igo με αποτέλεσμα να βλέπω περίπου 1000 άχρηστες εικόνες. Ξέρει κανείς αν γίνεται να απενεργοποιηθεί αυτή η επιλογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Καλησπέρα, έχω και εγώ μια απορία. Έχω το igo στη μνήμη της συσκευής κ στο άλμπουμ των φωτογραφιών βλέπω όλες τις εικόνες που έχει το igo με αποτέλεσμα να βλέπω περίπου 1000 άχρηστες εικόνες. Ξέρει κανείς αν γίνεται να απενεργοποιηθεί αυτή η επιλογή; Βρες με έναν file explorer το φάκελο του igo που βρίσκονται οι εικόνες και βάλε μέσα ένα κενό αρχείο με την ονομασία " .nomedia ". Για ποιο εύκολα υπάρχει και σχετική εφαρμογή στο market: Nomedia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarzan_t Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Βρες με έναν file explorer το φάκελο του igo που βρίσκονται οι εικόνες και βάλε μέσα ένα κενό αρχείο με την ονομασία " .nomedia ". Για ποιο εύκολα υπάρχει και σχετική εφαρμογή στο market: Nomedia Μόλις το έφτιαξα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Από σήμερα μπήκα και εγώ στην παρέα σας. Μόνο μία απορία έχω. Είχα πριν το Ζ2 και είχα το Stamina και είχα προσθέσει κάποιες εφαρμογές να μου δουλεύουν κανονικά. Εδώ με την εξοικονόμηση ενέργειας δεν βρήκα να προσθέσω πχ viber,messenger, whatsapp.. Κάποιος να με βοηθήσει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Καλορίζικο. .. Βασικά γιαυτό δεν τα εχει για να κάνεις εξοικονόμηση ενέργειας. .αν τα βάλεις όλα αυτά δεν έμεινε και τίποτα άλλο. .:) Μια φορά την χρειάστηκα εγώ έως τώρα και αυτό για καμιά ώρα τελικά γιατί δεν ήξερα πως θα ξημερώσει. .εάν τελικά θα ήμουν σπίτι ή έξω. ..αυτό που ήθελα ήταν να μπορώ εάν χρειαστεί να κάνω κάποιο τηλέφωνο ή να δεχτώ κάποια κλήση ...την δουλειά του την έκανε καλά. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Μόλις το έφτιαξα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Έχει βγει α ανάλυση του igo για το note 4;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Guys εχετε παρατηρησει αργη αντιδραση του κινητου στα touch της επιστροφης και των recent tasks. Καποιες φορες χρειαζεται δυο φορες να τα πατησω για να αντιδρασουν! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Μήπως έχεις ζελατίνα ή τίποτα άλλο στην οθόνη? Δεν έχω δει και τέτοιο εγώ προς το παρόν. Δεν έχω βάλει κάτι στην οθόνη την έχω γυμνη .Να πω την αλήθεια δεν δίνω και πολύ σημασία σε κάποια πράγματα. .ίσως πρέπει να είμαι περισσότερο προσεκτικός, μήπως μου έχει συμβεί και δεν έδωσα σημασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Καλορίζικο. .. Βασικά γιαυτό δεν τα εχει για να κάνεις εξοικονόμηση ενέργειας. .αν τα βάλεις όλα αυτά δεν έμεινε και τίποτα άλλο. .:) Μια φορά την χρειάστηκα εγώ έως τώρα και αυτό για καμιά ώρα τελικά γιατί δεν ήξερα πως θα ξημερώσει. .εάν τελικά θα ήμουν σπίτι ή έξω. ..αυτό που ήθελα ήταν να μπορώ εάν χρειαστεί να κάνω κάποιο τηλέφωνο ή να δεχτώ κάποια κλήση ...την δουλειά του την έκανε καλά. . Οπότε το αφήνω έτσι χωρίς εξοικονόμηση ενέργειας...βασικά για το whatsapp καίγομαι περισσότερο, αλλά εντάξει.. Μόλις στρώσει η μπαταρία το εξαωρο θα το έχω σίγουρα στην οθόνη θέλω να πιστεύω :p έμαθα από το Ζ2 τόσο καιρό... Πάντως εξαιρετικό το note. Δεν βρήκα δυσκολία στο μέγεθος.ωραία αίσθηση στο χέρι,δεν μοιάζει φτηνό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarzan_t Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Έχει βγει α ανάλυση του igo για το note 4;; Ναι αν κ έχει κάποια μικροπροβληματάκια. Δοκιμές κάνω να δω. Αν θέλεις στείλε μου mail με pm κ με την πρώτη ευκαιρία θα σου στείλω link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Οπότε το αφήνω έτσι χωρίς εξοικονόμηση ενέργειας...βασικά για το whatsapp καίγομαι περισσότερο, αλλά εντάξει.. Μόλις στρώσει η μπαταρία το εξαωρο θα το έχω σίγουρα στην οθόνη θέλω να πιστεύω :p έμαθα από το Ζ2 τόσο καιρό... Πάντως εξαιρετικό το note. Δεν βρήκα δυσκολία στο μέγεθος.ωραία αίσθηση στο χέρι,δεν μοιάζει φτηνό. Μετά από μερικούς κύκλους φορτησης η μπαταρία θα δουλεύει μια χαρά δες εδω.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=403130 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts