king2009 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια παίδες. Το έκανα και αυτό αλλά πάλι τίποτα. Το έστειλα στην Σαμμυ διότι είναι ακόμα εντός εγγύησης 2 χρόνια δεν είναι η εγγύηση? Έγραψες ότι το έχεις 2.5 χρόνια για αυτό. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lithis Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Συγγνώμη, αλλά πάνω στην απόγνωση μου είχα κάνει λάθος υπολογισμό. Τελικά ήταν εντός εγγύησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Συγγνώμη, αλλά πάνω στην απόγνωση μου είχα κάνει λάθος υπολογισμό. Τελικά ήταν εντός εγγύησης Μια χαρά μόλις φτιαχτεί πες μας τι σου είπαν ότι τελικά έφταιγε. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lithis Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 εγινε, θα στειλω μολις το παραλαβω στο χερια μου! ευχαριστω και παλι για τις συμβουλες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lithis Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Παίδες μόλις παρέλαβα το κινητό μου από το service. Η μητρική είχε πρόβλημα και την άλλαξαν εντός εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 αντε μπραβο και να μην βγαλει τιποτα πια:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lithis Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Ευχαριστώ πολύ! Ευτυχως, διότι καλώς ή κακώς δεν έχω βρει ανάλογη συσκευή για την αντικαταστήσω. Η γραφίδα μου έλυσε πολλά προβλήματα στη δουλειά μου. Θα μπορούσα να γράφω ύμνους διότι ανταποκρίνεται απόλυτα στα θέλω μου και ας θεωρείται παλαιό, πλέον μοντέλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iannis Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Καλησπέρα.. ερωτησουλα: εχει προσεξει κανεις τωρα τελευταια να χαμηλωνει το επιπεδο εντασης του ηχου κλησης χωρις να το εχει κανει ο ιδιος? οχι mute απλα να πηγαινει τοσο χαμηλα ωστε οριακα να ακουγεται.. δοξα το θεο δε πασχω απο ανιατη νοσο ωστε να μην θυμαμαι αν το χαμηλωσα εγω.. Εχω και εγω το ιδιο πρόβλημα Χαμηλώνει ο ήχος κλήσης μονος του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Εχω και εγω το ιδιο πρόβλημα Χαμηλώνει ο ήχος κλήσης μονος του Κι εγώ το παθαίνω συχνά αλλά νόμιζα ότι έφταιγε η θήκη ή ότι πατιόταν κατά λάθος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Μου το είχε κάνει παλιότερα. Χαμήλωνε ο ήχος κλήσης από μόνος του, όταν είχα κλήση. Έβαλα μια εφαρμογή (Vollynx) που κλειδώνει τον ήχο κλήσης. Tapatalked Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Εχω προβλημα με συνεχη κρασαρισματα της εφαρμογης S note, στην πιο προσφατη αναβαθμιση της (εκδοση 5.2.04-20) απο το sammobile. Kαι δυστυχως δεν μπορω να περασω την προηγουμενη εκδοση, δεν με αφηνει. Και επανεγκατασταση που εκανα, τζιφος. Εκτος απο υπομονη μεχρι να βγει η επομενη εκδοση υπαρχει κανενα τρικ να περασω οποιαδηποτε παλιοτερη εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Εχω προβλημα με συνεχη κρασαρισματα της εφαρμογης S note, στην πιο προσφατη αναβαθμιση της (εκδοση 5.2.04-20) απο το sammobile. Kαι δυστυχως δεν μπορω να περασω την προηγουμενη εκδοση, δεν με αφηνει. Και επανεγκατασταση που εκανα, τζιφος. Εκτος απο υπομονη μεχρι να βγει η επομενη εκδοση υπαρχει κανενα τρικ να περασω οποιαδηποτε παλιοτερη εκδοση? Πήγαινε: Ρυθμίσεις -> Διαχειριστής Εφαρμογών, βρες το SNote. Πάτα πάνω δεξιά τις τρεις κάθετες τέλειες και κάνε κατάργηση ενημερώσεων εφαρμογής. Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Πήγαινε: Ρυθμίσεις -> Διαχειριστής Εφαρμογών, βρες το SNote. Πάτα πάνω δεξιά τις τρεις κάθετες τέλειες και κάνε κατάργηση ενημερώσεων εφαρμογής Ευχαριστω xtatty. Ακριβως οτι ζητουσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topdim Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Δεν πρέπει να είναι και πολύ νορμάλ τέτοιες θερμοκρασίες ενώ έβλεπα βίντεο στο YouTube 2K? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Δεν πρέπει να είναι και πολύ νορμάλ τέτοιες θερμοκρασίες ενώ έβλεπα βίντεο στο YouTube 2K? Γενικά δεν είναι νορμάλ τέτοιες θερμοκρασίες. Τώρα αν ήσουν σε εξωτερικό χώρο με τις θερμοκρασίες των προηγούμενων ημερών, με δεδομένα και όχι Wi-Fi, σε σημείο που δεν είχε καλό σήμα και είχες και υψηλή φωτεινότητα.. καταλαβαίνεις που το πάω. :-) Σε κάθε περίπτωση, προτείνω επανεκκίνηση, αν κόλλησε κάποια διεργασία ή αισθητήρας, θα ξεκολλήσει. Αν επαναληφθεί το παρακολουθείς. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topdim Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Όχι καμία σχέση, σε σχετικά δροσερό μέρος με φουλ σήμα είτε Wifi είτε 3G-4G. Γενικά το κινητό δεν μας τα λέει και πολύ καλά τελευταία, παρόλο που το έκανα και επαναφορά πριν καμία εβδομάδα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannisaeg Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Καλησπερα παιδια, Μολις μου ηρθε νεα μικρη ενημερωση γι το κινητο κ την κατεβαζω μεσω ΟΤΑ.:-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Επιβεβαιωνω. Ηρθε η μηνιαια αναβαθμιση των 345 ΜΒ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisa Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Μόλις την εγκατεστησα και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Επιβεβαιωνω. Ηρθε η μηνιαια αναβαθμιση των 345 ΜΒ. Ναι και από τότε καταπίνει τη μπαταρία σαν ρουφήχτρα.Στις οχτω το βράδυ 100% και στις 12 28%!!!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Ναι και από τότε καταπίνει τη μπαταρία σαν ρουφήχτρα.Στις οχτω το βράδυ 100% και στις 12 28%!!!. Κάποιο άλλο είναι το πρόβλημα. Έκανες clear cache και επανεκκίνηση; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Κάποιο άλλο είναι το πρόβλημα. Έκανες clear cache και επανεκκίνηση; Θα το κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Ναι και από τότε καταπίνει τη μπαταρία σαν ρουφήχτρα.Στις οχτω το βράδυ 100% και στις 12 28%!!!. Κι εμένα με αυτή την αναβάθμιση η μπαταρία είναι λίγο χειρότερη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Κι εμένα με αυτή την αναβάθμιση η μπαταρία είναι λίγο χειρότερη. Αρκετά χειρότερη τελικά ,όχι λίγο που έλεγα. Τραγικοί οι τύποι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Σε εμενα απολυτως το ιδιο με πριν... Sent from my SM-N910F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts