konstantinoslp Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 πως θα βρω τι μου καταναλώνει μπαταρία; απο το βραδυ το αφηνω 100% με κλειστά ολα κ το πρωί ειναι 95 η 94 %; συμβαίνει γενικότερα αυτό; η εχει πρόβλημα η συσκευή; Δεν έχει 1)το καλύτερο stand by 2) την καλύτερη μπαταρία γενικότερα η συσκευή. Το βάζεις flight mode; Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 πως θα βρω τι μου καταναλώνει μπαταρία; απο το βραδυ το αφηνω 100% με κλειστά ολα κ το πρωί ειναι 95 η 94 %; συμβαίνει γενικότερα αυτό; η εχει πρόβλημα η συσκευή; Κι εμένα έτσι κάνει δυστυχώς... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Δεν έχει 1)το καλύτερο stand by 2) την καλύτερη μπαταρία γενικότερα η συσκευή. Το βάζεις flight mode; Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου δεν το βαζω σε flight Mode ποτε. δεν μπορει ομως κατι γίνεται. κατι δημιουργεί drain.. πως βλεπω ποια εφαρμογή καταναλώνει μπαταρία σε συσκευή χωρις ροοτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 δεν το βαζω σε flight Mode ποτε. δεν μπορει ομως κατι γίνεται. κατι δημιουργεί drain.. πως βλεπω ποια εφαρμογή καταναλώνει μπαταρία σε συσκευή χωρις ροοτ; Το WiFi το κλείνεις το βράδυ; Αν όχι τους είναι απόλυτα φυσιολογική η κατανάλωση. Αν υποθέσουμε ότι κοιμάσαι 7 ώρες, τότε η κατανάλωσή σου είναι 5/7 = 0,71% /ώρα. Είναι παραπάνω από καλά. Μην το ψάχνεις. ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα/-σπερα σε όλους. Έχω ένα πρόβλημα από εχθές που εκανα αναβάθμιση στο note 4 σε Android 6.0.1 με την πιο σημαντική εφαρμογή που χρησιμοποιώ το sygic. Επειδή δεν μένω πια στην Ελλάδα αυτό μου δημιουργεί σοβαρό προβλημα στις μετακινήσεις μου. Ο τρόπος που μέχρι τώρα ήξερα για την εγκατάσταση του δεν λειτουργεί, μπορεί παρακαλώ κάποιος να με βοηθήσει? Ευχαριστώ και λυπάμαι αν είμαι σε λάθος θέμα. Εγώ πάντως που το έχω αγορασμένο δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Το WiFi το κλείνεις το βράδυ; Αν όχι τους είναι απόλυτα φυσιολογική η κατανάλωση. Αν υποθέσουμε ότι κοιμάσαι 7 ώρες, τότε η κατανάλωσή σου είναι 5/7 = 0,71% /ώρα. Είναι παραπάνω από καλά. Μην το ψάχνεις. κ wifi κ data κ gps ολα κλειστα. για αυτο μου κανει εντύπωση το drain. στο πρωτο note 4 που ειχα (rooted) δεν θυμαμαι να εχανα τοσο γρήγορα τη μπαταρία. υπαρχει τροπος να δω ποιες εφαρμογες καταναλώνουν ενέργεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 κ wifi κ data κ gps ολα κλειστα. για αυτο μου κανει εντύπωση το drain. στο πρωτο note 4 που ειχα (rooted) δεν θυμαμαι να εχανα τοσο γρήγορα τη μπαταρία. υπαρχει τροπος να δω ποιες εφαρμογες καταναλώνουν ενέργεια; Είναι πολύ μικρή η κατανάλωση οπότε δύσκολα θα εντοπίσεις κάτι. Πες μου κάτι όμως: 1. Πέρασες ΜΜ; Αν ναι πόσο καιρό έχει; 2. Αν ισχύει το 1, τότε σου ήρθε και το 1ο μεγάλο update που βελτιώνει την μπαταρία; 3. Πόσο καιρό την έχεις τη συσκευή; 4. Αν την έχεις πολύ καιρό, έχεις ακόμα την 1η μπαταρία που ήρθε με το κινητό ή αγόρασες άλλη; (και αν ναι είναι original μπαταρία; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Καλημερα καλημερα παιδια μολις μου ηρθε και μενα η ενημερωση για MM 6.0.1 και την κατεβαζω φυσικα :) Αλλα εχω ενα ερωτημα οταν θελω να επιστρεψω στις προηγουμενες εκδοσεις lollipop θα μπορω ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Καλημερα καλημερα παιδια μολις μου ηρθε και μενα η ενημερωση για MM 6.0.1 και την κατεβαζω φυσικα :) Αλλα εχω ενα ερωτημα οταν θελω να επιστρεψω στις προηγουμενες εκδοσεις lollipop θα μπορω ; Αν είναι ρουτ κάνεις ότι θέλεις! Αν όχι, δε νομίζω να το έχει δοκιμάσει κάποιος ακόμα για να σου απαντήσει με σιγουριά. Λογικά θέλεις να γυρίσεις χωρίς να γράψει και ο Knox. Από την 5 στην 4 πάντως γινόταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Είναι πολύ μικρή η κατανάλωση οπότε δύσκολα θα εντοπίσεις κάτι. Πες μου κάτι όμως: 1. Πέρασες ΜΜ; Αν ναι πόσο καιρό έχει; 2. Αν ισχύει το 1, τότε σου ήρθε και το 1ο μεγάλο update που βελτιώνει την μπαταρία; 3. Πόσο καιρό την έχεις τη συσκευή; 4. Αν την έχεις πολύ καιρό, έχεις ακόμα την 1η μπαταρία που ήρθε με το κινητό ή αγόρασες άλλη; (και αν ναι είναι original μπαταρία; ) 1.φοραει ΜΜ και πριν λιγες ημερες πηρε κ το μεγαλο update που ελεγε οτι διορθωνει τη μπαταρια.. 2.- μετα το μεγαλο update εχουν γινει 6 με 7 φορτισεις 3.το κινητο ειναι ενος μηνα σχεδον 4. φοραει τη δικη του μπαταρια. δεν εχω ασχοληθει ακομη για δευτερη..(backup) κατι επιπλεον που παρατηρησα ειναι οτι αν δεν το κλειδωσω χειροκινητα με το κουμπι (sleep) μετα οταν πατησω για να ξανα ανοιξει δεν με πηγαινει στην lock screen αλλα στην τελευταια οθονη που ειμουν..πως διορθωνεται αυτο ωστε οταν κλεινει η οθονη απο μονη της στο ξεκλειδωμα να ειναι στην lock screen ; επισης μετα απο καθε restart στο notification panel μου βγαζει <<καρτα SD - Για μεταφορα φωτ./πολυμεσων >> .. τι να κανω να μην εμφανιζεται αυτο ; σημ.ειναι το δευτερο νοτε αυτο και ακομη δεν εχω κανει ροοτ custom roms κτλ... να περασει κανενα 2μηνο και μετα βλεπω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dogola Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 (edited) Όχι δεν το έχω αγοράσει (sygic)... Ούτε με ενδιαφέρουν άλλες εφαρμογές, αυτήν έχω συνηθίσει και θα ηθελα να μάθω περαιτέρω λεπτομέρειες, οπότε αν κάποιος γνωρίζει πως γίνεται η εγκατάσταση θα χαιρόμουν πολύ με την βοήθεια :) Edited May 22, 2016 by dogola Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Αν εχεις δωσει 400€ για το νοτε4, δωσε αλλα 20 να παρεις μια εφαρμογη με πραγματικο κοστος παραγωγης, αλλα και να βοηθησεις ωστε να συνεχισει να υπαρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Αν εχεις δωσει 400€ για το νοτε4, δωσε αλλα 20 να παρεις μια εφαρμογη με πραγματικο κοστος παραγωγης, αλλα και να βοηθησεις ωστε να συνεχισει να υπαρχει. Αυτό ακριβώς. Όταν κάτι μας είναι τόσο χρήσιμο, το στηρίζουμε δεν το σπαμε. Χωρίς παρεξήγηση αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 3η μερα με ΜΜ την περασα με "καθαρη εγκατασταση".Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι πρεπει να ειχα προβλημα με την 5.1.1 και να μην το ηξερα γιατι τωρα το κινητο πεταει απο θεμα ταχυτητας και αυτονομιας.Ειμαι με τις ιδιες ακριβως εφαρμογες που ειχα και πριν με την ιδια καθημερινη χρηση η μπαταρια το βραδυ ηταν στο 67% και με την ΜΜ ειναι στο 82% το doze δουλευει αψογα.Εκει που ειδα ακομα πιο μεγαλη διαφορα ειναι στα 4G δικτυα η μπαταρια κραταει πολυ περισσοτερο.Αυτο που μου την δινει ειναι οτι πρεπει να βαλω κωδικο οταν ανοιγω το τηλεφωνο ετσι και ειναι ενεργοποιημενο το fingerprint lock.Κριμα που δεν εβαλαν την υποστηριξη για την SD καρτα να την βλεπει σαν εσωτερικη μνημη αλλα με 32gb αχρειαστο ειναι θα ηθελα ομως να το ειχα σαν επιλογη.Τα καινουργια εικονιδια ειναι παρα πολυ ωραια και η οθονη δειχνει πιο ζωντανη.Το μενου του SPEN ειναι απλα υπεροχο.Γενικα το συναισθημα που σου δινει ειναι οτι ετσι ακριβως επρεπε να ειχε βγει το κινητο απο το εργοστασιο.Το Note τωρα ειναι κορυφη λιγο δυσκολα να το αλλαξω αλλα ας περιμενουμε να δουμε και το 6 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dogola Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Για καλή μου τύχη δεν έδωσα 400 €...πληροφοριακά πολύ λιγότερα 168 € (σε απογοητευμένη αγοράστρια), σούπερ τιμή έτσι δεν είναι? :) Δεν διαφωνώ με αυτό που αναφέρετε παραπάνω κάπως έτσι είναι. Δεν έχω σκοπό να μπω σε αντιπαράθεση με κανέναν στο φόρουμ μέσω του οποιου παρεπιπτόντως έχω βοηθηθεί στο παρελθόν πολλές φορές και απο πολλούς με πραγματικα καλη θέληση...και εκτός των άλλων δεν με απασχολεί καθόλου. Είμαι όμως σχεδόν σίγουρος πως και εσείς στο παρελθόν έχετε χρησιμοποιήσει ή χρησιμοποηείτε ήδη σπασμένα προγράμματα και άλλα..σε Smartphones και όχι μόνο...και να σας πω και την αλήθεια με ενδιαφέρει μηδενός για το τι κάνει ο καθένας...δικαίωμα του. Αν ήθελα θα το είχα κάνει. Λοιπόν συγνώμη για την φλυαρία :) Η ερώτηση μου είναι λοιπόν συγκεκριμένη για ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Οι μόνες συμβουλές που μπορούν να δωθούν είναι αυτές που ήδη αναφέρθηκαν, ήτοι είτε χρησιμοποιείς google maps ή here που είναι δωρεάν, είτε την αγοράζεις. Οι συζητήσεις/συμβουλές για σπασμένο/παράνομο λογισμικό δεν επιτρέπονται στο φόρουμ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dogola Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Οκ bas13...ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Αν είναι ρουτ κάνεις ότι θέλεις! Αν όχι, δε νομίζω να το έχει δοκιμάσει κάποιος ακόμα για να σου απαντήσει με σιγουριά. Λογικά θέλεις να γυρίσεις χωρίς να γράψει και ο Knox. Από την 5 στην 4 πάντως γινόταν. Καλησπερα φιλε μ δεν με νοιαζει αν γραψει ή οχι ο knox. Απλος για να μην την βαλω ακομα αντιμετοπιζεται προβληματα με μπαταρια με δεδομενα με wifi με fb , messenger , μηνυματα και τηλεφωνηματα ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 (edited) Καλησπερα φιλε μ δεν με νοιαζει αν γραψει ή οχι ο knox. Απλος για να μην την βαλω ακομα αντιμετοπιζεται προβληματα με μπαταρια με δεδομενα με wifi με fb , messenger , μηνυματα και τηλεφωνηματα ; Εγώ είμαι ένας από αυτούς που δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Την πέρασα πάνω από την 5.1.1 και το κινητό έγινε καλύτερο από ήταν πριν! Δε θα γύριζα ποτέ ξανά στην 5. Edited May 22, 2016 by xtatty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Εγώ είμαι ένας από αυτούς που δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Την πέρασα πάνω από την 5.1.1 και το κινητό έγινε καλύτερο από ήταν πριν! Δε θα γύριζα ποτέ ξανά στην 5. Είναι βέβαιο αυτό φιλε μου ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros_k Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Κατέβασε και βάλε την Γερμανική έκδοση firmware. Το κινητό πετάει με αυτή. Άσε που παίρνει και σχεδόν πάντα από τις πρώτες τα Update. Οκ το update εμφανίστηκε στο κινητό μου OTA το Σαββατοκύριακο και το κατέβασα. Όλα δουλεύουν ρολόι εκτός από το fingerprint όταν είναι κλειδωμένη η οθόνη. Έχω κάνει επανειλημμένα καταχώριση του αποτυπώματος αλλά δεν δουλεύει (μόνο password). Είμαι ο μοναδικός που έχει αυτό το πρόβλημα ή το έχουν όλοι που έκαναν αναβάθμιση; Ξέρει κανείς πως λύνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Οκ το update εμφανίστηκε στο κινητό μου OTA το Σαββατοκύριακο και το κατέβασα. Όλα δουλεύουν ρολόι εκτός από το fingerprint όταν είναι κλειδωμένη η οθόνη. Έχω κάνει επανειλημμένα καταχώριση του αποτυπώματος αλλά δεν δουλεύει (μόνο password). Είμαι ο μοναδικός που έχει αυτό το πρόβλημα ή το έχουν όλοι που έκαναν αναβάθμιση; Ξέρει κανείς πως λύνεται; Κλειδώνεις τη συσκευή με κάποια εφαρμογή; Note 4 & Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Είναι βέβαιο αυτό φιλε μου ; Δεν έχω κανένα λόγο να πω ψέματα στα μέλη του φόρουμ. Είναι απόλυτα ευχαριστημένος με την Μ. Όπως διαβάζεις όμως υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι δεν είναι! Αν πάντως κάποιος έχει θέματα, ας δοκιμάσει να περάσει την Γερμανική έκδοση να μας πει αν θα λυθούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Περασα την Ελληνική. Ήμουν με την Kyubi light και ημουν εξίσου ευχαριστημενος. Δεν ξερω αν παιζει ρολο και ο τροπος που την περασα αλλα δηλώνω και γω ευχαριστημενος με την Ελληνική ΜΜ χωρίς κανενα προβλημα και με μπαταρία και με Ραμ στα 1.70 το πολυ. Εχω και Viber Facebook Skype. Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros_k Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Κλειδώνεις τη συσκευή με κάποια εφαρμογή; Note 4 & Tapatalk Όχι. Όταν ξεκινάει το κινητό ή κλειδώσω την οθόνη πριν το upgrade μπορούσα να χρησιμοποιήσω το αποτύπωμα ή να βάλω κωδικό για να ξεκλειδώσω. Τώρα μπορώ μόνο με κωδικό. Με το αποτύπωμα μου βγάζει το μήνυμα "unable to use fingerprints after restarting device". Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Όχι. Όταν ξεκινάει το κινητό ή κλειδώσω την οθόνη πριν το upgrade μπορούσα να χρησιμοποιήσω το αποτύπωμα ή να βάλω κωδικό για να ξεκλειδώσω. Τώρα μπορώ μόνο με κωδικό. Με το αποτύπωμα μου βγάζει το μήνυμα "unable to use fingerprints after restarting device". Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; Μετα απο καθε restart, θελει τον κωδικό για να ξεκλειδώνει. Σε on/off μετά, κανονικά παντα με το αποτύπωμα. Ειναι η νεα πολιτική της Google, δε φταίει η σαμσουνγκ γι αυτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts