Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οκ. Στο άνοιγμα όντως κάποιες φορές και μένα το έχει κάνει σε note 3 αλλά τώρα το έκανε σε άσχετο σημειο σε note 4.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα κι απο μενα! Σε οσους εχουν αναβαθμισει σε 5.1.1 κολλαει το facebook οπως και πριν ή εχουν βελτιωθει τα πραγματα?

Καλησπερα κι απο μενα! Σε οσους εχουν αναβαθμισει σε 5.1.1 κολλαει το facebook οπως και πριν ή εχουν βελτιωθει τα πραγματα?

Οταν μου λέει να το ανοίξω γιατί έχω ειδοποιήσεις και πατάω το κουμπί,βγαίνει ένα μικρό κεφαλάκι μαύρο,και γράφει ότι κάποιο λάθος έχει γίνει,αλλά μετά ανοίγει .

Ετσι έκανε και πριν,έτσι κάνει και τώρα με την 5.1.1

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Ειναι αστειο... μια απο τις δημοφιλεστερες εφαρμογες, να μην μπορει να τρεξει σε ενα απο τα δημοφιλεστερα τηλεφωνα....

Είναι δυνατόν παιδιά note 4 f ελληνικό να είναι ακόμα στη 5.0.1,πότε θα πάει τελικά στην 5.1.1;άρε ξύλο που θέλεις Sammy.

Είναι θέμα του facebook, ακόμα και στο ios(που εκεί και καλά οι devs ενδιαφέρονται :lol: ) δεν δουλεύει καλά.

Δεν μπορώ να κατάλαβω γιατί την κρατάτε & δεν μπαίνετε από browser?? :confused:

Μεταξύ άλλων δείτε και πόση ram δεσμεύει....Ακόμα και καλά να δούλευε, δεν θα την έβαζα.

Είναι θέμα του facebook, ακόμα και στο ios(που εκεί και καλά οι devs ενδιαφέρονται :lol: ) δεν δουλεύει καλά.

Δεν μπορώ να κατάλαβω γιατί την κρατάτε & δεν μπαίνετε από browser?? :confused:

Μεταξύ άλλων δείτε και πόση ram δεσμεύει....Ακόμα και καλά να δούλευε, δεν θα την έβαζα.

Ακόμα καλύτερα μπορείτε να χρησιμοποιησετε την εφαρμογή tinfoil for Facebook.

Ειναι αστειο... μια απο τις δημοφιλεστερες εφαρμογες, να μην μπορει να τρεξει σε ενα απο τα δημοφιλεστερα τηλεφωνα....

Μα το κινητό δεν φταίει σε τίποτα, είναι καθαρά θέμα της ποίο κακό γραμμενης εφαρμογής (Facebook messenger επίσης) τα μηνύματα δεν μου τα δείχνει σαν ειδοποίηση. Μόνο αν μπω στην εφαρμογή να δω αν έχω κανένα μήνυμα

Και κατι ακομα... μπορει στο Antutu να μου βγαζει σκορ αλλοτε μονον κοντα στις 29000 και αλλοτε κοντα στις 51000?

Και κατι ακομα... μπορει στο Antutu να μου βγαζει σκορ αλλοτε μονον κοντα στις 29000 και αλλοτε κοντα στις 51000?

Αν έχει προηγηθεί σκληρή χρήση της συσκευής(π.χ. βαρύ παιχνίδι για αρκετή ώρα) ναι μπορεί.

Πάντως η μέγιστη τιμή που αναφέρεις είναι λογική, κάπου εκεί παίζει.

Όταν το ποσοστό της μπαταρίας πέσει κάτω από το 40%, καθώς και όταν υπερθερμανθεί η συσκευή, πέφτει η συχνότητα χρονισμού του επεξεργαστή, οπότε είναι λογικό να βλέπεις τέτοια νούμερα.

Αρα παιδια ειναι λογικη η πτωση του σκορ μιας και τις μετρησεις τις εκανα συνεχομενα και ζεσταθηκε η συσκευη... και το φορτιζα και συγχρονως....

Έχω το C, αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση, παρόλα αυτά δεν είχα ποτέ με όλες τις εκδόσεις android κάποιο σοβαρό θέμα με το μουτροβιβλίο!!

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

ειπα να βαλω την 5,1,1 μονος μου μιας και δεν βλεπω να ερχεται ΟΤΑ.

http://www.sammobile.com/firmwares/download/55585/N910FXXU1COI1_N910FVFG1COH5_VGR/

κατεβαζω αυτο , αυτη τη στιγμη.

η ερωτηση ειναι : αν κανω χρηση του Odin θα σβηστουν τα παντα ή υπαρχει επιλογη να την περασω απο πανω και ολα οσα εχω στρωσει να παραμεινουν τα ιδια οπως θα γινοταν με την ΟΤΑ αναβαθμιση;

http://www.sammobile.com/firmwares/download/55585/N910FXXU1COI1_N910FVFG1COH5_VGR/

η ερωτηση ειναι : αν κανω χρηση του Odin θα σβηστουν τα παντα ή υπαρχει επιλογη να την περασω απο πανω και ολα οσα εχω στρωσει να παραμεινουν τα ιδια οπως θα γινοταν με την ΟΤΑ αναβαθμιση;

θα σβηστουνε ολα!

Γμτ.......

Χωρίς να χάσεις τπτ και να μπεις σε διαδικασίες επαναφοράς μόνο ΟΤΑ αλλιώς κρατάς back up και τα ξανά περνάς όλα μετά πάλι από η αρχή

θα σβηστουνε ολα!

Όχι, δεν σβήνονται οι εφαρμογές σου και τα δεδομένα που έχεις με το odin. Καλού κακού όμως, πάρε backup των αρχείων σου πριν τη διαδικασία γιατί ποτέ δεν αποκλείουμε τη "στραβή".

Edited by truckman

ναι, θα γινει αναβαθμιση ακριβως οπως η ΟΤΑ? θα αναγνωρισει τα υπαρχοντα αρχεια και απλα θα προσθαφερεσει τα νεα;
Ακριβώς, αλλά να ξέρεις ότι αυτό δεν συνιστάται. Το σωστό πέρασμά είναι με καθαρή εγκατάσταση που προϋποθέτει διαγραφή των πάντων από τη συσκευή. Σου ξαναλέω γι ακόμη μια φορά, πάρε backup πριν κάνεις οτιδήποτε. Μη γίνει στραβή και μου λες μετά ότι σε προέτρεψα να κάνεις κάτι το σίγουρο. Νδ ξέρεις ότι πάντα σε αυτές τις διαδικασίες ο κάθε χρήστης παίρνει ρίσκο για το οτιδήποτε μπορεί να προκύψει.

ναι, θα γινει αναβαθμιση ακριβως οπως η ΟΤΑ? θα αναγνωρισει τα υπαρχοντα αρχεια και απλα θα προσθαφερεσει τα νεα;

Θα γίνει όπως OTA. Καλού κακού όμως όπως σου πρότειναν και τα παιδιά, πάρε backup.

Ρε παίδες σήμερα στα 2 λεπτά και λιγότερο μου τερμάτιζε τις κλησεις. Ήταν λόγο καιρού .λόγο cosmote δεν ξέρω. Βέβαια με επανεκκίνηση έστρωσε . Αυτό το παθαίνα και με note 3.

Θα γίνει όπως OTA. Καλού κακού όμως όπως σου πρότειναν και τα παιδιά, πάρε backup.

Ακριβώς, αλλά να ξέρεις ότι αυτό δεν συνιστάται. Το σωστό πέρασμά είναι με καθαρή εγκατάσταση που προϋποθέτει διαγραφή των πάντων από τη συσκευή. Σου ξαναλέω γι ακόμη μια φορά, πάρε backup πριν κάνεις οτιδήποτε. Μη γίνει στραβή και μου λες μετά ότι σε προέτρεψα να κάνεις κάτι το σίγουρο. Νδ ξέρεις ότι πάντα σε αυτές τις διαδικασίες ο κάθε χρήστης παίρνει ρίσκο για το οτιδήποτε μπορεί να προκύψει.

εγω γιατι θυμαμαι το αντιθετο;; μηπως μπερδευομαι με το KIES;; συγνωμη για την λαθος πληροφορια

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)