Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτο φιλε ...τι ειναι?

Πως σου βγαινουν οι εφαρμογες? Συντομευσεις?

[ATTACH]60512[/ATTACH]

Ο φάκελος εννοείς; Είναι λειτουργία του Nova. Γενικά δεν χρησιμοποιώ τον μισητό TW όπως και κανέναν από τους βαρετούς launchers των μεγάλων κατασκευαστών. Απλά δημιούργησα φάκελο όπου εκεί μέσα έχω όλες τις εφαρμογές που σχετίζονται με multimedia.:)

Επίσης, να πω ότι μόλις μέτρησα τις εφαρμογές που έχω σύνολο στη συσκευή μου (δικές μου και συστήματος). 465 στο σύνολο.:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όχι!! Nova launcher χρησιμοποιώ! Ούτε root δε έχω κάνει ελέω KNOX. :(

Αλλά είμαι στην KitKat. Νόμιζα ότι είναι γενικό το πρόβλημα όχι μόνο στην 5 (η οποία ακόμα δεν μου έχει έρθει) οπότε άκυρο.

Λάθος δικό μου τότε,απλά είδα τον dialer με μαύρο φόντο οπότε μάλλον και εκεί έχεις άλλον από τον μαμά γιατί είναι λευκός και στην 4.4.4.

Και ναι το πρόβλημα αφορά στην έκδοση του Lollipop για τα Note 4 (f,c,u etc) :)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Λάθος δικό μου τότε,απλά είδα τον dialer με μαύρο φόντο οπότε μάλλον και εκεί έχεις άλλον από τον μαμά γιατί είναι λευκός και στην 4.4.4.

Και ναι το πρόβλημα αφορά στην έκδοση του Lollipop για τα Note 4 (f,c,u etc) :)

Nαι, χρησιμοποιώ τον rocket. Γενικά δεν μου αρέσει καθόλου το άσπρο στο κινητό και προσπαθώ να το κρύψω από όπου μπορώ. Δυστυχώς στις ρυθμίσεις δεν γίνεται λόγω TW και KNOX.

Οπότε αν με το καλό μου έρθει η Lolli να μην την βάλω..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο Edge έχω μέσω εφαρμογής για την πλαϊνή οθόνη εικονίδιο για το άνοιγμα των recent apps.

Με αυτό γίνεται πολύ πιο γρήγορα.

Το ίδιο και με nova αν ρυθμίσεις να ανοίγει με gesture.

Είναι καθαρά μακακία της samsung και το χειρότερο είναι ότι αδιαφορούν σε και τέτοια μικροπροβληματα.

Αν θες οπωσδήποτε Samsung είτε για το πενάκι του NOTE είτε για την κάμερα, πρέπει να μάθεις να ζεις με κάτι τέτοια χαζά.

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ακόμα και το S6 έχει κάποια έστω λιγότερο ενοχλητικά.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αμ για το πενάκι γίνεται όλη φασαρία φιλε μου !!!!!
Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!!

Το όλο πρόβλημα ξεκινάει από την επιλογή της Samsung να φορτώσει το κάθε κουμπί (φυσικό ή capasitive) με διπλές και τριπλές λειτουργίες. Το φυσικό πλήκτρο: ένα πάτημα home, δύο πατήματα s-voice, παρατεταμένο πάτημα google search.Το back button: ένα πάτημα πίσω, παρατεταμένο πάτημα πολλαπλά παράθυρα. Και αυτό που συζυτάμε τώρα. Κουμπί recent apps: ένα πάτημα recents, παρατεταμένο πάτημα menu.

Αυτή η επιλογή οδηγεί στην αργή εκτέλεση των εντολων. Κάθε φορά το λειτουργικό περιμένει για να δει αν τέλειωσες ή αν θα συνεχίσεις να πατάς. Το πρόβλημα θα είχε λυθεί εάν η Samsung σου έδινε την δυνατότητα να απενεργοποιήσεις κάποιες από αυτές τις ενέργειες. Δεν το κάνει και ιδού τα αποτελέσματα.

Μάκης

Στο Edge έχω μέσω εφαρμογής για την πλαϊνή οθόνη εικονίδιο για το άνοιγμα των recent apps.

Με ποια εφαρμογή?

Το όλο πρόβλημα ξεκινάει από την επιλογή της Samsung να φορτώσει το κάθε κουμπί (φυσικό ή capasitive) με διπλές και τριπλές λειτουργίες. Το φυσικό πλήκτρο: ένα πάτημα home, δύο πατήματα s-voice, παρατεταμένο πάτημα google search.Το back button: ένα πάτημα πίσω, παρατεταμένο πάτημα πολλαπλά παράθυρα. Και αυτό που συζυτάμε τώρα. Κουμπί recent apps: ένα πάτημα recents, παρατεταμένο πάτημα menu.

Αυτή η επιλογή οδηγεί στην αργή εκτέλεση των εντολων. Κάθε φορά το λειτουργικό περιμένει για να δει αν τέλειωσες ή αν θα συνεχίσεις να πατάς. Το πρόβλημα θα είχε λυθεί εάν η Samsung σου έδινε την δυνατότητα να απενεργοποιήσεις κάποιες από αυτές τις ενέργειες. Δεν το κάνει και ιδού τα αποτελέσματα.

Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό που λες, στο g2 π.χ. το κουμπί για τα recent apps λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο(ένα πάτημα recent apps, παρατεταμένα menu) και όμως τα recent apps ανοίγουν ακαριαία. Γενικά, σε όλα τα android το κάθε κουμπί είναι ρυθμίσμενο με πολλές επιλογές αλλά δεν έχουμε τέτοια θέματα. Για μένα είναι ξεκάθαρη αστοχία της sammy, που δεν επιτρέπεται ούτε σε συσκευή των 100€.

Edited by bas13

Με ποια εφαρμογή?

Edge Navi λέγεται.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό που λες, στο g2 π.χ. το κουμπί για τα recent apps λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο(ένα πάτημα recent apps, παρατεταμένα menu) και όμως τα recent apps ανοίγουν ακαριαία. Γενικά, σε όλα τα android το κάθε κουμπί είναι ρυθμίσμενο με πολλές επιλογές αλλά δεν έχουμε τέτοια θέματα. Για μένα είναι ξεκάθαρη αστοχία της sammy, που δεν επιτρέπεται ούτε σε συσκευή των 100€.

Είναι ξεκάθαρη αστοχία της samsung, δεν διαφωνούμε σε αυτό. Διαφωνούμε στην αιτία. Πάρε παράδειγμα αυτό που αναφέρει ο Κώστας:

Για πλάκα, χρησιμοποίησε μία εφαρμογή ή έναν launcher (π.χ. Nova) η οποία θα σου δίνει την δυνατότητα να εκκινήσεις τα recent apps χωρίς να πατήσεις το κουμπί. Και δες αν υπάρχει διαφορά. Εαν υπάρχει, που υπάρχει, θα καταλάβεις ότι η καθυστέρηση οφείλεται στην χρήση του κουμπιού της συσκευής. Άρα;

Μάκης

Παιδιά πρόβλημα! Μου ήρθε η Lollipop και την κατεβάζει μόνο του στο κινητό κάθε φορά που συνδέομαι στο WIFI! Κλείνω το WIFI, σταματάει. Ανοίγω ξαναξεκινάει. Πώς μπορώ να την ακυρώσω τελείως μιας και δεν θέλω να την περάσω;; Πηγαίνοντας στο "ενημέρωση λογισμικού" για να πατήσω επιβολή διακοπής δεν μαφήνει να το επιλέξω ούτε να το βάλω ανενεργό. :/
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά πρόβλημα! Μου ήρθε η Lollipop και την κατεβάζει μόνο του στο κινητό κάθε φορά που συνδέομαι στο WIFI! Κλείνω το WIFI, σταματάει. Ανοίγω ξαναξεκινάει. Πώς μπορώ να την ακυρώσω τελείως μιας και δεν θέλω να την περάσω;; Πηγαίνοντας στο "ενημέρωση λογισμικού" για να πατήσω επιβολή διακοπής δεν μαφήνει να το επιλέξω ούτε να το βάλω ανενεργό. :/

Κατέβασε την αν είναι και πατά εγκατάσταση αργότερα και μην την εγκαταστάσεις. Το είχα κανει κάποια στιγμή στο One και για καμία δεκάρια μέρες δεν είχα θέμα.

Τώρα αν πάρει καμια πρωτοβουλία ξαφνικα και την βάλει μόνο του μιας και την έχει εύκαιρη δεν το ξέρω.

Εγώ πάντως αυτό εκανα τοτε σε αντίστοιχη περίπτωση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Με ποια χωρα εισαι?

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Edge Navi λέγεται.

Ευχαριστώ, δοκίμασα και όντως πάει καλύτερα.

Είναι ξεκάθαρη αστοχία της samsung, δεν διαφωνούμε σε αυτό. Διαφωνούμε στην αιτία. Πάρε παράδειγμα αυτό που αναφέρει ο Κώστας:

Για πλάκα, χρησιμοποίησε μία εφαρμογή ή έναν launcher (π.χ. Nova) η οποία θα σου δίνει την δυνατότητα να εκκινήσεις τα recent apps χωρίς να πατήσεις το κουμπί. Και δες αν υπάρχει διαφορά. Εαν υπάρχει, που υπάρχει, θα καταλάβεις ότι η καθυστέρηση οφείλεται στην χρήση του κουμπιού της συσκευής. Άρα;

Πιθανόν να οφείλεται στην αιτία που αναφέρεις(μιας με την εφαρμογή που πρότεινε ο συμφωρουμήτης πάει καλύτερα)όπως και να χει η samsung οφείλει να το διορθώσει είναι απαράδεκτη αυτή η αστοχία.

Aπο την BOC5 παμε στην BOD2....με νεο changelist.....

http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N910F/

Το boD ειναι μετα το boC αλφαβητικα οποτε και νεοτερο build.

Ομορφα πραγματα. Αν κ νομιζω δικαιουμαστε 5.0.2.

Περιμενουμε εντυπωσεις για recents κυριος.

Edited by sxizwdogwlo
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν εννόησα αυτό φίλε sxizwdogwlo απλά στην διεύθυνση από κάτω που έδωσε και ο φίλος πριν

http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N910F/

έχει σε κάποια το PDA τους είναι BOC5 αλλά το CSC τους BOD1 ή BOB6 ή ΒΟC2.

Ποιο είναι το τελευταίο και μας ενδιαφέρει το PDA μόνο να είναι νεότερο?

Αν και με κόβω να περιμένω για την EUR ROM

Στο pda δινουμε βαση γιατι διορθωνει το λειτουργικο.

Το csc δειχνει το λογισμικο του Modem. Οσο νεοτερο (αλφαριθμητικα κ αυτο) τοσο πιο βελτιωμενο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

απο εδω μπορειτε να κατεβασετε την ΒΟD2....

εγω εβαλα μπρος...:)

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=60603630&postcount=1818

Έβαλα την unbranded αγγλική καθώς μου την είχε σπάσει το θέμα με τις προεγκατεστημένες εφαρμογές. Ίσως είναι placebo effect αλλά πάει λίγο καλύτερα. Και στις δύο περιπτώσεις ήταν άδειο το τηλέφωνο.

Έβαλα την unbranded αγγλική καθώς μου την είχε σπάσει το θέμα με τις προεγκατεστημένες εφαρμογές. Ίσως είναι placebo effect αλλά πάει λίγο καλύτερα. Και στις δύο περιπτώσεις ήταν άδειο το τηλέφωνο.

Υπάρχει δηλαδή official Rom χωρίς προεγκατεστημενες εφαρμογές της Samsung?

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Στηνω το τηλεφωνο με clean install ....και BOD2...εχω την αισθηση οτι ...επιτελους Αναπνευσε το κινητο ....αφου βλεπω και το περιοδικο να ανοιγει smooth.....με TW...παρακαλω...

Περναω με helium τις εφαρμογες.....συντομα συνολικη αισθηση...

Στηνω το τηλεφωνο με clean install ....και BOD2...εχω την αισθηση οτι ...επιτελους Αναπνευσε το κινητο ....αφου βλεπω και το περιοδικο να ανοιγει smooth.....με TW...παρακαλω...

Περναω με helium τις εφαρμογες.....συντομα συνολικη αισθηση...

Φιλε....το helium δουλευει σωστα σε non root?Κανει restore κ στα δεδομενα των εφαρμογων?

Πρωτη φορα το χρησιμοποιω φιλε μου...μεχρι τωρα εκανα την δουλεια με appmonster ......θα σου πω σε λιγο....

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)