ggazas Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Τελικα ισχυει οτι τα γερμανικα ειναι τα πρωτα που παιρνουν αναβαθμιση? Ειμαι στη φαση ψαξιματος τωρα, αξιζει να ξεψαχνισω ολα τα σκρουτζομαγαζα μεχρι να βρω γερμανικο? Όχι δεν ισχύει, οι αναβαθμίσεις δίνονται σχεδόν τυχαία. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Ο μονος λογος που το αφηνω ελληνικο εκτος το οτι δεν ξερω πως να το αλλαξω (χεχεχεχε ειπαμε ειμαι νεος στα android/samsung) ειναι οτι μεχρι να ερθει σε εμας βγαινουν στην φορα και τυχον πρβληματα...οποτε ή δεν χρειαζεται να αναβαθμησουμε γιατι θα μαθαινουμε αν αξιζει η αλλαγη ή θα ερχεται μια και καλη μαζι με την διορθωση της αναβαθμισης..εξαλλου το note εως τωρα δουλευει μια χαρα ...ποιος ο λογος βιασυνης.... παντως μπορω να πω οτι μετα απο αρκετες μερες στην ΝΚ4..υπαρχουν μικρες βελτιωσεις...και προβλημα κανενα.. οποιος θελει προχωραει αφοβα.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 παντως μπορω να πω οτι μετα απο αρκετες μερες στην ΝΚ4..υπαρχουν μικρες βελτιωσεις...και προβλημα κανενα.. οποιος θελει προχωραει αφοβα.... σαφως και καθε αναβαθμιση δεν προκαλει δυσλειτουργειες...συνηθως αυτο γινεται σε μεγαλες αναβαθμισεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 σαφως και καθε αναβαθμιση δεν προκαλει δυσλειτουργειες...συνηθως αυτο γινεται σε μεγαλες αναβαθμισεις.. Εγώ πάντως έχω την ΑΝΚ5 στο μοντέλο n910c εδώ και 2 εβδομάδες και μπορώ να πω με σιγουριά ότι το κινητό έχει λαγκ..αν εσείς δεν τα βλέπετε τι να πω. Αντί να γίνει καλύτερο έγινε χειρότερο. Το έκανα και επαναφορά αλλά τα ίδια. Βέβαια όχι έντονο λαγκ αλλά απαράδεκτο για τέτοιο κινητό. Π.χ. στις αρχικές οθόνες έχει που κ που. Όποτε το πιάσει, επίσης στις εφαρμογές όπως στοκ browser, chrome, fb και instagram δεν είναι smooth. Απαράδεκτο. Σου δίνει την αίσθηση ότι ζορίζεται σε αυτές τις εφαρμογές. Τα εφέ και γενικά τα animations νομίζεις ότι τα χτυπάει ηλεκτροσόκ. Το ξαναλέω όχι έντονο, περιστασιακό αλλά απαράδεκτο για τέτοιο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Εγω απορώ γιατι δίνει αναβάθμιση στην 4.4.4 αφου σε 20 μερες θα δωσει την 5. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Εγώ πάντως έχω την ΑΝΚ5 στο μοντέλο n910c εδώ και 2 εβδομάδες και μπορώ να πω με σιγουριά ότι το κινητό έχει λαγκ..αν εσείς δεν τα βλέπετε τι να πω. Αντί να γίνει καλύτερο έγινε χειρότερο. Το έκανα και επαναφορά αλλά τα ίδια. Βέβαια όχι έντονο λαγκ αλλά απαράδεκτο για τέτοιο κινητό. Π.χ. στις αρχικές οθόνες έχει που κ που. Όποτε το πιάσει, επίσης στις εφαρμογές όπως στοκ browser, chrome, fb και instagram δεν είναι smooth. Απαράδεκτο. Σου δίνει την αίσθηση ότι ζορίζεται σε αυτές τις εφαρμογές. Τα εφέ και γενικά τα animations νομίζεις ότι τα χτυπάει ηλεκτροσόκ. Το ξαναλέω όχι έντονο, περιστασιακό αλλά απαράδεκτο για τέτοιο κινητό. αρα τοτε πιο το νοημα που ολοι θελουν να παρουν πρωτοι την αναβαθμιση αφου εχει lag σε καποιες εφαρμογες... με λιγα λογια μια χαρα παιρνουμε εμεις τελευταιοι τις αναβαθμισεις..:p:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Εγω απορώ γιατι δίνει αναβάθμιση στην 4.4.4 αφου σε 20 μερες θα δωσει την 5. Γιατί μπορεί να είναι περισσότερες από 20 μέρες.:rolleyes: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Ομολογώ να πω πως το νίκελ γύρω από την οθόνη είναι πολύ ευαίσθητο... Παρατήρησα το κινητό γύρω γύρω και σχεδόν παντού έχει μικρές γρατσουνιές. Βέβαια για να τις δεις πρέπει να το κοιτάξεις μισή ώρα προσεκτικά.όχι ότι με ενοχλεί αλλά πάντα στην τσέπη που το βάζω έχω μόνο το κινητό,ούτε κέρματα ούτε τίποτα... Πίστευα θα ήταν καλύτερο από το s4 που ξεβαφε στο νίκελ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Ομολογώ να πω πως το νίκελ γύρω από την οθόνη είναι πολύ ευαίσθητο... Παρατήρησα το κινητό γύρω γύρω και σχεδόν παντού έχει μικρές γρατσουνιές. Βέβαια για να τις δεις πρέπει να το κοιτάξεις μισή ώρα προσεκτικά.όχι ότι με ενοχλεί αλλά πάντα στην τσέπη που το βάζω έχω μόνο το κινητό,ούτε κέρματα ούτε τίποτα... Πίστευα θα ήταν καλύτερο από το s4 που ξεβαφε στο νίκελ... Αμ δεν μας άρεσε τότε που ήταν όλα πλαστικά και δεν πάθαιναν τίποτα. Θέλαμε ποιότητα κατασκευής. :) Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Αμ δεν μας άρεσε τότε που ήταν όλα πλαστικά και δεν πάθαιναν τίποτα. Θέλαμε ποιότητα κατασκευής. :) Ζ και Ζ2 που πέρασαν από τα χέρια μου ήταν ποιοτικά περισσότερο από τα Samsung που έχω δει..δεν πειράζει όμως. Απολαμβάνω το κινητό που με έχει εντυπωσιάσει αρκετά. .. ( το τέλειο κινητό δεν θα βγει ποτε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 (edited) αυτο το ειδος bezel με την ακμη στο αλουμινιο σημαδευεται ευκολα δεν εχει να κανει με ποιοτητα κατασκευης ... Στο ipad air με την ιδια λογικη στο στο αλουμινιο κανει σημαδια ...για πλακα..;) Edited December 7, 2014 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 αυτο το ειδος bezel με την ακμη στο αλουμινιο σημαδευεται ευκολα δεν εχει να κανει με ποιοτητα κατασκευης ... Στο ipad air με την ιδια λογικη στο στο αλουμινιο κανει σημαδια ...για πλακα..;) Αμ αυτό λέω και εγώ.Ότι ωραίο το υλικό αλλά έχει προβλήματα αντοχής. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Όλες οι συσκευές, π.χ. iPhone 5/5S / Note 4, που έχουν στο τελείωμα του bezel το λεγόμενο ''diamond cut'' είναι το ευαίσθητο σημείο τους. Το κυρίως bezel του Note είναι τρομερά δύσκολο να γρατζουνιστεί (το έχω δοκιμάσει ανεπιτυχώς). Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 (edited) Εγώ πάντως έχω την ΑΝΚ5 στο μοντέλο n910c εδώ και 2 εβδομάδες και μπορώ να πω με σιγουριά ότι το κινητό έχει λαγκ..αν εσείς δεν τα βλέπετε τι να πω. Αντί να γίνει καλύτερο έγινε χειρότερο. Το έκανα και επαναφορά αλλά τα ίδια. Βέβαια όχι έντονο λαγκ αλλά απαράδεκτο για τέτοιο κινητό. Π.χ. στις αρχικές οθόνες έχει που κ που. Όποτε το πιάσει, επίσης στις εφαρμογές όπως στοκ browser, chrome, fb και instagram δεν είναι smooth. Απαράδεκτο. Σου δίνει την αίσθηση ότι ζορίζεται σε αυτές τις εφαρμογές. Τα εφέ και γενικά τα animations νομίζεις ότι τα χτυπάει ηλεκτροσόκ. Το ξαναλέω όχι έντονο, περιστασιακό αλλά απαράδεκτο για τέτοιο κινητό. υπαρχουν μερικα tricks που μπορεις να κανεις (ισως τα ξερεις) και φυσικα nova launcher(με πολυ παραμετροποιηση),ex dialer για dialer , textra για μηνυματα ,quickpic για gallery (αν εχεις καποιο θεμα , εγω οχι) ,facebook απο browser (ο στοκ ειναι ο καλυτερος) και με την εφαρμογη desktop visualizer φτιαχνεις κανονικα shortcut. Εχεις τα παντα ..και μαζι με τις εφαρμογες για το πενακι εισαι κομπλε... Εγω αυτα εκανα και το τηλεφωνο ειναι βουτυρο... Edited December 7, 2014 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 (edited) υπαρχουν μερικα tricks που μπορεις να κανεις (ισως τα ξερεις) και φυσικα nova launcher(με πολυ παραμετροποιηση),ex dialer για dialer , textra για μηνυματα ,quickpic για gallery (αν εχεις καποιο θεμα , εγω οχι) ,facebook απο browser (ο στοκ ειναι ο καλυτερος) και με την εφαρμογη desktop visualizer φτιαχνεις κανονικα shortcut. Εχεις τα παντα ..και μαζι με τις εφαρμογες για το πενακι εισαι κομπλε... Εγω αυτα εκανα και το τηλεφωνο ειναι βουτυρο... Φίλε μου τα ξέρω όλα αυτά που μου λες και φυσικά σε ευχαριστώ πολύ. Ο nova πραγματικά πετάει και με το εφέ σε android L φυσάει. Αλλά μπορεί να ακουστεί κάπως, μου αρέσει υπερβολικά ο νέος TW. Απλά θεωρώ απαράδεκτο τέτοιο κινητό να μπάζει στα σημεία και να δείχνει να ζορίζεται. Επειδή το χρησιμοποιώ αρκετά το κινητό, έχω πάθει την πλάκα μου κυριολεκτικά με τι κινητάρα έβγαλαν οι Κορεάτες, αλλά με το λογισμικό κάπου τα χαλάνε. Και το ξαναλέω αν το χρησιμοποιήσει ένας μέσος χρήστης δεν θα καταλάβει τπτ, ίσα ίσα θα πάθει την πλάκα του, απλά εμείς πρέπει να τα λέμε και να μην κάνουμε τις κότες. Ολόκληρη σάμσουνγκ και δεν τα βλέπει; Τι ακριβώς τεστάρει δλδ ; Η αδερφή μου έχει το htc one m8 και πραγματικά δίνει ρέστα, τσακ μπαμ σε όλα κάτι στο οποίο οι Κορεάτες δεν το έχουν καταφέρει. Ας προσλάβουν άλλους καλύτερους προγραμματιστές γτ δεν γίνεται να είσαι 1ος και να θες να παραμείνεις στην κορυφή με τέτοια θέματα !! ;) Edited December 7, 2014 by Theo_Pech Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 (edited) Είναι γεγονός ότι οι Ταϊβανέζοι τους έχουν βάλει τα γυαλιά! Αν προσέξουν και λίγο τον σχεδιασμό ειδικά με τα soft buttons για να μην κάνουν την συσκευή τεράστια χωρίς λόγο, βρουν λεφτά και για διαφήμιση, θα σκίσουν. ps Εξαιρείτε το Note γιατί αυτό είναι μια κατηγορία μόνο του!!! Edited December 7, 2014 by Jig ps Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Φίλε μου τα ξέρω όλα αυτά που μου λες και φυσικά σε ευχαριστώ πολύ. Ο nova πραγματικά πετάει και με το εφέ σε android L φυσάει. Αλλά μπορεί να ακουστεί κάπως, μου αρέσει υπερβολικά ο νέος TW. Απλά θεωρώ απαράδεκτο τέτοιο κινητό να μπάζει στα σημεία και να δείχνει να ζορίζεται. Επειδή το χρησιμοποιώ αρκετά το κινητό, έχω πάθει την πλάκα μου κυριολεκτικά με τι κινητάρα έβγαλαν οι Κορεάτες, αλλά με το λογισμικό κάπου τα χαλάνε. Και το ξαναλέω αν το χρησιμοποιήσει ένας μέσος χρήστης δεν θα καταλάβει τπτ, ίσα ίσα θα πάθει την πλάκα του, απλά εμείς πρέπει να τα λέμε και να μην κάνουμε τις κότες. Ολόκληρη σάμσουνγκ και δεν τα βλέπει; Τι ακριβώς τεστάρει δλδ ; Η αδερφή μου έχει το htc one m8 και πραγματικά δίνει ρέστα, τσακ μπαμ σε όλα κάτι στο οποίο οι Κορεάτες δεν το έχουν καταφέρει. Ας προσλάβουν άλλους καλύτερους προγραμματιστές γτ δεν γίνεται να είσαι 1ος και να θες να παραμείνεις στην κορυφή με τέτοια θέματα !! ;) Σαφως και καποια πραγματα πρεπει να τα βελτιωσει αλλα πρεπει να παρουμε στα υποψη οτι το TW ειναι βαρυ γιατι απλα εχει παρα πολλα features που δεν εχει κανενα αλλο κινητο και ειδικα το note εχει πολυ software που σχετιζετε με το spen . Πιστευω να βλεπεις οτι το m8 δεν εχει ουτε τις μιςες δυνατοτητες και την παραμερτοποιηση που εχει το note.. Επναλαμβανω ομως και παλι οτι χρειαζεται καποιες βελτιωσεις σε μερικα σημεια... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Για να μην εθελοτυφλούμε όμως, τι σχέση έχει πολύ software που σχετίζεται με το S-Pen? Και με τον Nova που πάει σφαίρα τα ίδια πράγματα κάνει Δεν λέω, έχουν καλυτερεύσει τ TouchWiz άλλα θέλει ακόμα δουλειά. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 ... Αν προσέξουν και λίγο τον σχεδιασμό ειδικά με τα soft buttons για να μην κάνουν την συσκευή τεράστια χωρίς λόγο... Εγώ είμαι κατά των soft buttons αφού κόβουν από την ωφέλιμη περιοχή της οθόνης που είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό ειδικά σε κινητά τέτοιου επιπέδου. Το Note 4 για τις διαστάσες της οθόνης του μόνο τεράστιο δεν είναι, να μου πεις για το Μ8 που έχει bezels μεχρι και για το λογότυπο της εταιρίας να το καταλάβω :rolleyes:. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 υπαρχουν μερικα tricks που μπορεις να κανεις (ισως τα ξερεις) και φυσικα nova launcher(με πολυ παραμετροποιηση),ex dialer για dialer , textra για μηνυματα ,quickpic για gallery (αν εχεις καποιο θεμα , εγω οχι) ,facebook απο browser (ο στοκ ειναι ο καλυτερος) και με την εφαρμογη desktop visualizer φτιαχνεις κανονικα shortcut. Εχεις τα παντα ..και μαζι με τις εφαρμογες για το πενακι εισαι κομπλε... Εγω αυτα εκανα και το τηλεφωνο ειναι βουτυρο... Να δεχτω την αλλαγη του launcher που οντως ειναι καλυτερος απο της sammy αλλα αυτο το lag στον τηλεφωνικο καταλογο, στην κληση και στο multitasking πραγματικα δεν μπορω να το καταλαβω. Μακαρι με το γλυφιτζουρι να εξαφανιστουν αν και δεν το βλεπω! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Λοιπόν, συμβαίνει το εξής περιεργο στο Ν4 ενός συναδέλφου. Κάθε φορά που κάνει restart το κινητό κάνει optimise xx αριθμο apps. Νομιζω το ιδιο αριθμο καθε φορα αλλα δεν παιρνω ορκο. Αλλα το κανει κάθε μα κάθε φορά. Και καπακι να κανεις απανωτα restarts, συνεχεια optimising xx apps. Έχουμε κάνει factory reset, wipe cache, έχει πάρει και ένα update στην πορεία ΟΤΑ και μετά δεύτερο factory reset, έχουμε βγαλει-αλλαξει microsd/sim, δεν κάνουμε επαναφορά backup, τίποτα. Συνεχίζει το ίδιο. Όλα στοκ, κανένα πείραγμα. Υπάρχει καμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheWizard Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Λοιπόν, συμβαίνει το εξής περιεργο στο Ν4 ενός συναδέλφου. Κάθε φορά που κάνει restart το κινητό κάνει optimise xx αριθμο apps. Νομιζω το ιδιο αριθμο καθε φορα αλλα δεν παιρνω ορκο. Αλλα το κανει κάθε μα κάθε φορά. Και καπακι να κανεις απανωτα restarts, συνεχεια optimising xx apps. Έχουμε κάνει factory reset, wipe cache, έχει πάρει και ένα update στην πορεία ΟΤΑ και μετά δεύτερο factory reset, έχουμε βγαλει-αλλαξει microsd/sim, δεν κάνουμε επαναφορά backup, τίποτα. Συνεχίζει το ίδιο. Όλα στοκ, κανένα πείραγμα. Υπάρχει καμία ιδέα? μήπως έχει πάει στα developer options και το εχει γυρίσει απο dalvic ART ? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Ομολογώ να πω πως το νίκελ γύρω από την οθόνη είναι πολύ ευαίσθητο... Παρατήρησα το κινητό γύρω γύρω και σχεδόν παντού έχει μικρές γρατσουνιές. Βέβαια για να τις δεις πρέπει να το κοιτάξεις μισή ώρα προσεκτικά.όχι ότι με ενοχλεί αλλά πάντα στην τσέπη που το βάζω έχω μόνο το κινητό,ούτε κέρματα ούτε τίποτα... Πίστευα θα ήταν καλύτερο από το s4 που ξεβαφε στο νίκελ... Δεν είναι νικελ, είναι αλουμίνιο laser cut με ποιότητα της πλακας. Είχε δεν είχε η σαμμυ ξεφορτωθηκε τα γελοία χρωμιωμενα πλαστικα και την εκανε αλλού την πατατα. Ακριβώς. Το αλουμίνιο γδερνεται για πλακα... Next year θα το φτιαξουν κι αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Δεν είναι νικελ, είναι αλουμίνιο laser cut με ποιότητα της πλακας. Είχε δεν είχε η σαμμυ ξεφορτωθηκε τα γελοία χρωμιωμενα πλαστικα και την εκανε αλλού την πατατα. Ακριβώς. Το αλουμίνιο γδερνεται για πλακα... Next year θα το φτιαξουν κι αυτό... Ότι και να είναι δεν το περίμενα τόσο ευαίσθητο... Χωρίς να έχει έρθει σε επαφή με κάτι, άρπαξε γρατσουνιές... Δεν πειράζει όμως. Σε θήκη δεν πρόκειται να το βάλω ετσι και αλλιώς.χάνουν την αίσθηση τα κινητά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Αμ δεν μας άρεσε τότε που ήταν όλα πλαστικά και δεν πάθαιναν τίποτα. Θέλαμε ποιότητα κατασκευής. :) Μπραβο.Αυτο πηγα να γραψω κι εγω,και ειδα οτι με προλαβες.Δεν αρεσαν τα πλαστικά.Και ομως,ηταν μια χαρα.Αλλα λύσσαξαν.:p Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts