rigel72 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 ξερει κανενας ποτε θα γινει η αναβαθμιση στο Android 5.0, Lollipop Λένε τώρα για γεναρη http://techmaniacs.gr/official-samsung-lollipop-update-list/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 (edited) ξερει καποιος φιλος στην cosmote δινουν branded ή unbranded? Βγαζει logo Cosmote στην εναρξη ή μονο εχει καποιες εφαρμογες cosmote μεσα ? Edited November 19, 2014 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Εγώ βλέπω διάθεση υπερβολής στην κριτική του N4. Η οθόνη του iPhone 5s για παράδειγμα ειναι ακομα πιο κίτρινη κι ας μην ειναι amoled. Και του iPad Air που έχω δίπλα στου Μ8 δείχνει κίτρινη. Με λίγα λόγια αν δεν βάλεις δίπλα κάποια άλλη συσκευή, η κιτρινιλα δεν ενοχλεί πουθενά. Στην παρούσα φάση το μόνο smartphone που εχει να προσφέρει κάτι διαφορετικό ειναι το Note. Εννοείται χωρίς TW, το οποίο δεν κράτησα ποτέ σε όσα galaxy πέρασαν απο τα χέρια μου. Αν άλλαζα το Μ8 μου μόνο σ αυτο θα πήγαινα. Τα lags έχουν γίνει micro lags και ειδικά στην έκδοση c με nova διακρίνονται δύσκολα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 (edited) Μια ερωτηση προς τους κατοχους της συσκευης... απο σημα δικτυου πως τα παει? Ειδικα με ενδιαφερει σε περιοχες που δεν ειναι καλο το σημα. ειμαι με το νοτε 3 και σε περιοχες με κακο σημα πολλες φορες ειμαι και εκτος δικτυου. οταν ειναι το σημα καλο δεν πιανεται... γενικα το νοτε 3 μου εχει αφησει μια εντυπωση μη πολυ καλης ληψης σε σημεια με μετριο προς κακο σημα των δικτυων μας. (Voda εχω) Σιγουρα θα εχετε μετρο συγκρισης οι περισσοτεροι ειτε με το νοτε 3 που με ενδιαφερει πρωτιστως ειτε με αλλες συσκευες... Επισεις η διαφορα στα μοντεμ που υπαρχει μεταξυ C και F εκδοσης εχουν να κανουν ΚΑΙ με την ποιοτητα σηματος οσο αφορα την ληψη ή μονο σε ταχυτητα δεδομενων? ευχαριστω Edited November 20, 2014 by crazyio Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Κάτι ειχαν Πει για την επιλογή που σβήνει η οθόνη αυτόματα με τα μάτια και αλλαγή σελίδας με μάτια και παλάμη αλλα καλύτερα να μας πει κάποιος που εχει το C το πρωτο δηλαδη να μην σβηνει η οθονη το εχει κανονικα. το δευτερο δηλαδη να κοιτας και να αλλαζεις σελιδα οχι δεν το εχει ή δεν το βρηκα. τα αλλα ολα τα εχει δηλαδη απευθειας κληση, εξυπνη ειδοποιηση, σιγαση, κινηση παλαμης για ληψη. τωρα δεν θυμαμαι απο note 3 τι αλλο ειχε. Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Δεν είχα ασχοληθεί με το λευκό της οθόνης μέχρι χθες βράδυ. Η παρακάτω φωτογραφία είναι έχοντας βάλει το Ν4 μπροστά στην οθόνη του iΜac 27'' που έχω. Η συσκευή ήταν σε 70% φωτεινότητα και του iMac κλασικά στο αυτόματο... Επίσης έχω το G2 σπίτι και μπορώ να πω ότι όντως είναι πιο λευκό σε φωτεινότητες 100% αλλά όπως είπε και ο Κώστας η κριτική είναι λιγάκι αυστηρή προς την συσκευή. Πάντως πλέον υπάρχουν πολλές και καλές εκεί έξω πέραν των γνωστών, χθες είδα το Mate7 και είναι όντως πολύ καλό plus Meizx MX4 & MX4 pro που μόλις ανακοινώθηκε https://www.dropbox.com/s/mrol3e5j5j96m5i/20141120_072949.jpg?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 @efthimis31 Σαν να κιτρινίζει λίγο η οθόνη του iMac ;-) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Ίσως είναι πιο σωστό να αναφέρουμε και το προφίλ της οθόνης γιατί όπως έγραψα και παραπάνω, στα δικά μου μάτια τουλάχιστον, η διαφορά στην θερμοκρασία του λευκού μεταξύ των προφίλ είναι τρομακτική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 https://www.dropbox.com/s/mrol3e5j5j96m5i/20141120_072949.jpg?dl=0 Εγω αυτο που βλεπω παντως ειναι κιτρινισμενη οθονη iMac! :shifty: Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 @efthimis31 Σαν να κιτρινίζει λίγο η οθόνη του iMac ;-) Εγω αυτο που βλεπω παντως ειναι κιτρινισμενη οθονη iMac! :shifty: Αν προσέξατε είναι βράδυ και απόλυτο σκοτάδι, οπότε και χαμηλή η φωτεινότητα του υπολογιστή :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 ξερει καποιος φιλος στην cosmote δινουν branded ή unbranded? Βγαζει logo Cosmote στην εναρξη ή μονο εχει καποιες εφαρμογες cosmote μεσα ? Βγαζει logo Cosmote στην εναρξη και εχει μεσα και εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Καλά είναι τα reviews και τα σχόλια που προηγούνται ενός τηλεφώνου αλλά εγώ πάντα εμπιστεύομαι την πρώτη ματιά και την αίσθηση που μου αφήνει στο χέρι. Έτσι έγινε και με το S4 που όταν το πρωτοείδα το ερωτεύτηκα, έτσι με το S5 που ξενέρωσα και δεν τον πήρα, έτσι και με το Note 4 που του έκανα αμέσως πρόταση γάμου και περιμένω την απάντηση του όταν θα πάει στα 599€ ;). Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Έτσι έγινε και με το S4 που όταν το πρωτοείδα το ερωτεύτηκα, έτσι με το S5 που ξενέρωσα και δεν τον πήρα, έτσι και με το Note 4 που του έκανα αμέσως πρόταση γάμου και περιμένω την απάντηση του όταν θα πάει στα 599€ ;). Και θα παντρευτείς Χριστουγεννιάτικα? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Βγαζει logo Cosmote στην εναρξη και εχει μεσα και εφαρμογες Το κακό είναι ότι θα αργεί στις αναβαθμίσεις. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 ... Από την άλλη όταν δίνεις ένα σκασμό χρήματα, θέλεις να είναι όλα τέλεια, πως να το κάνουμε? Δηλαδή δεν μπορώ να φανταστώ να αγοράζουμε ένα πολύ ακριβό αμάξι και να περιμένουμε την....αναβάθμιση στον εγκέφαλο για να γίνει όπως πρέπει. Εξαρτάται φίλε μου που πάνε τα λεφτα!!!. Αν τα ρίχνεις στο δερμάτινο σαλόνι, ηλεκτρονικά, συστήματα ασφαλείας, αερόσακους, ηχοσυστήματα, dvd players κ.λ.π. δηλαδή στο να έχεις μία mercedeς πολυτελείας που σκοπεύει στη καθημερινή εμπειρία πελάτη τότε όσο και καλό κινητήρα να έχει επάνω της από το βάρος της και μόνο δεν θα μπορεί να συναγωνιστεί σε ταχύτητα ένα π.χ. κορεάτικο τούρμπο αυτοκίνητο το οποίο θα είναι 300 κιλά ελαφρύτερο. Έξαρτάται λοιπόν τι ζητάει ο καθένας και επειδή ακούω από κάποιους για τη σύγκριση με το Μ8 αυτό που έχω να πω είναι ότι αυτός που θα αγοράσει το Note από πλευράς χρημάτων άνετα θα μπορούσε να πάρει το Μ8 και θα του έμεναν και αρκετά χρήματα στην τσέπη, το αντίθετο όπως καταλαβαίνεις για κάποιους δε συμβαίνει και εκεί είναι η χολή που πηγάζει. Πολλές φορές παίρνουμε κάτι γιατί δεν μπορούμε να πάρουμε το παραπάνω αλλά πρέπει αυτό το παραπάνω να το βγάλουμε σκάρτο για να δικαιολογήσουμε στον εαυτό μας την επιλογή μας. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Έξαρτάται λοιπόν τι ζητάει ο καθένας και επειδή ακούω από κάποιους για τη σύγκριση με το Μ8 αυτό που έχω να πω είναι ότι αυτός που θα αγοράσει το Note από πλευράς χρημάτων άνετα θα μπορούσε να πάρει το Μ8 και θα του έμεναν και αρκετά χρήματα στην τσέπη, το αντίθετο όπως καταλαβαίνεις για κάποιους δε συμβαίνει και εκεί είναι η χολή που πηγάζει. Πολλές φορές παίρνουμε κάτι γιατί δεν μπορούμε να πάρουμε το παραπάνω αλλά πρέπει αυτό το παραπάνω να το βγάλουμε σκάρτο για να δικαιολογήσουμε στον εαυτό μας την επιλογή μας. Σωστη σκεψη αλλα στην περιπτωση του m8 και του Note 4 δεν ισχυει διοτι αυτος που ειχε σκασει τα 700€ που εκανε καινουργιο το m8, εχει να σκασει και τα 850€ του Νote 4. ;) Oπότε δεν τιθεται θεμα ζηλιας/φθονου καποιου που πηρε το m8 κουτα day 1. Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Εξαρτάται φίλε μου που πάνε τα λεφτα!!!. Αν τα ρίχνεις στο δερμάτινο σαλόνι, ηλεκτρονικά, συστήματα ασφαλείας, αερόσακους, ηχοσυστήματα, dvd players κ.λ.π. δηλαδή στο να έχεις μία mercedeς πολυτελείας που σκοπεύει στη καθημερινή εμπειρία πελάτη τότε όσο και καλό κινητήρα να έχει επάνω της από το βάρος της και μόνο δεν θα μπορεί να συναγωνιστεί σε ταχύτητα ένα π.χ. κορεάτικο τούρμπο αυτοκίνητο το οποίο θα είναι 300 κιλά ελαφρύτερο. Έξαρτάται λοιπόν τι ζητάει ο καθένας και επειδή ακούω από κάποιους για τη σύγκριση με το Μ8 αυτό που έχω να πω είναι ότι αυτός που θα αγοράσει το Note από πλευράς χρημάτων άνετα θα μπορούσε να πάρει το Μ8 και θα του έμεναν και αρκετά χρήματα στην τσέπη, το αντίθετο όπως καταλαβαίνεις για κάποιους δε συμβαίνει και εκεί είναι η χολή που πηγάζει. Πολλές φορές παίρνουμε κάτι γιατί δεν μπορούμε να πάρουμε το παραπάνω αλλά πρέπει αυτό το παραπάνω να το βγάλουμε σκάρτο για να δικαιολογήσουμε στον εαυτό μας την επιλογή μας. Πας γυρεύοντας να σου στείλω το Ε1 μου; να πάθεις πλάκα;:):lol: Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Κάτι ειχαν Πει για την επιλογή που σβήνει η οθόνη αυτόματα με τα μάτια και αλλαγή σελίδας με μάτια και παλάμη αλλα καλύτερα να μας πει κάποιος που εχει το C Εγω το C εχω γι αυτο ρωταω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 (edited) Την αυτοματη παρακολουθηση ματιων οπως στο 3 που σε ακολουθει διαβαζοντας ενα site,mail κτλ ωστε να ανεβαινει/κατεβαινει η σελιδα δεν το εχει το 4 ή τουλαχιστον εγω οσο εψαξα δεν το βρηκα, υπαρχει η αυτοματη παρακολουθηση ωστε αν δεν κοιτας την οθονη να κλεινει αυτοματα (δεν ξερω εαν ειναι εδω και τα υπολοιπα που ανεφερα μια που δεν το δοκιμασα καθολου) Εχει επισης την απευθειας κληση (σηκωνοντας την συσκευη στο αυτι) Εξυπνη ειδοποιηση , οταν ειναι κλειστη η συσκευη κ την παρουμε στο χερι μας υπαρχει ειδοποιηση δονησης εαν εχουμε δεχτει καποια κληση μηνυμα κτλ Σιγαση/παυση με το γυρισμα της συσκευης αναποδα ή βαζοντας την παλαμη πανω στην συσκευη Και το αυτοματο screen shot σαρωνοντας την οθονη με την παλαμη απο την μια μερια στην αλλη... Νομιζω οτι δεν εχουν διαφορες ο f με τον c . Edited November 20, 2014 by xiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Πας γυρεύοντας να σου στείλω το Ε1 μου; να πάθεις πλάκα;:):lol: Θέλω και το E9 :). Στα σοβαρά τώρα οι ναυαρχίδες παιδιά όλων των εταιριών είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο οχι μόνο για το μέσο χρήστη αλλά και για τον προχωρημένο και απαιτητικό που ψάχνει το κάτι παραπάνω. Βέβαια δεν μπορούμε να έχουμε απαίτηση μία ναυαρχίδα (δηλ. το κορυφαίο πλοίο του στόλου) να είναι το ίδιο καλό σε ελιγμούς όσο ένα ταχύπλοο ή ένα τανκς να μπαίνει με παντιλίκια σε στροφή ή να γκρινιάζω αν τα έχω φτιάξει με ένα τοπ μοντελ αν δεν πετυχαίνει το μουσακά σαν την μάνα μου ;), κομμάτια να γίνει, κοιτάμε πάντα το συνολικό performance. Υ.Γ. Πάντως το μοναδικό lag που δεν μπορώ να δεχτώ είναι η εναλλαγή των καναλιών στις ψηφιακές πια τηλεοράσεις :rolleyes:. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Παιδιά, φοράει κάποιος tempered glass που να καλύπτει πλήρως τα άκρα της οθόνης; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 (edited) Το κακό είναι ότι θα αργεί στις αναβαθμίσεις. Ξερει καποιος ποιας χωρας official rom ειναι unbranded για να μπορουσα να περασω με odin ...γιατι μπηκα να δω για snap εκδοςη και οι περιςςοτερες μου φανηκαν οτι ειναι branded... http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-N910F Edited November 20, 2014 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Ξερει καποιος ποιας χωρας official rom ειναι unbranded για να μπορουσα να περασω με odin ...γιατι μπηκα να δω για snap εκδοςη και οι περιςςοτερες μου φανηκαν οτι ειναι branded... http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-N910F Γιατι δεν παιζεις μπαλιτσα με της σλοβακιας που ειναι unbranded? Για δες εδω http://www.sammobile.com/firmwares/download/38259/N910FXXU1ANJ4_N910FOXX1ANI6_ORX.zip/ Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Joanna_G Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 ξερει κανενας αν μπορω να βγαλω το flipboard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer22 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 ξερει κανενας αν μπορω να βγαλω το flipboard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts