Jump to content

ΘΕΛΩ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ FACEBOOK & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Dota
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους τους παλιούς και νέους φίλους μου. Έχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ με καλή συσκευή κινητού μιας και οι προτεραιότητες μου ήταν πλέον άλλες..

Τώρα όμως ψάχνω ένα κινητό το οποίο να είναι 24 ώρες το 24ώρο στο facebook και να βγάζει ωραίες φωτογραφίες ειδικά την νύχτα.

Έχω ένα καφέ μπαρ και θα χρησιμοποιώ το facebook ως μέσω διαφήμισης του μαγαζιού. Οπότε θέλω καλό και γρήγορο facebook..

Έχω πάρει πριν 2 χρόνια το tablet Samsung 10,1 tab II P5100 το οποίο είναι καλό αλλά τρώει κολλήματα αρκετα συχνά, η καμερά του είναι χάλια και το μέγεθός του καθόλου λειτουργικό..

Τώρα έχω επιδότηση γύρω στα 600 ευρώ από την Cosmote και θέλω 2 συσκευές με τα χαρακτηριστικά που σας λέω παραπάνω.

Ήθελα πολύ το iphone 4S αλλά με τα λίγα που διάβασα εδώ, μάλλον δεν πολυαξίζει...

Σας παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας !!

Αν μπορείς να βρεις το nokia lumia 1020, θα εισαι αρχοντας αφου βγαζει εκπληκτικές φωτογραφίες ακόμα και στις πιο δυσκολες συνθήκες. Με μια μικρη αναζήτηση στη σελιδα της cosmote ειδα οτι δεν το εχει ομως. Απο τη σελιδα της θα σου προτεινα το htc one mini που βγαζει επισης αρκετα καλες φωτογραφιες σε συνθηκες χαμηλου φωτισμού.

Χαλαρά το 1020 η το k Zoom. Υπάρχει θέμα στο φόρουμ για αυτά τα 2 και σπέρνει...

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Συμφωνω με τα προηγουμενα ποστ...ομως μην ξεχναμε οτι μιλαμε για κινητα με μικρους αισθητηρες χωρις δυνατοτητα αλλαγης φακου...αν θες ωραιες νυχτερινες "επαγγελματικες" οσο γινεται φωτο που να προβαλλουν σωστα το μαγαζι παιρνεις μια καλη φωτογραφικη mirrorless με flash, φακο με μεγαλο διαφραγμα και wifi για να τις στελνεις ευκολα οπου θελεις. Δεν προτεινω να γινεις φωτογραφος φυσικα...

Επειδη το θεμα ειναι η επιδοτηση, αντι για δυο κινητα μετρια σε φωτο παιρνεις ενα s5 ή το k zoom.

Αυτό το Lumia 1020 όντως δεν το έχει η Cosmote και φαίνεται πολύ καλό.

Τα υπόλοιπα λίγο ακριβά (γιατι θέλω να πάρω 2 όπως σας είπα) ..

Το HTC είναι Android?

Όσο για την φωτογραφική μηχανή που ανέφερε ο antdel_ έχει δίκιο αλλά το πρόβλημα είναι πρακτικό... Επειδή ήδη έχω φωτογραφική... μόνο που σκέφτεσαι την διαδικασία να βγάλεις την φωτογραφική μηχανή, να τραβήξεις φωτο να την στείλεις με WiFi και μετά να την δημοσιεύσεις.... πέρασε το βράδυ...! Ενώ έχεις ούτως ή άλλως το κινητό πάνω στο μπαρ, βγάζεις στέλνεις και τέλος...

Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για την άμεση ανταπόκριση και αν έχει και κάποιος άλλος καμμιά άλλη ιδέα, ελεύθερα παρακαλώ..

Καλή συνέχεια σε όλους,

Δότα

Ναι το htc ειναι android. Κατι που μπορείς ισως να κάνεις ειναι να παρεις έκπτωση στο παγιο αντι επιδότησης και να πάρεις τη συσκευή που θέλεις απο οπουδήποτε.

Δες και το sony Z2 που έχει πολύ καλή κάμερα 20,7 mp που έχει και να κάνεις εγγραφή 4κ video ή αν θες και πιο φθηνό το Ζ1 με 20,7 mp κάμερα

Δες και το sony Z2 που έχει πολύ καλή κάμερα 20,7 mp που έχει και να κάνεις εγγραφή 4κ video ή αν θες και πιο φθηνό το Ζ1 με 20,7 mp κάμερα

Συμφωνώ, παίρνεις και τους φακούς της Sony (αν συνδέονται με Ζ2 και Ζ1) και βγάζεις τέλειες φωτογραφίες.

δεν το πολυ-χρησιμοποιω, αλλα το app για facebook στο wp8 τραβαει τα ψιλο-ζορια του.

και δεν ειμαι σιγουρος οτι σε αφηνει να ανεβασεις full resolution hd photos

To wp8 είναι άλλο κινητό??

Τι γίνεται ρε παιδια?? Πόσα κινητά έχουν βγει?????

Προχθές μου λέγανε ότι εχει πολύ καλά κινέζικα με 150 ευρώ...

Το sony Ζ1 (το Ζ2 ειναι ακριβό..) είναι καλό με το facebook?

To έχετε δοκιμάσει?

Για το iphone 4S κανείς δεν κάνει θέμα.... Δεν το προτιμάτε, ε???

To wp8 είναι άλλο κινητό??

Το "WP8" είναι το λειτουργικό σύστημα της Microsoft στο Lumia 1020 δηλαδή "Windows Phone 8.1".... Το app του FB που το χρησιμοποιώ εγώ μαι χαρά είναι...

Θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις την επιδότηση σε κάποιο μαγαζί από τα μεγάλα του Skroutz.gr που θα πάρεις άνετα 2 x Lumia 1020...

@ nikosnt74

Δεν χρειάζεται να ανεβάσει τη "μεγάλη"... Η μικρή που λέμε μια χαρά είναι για FB καθώς είναι επεξεργασμένη και έτοιμη για χρήση... Στο μάτι είναι ίδιες στις μικρές οθόνες καθώς η μεγάλη είναι πιο πολύ για επεξεργασία... Μεγάλη ιστορία τέλος πάντων...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Kαλό είναι το 4s αλλά είναι αρκετά παλιό και φέτος θα είναι η τελευταία αναβάθμιση που θα πάρει.

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας για τις τόσο διαφωτιστικές σας απαντήσεις! Με βοηθήσατε πάρα πολύ και είστε οι καλύτεροι!!!!!!

Μου άρεσε πολύ το sony Z1 και είδα ότι είναι γύρω στα 320 ευρώ. Πήγα στην Cosmote για να το κλείσω και το είχανε 550,00 ευρώ!! Είναι απίστευτοι!!!!! Τους έχω σιχαθεί!

Τελικά θα το γυρίσω σε καρτοκινητό και σε κανένα δίμηνο θα το αγοράσω μόνη μου ... Νομίζω ότι είναι καλύτερα έτσι να ξεφύγουμε από τα πάγια και την κερδοσκοπία των εταιριών.. !

Και πάλι σας ευχαριστώ!

Δότα

Να ξέρεις ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις την επιδότηση και σε κάποια Skroutzομάγαζα... Πάρε ένα τηλέφωνο πχ στο birdphone :)
Powerd by OnePlus 7 Pro