Jump to content

Meizu MX4 Pro

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια τι 3d graphics score βγαζει στο antutu το κινητο?

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λιγο offtopic, ειχα MX4 και με βόλευε το smartTouch τωρα που εχω G4 ψαχνω να βαλω το ιδιο απο το playstore ξερετε καποια εφαρμογή; μ ενδιαφέρει ο τροπος λειτουργιας με την μπαλιτσα. Ευχαριστώ

Πιάνω συσκευή με πλήκτρο πάνω, όπως ένα Samsung Galaxy S5 και δύο φορές μου έφυγε το χέρι να χτυπήσω το home button για να πάω πίσω. Δεν το αλλάζω με τίποτα το συγκεκριμένο. :lol:

Παιδιά έχω κατεβάσει την 4.2.8.2i από το flyme.cn πάω να το τρεξω και με πετάει στην οθόνη πού είναι για να κανείς update και μου λέει file corrupt. μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν μου βρισκεί το αρχείο???ενώ την 5.6 την test την τρέχει κανονικά.!

Εσύ κατεβάζεις την Ι, οκ, ποια "φοράει" τώρα το κινητό σου και τί τύπος είναι; Ι; Α; U;

MY ANDROID DEVICES HISTORY

HTC Desire HD > HTC Evo 3D > Samsung Galaxy Nexus > Samsung Galaxy Note II > LG G2 > LG G Flex 2 > Samsung Galaxy Note Edge > Meizu MX4 Pro > LG G4 > Xiaomi Mi 5 > Samsung Galaxy S8+ > Huawei P20 Pro > Huawei Mate 20 Pro > Huawei P30 Pro

Πιάνω συσκευή με πλήκτρο πάνω, όπως ένα Samsung Galaxy S5 και δύο φορές μου έφυγε το χέρι να χτυπήσω το home button για να πάω πίσω. Δεν το αλλάζω με τίποτα το συγκεκριμένο. :lol:

Εσύ κατεβάζεις την Ι, οκ, ποια "φοράει" τώρα το κινητό σου και τί τύπος είναι; Ι; Α; U;

Τώρα φοράω την 5.6.1.12 beta και την πήρε αμέσως.πως βλέπω τι είναι το κινητό???

Τώρα φοράω την 5.6.1.12 beta και την πήρε αμέσως.πως βλέπω τι είναι το κινητό???

Καλημέρα. Για να κατέβασες 5.6.1.12, τότε είναι σίγουρα η Α. Κάθε έκδοση που κατεβάζεις, σου γράφει τί τύπος είναι. Στην προκειμένη περίπτωση, η συγκεκριμένη έκδοση έχει βγει μόνο σε "Α".

παιδια τι 3d graphics score βγαζει στο antutu το κινητο?

Προσωπικά, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το AnTuTu για να πω την αλήθεια. Ρίξε όμως μια ματιά εδώ.

Edited by esentis13

HTC Desire HD > HTC Evo 3D > Samsung Galaxy Nexus > Samsung Galaxy Note II > LG G2 > LG G Flex 2 > Samsung Galaxy Note Edge > Meizu MX4 Pro > LG G4 > Xiaomi Mi 5 > Samsung Galaxy S8+ > Huawei P20 Pro > Huawei Mate 20 Pro > Huawei P30 Pro

Καλημέρα. Για να κατέβασες 5.6.1.12, τότε είναι σίγουρα η Α. Κάθε έκδοση που κατεβάζεις, σου γράφει τί τύπος είναι. Στην προκειμένη περίπτωση, η συγκεκριμένη έκδοση έχει βγει μόνο σε "Α".

Προσωπικά, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το AnTuTu για να πω την αλήθεια. Ρίξε όμως μια ματιά εδώ.

Μα και αυτή πού κατεβάζω Α είναι και δεν την διαβάζει.???πως μπορώ να δω τι είναι το κινητό?

Μα και αυτή πού κατεβάζω Α είναι και δεν την διαβάζει.???πως μπορώ να δω τι είναι το κινητό?

Ότι και να ναι το κινητό θα έπρεπε να μπορείς να περάσεις την Α..

Μήπως δεν έχει κατέβει σωστά το αρχειο;

Αν έχεις αγοράσει από Κίνα σίγουρα Α είναι η επίσημη έκδοση του.

Τότε για να περάσεις global πρέπει να ακολουθήσεις μια συγκεκριμένη διαδικασία.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Ποια συγκεκριμένη διαδικασία.η 5.6 πού έχω βάλει είναι Α αρά περνάει η Α.όμως όταν πάω να περάσω την πιο παλιά δεν το βρίσκει το αρχείο.εκδοσή U πού μπορώ να βρω??

----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και ποια είναι η συγκεκριμένη διαδικασία??

----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και ποια είναι η συγκεκριμένη διαδικασία??

Εσύ προσπαθείς να περάσεις την Ι και δεν την περνάει γιατί έχεις και εσύ κινέζικο τηλέφωνο και όχι international. Κατέβασε την 4.2.8.2Α και λογικά θα την περάσει κανονικά
Xiaomi Mi 9T 128GB

Καλησπέρα, επειδή περιμένω 3 από vickmall τα οποία θα έρθουν με Α, είναι κάποιος που το έκανε "Ι" με τον οδηγό του meizufans?
With great power, comes great responsibility...

Ναι. Μετατράπηκε μια χαρά αλλά είμαι με 5.6.1.12Α και δε δοκίμασα αν περνάει κάποια Ι ρομ. Περιμένω να βγει Flyme 5 G rom και να το δω στην πραξη
Xiaomi Mi 9T 128GB

Εσύ προσπαθείς να περάσεις την Ι και δεν την περνάει γιατί έχεις και εσύ κινέζικο τηλέφωνο και όχι international. Κατέβασε την 4.2.8.2Α και λογικά θα την περάσει κανονικά

"A" κατέβασα και δεν περνάει.όταν μου ήρθε όταν άνοιγε είχε το εικονίδιό την China Unicom και μιλούσε κινεζικά.

Ποια συγκεκριμένη διαδικασία.η 5.6 πού έχω βάλει είναι Α αρά περνάει η Α.όμως όταν πάω να περάσω την πιο παλιά δεν το βρίσκει το αρχείο.εκδοσή U πού μπορώ να βρω?? Και ποια είναι η συγκεκριμένη διαδικασία??

Μήπως το zip είναι corrupted; Δοκίμασες αν το κατεβάσεις ξανά;

Έκδοση U δεν ξέρω πού μπορείς να βρεις, δεν είμαι σίγουρος κι αν υπάρχει flashable zip, πραγματικά.

"A" κατέβασα και δεν περνάει.όταν μου ήρθε όταν άνοιγε είχε το εικονίδιό την China Unicom και μιλούσε κινεζικά.

Εγώ με 4.2.8.2U παρέλαβα και του Flashαρα την 4.5.7Α αν θυμαμαι καλά και πέρασε κανονικότατα.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το πιθανότερο σενάριο είναι το zip που κατέβασες να είναι χαλασμένο, να είχες κάποια στιγμιαία διακοπή της επικοινωνίας και να κόλλησε το Download, χιλιαδυο δηλαδή. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ κατά λάθος κατέβασες την 4.2.8.2 του MX4 (ή κάποιας άλλης συσκευής) και όχι του MX4 Pro... Από πού το κατέβασες;

Μήπως το zip είναι corrupted; Δοκίμασες αν το κατεβάσεις ξανά;

Έκδοση U δεν ξέρω πού μπορείς να βρεις, δεν είμαι σίγουρος κι αν υπάρχει flashable zip, πραγματικά.

Εγώ με 4.2.8.2U παρέλαβα και του Flashαρα την 4.5.7Α αν θυμαμαι καλά και πέρασε κανονικότατα.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το πιθανότερο σενάριο είναι το zip που κατέβασες να είναι χαλασμένο, να είχες κάποια στιγμιαία διακοπή της επικοινωνίας και να κόλλησε το Download, χιλιαδυο δηλαδή. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ κατά λάθος κατέβασες την 4.2.8.2 του MX4 (ή κάποιας άλλης συσκευής) και όχι του MX4 Pro... Από πού το κατέβασες;

απο το meizu fans τις κατεβασα!!!καικατεβασα και την Ι και την Α αλλα τιποτα!!!!

Στην εκδοση 4,2,8,2U υπαρχει θεμα με το ξυπνητηρι!

2 μερες σερι δεν τον ακουσα να χτυπαει κι επεισα τον εαυτο μου οτι απλα κοιμηθηκα βαρια!!!

οταν ξυπνησα σημερα το πρωι του εβαλα να χτυπησει το ξυπνητηρι μετα απο 1 λεπτο πραγμα που εγινε!

αλλα επιση το εβαλα να χτυπησει και για τωρα στις 9μιση το βραδυ!

πραγμα που παλι εγινε αλλα δεν ακουγεται ΠΟΤΕ ο ηχος...οποτε δεν ξυπνας και ποτε!

Στην εκδοση 4,2,8,2U υπαρχει θεμα με το ξυπνητηρι!

2 μερες σερι δεν τον ακουσα να χτυπαει κι επεισα τον εαυτο μου οτι απλα κοιμηθηκα βαρια!!!

οταν ξυπνησα σημερα το πρωι του εβαλα να χτυπησει το ξυπνητηρι μετα απο 1 λεπτο πραγμα που εγινε!

αλλα επιση το εβαλα να χτυπησει και για τωρα στις 9μιση το βραδυ!

πραγμα που παλι εγινε αλλα δεν ακουγεται ΠΟΤΕ ο ηχος...οποτε δεν ξυπνας και ποτε!

Έχει αναφερθεί πολλάκις. Έχεις κάνει κάτι με την εφαρμογή του καιρού. Απεγκατασταση ή πάγωμα μάλλον

Η αληθεια ειναι πως ναι!

οτι κινεζια υπηρχε την εστειλα στο καδο!

Και τώρα?

Edited by Efthimis13

Έχει αναφερθεί πολλάκις. Έχεις κάνει κάτι με την εφαρμογή του καιρού. Απεγκατασταση ή πάγωμα μάλλον

Έχει σχέση ο καιρός με το ξυπνητήρι;

Ναι. Μετατράπηκε μια χαρά αλλά είμαι με 5.6.1.12Α και δε δοκίμασα αν περνάει κάποια Ι ρομ. Περιμένω να βγει Flyme 5 G rom και να το δω στην πραξη

εννοεις οτι σου ηρθε με A και με τον οδηγο απο το meizufans το μετετρεψες σε Ι αλλα εχεις ακομη την Α επανω?

With great power, comes great responsibility...

Έχει σχέση ο καιρός με το ξυπνητήρι;

Ναι αν παγωσετε η ακόμα χειρότερα σβήσετε το weather δεν λειτουργεί το ξυπνητήρι.. Για να επανέλθει θέλει φλασαρισμα με clear data εκτός αν βρεθεί πουθενά αλλού το apk του.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

εννοεις οτι σου ηρθε με A και με τον οδηγο απο το meizufans το μετετρεψες σε Ι αλλα εχεις ακομη την Α επανω?

Ναι. Το τηλέφωνο ηταν αρχικά με U. Συνεπώς κινέζικο . Του εβαλα 4.2.8.2Α γιατί δεν έπαιρνε την Ι. Τώρα που του εκανα τη μετατροπή το ειχα με την 5.6.1.12Α beta αλλά επειδή μου αρεσει το flyme 5 δεν εκατσα να δοκιμάσω αν θα περάσει η 4.5.7.1Ι που είναι flyme 4.5 .

Περιμένω να βγει επίσημη international flyme 5 . Αν κάνεις τη μετατροπή και δοκιμασεις με 4.5.7Ι πες μας αν δουλευει.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι αν παγωσετε η ακόμα χειρότερα σβήσετε το weather δεν λειτουργεί το ξυπνητήρι.. Για να επανέλθει θέλει φλασαρισμα με clear data εκτός αν βρεθεί πουθενά αλλού το apk του.

Κάνε πάλι φλασάρισμα την εκδοση που εχεις χωρίς να επιλέξεις clear data. Θα στα ξαναπερασει ότι λείπει και θα είσαι ΟΚ

Xiaomi Mi 9T 128GB

Κάνε πάλι φλασάρισμα την εκδοση που εχεις χωρίς να επιλέξεις clear data. Θα στα ξαναπερασει ότι λείπει και θα είσαι ΟΚ

Ειχα την 4.2.8.2U και λεω να βαλω την Ι

πως θα το κανω το φλασαρισμα?

Ειχα συνηθισει τοσα χρονια σε ΜΤΚ και τωρα σ αυτο δεν εχω επαφη?

Δεν εχω περασμενα ουτε recovery ουτε τιποτα!

EDIT: λοιπον...αφου διαβασα ολο το φορουμ βρηκα πως ο μονος τροπος να γινει φλασαρισμα απο U σε Ι ειναι μεσω του οδηγου αυτου https://meizufans.eu/forum/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu

Μπορει να γινει με τη Μεδοδο 2 και τη Μεθοδο 3

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

Στη μεθοδο 2 με την οποια προσπαθω να κανω το φλασαρισμα λεει στο βημα 5

5. Download and use the update.zip (firmware) converter that creates the required system-i.img

α)Copy system.new.dat and system.transfer.list (from the update.zip) to the folder “in” (see converter folder)

β)Then start the converting process by starting System-conVERTER.cmd and pressing option 1 [enter]

γ)If successfully converted you can find the system-i.img in the ‘‘out’’ folder.

6. Copy the converted system-img from ‘‘out’’ to the internal memory of your Meizu device

Το θεμα μου ειναι οτι εγω δε βρισκω ΠΟΥΘΕΝΑ τα αρχεια "system.new.dat" και "system.transfer.list" στο update.zip

Mια βοηθεια παρακαλω?

Edited by Efthimis13

Changelog:

Weather

Weather warnings: Weather warnings under the new switch, adjust the alert logic, a number of early-warning information, the default display only the most recent one.

Weather widget: new 4 * 2 weather clock widget, click plug-enter the clock and around the region were weather applications.

Font: Optimizing weather application for third-party fonts adaptation.

Communication

Added: increase physical buttons to answer the prompt interface Full Screen Caller.

FIX: Message recording list screen, click on the audio file of the contact picture, unable to enter the contact details screen.

Video

Optimization: Optimization comments page point number display mechanisms like.

Optimization: sliding around the screen displays the progress while trimming full-screen playback, display the playback controls.

Optimization: Video details interface increases transition animation when switching Tab.

Optimization: without ending the application process, the memory manually adjust the video brightness.

Status Bar

Fix: Under the lock screen notification relatively long time, battery percentage display incomplete.

FIX: QQ music for the first time into the state bar the wrong color, the wrong color and after switching themes.

Documents Management

Optimization: Optimize file management - Remote interface layout.

Optimization: Picture category Add folder name is displayed Notes.

Optimization: Optimize cloud disk image browsing search results order.

Optimization: Modify the logic operation is performed in the cloud disk search page.

Repair: In split-screen mode, the index category list all overlap.

Mail

Fix: Wake Up and consumption more problems.

Reading

Added: catalog interface, drag the slider to increase functionality.

Optimization: Optimization local TXT opening speed.

Optimization: Updated version of Charting Interface.

Optimization: Updating Books bookstore entry style.

Νέα έκδοση, μου ήρθε Update OTA. Περνάω...

Ειχα την 4.2.8.2U και λεω να βαλω την Ι

πως θα το κανω το φλασαρισμα?

Ειχα συνηθισει τοσα χρονια σε ΜΤΚ και τωρα σ αυτο δεν εχω επαφη?

Δεν εχω περασμενα ουτε recovery ουτε τιποτα!

EDIT: λοιπον...αφου διαβασα ολο το φορουμ βρηκα πως ο μονος τροπος να γινει φλασαρισμα απο U σε Ι ειναι μεσω του οδηγου αυτου https://meizufans.eu/forum/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu

Μπορει να γινει με τη Μεδοδο 2 και τη Μεθοδο 3

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

Στη μεθοδο 2 με την οποια προσπαθω να κανω το φλασαρισμα λεει στο βημα 5

5. Download and use the update.zip (firmware) converter that creates the required system-i.img

α)Copy system.new.dat and system.transfer.list (from the update.zip) to the folder “in” (see converter folder)

β)Then start the converting process by starting System-conVERTER.cmd and pressing option 1 [enter]

γ)If successfully converted you can find the system-i.img in the ‘‘out’’ folder.

6. Copy the converted system-img from ‘‘out’’ to the internal memory of your Meizu device

Το θεμα μου ειναι οτι εγω δε βρισκω ΠΟΥΘΕΝΑ τα αρχεια "system.new.dat" και "system.transfer.list" στο update.zip

Mια βοηθεια παρακαλω?

Δες τη διαδικασία που ακολούθησε ο lagoskon, τη θεωρώ την πιο νορμάλ... Εγώ πήγα από U σε Α απλά flashάροντας, πήγαινε σε Α και μετά σε Ι.

Νέα έκδοση, μου ήρθε Update OTA. Περνάω...

Δες τη διαδικασία που ακολούθησε ο lagoskon, τη θεωρώ την πιο νορμάλ... Εγώ πήγα από U σε Α απλά flashάροντας, πήγαινε σε Α και μετά σε Ι.

διαβασα ολο το φορουμ δε θα αντεξω να το ξανακανω :p lagoskon που το χεις ρε φιλε?

Είναι στο φόρουμ meizufans, mx4pro mods. Change Chinese to international. Κάπως έτσι είναι ο τίτλος. Κατεβάζεις 2 αρχεία, τα μεταφέρεις σε συγκεκριμένους φακέλους και μετά με terminal emulator δίνεις 2 - 3 εντολές.
Xiaomi Mi 9T 128GB

Ειμαι με την 4.5 . Καταρχας η μπαταρία κρατάει περισότερο απο όσο περίμενα, καθώ με χρήση που κάνω fb, explorer , acrobat , messenger,viber . Βγάζει μέρα ανέτα. Κι με low battery μπορεί κι παραπάνω. Τώρα σκέφτομαι να βάλω την 5.6 απλά κάπου διάβασα ότι η κάμερα δεν εστιάζει , τι παίζει; Επίσεις είναι πολύ μπάγκιε; δηλαδή καλύτερα να ξαναπεράσω την 4,5; (θέλω να κάνω φακτορη ρεσετ γιατί δεν εμπιστεύομαι τους κινέζους , γιατί είδα οτί οι εφαρμογές που είχαν περάσει δεν είναι τόσο official κι δεν θέλω να ρισκάρω τα κλειδιά μου :P)