Jump to content

Sony Xperia Z3

T-mobile
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καντο ένα restart.

Βρε φίλος λες να είμαι τόσο χαζός;Κάθε δύο μέρες restart του κάνω ούτως ή άλλως...

Δηλαδή σε όλους σας δουλεύει smooth όταν γράφετε στο messenger και γράφει κι ο άλλος ταυτόχρονα;

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βρε φίλος λες να είμαι τόσο χαζός;Κάθε δύο μέρες restart του κάνω ούτως ή άλλως...

Δηλαδή σε όλους σας δουλεύει smooth όταν γράφετε στο messenger και γράφει κι ο άλλος ταυτόχρονα;

Σοβαρά? Έχω να κάνω restart από το καλοκαίρι. Είχε κλείσει από μπαταρία.

Σοβαρά? Έχω να κάνω restart από το καλοκαίρι. Είχε κλείσει από μπαταρία.

Ναι πριν το βγάλω απ την φόρτιση, άντε ανά δύο φορτισεις... γιατί να μην το κάνω γιατί να δουλεύουν τόσα πράγματα που έχεις ανοίξει, άσε που καμία φορά αν ξεχαστω να το κάνω μερικές φορές παρατηρώ drain στην μπαταρία από κάποιο πρόγραμμα

Ναι πριν το βγάλω απ την φόρτιση, άντε ανά δύο φορτισεις... γιατί να μην το κάνω γιατί να δουλεύουν τόσα πράγματα που έχεις ανοίξει, άσε που καμία φορά αν ξεχαστω να το κάνω μερικές φορές παρατηρώ drain στην μπαταρία από κάποιο πρόγραμμα

Καλά αν έχεις βάλει τα χίλια μύρια. Εγώ με καμιά 30αρια δε βλέπω τίποτα από όλα αυτά.

Καλά αν έχεις βάλει τα χίλια μύρια. Εγώ με καμιά 30αρια δε βλέπω τίποτα από όλα αυτά.

Έχω βάλει κάτι τις! Γενικά το λιώνω χρησιμοποιώντας πολλές και ποικίλες εφαρμογές οπότε θεωρώ ότι πρέπει να το ελαφραινω άλλωστε δεν είναι κάτι δύσκολο να πατάω μια επανεκκίνηση ανά 2 φορτισεις

Ενταξει...οτι και να πω ειναι λιγο για την μπαταρια.

Για τα δικα μου δεδομενα το δουλεψα πολυ το κινητο και εγραψε:

1ημ 18ωρες συνολο

7 ωρες και 3 λεπτα οθονη

35 λεπτα instagram

1 ωρα και κατι chrome

Κανενα 25 λεπτο youtube απο την εφαρμογη

45 λεπτα κλησεις

3g παντα ανοιχτο οταν βγαινω και wifi παντα on.

Εχω γραψει και 2 μιση μερες αλλα νορμαλ χωρις πολυ chrome γιατι ετυχε απο προχθες να εχω παει το laptop για σερβις.

Πραγματικα βγαζω το καπελο στη Sony.

Καλησπερα. Εχω ενα z3 σε ασπρο χρωμα και οταν ανεβαζω την φωτεινοτητα πανω απο την μεση φαινεται σαν να φωτιζει γυρω γυρω κυριως φαινεται σε μαυρο φοντο εχει κανεις το ιδιο θεμα η να παω service
nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s

Εχω το κινητο περιπου ενα χρονο και πριν λιγες μερες αποφασισα να ασχοληθω με το gps μεσω google maps. Λοιπον, χανει συνεχεια το σημα του gps κοβεται η πλοηγηση με αποτελεσμα να χανω στροφες πολλες φορες μπλοκαρει και με πεταει εξω απο την εφαρμογη. Εχει αντιμετωπισει καποιος αλλος παρομοιο προβλημα? Εχει προβλημα η συσκευη μου η υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν γνωριζω ωστε να ομαλοποιηθει η κατασταση?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα. Εχω ενα z3 σε ασπρο χρωμα και οταν ανεβαζω την φωτεινοτητα πανω απο την μεση φαινεται σαν να φωτιζει γυρω γυρω κυριως φαινεται σε μαυρο φοντο εχει κανεις το ιδιο θεμα η να παω service

Εχεις το λεγομενο bleeding. Αν ειναι πολυ ενοχλητικο και εισαι εντος εγγυησης να το πας. Εμενα ευτυχως δεν εχει. Ετυχες σε ελλατωματικη οθονη. Τωρα το διαπιστωσες?

Το κινητο ειναι εντος και το εχω μια βδομαδα ειναι 6 μηνων περιπου αλλα ειναι αριστης καταστασης. Εχει κανεις εμπειρια με αρβατο? Ρχω διαβασει πολλα και ειμαι λιγο διστακτικος
nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s

Εχω εμπειρια πριν 3 χρονια με ενα xperia p. Το πηγα με 3 προβληματα μετα απο 5 μερες αγορας. Μεσα στα προβληματα ηταν και αυτο που αντιμετωπιζεις εσυ. Οχι μονο δεν το αλλαξαν, δεν διορθωσαν τιποτα και το επεστρεψαν πισω γρατζουνισμενο! Εννοειται δεν το δεχτηκα. Εκανα φασαρια και μου αλλαξαν τελικα το πισω καπακι.

Βλεπω ομως απο προσφατα σχολια και εμπειριες οτι εχει βελτιωθει. Ομως πρεπει να κανεις λιγο μανουρα οταν το πας για σερβις γιατι πιστευω δυσκολα θα σου αλλαξουν οθονη για bleeding.

Εμένα είναι από τον Μάιο και το πρώτο πράγμα που με εντυπωσίασε είναι το άψογο σήμα του gps. Δεν χάνει το σήμα ούτε μέσα στις τρεις σήραγγες της Αθηνών Κορίνθου.

Η γνώμη μου είναι να το ξαναδοκιμάσεις λίγες φορές ακόμα και αν στο ξανακάνει κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Έχεις ανοιχτό μόνο το.gps της συσκευής ή και το δίκτυο κινητής για τον καθορισμό της τοποθεσίας;

Εμένα είναι από τον Μάιο και το πρώτο πράγμα που με εντυπωσίασε είναι το άψογο σήμα του gps. Δεν χάνει το σήμα ούτε μέσα στις τρεις σήραγγες της Αθηνών Κορίνθου.

Η γνώμη μου είναι να το ξαναδοκιμάσεις λίγες φορές ακόμα και αν στο ξανακάνει κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Έχεις ανοιχτό μόνο το.gps της συσκευής ή και το δίκτυο κινητής για τον καθορισμό της τοποθεσίας;

Και το δικτυο αλλιως δεν θα εκανα καθολου δουλεια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το κινητο ειναι εντος και το εχω μια βδομαδα ειναι 6 μηνων περιπου αλλα ειναι αριστης καταστασης. Εχει κανεις εμπειρια με αρβατο? Ρχω διαβασει πολλα και ειμαι λιγο διστακτικος

Μην ανησυχείς είχα πάει ζ3κομπακτ για αλλαγή πλακετας και όχι μόνο μου την άλλαξαν, αλλά μου άλλαξαν και τα γρατζουνισμενα γύρω γύρω πλαστικά και πίσω τζάμι. Δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί να κάνεις και φασαρία :-)

Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Μην ανησυχείς είχα πάει ζ3κομπακτ για αλλαγή πλακετας και όχι μόνο μου την άλλαξαν, αλλά μου άλλαξαν και τα γρατζουνισμενα γύρω γύρω πλαστικά και πίσω τζάμι. Δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί να κάνεις και φασαρία :-)
Πλακετα λογικο να σου αλλαξαν χωρις πολλα πολλα. Για διαχυση φωτος μπορει να του βρουν χιλια δυο για να μην την αλλαξουν.

Παιδια οταν βαζω φουλ φωτεινοτητα φαινεται με πανω σαν να τρεμοπαιζει η οθονη αλλα ειναι πολυ γρηγορο με δυσκολια φαινεται ειναι θεμα hardware η software εχει κανεις αυτο το θεμα?

Παιδια οταν βαζω φουλ φωτεινοτητα φαινεται με πανω σαν να τρεμοπαιζει η οθονη αλλα ειναι πολυ γρηγορο με δυσκολια φαινεται ειναι θεμα hardware η software εχει κανεις αυτο το θεμα?

Εγώ πάντως δεν έχω τέτοιο θέμα που περιγράφεις.

Αν μπορείς να τραβήξεις ένα βίντεο να το δούμε θα είναι καλύτερα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

12265796_10205442477362428_7845310944379281450_o.jpg?oh=873f817ab10dadef3cb66bcb0b598e0b&oe=564BB2C612248174_10205442477402429_4848623198202308239_o.jpg?oh=e89431c148a7be38556a5593b0c55ea9&oe=564A701F

Εγώ πάντως δεν έχω τέτοιο θέμα που περιγράφεις.

Αν μπορείς να τραβήξεις ένα βίντεο να το δούμε θα είναι καλύτερα.

με restart επανηλθε . εχω αλλο θεμα τωρα μου φαινεται το ασπρο στα bezel?https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t35.0-12/12238405_10205442477482431_612719727787609353_o.jpg?oh=0f63b5f004f053a9867b3135d3da70a0&oe=564B7324' alt='12238405_10205442477482431_612719727787609353_o.jpg?oh=0f63b5f004f053a9867b3135d3da70a0&oe=564B7324'>

[/img]

12265796_10205442477362428_7845310944379281450_o.jpg?oh=873f817ab10dadef3cb66bcb0b598e0b&oe=564BB2C612248174_10205442477402429_4848623198202308239_o.jpg?oh=e89431c148a7be38556a5593b0c55ea9&oe=564A701F

με restart επανηλθε . εχω αλλο θεμα τωρα μου φαινεται το ασπρο στα bezel?[/img]

Eιπαμε παραπανω οτι η οθονη σου εχει διαχυση φωτος.

Καλυπτεται απτην εγγυηση ? Μην τρεχω τσαμπα ειναι και μακρια

Καλυπτεται απτην εγγυηση ? Μην τρεχω τσαμπα ειναι και μακρια
Καλυπτεται. Απλα ειναι στην κριση τους αν χρειαζεται αλλαγη η το θεωρησουν φυσιολογικο.

Με λιγα λογια αν δεν πας στο σερβις δεν θα μαθεις.

Μήπως έχει πάρει το μάτι κανενός πότε θα πάρουμε Marshmallow?

Δεν νομίζω να προλάβει εως τέλη του έτους.

Γενάρη με το νέο ετος το πιο πιθανό σενάριο.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Εχει βγει ηδη το δοκιμαστικο firmware οποτε πιστευω μεσα στο δεκεμβρη θα το εχουμε

• The title was changed to Sony Xperia Z3