jmarousakis Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Καντο ένα restart. Βρε φίλος λες να είμαι τόσο χαζός;Κάθε δύο μέρες restart του κάνω ούτως ή άλλως... Δηλαδή σε όλους σας δουλεύει smooth όταν γράφετε στο messenger και γράφει κι ο άλλος ταυτόχρονα; Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Βρε φίλος λες να είμαι τόσο χαζός;Κάθε δύο μέρες restart του κάνω ούτως ή άλλως... Δηλαδή σε όλους σας δουλεύει smooth όταν γράφετε στο messenger και γράφει κι ο άλλος ταυτόχρονα; Σοβαρά? Έχω να κάνω restart από το καλοκαίρι. Είχε κλείσει από μπαταρία. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Σοβαρά? Έχω να κάνω restart από το καλοκαίρι. Είχε κλείσει από μπαταρία. Ναι πριν το βγάλω απ την φόρτιση, άντε ανά δύο φορτισεις... γιατί να μην το κάνω γιατί να δουλεύουν τόσα πράγματα που έχεις ανοίξει, άσε που καμία φορά αν ξεχαστω να το κάνω μερικές φορές παρατηρώ drain στην μπαταρία από κάποιο πρόγραμμα Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Ναι πριν το βγάλω απ την φόρτιση, άντε ανά δύο φορτισεις... γιατί να μην το κάνω γιατί να δουλεύουν τόσα πράγματα που έχεις ανοίξει, άσε που καμία φορά αν ξεχαστω να το κάνω μερικές φορές παρατηρώ drain στην μπαταρία από κάποιο πρόγραμμα Καλά αν έχεις βάλει τα χίλια μύρια. Εγώ με καμιά 30αρια δε βλέπω τίποτα από όλα αυτά. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Καλά αν έχεις βάλει τα χίλια μύρια. Εγώ με καμιά 30αρια δε βλέπω τίποτα από όλα αυτά. Έχω βάλει κάτι τις! Γενικά το λιώνω χρησιμοποιώντας πολλές και ποικίλες εφαρμογές οπότε θεωρώ ότι πρέπει να το ελαφραινω άλλωστε δεν είναι κάτι δύσκολο να πατάω μια επανεκκίνηση ανά 2 φορτισεις Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Ενταξει...οτι και να πω ειναι λιγο για την μπαταρια. Για τα δικα μου δεδομενα το δουλεψα πολυ το κινητο και εγραψε: 1ημ 18ωρες συνολο 7 ωρες και 3 λεπτα οθονη 35 λεπτα instagram 1 ωρα και κατι chrome Κανενα 25 λεπτο youtube απο την εφαρμογη 45 λεπτα κλησεις 3g παντα ανοιχτο οταν βγαινω και wifi παντα on. Εχω γραψει και 2 μιση μερες αλλα νορμαλ χωρις πολυ chrome γιατι ετυχε απο προχθες να εχω παει το laptop για σερβις. Πραγματικα βγαζω το καπελο στη Sony. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Καλησπερα. Εχω ενα z3 σε ασπρο χρωμα και οταν ανεβαζω την φωτεινοτητα πανω απο την μεση φαινεται σαν να φωτιζει γυρω γυρω κυριως φαινεται σε μαυρο φοντο εχει κανεις το ιδιο θεμα η να παω service Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Εχω το κινητο περιπου ενα χρονο και πριν λιγες μερες αποφασισα να ασχοληθω με το gps μεσω google maps. Λοιπον, χανει συνεχεια το σημα του gps κοβεται η πλοηγηση με αποτελεσμα να χανω στροφες πολλες φορες μπλοκαρει και με πεταει εξω απο την εφαρμογη. Εχει αντιμετωπισει καποιος αλλος παρομοιο προβλημα? Εχει προβλημα η συσκευη μου η υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν γνωριζω ωστε να ομαλοποιηθει η κατασταση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Καλησπερα. Εχω ενα z3 σε ασπρο χρωμα και οταν ανεβαζω την φωτεινοτητα πανω απο την μεση φαινεται σαν να φωτιζει γυρω γυρω κυριως φαινεται σε μαυρο φοντο εχει κανεις το ιδιο θεμα η να παω service Εχεις το λεγομενο bleeding. Αν ειναι πολυ ενοχλητικο και εισαι εντος εγγυησης να το πας. Εμενα ευτυχως δεν εχει. Ετυχες σε ελλατωματικη οθονη. Τωρα το διαπιστωσες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Το κινητο ειναι εντος και το εχω μια βδομαδα ειναι 6 μηνων περιπου αλλα ειναι αριστης καταστασης. Εχει κανεις εμπειρια με αρβατο? Ρχω διαβασει πολλα και ειμαι λιγο διστακτικος Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Εχω εμπειρια πριν 3 χρονια με ενα xperia p. Το πηγα με 3 προβληματα μετα απο 5 μερες αγορας. Μεσα στα προβληματα ηταν και αυτο που αντιμετωπιζεις εσυ. Οχι μονο δεν το αλλαξαν, δεν διορθωσαν τιποτα και το επεστρεψαν πισω γρατζουνισμενο! Εννοειται δεν το δεχτηκα. Εκανα φασαρια και μου αλλαξαν τελικα το πισω καπακι. Βλεπω ομως απο προσφατα σχολια και εμπειριες οτι εχει βελτιωθει. Ομως πρεπει να κανεις λιγο μανουρα οταν το πας για σερβις γιατι πιστευω δυσκολα θα σου αλλαξουν οθονη για bleeding. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Το service έχει βελτιωθεί πάρα πολύ.να το στείλεις! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Εμένα είναι από τον Μάιο και το πρώτο πράγμα που με εντυπωσίασε είναι το άψογο σήμα του gps. Δεν χάνει το σήμα ούτε μέσα στις τρεις σήραγγες της Αθηνών Κορίνθου. Η γνώμη μου είναι να το ξαναδοκιμάσεις λίγες φορές ακόμα και αν στο ξανακάνει κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Έχεις ανοιχτό μόνο το.gps της συσκευής ή και το δίκτυο κινητής για τον καθορισμό της τοποθεσίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Εμένα είναι από τον Μάιο και το πρώτο πράγμα που με εντυπωσίασε είναι το άψογο σήμα του gps. Δεν χάνει το σήμα ούτε μέσα στις τρεις σήραγγες της Αθηνών Κορίνθου. Η γνώμη μου είναι να το ξαναδοκιμάσεις λίγες φορές ακόμα και αν στο ξανακάνει κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Έχεις ανοιχτό μόνο το.gps της συσκευής ή και το δίκτυο κινητής για τον καθορισμό της τοποθεσίας; Και το δικτυο αλλιως δεν θα εκανα καθολου δουλεια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Το κινητο ειναι εντος και το εχω μια βδομαδα ειναι 6 μηνων περιπου αλλα ειναι αριστης καταστασης. Εχει κανεις εμπειρια με αρβατο? Ρχω διαβασει πολλα και ειμαι λιγο διστακτικος Μην ανησυχείς είχα πάει ζ3κομπακτ για αλλαγή πλακετας και όχι μόνο μου την άλλαξαν, αλλά μου άλλαξαν και τα γρατζουνισμενα γύρω γύρω πλαστικά και πίσω τζάμι. Δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί να κάνεις και φασαρία :-) Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Μην ανησυχείς είχα πάει ζ3κομπακτ για αλλαγή πλακετας και όχι μόνο μου την άλλαξαν, αλλά μου άλλαξαν και τα γρατζουνισμενα γύρω γύρω πλαστικά και πίσω τζάμι. Δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί να κάνεις και φασαρία :-) Πλακετα λογικο να σου αλλαξαν χωρις πολλα πολλα. Για διαχυση φωτος μπορει να του βρουν χιλια δυο για να μην την αλλαξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Παιδια οταν βαζω φουλ φωτεινοτητα φαινεται με πανω σαν να τρεμοπαιζει η οθονη αλλα ειναι πολυ γρηγορο με δυσκολια φαινεται ειναι θεμα hardware η software εχει κανεις αυτο το θεμα? Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Παιδια οταν βαζω φουλ φωτεινοτητα φαινεται με πανω σαν να τρεμοπαιζει η οθονη αλλα ειναι πολυ γρηγορο με δυσκολια φαινεται ειναι θεμα hardware η software εχει κανεις αυτο το θεμα? Εγώ πάντως δεν έχω τέτοιο θέμα που περιγράφεις. Αν μπορείς να τραβήξεις ένα βίντεο να το δούμε θα είναι καλύτερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Εγώ πάντως δεν έχω τέτοιο θέμα που περιγράφεις. Αν μπορείς να τραβήξεις ένα βίντεο να το δούμε θα είναι καλύτερα. με restart επανηλθε . εχω αλλο θεμα τωρα μου φαινεται το ασπρο στα bezel?https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t35.0-12/12238405_10205442477482431_612719727787609353_o.jpg?oh=0f63b5f004f053a9867b3135d3da70a0&oe=564B7324' alt='12238405_10205442477482431_612719727787609353_o.jpg?oh=0f63b5f004f053a9867b3135d3da70a0&oe=564B7324'>[/img] Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 με restart επανηλθε . εχω αλλο θεμα τωρα μου φαινεται το ασπρο στα bezel?[/img] Eιπαμε παραπανω οτι η οθονη σου εχει διαχυση φωτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Καλυπτεται απτην εγγυηση ? Μην τρεχω τσαμπα ειναι και μακρια Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Καλυπτεται απτην εγγυηση ? Μην τρεχω τσαμπα ειναι και μακρια Καλυπτεται. Απλα ειναι στην κριση τους αν χρειαζεται αλλαγη η το θεωρησουν φυσιολογικο. Με λιγα λογια αν δεν πας στο σερβις δεν θα μαθεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Μήπως έχει πάρει το μάτι κανενός πότε θα πάρουμε Marshmallow? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Μήπως έχει πάρει το μάτι κανενός πότε θα πάρουμε Marshmallow? Δεν νομίζω να προλάβει εως τέλη του έτους. Γενάρη με το νέο ετος το πιο πιθανό σενάριο. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Εχει βγει ηδη το δοκιμαστικο firmware οποτε πιστευω μεσα στο δεκεμβρη θα το εχουμε Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts