Inevar Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Έχει η γυναίκα μου το κινητό εδώ και 2 μήνες περίπου. Την τελευταία εβδομάδα τις έχει κάνει 3 φορές το εξής κουλό : Ενώ μιλά κανονικά, κόβετε η γραμμή αλλά στο κινητό συνεχίζει να δείχνει πως η κλήση συνεχίζεται. Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει; Μήπως το έχει μόνο στο 3G και υπερθερμαινεται η κεραία; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Η αλήθεια είναι πως το 3g χρησιμοποιείται συχνά. Υπάρχει τέτοιο πρόβλημα; Δεν το ήξερα. Θα το δοκιμάσω/ει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Καλησπερα σας παιδια θα ηθελα να ρωτησω αυτο το Motorola E εδω θα παρει οντος σε lollipop ; 1) Αν καποιος θεληθει να βαλει την εκδοση απο μονος του τοτε χανει την εγκυηση ; 2) Επισης θα εχει προβληματα αν την βαλει χειροκινητα την εκδοση απο μονος του οταν βγει η κανονικη γι αυτο το κινητο θα πρεπει να ξανα περαστει ; 3) Θα βγουν διορθωτικα πακετα που να διορθωνουν τα προβληματα ; 4) Αν θελει να γυρισει στην προεπιλεγμενη εκδοση που ειχε αρχικα τοτε τι κανει ακριβως ποιες ειναι οι διαδικασιες ; Σας ευχαριστω παρα πολυ. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 (edited) Τελικα παιδια το αγορασα και αναμενω την ενημερωση του λολλιποπ για να μην το περασω χειροκινητα. Αληθεια αν το περασω χειροκινητα μετα πως φλασηάρω την ρομ και πως βρισκω το σωστο android 4.4.4 για το μοτορολα ε για να το περασω πανω ; Οριστε και οι φωτογραφιες εδω: http://postimg.org/gallery/26ncmp3qs/34f9f684/ Edited April 16, 2015 by ccypruss000 Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Τελικα παιδια το αγορασα και αναμενω την ενημερωση του λολλιποπ για να μην το περασω χειροκινητα. Αληθεια αν το περασω χειροκινητα μετα πως φλασηάρω την ρομ και πως βρισκω το σωστο android 4.4.2 για το μοτορολα ε για να το περασω πανω ; Γιατί να γυρίσεις πίσω σε παλιότερη έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Καλησπέρα,έχετε να προτείνετε κάποια οθόνη και digitizer για το κινητό κάτω από 20 ευρώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Γιατί να γυρίσεις πίσω σε παλιότερη έκδοση; Να γυρισω στην 4.4.4 ηθελα να πω φιλε μου συγνωμη :) Θα ηθελα να μαθω αρχικα τα ερωτηματα μου που ειπα και παραπανω εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6076082#post6076082 το ερωτημα 2-3-4 για να ξερω αναλυτικα αν μπορειτε και οδηγιες please ειτε ελληνικα ειτε αγγλικα. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Να γυρισω στην 4.4.4 ηθελα να πω φιλε μου συγνωμη :) Θα ηθελα να μαθω αρχικα τα ερωτηματα μου που ειπα και παραπανω εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6076082#post6076082 το ερωτημα 2-3-4 για να ξερω αναλυτικα αν μπορειτε και οδηγιες please ειτε ελληνικα ειτε αγγλικα. H lolipop είναι 5,* οποτε η 4.* είναι πισωγύρισμα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 H lolipop είναι 5,* οποτε η 4.* είναι πισωγύρισμα . Το ξερω αλλα κατι μπορει να μην παει καλα να γινει καμια στραβη γι αυτο θελω να ξερω τα βηματα για το πως θα γυρισω πισω ; Επισης να το κανω χειροκινητα ή να περιμενω για ποσο ακομα ως το τελος του μηνα θα το βγαλουν ΄η αρχες του Μαιου ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Το έχεις ξεκλειδώσει; Αν όχι, να ξέρεις ότι είναι απαραίτητο αν θες να γυρίσεις πίσω. Πράγμα που σημαίνει πως αποχαιρετάς την εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Το έχεις ξεκλειδώσει; Αν όχι, να ξέρεις ότι είναι απαραίτητο αν θες να γυρίσεις πίσω. Πράγμα που σημαίνει πως αποχαιρετάς την εγγύηση. οχι αλλα εχω δει βιντεακια οτι γινεται επαναφορα μεσω καποιων εντολων στο cmd των windows: δες το βιντεο και πες μου τελικα ισχυ ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Όχι χωρίς να το ξεκλειδώσεις. Πολύ κακώς που δεν το αναφέρει και στην περιγραφή και στο βίντεο. Δες τι απαντάει σε ένα σχόλιο : Dude not working for locked bootloader ...Need help... Do I need to place all the files in the same folder..? Including twrp.. ? ? Previous try : invalid bata raha hai not signed by motorola... · 1 Tech Seed Πριν από 20 λεπτά Are you rebooting successfully. Or what. Unlock your bootloader man in that case. You are missing a lot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Όχι χωρίς να το ξεκλειδώσεις. Πολύ κακώς που δεν το αναφέρει και στην περιγραφή και στο βίντεο. Δες τι απαντάει σε ένα σχόλιο : Dude not working for locked bootloader ...Need help... Do I need to place all the files in the same folder..? Including twrp.. ? ? Previous try : invalid bata raha hai not signed by motorola... · 1 Tech Seed Πριν από 20 λεπτά Are you rebooting successfully. Or what. Unlock your bootloader man in that case. You are missing a lot. Το ειδα οποτε δεν γινεται τιποτα απο χειροκινητα σωστα ; Θα πρεπει ουτος η αλλιως να περιμενουμε την επισημη ενημερωση..... Διαβασα εδω: http://www.ibtimes.co.uk/moto-e-receives-android-5-0-2-lollipop-ota-update-via-soak-test-how-install-1487864 ακριβως τα ιδια βηματα με τα αλλα sites μονο που λεει: Step-5: Reboot Moto E into recovery mode For this first switch off the phone completely Press Power, Volume Up, Volume Down keys together to enter bootloader menu Select recovery option using Volume Down button and Volume Up to enter An Android logo should now appear. Press Volume Up and Volume Down buttons for about five seconds and Power button to display the menu Step-6: Wipe the system cache then reboot the phone Τα εκανα αυτα τα βηματα αλλα παλι τιποτα :( Φταιει το γεγονος που το εχω στα ελληνικα την γλωσσα ή που εχω ενεργη την τοποθεσια ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Αν βρεθεί το λογισμικό για να πας από kit kat σε lollipop, φυσικά και μπορείς να το περάσεις. Εγώ σου λέω ότι το ανάποδο δεν μπορεί να γίνει χωρίς να το ξεκλειδώσεις. Νομίζω πως έχει και κάποια σημείωση στη συσκευή όταν σου έρθει το update πως δεν μπορείς να πας πίσω ξανά, και να το εγκαταστήσεις μόνο αν είσαι σίγουρος κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Αν βρεθεί το λογισμικό για να πας από kit kat σε lollipop, φυσικά και μπορείς να το περάσεις. Εγώ σου λέω ότι το ανάποδο δεν μπορεί να γίνει χωρίς να το ξεκλειδώσεις. Νομίζω πως έχει και κάποια σημείωση στη συσκευή όταν σου έρθει το update πως δεν μπορείς να πας πίσω ξανά, και να το εγκαταστήσεις μόνο αν είσαι σίγουρος κλπ. Ναι φιλε μου ομως δεν μου ηρθε η αναβαθμιση ακομα λεω να το περασω χειροκινητα προσπαθησα με τις παραπανω οδηγιες ομως δεν γινεται τι στο καλο γινεται και δεν το καταφερνω ; δες το και πες μου και εσυ Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Ναι φιλε μου ομως δεν μου ηρθε η αναβαθμιση ακομα λεω να το περασω χειροκινητα προσπαθησα με τις παραπανω οδηγιες ομως δεν γινεται τι στο καλο γινεται και δεν το καταφερνω ; δες το και πες μου και εσυ Γιατί βιάζεσαι;Εχεις κάποιο πρόβλημα και περιμένεις να λυθεί με την αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Δεν ειπα οτι εχω προβλημα απλος θα ηθελα να περασω χειροκινητα το λολλιποπ γιατι δεν ξερουμε ποτε θα βγει επισημα η ενημερωση λενε οτι θα βγει αλλα ποτε ακριβως αγνωστο. Ετσι λεω να το βαλω εγω αλλα δεν τα καταφερνω λες να το ακυρωσαν και να περιμενουμε απο την ιδια μοτορολα να βγαλει την αναβαθμιση σε λολλιποπ 5.0.2 ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Μερικά post πιο πίσω, σας έχω δώσει link όπου επίσημα η Motorola έχει δηλώσει ότι το τηλέφωνο θα περάσει απευθείας σε 5.1 Γιατί δεν κάνετε λίγη υπομονή λοιπόν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Μερικά post πιο πίσω, σας έχω δώσει link όπου επίσημα η Motorola έχει δηλώσει ότι το τηλέφωνο θα περάσει απευθείας σε 5.1 Γιατί δεν κάνετε λίγη υπομονή λοιπόν? Επειδη δεν μας λεει ακριβες ημερομηνια να ξερουμε ή μηνα εστω και επειδη το θελουμε εδω και τωρα γι αυτο το αγορασα αλλωστε. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Επειδη δεν μας λεει ακριβες ημερομηνια να ξερουμε ή μηνα εστω και επειδη το θελουμε εδω και τωρα γι αυτο το αγορασα αλλωστε. Η υπομονή είναι αρετή .Κομφουκιος :lol: Αν το αγόρασες για αυτό το λόγο,βιάστηκες.Ο dbal δεν νομίζω να είναι εκπρόσωπος της motorola :lol: Αλήθεια γιατί το θες εδω και τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Εγω το πειρα για δεύτερο και μπορω να πω οτι για τα λεφτα του πεταει, οσο για την λολιποπ δεν την βιαζομαι και δεν ξερω αν θα την βάλω (λογο κακης εμπειριας απο αναβαθμισης) αναλογα με το τι θα πειτε(θετικα/αρνητικα), ετσι οπως ειναι, είναι απλα τέλειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Η υπομονή είναι αρετή .Κομφουκιος :lol: Αν το αγόρασες για αυτό το λόγο,βιάστηκες.Ο dbal δεν νομίζω να είναι εκπρόσωπος της motorola :lol: Αλήθεια γιατί το θες εδω και τώρα; Καλημερα φιλε μου το θελω εδω και τωρα επειδη θελω να το δοκιμασα καθε νεο OS που βγαινει μου αρεσει και θελω να το δοκιμαζω ετσι και αυτο :) Ομως εχω μια απορια ο dbal ποιος ειναι και δεν νομιζεις να ειναι εκπροσωπος της Μοτορολας ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Καλημερα φιλε μου το θελω εδω και τωρα επειδη θελω να το δοκιμασα καθε νεο OS που βγαινει μου αρεσει και θελω να το δοκιμαζω ετσι και αυτο :) Ομως εχω μια απορια ο dbal ποιος ειναι και δεν νομιζεις να ειναι εκπροσωπος της Μοτορολας ; O dbal είναι αυτός που του την λες που δεν σου εγραψε ημερομηνίες. Αν ηθελες να έχεις αμεσα ολες τις νεες εκδοσεις android πήρες λάθος συσκευή.Nexus έπρεπε να αγοράσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 O dbal είναι αυτός που του την λες που δεν σου εγραψε ημερομηνίες. Αν ηθελες να έχεις αμεσα ολες τις νεες εκδοσεις android πήρες λάθος συσκευή.Nexus έπρεπε να αγοράσεις. Θα γινει και αυτο φιλε μ αλλα σιγα σιγα ομως σιγουρα θα παρει την εκδοση Lollipop το Motorola Moto E αναμενουμε με υπομονη :) Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Πάντως μιας και στο moto g, που είναι κάπως ισχυρότερο, δεν θα έλεγα πως πετάει το lollipop, δεν είμαι σίγουρος για το αν είναι το e η κατάλληλη συσκευή για να το χαρείς όσο περιμένεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts