Jump to content

DVD R Bulk ή όχι?

GreekCharmed
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ετοιμάζομαι να αγοράσω DVD R και έχω βρει ένα Nec 3500 Bulk χωρίς κουτί χωρίς τπτ

Βρήκα όμως και ένα ASUS με όλο το κουτί του κανονικά στα 109.

Απο γνωστούς έμαθα πως το NEC είναι πάρα πολύ καλό και η τιμή του είναι τρομερά ελκυστική για μένα...αλλά χωρίς το κουτί φοβάμαι.

Τι προτείνετε?

EDIT: Nα συμπληρώσω πως το NEC είναι και dual layer dvd r

Το LG 1406 και αυτό dual layer και το βρήκα στα 103 και το ίδιο και για το ASUS 1604 (νομίζω).

Μου είπε αυτός στο Πλαίσιο πως τα dual layer dvd r γράφουν και απλά και dual layer δισκάκια.

Τώρα είμαι ψιλοάσχετη στο θέμα οπότε όποια βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη

Namaste!

Προτίμησε το dual layer γιατί θα μπορείς να γράφεις ταινίες απευθείας χωρίς τον κόπο μετατροπών, συμπιέσεων κλπ.

Ή πιο απλά θα μπορείς να γράφεις δισκάκια με 8,4 GB αντί για 4.7 GB που είναι τα απλά.

Όσον αφορά τώρα στο ότι δεν έχει κουτί, μη σε σκάει καθόλου. Αρκεί αυτό που παίρνεις να είναι επώνυμο και καλό. Ίσα ίσα γλυτώνεις και το κόστος της συσκευασίας, των φυλλαδίων κλπ κλπ κλπ

Προτιμησε να παρεις το dual layer οσο για το οτι ειναι bulk μην σε ανησυχει καθολου.
http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Μη φοβασαι τα προιοντα bulk!

Η μονη διαφορα με τα αλλα ειναι οτι δεν εχουν το κουτι, το manual και το cd που τα συνοδευει.

Λειτουργικα ειναι ακριβως τα ιδια, απλα ο λογος υπαρξης των bulk ειναι να χρησιμοποιηθουν σε εναν καινουριο υπολογιστη που στηνεται απο καποιον τεχνικο και οχι να τοποθετηθουν επειτα. Γι'αυτο και λειπουν ολα τα παραπανω :)

• 1 month later...
Αγόρασα και εγώ το NEC ND3500 στην έκδοση BULK. Ακόμα δεν το παρέλαβα από το ΠΛαίσιο. Έχει βγει και καινούργιο λογισμικό από τη ΝΕΚ το 2.18. Κατά τα άλλα αναμένω.... μόλις το δοκιμάσω θα σας ενημερώσω!!! :o
:) TECHNOMANIAC :)

re paidia kai ego auto to nec exo agorasei se bulk ekdosi kai olla kala.

epidi omos den ksero ti paizei me to firmware mporei kapios na eksigisei;einai ena idos driver;ego agorazo dvd apo to burnit.gr kai efere tora kai dual-layer diskakia alla leei oti den ta ipostirizei to diko mou para mono meso enos anepisimou firmware,ti ginete;

το firmware εἴναι ἑνα εἴδος αναβάθμισης του λογισμικού της συσκευῆς.. Ὄσο για το bulk μη το φοβᾶσαι καθόλου, ὄλες μου οι συσκευές ἔτσι εἴναι αγορασμένες και δέν ἔχουν κανένα ἀπολύτως πρόβλημα!!!!!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος steve62742 (30 Νοέ. 2004 , 00:36)

re paidia kai ego auto to nec exo agorasei se bulk ekdosi kai olla kala.

epidi omos den ksero ti paizei me to firmware mporei kapios na eksigisei;einai ena idos driver;ego agorazo dvd apo to burnit.gr kai efere tora kai dual-layer diskakia alla leei oti den ta ipostirizei to diko mou para mono meso enos anepisimou firmware,ti ginete;

Το firmware είναι εξελιγμένος driver που προσθέτει συμβατότητα με περισσότερες μάρκες από δισκάκια και καλύτερη εγγραφή θεωρητικά , αφού υποτίθεται ότι έχουν διορθώσει κάποια αρχικά λάθη (BAGS) που μπορείο να είχε το αρχικό firmware. Αυτό που έχει η συσκευή όταν την αγόρασες ήταν η έκδοση 2.16. Υπάρχει μία ανεπίσημη, η 2.17. Η Nec έβγαλε πρόσφατα μέσα από το site της την 2.18 και λέει μάλιστα ότι μπορείς να κάνεις αναβάθμιση σε αυτήν μόνο από την 2.16 και ότη η 2.17 είναι από άλλους κατασκευαστές και δεν υποστηρίζεται. :blink: :blink:

Τώρα τι από όλα αυτά παίζεται δεν ξέρω. Εγώ κατέβασα την 2.18 από το site NEC και κάποια στιγμή θα την βάλω στο μηχάνημα!!! :rolleyes:

:) TECHNOMANIAC :)

και εγω σε bulk αγορσα το nec

αξιζει να του κανω ενα firmware update?

πως πιθανοτητες υπαρχει να αποτυχει το update ? ειναι ευκολη η διαδικασια ?

αξιζει τον κοπο ?