Jump to content

Honor 3C 4G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για το 4G, ο hyb το επιβεβαιώνει (μερικά ποστ πριν).-

Το επιβεβαιωνω και εγω εχοντας στα χερια μου εχθες τη συσκευη φιλου..αν μπορεσω αυριο θα

ανεβασω φωτογραφια

Ericsson GA 318»Ericsson GF 788»Ericsson T20e»Siemens S45»Nokia 8210»Sharp GX17 »»»Nokia 6230i»SE S500»Nokia 5800»Samsung Galaxy S2» !!!Huawei Honor 6!!!

• Απαντήσεις 312
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και ιδου η αποδειξη
Ericsson GA 318»Ericsson GF 788»Ericsson T20e»Siemens S45»Nokia 8210»Sharp GX17 »»»Nokia 6230i»SE S500»Nokia 5800»Samsung Galaxy S2» !!!Huawei Honor 6!!!

Εμένα έχει έρθει μια αναβάθμιση ΟΤΑ, αλλά δεν μου την παίρνει. Ειμαι με την official rom όπως ήρθε το τηλέφωνο.

Επίσης δεν μπορώ να το κανω root με τα γνωστά προγράμματα.

Edited by geokostas
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Δοκίμασε να του κάνεις επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και τότε να βάλεις την αναβάθμιση.

Ποιά έκδοση (L01, L01M ή L02) έχεις, και ποιά αναβάθμιση σου ήρθε;

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Δοκίμασε να του κάνεις επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και τότε να βάλεις την αναβάθμιση.

Ποιά έκδοση (L01, L01M ή L02) έχεις, και ποιά αναβάθμιση σου ήρθε;

Ευχαριστώ για την απάντηση. Είναι το Η30-L02, EMUI 2.3

Αν θέλεις, γράψε και του νέου λογισμικού. Είναι κάτι σαν π.χ. V100R001CHNC17B928.

Φορητότητα προς Frog

Έχει κανείς χρόνο και διάθεση να γράψει ένα μικρό review για το εν λόγω κινητό;

Έστω κάποιες εντυπώσεις, τι σας αρέσει, τι όχι...

Έχει κανείς χρόνο και διάθεση να γράψει ένα μικρό review για το εν λόγω κινητό; Έστω κάποιες εντυπώσεις, τι σας αρέσει, τι όχι...

Το κινητό (3C / 4G) είναι ίδιο με το Huawei Honor 3C, το οποίο έχει εκτενείς δοκιμές και αναφορές, με ΔΥΟ διαφορες: Εχει μια SIM και λειτουργεί και στο 4G

EDIT: Προφανώς τα δυο τηλέφωνα μοιράζονται αρκετά χαρακτηριστικά, εκτιμώ οτι οθονη, αυτονομία (μπαταρία), ήχος, gps, camera, ειναι Κοινά στις δυο "παραλλαγές"...

Το λογισμικό προφανώς είναι προσαρμοσμένο στον κάθε επεξεργαστή...

Edited by asot

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Δεν γίνεται να είναι ίδιο. Έχει ίδια εμφάνιση, αλλά διαφορετική πλακέτα, συμπεριλαμβανομένου του επεξεργαστή. Κι αφού έχει διαφορετικό επεξεργαστή, έχει και διαφορετικό λογισμικό.

Φορητότητα προς Frog

Έχει κανείς χρόνο και διάθεση να γράψει ένα μικρό review για το εν λόγω κινητό;

Έστω κάποιες εντυπώσεις, τι σας αρέσει, τι όχι...

Ίσως να σου φανεί παράξενο αλλά δεν έχω βρει ακόμα κάποιο αρνητικό. Πρίν από αυτό είχα το note 3 και μπορώ να πω ότι δεν έχει και πολλά να ζηλέψει.... αυτονομία Όπως έγραψα και πιο πάνω πάρα πολύ καλή. Έχω περάσει τις ίδιες εφαρμογές που είχα και στο n3 (καμία 50αρια) και δεν έχει φάει το παραμικρό σκαλωμα. Αν σε ενδιαφέρει σαν συσκευή παρτο με κλειστά μάτια. Εγώ δεν νομίζω να ξανά ασχολειθω με ακριβά επώνυμα κινητά Όπως έκανα τα τελευταία χρόνια. (S2, note2, s3, s4,note3)

Ίσως να σου φανεί παράξενο αλλά δεν έχω βρει ακόμα κάποιο αρνητικό. Πρίν από αυτό είχα το note 3 και μπορώ να πω ότι δεν έχει και πολλά να ζηλέψει.... αυτονομία Όπως έγραψα και πιο πάνω πάρα πολύ καλή. Έχω περάσει τις ίδιες εφαρμογές που είχα και στο n3 (καμία 50αρια) και δεν έχει φάει το παραμικρό σκαλωμα. Αν σε ενδιαφέρει σαν συσκευή παρτο με κλειστά μάτια. Εγώ δεν νομίζω να ξανά ασχολειθω με ακριβά επώνυμα κινητά Όπως έκανα τα τελευταία χρόνια. (S2, note2, s3, s4,note3)

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Βασικά είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο Lenovo A806 με τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά, αλλά διαβάζοντας όλο το νήμα στο forum γίνεται ένας πανικός με rom, root, κινέζικες ενοχλητικές εφαρμογές, μισά κινέζικα μισά ελληνικά και οι κάτοχοι τρέχουν κ δεν φτάνουν.

Μάλλον θα καταλήξω στην αγορά του Huawei

hyb μιας και είσαι ήδη κάτοχος του κινητού αν μπορείς λύσε μου μερικές απορίες:

1) Είδα ότι το πήρες από το minideal και φαντάζομαι ότι πήρες αυτό (που το minideal επιμένει ότι δεν υποστηρίζει FDD-LTE).

2) Έβαλες τις επιλογές "Install Google Play" και "Root" και αν ναι με τι λογισμικό ήρθε στα χέρια σου το κινητό? Είναι το κλασικό EMUI που φαίνεται στις φωτογραφίες του Minideal με ή χωρίς τις κινέζικες εφαρμογές?

Προκαταβολικά συγνώμη για τον καταιγισμό ερωτήσεων! :rolleyes:

Φίλε έχεις το 4G? Το εχω κι εγω και δεν μου παίρνει τις αναβαθμίσεις, ούτε root γίνεται. Αν θέλεις πες μας πως τα έκανες αυτά.

Ποιά ακριβώς rom έχει το δικό σου geokostas και ποιό 4G έχεις (L01, L01M, L02);

Ετοιμαστείτε για νέα αναβάθμιση, Β151.

http://consumer.huawei.com/cn/support/downloads/detail/index.htm?id=31065

1. Optimization of network compatibility.

2. Optimization of Wi-Fi compatibility.

Ελπίζω να την βγάλουν και για το 01Μ, γιατί η προηγούμενη (που απ'όσο κατάλαβα είναι πολύγλωσση) δεν βγήκε για αυτό.

Edited by talos_2002

Φορητότητα προς Frog

Για αναβαθμίσεις καλύτερα να κοιτάτε στο επίσημο site http://www.emui.com/plugin.php?id=hwdownload

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Ποιά ακριβώς rom έχει το δικό σου geokostas και ποιό 4G έχεις (L01, L01M, L02);

H30-L02 και rom EMUI 2.3

Τελικά για να μπορεί να παίρνει τις αναβαθμίσεις πρέπει να είναι rooted ή δεν έχει κάποια σχέση αυτό; Το ρωτάω μόνο και μόνο για να ξέρω αν πρέπει να το ζητήσουμε από τον έμπορο.

Φίλε έχεις το 4G? Το εχω κι εγω και δεν μου παίρνει τις αναβαθμίσεις, ούτε root γίνεται. Αν θέλεις πες μας πως τα έκανες αυτά.

Δεν το έκανα εγώ το root, το είχα ζητήσει όταν το παρήγγειλα.

Χαιρετώ την παρέα του HUAWEI HONOR 3C FDD-LTE.

Όπως βλέπετε είμαι νεώτατος με το πρώτο μου post στο forum, οπότε παράκληση να με συγχωρέσετε για πιθανές αστοχίες στον τρόπο επικοινωνίας, θα μάθω...

Έχω μελετήσει όλες τις αναφορές σας σχετικά με την συσκευή, και ύστερα από σχετική και αναλυτική έρευνα στην Κίνα διαπίστωσα ότι όλοι τους εκεί μάλλον λόγω Αγγλικών δεν μπορούν να καταλάβουν και να μας δώσουν τις κατάλληλες απαντήσεις στα ερωτήματα.

Είμαι πλέον έτοιμος να παραγγείλω τη συσκευή, όπως και κάποιος φίλος, αλλά ακόμη και σήμερα μετά από επικοινωνία με τέσσερα γνωστά καταστήματα και με το Official site της HUAWEI, οι απαντήσεις ήταν συγκεχυμένες. Δύο απάντησαν, ότι το μοντέλο FDD-LTE (H30-L02), δεν υποστηρίζει τις FDD-LTE Band B3/1800, Β7/2600 και Β20/800 που καλύπτουν το μεγαλύτερο εύρος για την Ευρώπη, άλλοι δύο μου είπαν ότι αν και στην συσκευή πίσω από την μπαταρία αναφέρει TD-LTE (H30-L02), προορίζεται για χρήση στην Ευρώπη και τέλος είμαι ακόμη στην αναμονή για απάντηση από την HUAWEI, που μάλλον δεν θα έρθει ποτέ. Οι δύο που είπαν ότι σίγουρα λειτουργεί αυτό το μοντέλο είναι από το vickmall και από το to2c, όπου και στο site τους, το δείχνουν. Βέβαια και οι δύο μου είπαν ότι δεν θα πρέπει να γίνονται updates OTA, διότι υπάρχει το πιθανόν πρόβλημα με την multilanguage ROM, να να έχει πρόβλημα με τους Ελληνικούς χαρακτήρες. Η συσκευή αυτή είναι πολύ νέα και όλες οι αναβαθμίσεις που προορίζονται για το ίδιο μοντέλο (H30-L02), είναι με τα Αγγλικά και τα κινέζικα. Οι multilanguage ROM που είναι για τους λοιπούς, πιθανότατα αργότερα θα μπουν στην διαδικασία της αναβάθμισης. Θέλει προσοχή όπως τουλάχιστον μου είπαν, η επιλογή των αναβαθμίσεων από το κινέζικο OFFICIAL site. Θερμή παράκληση από τους κατόχους που έχουν το μοντέλο H30-L02 και όπως φάνηκε δουλεύει το (4G) FDD-LTE στην Ελλάδα, ας κοιτάξουν μέσα στο πίσω μέρος της συσκευής, κάτω από την μπαταρία, την αναγραφή του μοντέλου: δείχνει TD-LTE (H30-L02) και λειτουργεί ή αναφέρει όπως θα έπρεπε: FDD-LTE (H30-L02) και φυσικά λειτουργεί. Αυτό πιστεύω θα βοηθήσει πολύ στους νέους αγοραστές, ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία και νομίζω ότι υπάρχουν αρκετοί. Ένα είναι σίγουρο ότι με τον καινούργιο επεξεργαστή που έβαλε στο 4G μοντέλο, οι αναβαθμίσεις θα προορίζονται μόνο για εμάς που είμαστε σε αυτό τμήμα και όχι στο μεγάλο του HONOR 3C.

Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας να διαβάσετε όλα αυτά και κάθε απάντηση σας είναι ευπρόσδεκτη.

TD-LTE γράφει από πίσω.

Χαχα, ότι να 'ναι αυτοί οι Κινέζοι.

Ρε παιδιά δοκίμασε κανείς να κάνει Speedtest ενώ είναι σε 4g δίκτυο? Μήπως στην ουσία είναι το 3g και απλά βγαίνει το σηματάκι του 4g?

Είναι αρκετά μπερδεμένο το όλο θέμα, χωρίς ξεκάθαρη απάντηση. Ας κάνει κάποιος ένα speedtest ενώ είναι σε 4g να δούμε τι ταχύτητες πιάνει.

Ευχαριστώ πολύ τον hyb για την απάντηση. Νομίζω τελικά ότι με αυτό το μοντέλο 3C 4G (H30-L02), το οποίο εμφανίζεται σε πολύ γνωστό διεθνές αξιόπιστο site με εκτενείς αναφορές, συγκριτικά test, αναλυτικά χαρακτηριστικά κ.λ.π, (δεν έχω διαβάσει καλά τους όρους του FORUM που μας φιλοξενεί, αν μπορώ να το αναφέρω), να αναφέρει τις συχνότητες της συγκεκριμένης συσκευής, για 4G LTE 1800/2100 (χωρίς το FDD) και TD-LTE 2500. Το πρώτο τμήμα είναι για την Ευρώπη και το TD-LTE/2500 προορίζεται για την Κίνα κυρίως. Αν ισχύει αυτό, που φαίνεται από τις επιβεβαιώσεις σας ότι ισχύει, θα έπρεπε να αναγράφεται και το FDD-LTE στην συσκευή, απλά για να μην μπερδεύεται ο υποψήφιος αγοραστής. Όπως είδα, πάρα πολλοί βρίσκονται με αυτήν την αβεβαιότητα, όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από άλλες χώρες της Ευρώπης. Ίσως υπάρξει κάποιο μελλοντικό πρόβλημα με την σύγχυση σχετικά με τα uptades που βγάζει η εταιρία. Για τους έχοντες την συσκευή στα Κινέζικα και Αγγλικά, νομίζω ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Όμως για την Multilanguage version, αυτή τουλάχιστον που παρουσιάζεται και αναφέρεται ως original από την Huawei, όπως έχει ειπωθεί από τους σχετικούς με την πώληση του προϊόντος στην Κίνα, σήμερα τουλάχιστον που μιλάμε, αυτή δεν καλύπτεται με updates και θα υπάρχει σύγχυση με την επιλογή της σωστής version από το menu της Εταιρίας. Ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι πολύ πρόσφατα στην σελίδα της υποστήριξης με τα updates της Εταιρίας στα Αγγλικά προστέθηκαν και μοντέλα που κυκλοφορούν στην Ευρώπη. Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν αναφέρεται παρά μόνο στο τμήμα της υποστήριξης στα Κινέζικα, αλλά και εκεί δεν διαχωρίζεται πλήρως ως προς την multilinguage version. Πραγματικά απορώ πως μέχρι τώρα γίνονται τα updates στις συσκευές και μάλιστα ΟΤΑ, χωρίς προβλήματα στη ROM (και εδώ ισχύει το magic των Κινέζων?). Το τελευταίο δίλημμα πριν την παραγγελία είναι αν θα ζητηθεί ή όχι, να γίνει root, που πολλά καταστήματα δεν το υλοποιούν. Δεν ξέρω βέβαια αν βοηθάει σε πιθανό πρόβλημα με τις multilanguage version. Απλά, να σας αναφέρω, για να μην παρεξηγηθώ όταν αργότερα σίγουρα κάποια στιγμή θα ζητήσω την βοήθειά σας, ότι είμαι λίγο εξοικειωμένος με android, δεν πρόκειται να παίξω με root, με κάτι που δεν το γνωρίζω, τουλάχιστον στην αρχή και είμαι φιλικά προσκείμενος στην τεχνολογία.

Τελικά ξέρουμε κάποιον τρόπο με τον οποίο να μπορούμε να κάνουμε root το κινητό;;

Με Vroot και Kingo δεν τα κατάφερα.