Jump to content

Honor 3C 4G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
ξερει κανεις πως μπαινουμε στο gps?λεει οτι υπαρχει μεσα στο κιητο.που σκατα ειναι?

Καταρχήν θα σε παρακαλέσω εδώ να μιλάς καλύτερα γιατί δεν σε γήπεδο αλλά σε forum όπου διαβάζει κόσμος και τα γραπτά μένουν.

Τώρα όσον αφορά την ερώτησή σου...

Το GPS όπως μάλλον θα γνωρίζεις είναι μια δυνατότητα της συσκευής σου για εντοπισμό δορυφόρων με σκοπό να σου δίνουν το στίγμα σου. Το θέμα είναι να βάλεις κάποια ή κάποιες εφαρμογές που να το εκμεταλλεύονται αυτό όπως οι εφαρμογές πλοήγησης. Αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, για αυτά συζητάμε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530

Modpic.gif

• Απαντήσεις 312
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι την εκανα απο το τηλεφωνο και κατεβασε την παραπανω που εγραψα H30-L02V100R001CHNC00B132 .

Τωρα μου λεει και για μια ακομα αλλα ειναι ολα κινεζικα να την κατεβασω ?

λεει Β-151 ΗΟΤΑ

Και για να μην μπερδεύω κανέναν και να τα βάλω και σε μια σειρά.

Εμένα μου το έστειλαν με την H30-L02V100R001CHNC00B121 και δεν είχε Ελληνικά ούτε καμιά άλλη γλώσσα από τα menu του.

Μόνο ΕNG και CHINA είχε.

Έκανα ένα chat με τον vick και μου ζήτησε συγγνώμη που δεν έκαναν το update.

Έγινε από μένα το update σε H30-L02V100R001CHNC00B132 και έλεγε στα αγγλικά ότι θα προστεθούν και 42 νέες γλώσσες όπως και έγινε , oπότε έβγαλε και τα Ελληνικά κανονικα.

Μετά ξαναέκανα update και έβαλε την B151 και τέλος έκανα πάλι update ( όλες τις φορές χειροκίνητα )και μου έβγαλε την B256 και πέρασε και το νέο MUI 3.0

Αυτά ,κατά τα άλλα ωραίο τηλέφωνο είναι τις επόμενες μέρες θα πω και εγώ παραπάνω πράγματα.

Μια ερώτηση ακόμα

Ενώ έχω βάλει τον google λογαριασμό μου και το Gmail όταν πάω στης επαφές δεν μπορώ να δω τον λογαριασμό του google για να τραβήξω τα τηλεφωνα μου?

Ούτε να τον κάνω add μπορώ

Ξέρει κανείς σας γιατί ?

Εμένα ήρθε με Β128 (αν θυμάμαι καλά) με Eng-Chn μόνο, έκανε δύο updates ΟΤΑ φτάνοντας στην Β151 και τέρμα. Την 256 δεν την βγάζει στο OTA Updates αλλά δεν την κάνει ούτε με local. Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι δεν μου βγάζει στις ρυθμίσεις τις επιλογές για προγραμματιστές, παρ' όλο που κάνω το γνωστό tip.

Εσας μπας και εναι root το τηλεφωνο και δεν την κανει?

Παντος το MUI 3 ειναι καλυτερο απο το παλιο.

Εγω θα περιμενω λιγο ακομα και μετα θα το κανω root με το vroot

Edited by dankannn

Εσας μπας και εναι root το τηλεφωνο και δεν την κανει?

Παντος το MUI 3 ειναι καλυτερο απο το παλιο.

Εγω θα περιμενω λιγο ακομα και μετα θα το κανω root με το vroot

Μα έκανε τα δύο updates μέχρι και την 151 :worry::worry:

Μπορει να εχει σχεση αναλογα με το πια version ξεκινα το τηλεφωνο η να εχει καποια διαφορα στην πλακετα , τι να πω δε ξερω.

Εγω επαθα πλακα οταν ειδα οτι δεν εινα multilanguage, λεω θα εκαναν λαθος και θα ειναι μονο για κινα.

• 2 weeks later...

Από μεριάς μου είμαι υπερευχαριστημένος με το τηλέφωνο και την τιμή του.

Δεν έχει lag και δουλεύει στρωτά , μια χαρά και από photo και video , ότι εφαρμογή

και να έβαλα δεν είχα κανένα πρόβλημα και δουλεύει μια χαρά. .

Μόνο δυο αρνητικά ,θα ήθελα λίγο πιο μεγάλη ένταση οταν μιλώ από το ακουστικό , και δεύτερο

τα 3 κάτω κουμπιά να ήταν φωτιζόμενα.

Και γω την 256 εχω παιδια, ολα λειτουργουν αψογα. Υπαρχει κατι καλυτερο;

ΥΓ. ειναι 02.

Phones: Samsung GT-M8910 Pixon - iPhone 3gs - HTC Desire - ZTE P752D - Jiayu G4 - Honor 3c - Honor 4x

Tablets: Lenovo A100L

• 2 weeks later...

λοιπον σκεφτομαι να το παρω για την γυναικα μιας κι εγω εχω το 3C το 3G και εχουμε μια σχεση αγαπης-μισους lol...(με το κινητο!)

λεω να το παρω -οπως το 3C- απο vickmall.θελω να ερθει μαμα ρομ ας μην εχει ελληνικα αλλα να παρει ολα τα updates τα επισημα και να φτασει στην 256.αυτη δεν ειναι η τελευταια multilanguage?

και τωρα οι ερωτησεις

1..η αναγνωριση του +30 λειτουργει σωστα?

2..ΟΛΕΣ οι εφαρμογες ειναι συμβατες με την τελευταια ρομ?(γιατι στο 3C με τις τελευταιες ρομ καποιες εφαρμογες ΔΕΝ ειναι συμβατες με την συσκευη!bug)

3..160 χαρακτηρες εχει η μαμα εφαρμογη sms?

αυτα προς το παρον

βασικα σκεφτομουν να της παρω το ιδιο με το δικο μου αλλα θελει πχ εφαρμογες σαν taxibeat,taxiplon και δεν ειναι συμβατες γμτ τωρα με την τελευτσια ρομ στο 3C 3G!

Θα πεις στον vick οτι θες να σου εχει περασει την B256 με το new MUI 3.0 πριν στο στειλει.

Βασικα να σου πω οτι εγω το εχασα το δικο μου τηλεφωνο αλλα οσο το ειχα δεν ειδα πουθενα προβλημα με εφαρμογες, τωρα αυτες με τα taxi δεν τις ειχα βαλει.

Θα πεις στον vick οτι θες να σου εχει περασει την B256 με το new MUI 3.0 πριν στο στειλει.

Βασικα να σου πω οτι εγω το εχασα το δικο μου τηλεφωνο αλλα οσο το ειχα δεν ειδα πουθενα προβλημα με εφαρμογες, τωρα αυτες με τα taxi δεν τις ειχα βαλει.

οι αναβαθμίσεις γίνονται όπως στο 3c 3g που έχω; είτε ΟΤΑ είτε με local update ? άρα μπορώ να το κάνω κι εγώ εδώ όπως ξέρω;

Ναι και ετσι το εκανα και εγω με ΟΤΑ , απλα το θεμα ειναι εδω στο forum κανα δυο παιδια λενε οτι δεν μπορουν να περασουν την Β256 και το new MUI 3.0.

Αρα του λες να στο στειλει ετοιμο να μην εχεις προβλημα.

Ο αδερφος μου που δεν ασχολειτε καθολου αγορασε το honor 6 και του εκανε τα παντα ο vick.

Του εβαλε play store - google contact την ποιο νεα rom που ειχε για το τηλεφωνο, Ελληνικα και του εβγαλε και της κινεζικες εφαρμογες

• 3 weeks later...
Ναι και ετσι το εκανα και εγω με ΟΤΑ , απλα το θεμα ειναι εδω στο forum κανα δυο παιδια λενε οτι δεν μπορουν να περασουν την Β256 και το new MUI 3.0.

Αρα του λες να στο στειλει ετοιμο να μην εχεις προβλημα.

Ο αδερφος μου που δεν ασχολειτε καθολου αγορασε το honor 6 και του εκανε τα παντα ο vick.

Του εβαλε play store - google contact την ποιο νεα rom που ειχε για το τηλεφωνο, Ελληνικα και του εβγαλε και της κινεζικες εφαρμογες

Έχεις την καλοσύνη να μας πεις για την EMUI3.0, Β256, που πέρασες, αν έχει από την αρχή του update, τα Ελληνικά. Μπορείς να δώσεις την πλήρη ονομασία της ROM, πχ είναι η Η30-L02V100R001CHNC00B256 ή Η30-L02V100R001CHNC17B256. To ρωτώ γιατί στο επίσημο site της HUAWEI, την Β256 την έχει μόνο με το vesrion ...C00B256, που τουλάχιστον μέχρι πρότερα το ...C00B... ήταν το Chinese και English version της ROM. Το multilanguage vesrion ήταν με το ...C17B...

Ευχαριστώ

Γεια σου petrosdim

Εγω το εχασα το τηλεφωνο δεν το εχω πια.

Εσυ θα πεις στον vick οτι θες το τηλεφωνο να ειναι multilanguage και να εχει επανω την B251 και το new MUI 3.0 και τερμα.

Και αυτα τα ειχα γραψει στο παλιο post μου

Εμένα μου το έστειλαν με την H30-L02V100R001CHNC00B121 και δεν είχε Ελληνικά ούτε καμιά άλλη γλώσσα από τα menu του.

Μόνο ΕNG και CHINA είχε.

Έγινε από μένα το update σε H30-L02V100R001CHNC00B132 και έλεγε στα αγγλικά ότι θα προστεθούν και 42 νέες γλώσσες όπως και έγινε , oπότε έβγαλε και τα Ελληνικά κανονικα.

Μετά ξαναέκανα update και έβαλε την B151 και τέλος έκανα πάλι update ( όλες τις φορές χειροκίνητα )και μου έβγαλε την B256 και πέρασε και το νέο MUI 3.0

Edited by dankannn
χρωμα

Γεια σου petrosdim

Εγω το εχασα το τηλεφωνο δεν το εχω πια.

Εσυ θα πεις στον vick οτι θες το τηλεφωνο να ειναι multilanguage και να εχει επανω την B251 και το new MUI 3.0 και τερμα.

Και αυτα τα ειχα γραψει στο παλιο post μου

Μόνο ΕNG και CHINA είχε.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Το πρόβλημα με τον Vick και τα άλλα καταστήματα, είναι ότι πουλάνε αυτά που του δίνει η εταιρία ή κάποιος από την χονδρική της Κίνας. Έτσι δεν γνωρίζουν τι ROM έχει το τηλέφωνο όταν το στέλνουν. Απλό παράδειγμα, από το ίδιο μαγαζί, άλλα τηλέφωνα έρχονται με την ROM H30-L02V100R001CHNC17B151 (της CHINA UNICOM CUSTOMISED VRSION) και άλλα με την .........CHNC00B151 (ELECTRICITY PROVIDER CHANNEL VERSION). Η πρώτη περίπτωση αφορά τα προϊόντα για multilanguage, και η δεύτερη είναι για την Κινέζικη και Αγγλική γλώσσα. Όταν κάποιος ζητήσει να είναι με πολλές γλώσσες, απλά βάζουν αυτό που έχει την ROM.....CHCN17B... Αν πάλι κάποιος δεν ζητήσει πολύγλωσσο, ή το ζητήσει και αυτοί ξεχάσουν να το εγκαταστήσουν, στέλνουν ότι τους τύχει, με πολύ μεγάλη πιθανότητα να στείλουν το ....CHNC00B.... (Αγγλικά-Κινέζικα)

Έχει ειπωθεί και παλιότερα ότι πλέον η EMUI έχει πολύγλωσσα όλα τα versions, αλλά αυτό δεν μπορεί κάποιος να το πει με σιγουριά.

Πάντως, ο Vick έκανε προσπάθεια να βρει την B256, υπάρχει μόνο με την έκδοση της ROM ....CHNC00B256 και δεν είναι σίγουρος, αν και ρώτησε, να πει αν είναι πολύγλωσση ή όχι.

Το πρώτο τηλέφωνο που είχα παραγγείλει τον Νοέμβριο, είχε την ....CHNC17B132 και με το update πήρε την CHNC17B151, η οποία και μέχρι σήμερα λειτουργεί αψεγάδιαστα. Ωστόσο, δεν μπορεί να κάνει αναβάθμιση σε B256 EMUI3.0, όπως ακούω συμβαίνει και σε άλλους.

Αυτός είναι και ο λόγος που ζήτησα να μάθω για την ROM με το EMUI3.0, ώστε να έρθει έτοιμο.

Ευχαριστώ

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Το πρόβλημα με τον Vick και τα άλλα καταστήματα, είναι ότι πουλάνε αυτά που του δίνει η εταιρία ή κάποιος από την χονδρική της Κίνας. Έτσι δεν γνωρίζουν τι ROM έχει το τηλέφωνο όταν το στέλνουν. Απλό παράδειγμα, από το ίδιο μαγαζί, άλλα τηλέφωνα έρχονται με την ROM H30-L02V100R001CHNC17B151 (της CHINA UNICOM CUSTOMISED VRSION) και άλλα με την .........CHNC00B151 (ELECTRICITY PROVIDER CHANNEL VERSION). Η πρώτη περίπτωση αφορά τα προϊόντα για multilanguage, και η δεύτερη είναι για την Κινέζικη και Αγγλική γλώσσα. Όταν κάποιος ζητήσει να είναι με πολλές γλώσσες, απλά βάζουν αυτό που έχει την ROM.....CHCN17B... Αν πάλι κάποιος δεν ζητήσει πολύγλωσσο, ή το ζητήσει και αυτοί ξεχάσουν να το εγκαταστήσουν, στέλνουν ότι τους τύχει, με πολύ μεγάλη πιθανότητα να στείλουν το ....CHNC00B.... (Αγγλικά-Κινέζικα)

Έχει ειπωθεί και παλιότερα ότι πλέον η EMUI έχει πολύγλωσσα όλα τα versions, αλλά αυτό δεν μπορεί κάποιος να το πει με σιγουριά.

Πάντως, ο Vick έκανε προσπάθεια να βρει την B256, υπάρχει μόνο με την έκδοση της ROM ....CHNC00B256 και δεν είναι σίγουρος, αν και ρώτησε, να πει αν είναι πολύγλωσση ή όχι.

Το πρώτο τηλέφωνο που είχα παραγγείλει τον Νοέμβριο, είχε την ....CHNC17B132 και με το update πήρε την CHNC17B151, η οποία και μέχρι σήμερα λειτουργεί αψεγάδιαστα. Ωστόσο, δεν μπορεί να κάνει αναβάθμιση σε B256 EMUI3.0, όπως ακούω συμβαίνει και σε άλλους.

Αυτός είναι και ο λόγος που ζήτησα να μάθω για την ROM με το EMUI3.0, ώστε να έρθει έτοιμο.

Ευχαριστώ

Αρα πες του να σου βαλει την H30-L02V100R001CHNC00B132 και μετα το κανεις εσυ update σε H30-L02V100R001CHNC00B256.

dankannn: Ευχαριστώ για την απάντηση.

Μόλις έκανα την παραγγελία, του ζήτησα να βάλει απευθείας την Β256 EMUI3.0. Είμαι σίγουρος, ότι τελικά θα στείλουν ότι τους έρθει από τον προμηθευτή τους. Όταν έστειλα στο Vick το link της EMUI για να δει ποια ROM είναι αυτή που αναφέρομαι, μου είπε ότι η Β256 EMUI3.0 πιθανόν δεν είναι multilanguage και φοβάται μη γίνει καμία στραβή εγκαθιστώντας την στο τηλέφωνο. Οι άνθρωποι απλά πουλάνε και δεν γνωρίζουν και πολλά από ότι κατάλαβα για τις ROM και τις εναλλακτικές versions.

Ίδωμεν και έχοντας την εμπειρία του προηγούμενου τηλεφώνου, κάτι θα γίνει όταν έρθει.

Πάντως, από το κατάστημα vickmall, είδα μεγάλη προσπάθεια για βοήθεια. Αντιθέτως, από το to2c που έκανα επαφή μέσω mail, για την περίπτωση να περάσουν άλλη ROM, μου είπαν ότι στέλνουν ότι έρχεται από τον προμηθευτή και αν ο πελάτης ζητήσει πολύγλωσση, στέλνουν την πολύγλωσση, χωρίς άλλες παρεμβάσεις. Νομίζω, μόνο το Play Store εγκαθιστούν και βγάζουν το Κινέζικα.

dankannn: Ευχαριστώ για την απάντηση.

Μόλις έκανα την παραγγελία, του ζήτησα να βάλει απευθείας την Β256 EMUI3.0. Είμαι σίγουρος, ότι τελικά θα στείλουν ότι τους έρθει από τον προμηθευτή τους. Όταν έστειλα στο Vick το link της EMUI για να δει ποια ROM είναι αυτή που αναφέρομαι, μου είπε ότι η Β256 EMUI3.0 πιθανόν δεν είναι multilanguage και φοβάται μη γίνει καμία στραβή εγκαθιστώντας την στο τηλέφωνο. Οι άνθρωποι απλά πουλάνε και δεν γνωρίζουν και πολλά από ότι κατάλαβα για τις ROM και τις εναλλακτικές versions.

Αρα περιμένουμε νέα σου όταν θα έρθει αν θα έχει ελληνικά.

Και εγώ περιμένω λίγο η να πάρω πάλι το ίδιο η το honor 6

Όταν η παραγγελία είχε γίνει, μου είπαν ότι θα το στείλουν με την version Β256 EMUIΙ3.0.

Έλα ντε που αυτά που έχω αναφέρει νωρίτερα, σχετικά με την μη γνώση περί ROM και versions, επαληθεύτηκαν.

Τελευταία στιγμή, μου ανακοίνωσαν ότι δεν μπορούν να βρουν τηλέφωνο με την καινούργια ROM B256 EMUI3.0, δεν υπάρχει τηλέφωνο με την H30-L02........CHNC00B... και δεν μπαίνουν στη διαδικασία να περάσουν άλλη ROM, παρά μόνο να στείλουν το τηλέφωνο με την έκδοση H30-L02V100R001CHNC17B151 EMUI2.3. Βέβαια, συνέχισα την αγορά.

Ωστόσο, μου ανέφεραν ότι από τη HUAWEI τους είπαν, ότι σύντομα θα υπάρχει αναβάθμιση με την EMUI3.0, που κατά πάσα πιθανότητα είναι, η B256 EMUI3.0.

Θα δούμε τελικά τι γίνεται. Πάντως δεν θα μου φανεί παράξενο να έρθει με άλλη ROM από αυτή που ανέφεραν. Στην κυριολεξία δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Όταν η παραγγελία είχε γίνει, μου είπαν ότι θα το στείλουν με την version Β256 EMUIΙ3.0.

Έλα ντε που αυτά που έχω αναφέρει νωρίτερα, σχετικά με την μη γνώση περί ROM και versions, επαληθεύτηκαν.

Τελευταία στιγμή, μου ανακοίνωσαν ότι δεν μπορούν να βρουν τηλέφωνο με την καινούργια ROM B256 EMUI3.0, δεν υπάρχει τηλέφωνο με την H30-L02........CHNC00B... και δεν μπαίνουν στη διαδικασία να περάσουν άλλη ROM, παρά μόνο να στείλουν το τηλέφωνο με την έκδοση H30-L02V100R001CHNC17B151 EMUI2.3. Βέβαια, συνέχισα την αγορά.

Ωστόσο, μου ανέφεραν ότι από τη HUAWEI τους είπαν, ότι σύντομα θα υπάρχει αναβάθμιση με την EMUI3.0, που κατά πάσα πιθανότητα είναι, η B256 EMUI3.0.

Θα δούμε τελικά τι γίνεται. Πάντως δεν θα μου φανεί παράξενο να έρθει με άλλη ROM από αυτή που ανέφεραν. Στην κυριολεξία δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Αρα λογικα δεν θα μπορεις να βαλεις το MUI 3.0 για αρχη.

Aυτο δινει πιθανα και μια απαντηση στο γιατι αλλοι μπορουν να βαλουν την Β256 και αλλοι οχι.

Αρα λογικα τα τηλεφωνα με rom H30-L02V100R001CHNC00Β μπορουν να πανε αυτη την στιγμη σε Β256και νεο MUI 3.0 ενω τα H30-L02V100R001CHNC17Β οχι , μπορει φυσικα να πανε αργοτερα.

Ας το επιβεβαιωσουν αυτοι που το εχουν κανει ?

Edited by dankannn

Από ότι φαίνεται, όλοι όσοι έχουν την version ...CHNC17B... δεν μπορούν προς το παρόν τουλάχιστον, να αναβαθμίσουν τα τηλέφωνα σε Β256 EMUI3.0. Το έχω δοκιμάσει και εγώ με το προηγούμενο τηλέφωνο, με την CHNC17B151 και δεν βλέπει κάποια αναβάθμιση.

Λογικά αυτοί με την CHNC00B151, μάλλον θα μπορούν να κάνουν την αναβάθμιση.

Όμως, από το vickmall, μου είπαν ότι δεν μπόρεσαν να βρουν τηλέφωνο με την CHNC00B256 EMUI3.0. Στο site της HUAWEI αλλά και της EMUI που κοίταξα για αναβαθμίσεις, έχουν την έκδοση B256 EMUI3.0, αλλά πουθενά δεν αναφέρουν όλη την έκδοση της ROM (πχ ....CHNC00B256), ώστε να μπορούμε να δούμε τι ακριβώς γίνεται.

Κάποια άλλη επίσης λεπτομέρεια είναι, ότι όπου και να ρώτησα σε καταστήματα στην Κίνα για αυτό το μοντέλο, κανένας δεν απάντησε συγκεκριμένα, με ποιά ROM πουλάνε το τηλέφωνο και αν έχουν την δυνατότητα να το στείλουν με την Β256 EMUI3.0. Λες και όλοι είναι συνεννοημένοι, λένε ότι θα το στείλουν multilanguage, με τα Ελληνικά και Αγγλικά.

Αργότερα, μάλλον θα μας δώσουν την EMUI3.0. Εδώ να παρατηρήσω ότι και με την EMUI2.3, το τηλέφωνο δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα, σχεδόν τέσσερις μήνες. Και το EMUI2.3 νομίζω ότι είναι ικανοποιητικό. Τώρα δεν έχω δει κάπου το EMUI3.0 για συγκρίσεις, αλλά δεν νομίζω να αλλάζει και τόσα πολλά στο τηλέφωνο.

Πετρο σου βαζω και αυτα που βρηκα σαν rom.

Και κατεβαζω καποιες απο αυτες για να δω αν εχουν readme και λεει κατι.

Update Official ROM HUAWEI Glory H30-L02 4G LTE KK Unicom version: EMUI3.0_ H30-L02V100R001CHNC00B256

Changelog:

1. Increase EMUI3.0 feature

2. Update Hai Siji line C55-> C56

3. Optimize System Performance

——————————————————————————————————————————————————–

Update Official ROM HUAWEI Glory H30-L02 4G LTE KK Unicom version: EMUI2.3_ H30-L02V100R001CHNC00B151

Changelog:

1. To improve the magazine can not download the upgrade package to unlock the problem.

2. To improve the problem of flash yellow.

3. Solve the campus network can not connect CMCC-EDU problems.

4. optimization system stability.

———————————————————————————————————————————————————–

Update Official ROM HUAWEI Glory H30-L02 4G LTE KK Unicom version: EMUI2.3_ H30-L02V100R001CHNC00B138

Update Official ROM HUAWEI Glory H30-L02 4G LTE KK Unicom version: EMUI2.3_ H30-L02V100R001CHNC00B603 ( Developer version )

Official ROM HUAWEI Glory H30-L02 4G LTE KK Mobile version: EMUI2.3_ H30-L02-V100R001CHNC00B132

Update Official ROM HUAWEI Glory H30-L02 4G LTE KK Unicom version: EMUI2.3_ H30-L02V100R001CHNC17B134

Official ROM HUAWEI Glory H30-L02 4G LTE KK Unicom version: EMUI2.3_ H30-L02V100R001CHNC17B130

Gapps not include – No Rooted

Language support: EN/CN

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον να ψάξεις το θέμα με τις ROM.

Νομίζω ότι η HUWAEI έχει από τα πιο πολύπλοκα θέματα κωδικοποιήσεων με τις version. Εκεί που νόμιζα ότι η UNICOM version ήταν με την κωδικοποίηση ...CHNC00B... τώρα βλέπω και με ...CHNC17B...

Πάντως τα τηλέφωνα αυτά στην Κίνα παρουσιάζονται ως Glory.

Με τον καιρό, θα μάθουμε ποια από αυτά που χρησιμοποιούμε εδώ, θα μπορούν να αναβαθμιστούν σε EMUI3.0.

Υπομονή...