Jump to content

Honor 3C 4G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 312
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

4.4.2 UI2.3

Ανέβασε πάλι την φωτογραφία σου με το 4g (κάποιο πρόβλημα έχει και δεν μου φαίνεται εμένα τουλάχιστον) και αν υπάρχει κάποιος άλλος κάτοχος ας το επιβεβαιώσει και αυτός...εγώ το περιμένω..με τη λήψη θα ποστάρω και εγώ τη φώτο μου αν ισχύει..

Ericsson GA 318»Ericsson GF 788»Ericsson T20e»Siemens S45»Nokia 8210»Sharp GX17 »»»Nokia 6230i»SE S500»Nokia 5800»Samsung Galaxy S2» !!!Huawei Honor 6!!!

4.4.2 UI2.3

Αν θέλεις, γράψε τον κωδικό που μοιάζει με αυτό: V100R001CHNC00B138

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

σε ερωτηση που εκανα και στο to2c για το κινητο http://www.to2c.com/huawei-honor-3c-2gb-16gb-4g-basic-4g-fdd-lte-android-4-4-quad-core-1-6ghz-5-0-inch-hd-8-0mp-smartphone.html

μου ειπε 10 φορες οτι λειτουργει και σε δικτυο fdd-lt και οτι εχουν παρει πολλοι ελληνες και δεν ειχαν προβλημα με το 4G

μετα τον φιλο που το επιβεβαιωνει παρτε και αυτη την κουβεντα απο το minideal αναμεσα σε εναν γαλο και σε εναν ελληνα

Antonis

Is the 4g TD-LTE as i see in photo fix with Greece(Europe 4g)?

13 Oct at 6:45 pm

Jérémie

Hi Antonis I already bought this phone on another website (http://www.lenteen.fr/smartphoneandroid/huawei-honor-..) and it detects 4G network in France, so it is well a FDD LTE 4G one.

I just checked under the battery on my phone and it is written TD-LTE, I don't know why.

14 Oct at 12:29 pm|Reply

Antonis

Thaks for the reply Jeremie. In Greece we use FDD LTE 4G the same as in France. So i think its ok.

αρα το κινητο δουλευει μια χαρα σε 4G και στο minideal το 4G 2G/16G sta 1.6 το εχει 190$ με πολλα δωρα οπως

1) Install google playstore

2) Remove chinese apps

3) Make it rooted.

4) Send it with a European version of charger and the free gifts

5) Install Greek language

και θηκη

που ζητανε ολοι οι αγοραστες

20 μέρες έκανε να έρθει. Ναι ζήτησα και εγώ τα ίδια σε online Επικοινωνία που είχαμε.

Απο lenteen η απο minideal?

Ericsson GA 318»Ericsson GF 788»Ericsson T20e»Siemens S45»Nokia 8210»Sharp GX17 »»»Nokia 6230i»SE S500»Nokia 5800»Samsung Galaxy S2» !!!Huawei Honor 6!!!

Απο lenteen η απο minideal?

http://www.minideal.net/huawei-honor-3c-4g-fdd-lte-h30-l02-smartphone-android-4-4-quad-core-1-6ghz-5-0-inch-hd-8-0mp-ram-2gb-rom-16gb.html

αυτο φιλε απο Minideal.απο το αλλο που γραφεις ειναι πανακριβο φιλε 204 ευρω ενω το minideal βγαινει 155 κοντα

Μήπως να ετοιμάζουν κανά review σιγά σιγά οι κάτοχοι;

Συγκερκριμένα πράγματα που ενδιαφέρουν:

-Κατανάλωση μπαταρίας (να δούμε πως τα πάει ο Kirin σε αυτόν τον τομέα).

-GPS (ταχύτητα κλειδώματος-συμπεριφορά σε πορεία).

-Ποιότητα και ένταση ήχου (ακουστικού στη διάρκεια της κλήσης, ηχείου και εξωτερικών ακουστικών στην αναπαραγωγή μουσικής).

-Ταχύτητα σε browsing και αναπαραγωγή youtube.

-Ποιότητα φωτογραφίας (αν και δε νομίζω να υπάρχουν σημαντικές διαφορές από το original 3C)

-Ένα benchmark για το καλό :p

-GPS (ταχύτητα κλειδώματος-συμπεριφορά σε πορεία).

Άμα κρίνω από τον 920 θα είναι τέλειο... :D

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Όντως το gps είναι καλό κλειδώνει αμέσως. Στο θέμα του ήχου έχει κάποια θεματακια, θα το ήθελα το ηχείο να ήταν Πιο δυνατό. Φανταστείτε ότι το ξυπνητήρι με το ζόρι ακούγεται Όπως και οι ήχοι ειδοποιήσεων.

Κανονικά είναι περιττή η ερώτηση, αλλά μετά την νίλα με το H30-L01M... Όπως λένε, «όποιος καεί από την σούπα, φυσάει και το γιαούρτι»!

Το L02 έχει εργοστασιακά ελληνικό μενού με την νεότερη αναβάθμιση;

Το L01M όποιος το είδε με ρωτάει αν βγαίνει και με ελληνικό μενού.

Επεξεργασία:

Αν κατάλαβα καλά, υπάρχουν τα L02 που έρχονται με λογισμικό σειράς V100R001CHNC17 που υποστηρίζουν το δικό μας 4G, αλλά και σειράς V100R001CHNC00 που δεν το υποστηρίζουν. Σωστά;

Edited by talos_2002

Φορητότητα προς Frog

Η EMUI είναι multilanguage από την ίδια την Huawei εδώ και αρκετούς μήνες.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Αυτό είναι το γραφικό περιβάλον της Huawei. Πρέπει να γίνουν αλλαγές στον κώδικα αναλόγως τον επεξεργαστή στον οποίο θα εκτελεστεί, γι'αυτό τα 3C 4G δεν είχαν παρά μόνο Κινέζικα και Αγγλικά από την αρχή.

Δυστυχώς το L01M δεν έχει αναβάθμιση Β138, οπότε δεν έχει ελληνικά.

Φορητότητα προς Frog

Από μπαταρία πώς είναι τα πράγματα μέχρι στιγμής;

Φίλε hyb αν μπορείς φόρτισε το κινητό στο 100% και όταν κοντεύει να τελειώσει η μπαταρία ανέβασε ένα screenshot με τις ώρες οθόνης και πες μας τι χρήση έκανες περίπου κατά τη διάρκεια του κύκλου φόρτισης.

Δείχνει πολλά υποσχόμενο το κινητό πάντως.

Τελικά δουλεύει ρε παιδιά το 4g ή όχι;;;

Η κοπέλα από το Minideal μου λέει όχι:

Επίσης 2-3 ερωτήσεις:

1) έχει αυτόματη φωτεινότητα

2) led notification

3) φωτιζόμενα πλήκτρα

-Welcome to Our Site

-hello

about this phone

http://www.minideal.net/huawei-honor-3c-4g-fdd-lte-h30-l02-smartphone-android-4-4-quad-core-1-6ghz-5-0-inch-hd-8-0mp-ram-2gb-rom-16gb.html

-hi

dear

what can i do for u ?

-does the 4g network work in Greece?

-yes

dear firend hornor 3c

yes ?

-no

Huawei Honor 3C H30-L02

-SORRY ,IT DOESN'T SUPPORTS

maybe u cahnge aphone ?

Edited by tsport

Τελικά δουλεύει ρε παιδιά το 4g ή όχι;;;

Η κοπέλα από το Minideal μου λέει όχι:

Επίσης 2-3 ερωτήσεις:

1) έχει αυτόματη φωτεινότητα ΝΑΙ

2) led notification ΝΑΙ

3) φωτιζόμενα πλήκτρα ΟΧΙ

Για το 4G, ο hyb το επιβεβαιώνει (μερικά ποστ πριν).-

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Από μπαταρία πώς είναι τα πράγματα μέχρι στιγμής;

Φίλε hyb αν μπορείς φόρτισε το κινητό στο 100% και όταν κοντεύει να τελειώσει η μπαταρία ανέβασε ένα screenshot με τις ώρες οθόνης και πες μας τι χρήση έκανες περίπου κατά τη διάρκεια του κύκλου φόρτισης.

Δείχνει πολλά υποσχόμενο το κινητό πάντως.

Δύσκολο φίλε μου διότι κάνω καθημερινή χρήση του πλοηγού και Όπως καταλαβαίνεις το έχω μόνιμα στο ρεύμα. Μπορώ να σου όμως ότι πλησιάζει σε αυτονομία το note 3.