aris1976 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Για το δικαρτο λέμε.Εσύ πρέπει να παίζεις εδω....http://consumer.huawei.com/gr/support/downloads/detail/index.htm?id=69406 Και για το δικαρτο ποια είναι;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Και για το δικαρτο ποια είναι;;;; εδω η πρωτη http://consumer.huawei.com/gr/search/index.htm?keywords=huawei%20mate%207%20JAZZ-L11 Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hbabis67 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Η αναβάθμιση απέτυχε, ειμαι στην 324 μηπως θα πρεπει πρώτα να περάσω την 329 και μετα την 331? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakism46 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Και από σήμερα είμαστε με marshmallow b513!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 (edited) Δηλαδή τι βγηκε και επισημα Edited February 7, 2016 by mpacardi Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Και από σήμερα είμαστε με marshmallow b513!!! Δηλαδή την δώσανε και επίσημα την αναβάθμιση. Ota η στο σαιτ υπαρχει Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakism46 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Νομίζω ναι αλλά όχι Ελλάδα εγώ από το XDA την κατέβασα. ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νομίζω ναι αλλά όχι Ελλάδα εγώ από το XDA την κατέβασα. Για την ώρα πολύ καλή δεν έχω κανένα πρόβλημα όλα δουλεύουν καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Νομίζω ναι αλλά όχι Ελλάδα εγώ από το XDA την κατέβασα. ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για την ώρα πολύ καλή δεν έχω κανένα πρόβλημα όλα δουλεύουν καλά.την ειδα και εγω τωρα αλλα ειναι beta μαλλον ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νομίζω ναι αλλά όχι Ελλάδα εγώ από το XDA την κατέβασα. ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για την ώρα πολύ καλή δεν έχω κανένα πρόβλημα όλα δουλεύουν καλά.τι διαφορες εχει και τι εξτρα στις ρυθμισεις απο την lollipop 5.1.1 για δωσε σε παρακαλω διαφορες Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakism46 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 την ειδα και εγω τωρα αλλα ειναι beta μαλλον ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τι διαφορες εχει και τι εξτρα στις ρυθμισεις απο την lollipop 5.1.1 για δωσε σε παρακαλω διαφορες Τι να σου πω μήπως θυμάμαι τι είχε η μία και τη η άλλη.Αν θες κάτι ποιό συγκεκριμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Τι να σου πω μήπως θυμάμαι τι είχε η μία και τη η άλλη.Αν θες κάτι ποιό συγκεκριμενο.π.χ στις χειρονομιες στις ρυθμισεις εχει ξεκλειδωμα απο την οθονη κλειδωματος με δυπλο χτυπημα στην οθονη.και απο ποια εκδοση lollipop εκανες αναβαθμιση σε android 6. Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakism46 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 π.χ στις χειρονομιες στις ρυθμισεις εχει ξεκλειδωμα απο την οθονη κλειδωματος με δυπλο χτυπημα στην οθονη.και απο ποια εκδοση lollipop εκανες αναβαθμιση σε android 6. Όχι δεν έχει όπως δεν έχει και ρύθμιση να κρύβεται η κάτω μπάρα πράγμα που με χάλασε.Από την β331. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Όχι δεν έχει όπως δεν έχει και ρύθμιση να κρύβεται η κάτω μπάρα πράγμα που με χάλασε.Από την β331.ωωω οντως αυτο με την μπαρα ναι και εμενα με χαλασε λιγο.θα το σκεφτω σοβαρα αν αναβαθμισω γιατι ειμαι πολυ ευχαριστημενως και με την μπαταρια που την εχω δυο μερες και ακομα δεν την φορτισα. Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Όχι δεν έχει όπως δεν έχει και ρύθμιση να κρύβεται η κάτω μπάρα πράγμα που με χάλασε.Από την β331. Η εφαρμογή για τοπική ενημέρωση υπάρχει;Γνωρίζεις φίλε μου εάν έχει βγεί rollback; Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakism46 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Η εφαρμογή για τοπική ενημέρωση υπάρχει;Γνωρίζεις φίλε μου εάν έχει βγεί rollback; Όχι δεν υπάρχει η εφαρμογή.Λίγο που το έψαξα όπως και στην 511. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Όχι δεν υπάρχει η εφαρμογή.Λίγο που το έψαξα όπως και στην 511. Επειδή είμαι ολίγον τι γκαντέμης με τις beta... θα παραμείνω στην θεϊκή Β331 :D Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Παρατηρήσεις για την Β331 που πέρασα χθες μέσω ΟΤΑ... Έχω από το πρωΐ 6 ώρες οθόνη με talkband b2 συνδεδεμένο ,WiFi ή δεδομένα συνέχεια ,2 ώρες κλήσεις και υπόλοιπο 25% μπαταρία.Αυτό δεν το χω ξαναδεί ούτε σε κιτκατ. Τελική τιμή :lol:...7 ώρες και 38 λεπτά με 10% μπαταρία..:wacko: Ή αναβάθμιση που λέτε για πιο είναι;εγώ έχω το L 09 μονόκαρτο Για το δικαρτο λέμε.Εσύ πρέπει να παίζεις εδω....http://consumer.huawei.com/gr/support/downloads/detail/index.htm?id=69406 Καλημέρα παιδιά έχω περάσει την Β331 και έχω το μονόκαρτο https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160208/c41f66de7c33559001ce24122f6ade9c.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosklim Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Με ota την πέρασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hbabis67 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Τελικά περασα την 331 οχι ΟΤΑ με dowload και εγκατασταση , δεν βλεπω ομως καποια εμφανη διαφορα. Στο επισημο site της εταιρίας εχω δει οτι η marshmallow για το κινητο μας ειναι σε εξέλιξη και σύντομα θα ειναι διαθέσιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lokokokakau Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Καλημέρα παίδες. Χθες έβαλα την Β513 από XDA στο MT7-L09 που έχω (το 16gb 2 gb ram). Έκανα και wipe data για να είμαι σίγουρος ότι θα κάτσει καλά και ως τώρα δεν έχω δει κανένα πρόβλημα. Μόνο το Nova Launcher βγάζει ένα μνμ ότι κάτι αργεί αλλά δεν κατάλαβα τι εννοεί ακόμα. Πάντως η διαδικασία είναι πολύ απλή, κατεβάζεις το zip ~750mb, το βάζεις στην SD σε ένα φάκελο με όνομα dload ( συγκεκριμένα dload,όχι download ή κάτι άλλο) και από το menu του κινητού update, κάνεις local update. Απ'όσο κατάλαβα απαιτεί να έχεις πρώτα την 331 έκδοση (δεν με άφησε να κάνω το update από την 324 που είχα) αλλά το αρχείο της αναβάθμισης για την 331 είναι 50~ Mb... Παράθεση ο Κόκκινος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Είδατε καμία αξιοσημείωτη διαφορά με την 6.0; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Εχω το ΜΑΤΕ 7, περασα την εκδοση 331, κατεβασα το αρχειο από το site, κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakism46 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Είδατε καμία αξιοσημείωτη διαφορά με την 6.0; Τίποτα το ιδιαίτερο,η μπαταρία πολύ καλή και η κάμερα μου φαίνεται λίγο καλύτερη κατά τ'άλλα μια απο τα ίδια απλά φοβερό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Τίποτα το ιδιαίτερο,η μπαταρία πολύ καλή και η κάμερα μου φαίνεται λίγο καλύτερη κατά τ'άλλα μια απο τα ίδια απλά φοβερό!!! Τέλεια! Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RigoC Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ. ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΔΥΝΑΤΑ. ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΛΥΣΗ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Εκανα το ιδιο στο δικο μου ΜΑΤΕ 7. Πραγματι ο ηχος κλησης μειωθηκε η ενταση του, περιπου σε 50%. Δεν το ειχα προσεξει. Για ρυθμισεις δεν ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts