mpacardi Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 (edited) περιεργα πραγματα.ειχα την B324 που την εβαλα χειροκινητα πριν 2 ημερες και σημερα μου hρθε ota αναβαθμιση σε C900B331.τι στο καλο εκει που δεν επερνα ota αναβαθμιση καμια τωρα εχω αυτην την τελευταια εκδοση που την δινει και το sait της huawei http://consumer.huawei.com/gr/search/index.htm?keywords=huawei%20mate%207%20JAZZ-L11 Edited February 4, 2016 by mpacardi Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 περιεργα πραγματα.ειχα την B324 που την εβαλα χειροκινητα πριν 2 ημερες και σημερα μου hρθε ota αναβαθμιση σε C900B331.τι στο καλο εκει που δεν επερνα ota αναβαθμιση καμια τωρα εχω αυτην την τελευταια εκδοση που την δινει και το sait της huawei http://consumer.huawei.com/gr/search/index.htm?keywords=huawei%20mate%207%20JAZZ-L11 Ωωωωω...αυτα ειναι ευχαριστα νεα φιλε μου.Σε κανα διωρο θα την περασω και θα την τεσταρω αυριο με το καλο. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Ωωωωω...αυτα ειναι ευχαριστα νεα φιλε μου.Σε κανα διωρο θα την περασω και θα την τεσταρω αυριο με το καλο.θα την περασεις χειροκινητα η σου ηρθε ota στο κινητο.σε εμενα την εδειξε μετα απο ελεκχο για ενημερωση. Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 θα την περασεις χειροκινητα η σου ηρθε ota στο κινητο.σε εμενα την εδειξε μετα απο ελεκχο για ενημερωση. Μου ήρθε ΟΤΑ όταν έκανα ενημέρωση όπως και σε σένα.Θα την κατεβάσω και ολόκληρη βέβαια και βλέπουμε. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Μου ήρθε ΟΤΑ όταν έκανα ενημέρωση όπως και σε σένα.Θα την κατεβάσω και ολόκληρη βέβαια και βλέπουμε. ωραια.εγω που την εβαλα εδω και μερικες ωρες δεν ειδα κατι το ιδιαιτερο.μου λεει τι αλλαγες εχει βεβαια εκει που ειναι οταν πατας για ενημερωση αλλα ειναι στα αγγλικα και βαριεμαι να κανω μεταφραση τωρα, Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odykoro Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Καλησπερα παιδια! Τοσο καιρο τσεκαρα για ενημερωσεις απο εδω http://consumer.huawei.com/my/support/downloads/index.htm?keyword=mt7 Και τωρα ειδα το link που postaρε ο φιλος παραπανω το οποιο εχει πιο ενημερωμενη εκδοση! Ξερει κανεις αν υπαρχει καποια διαφορα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 (edited) Καλησπερα παιδια! Τοσο καιρο τσεκαρα για ενημερωσεις απο εδω http://consumer.huawei.com/my/support/downloads/index.htm?keyword=mt7 Και τωρα ειδα το link που postaρε ο φιλος παραπανω το οποιο εχει πιο ενημερωμενη εκδοση! Ξερει κανεις αν υπαρχει καποια διαφορα?? κατι ελεγε για google security patches- fixed in whatsapp end chat messages και κατι αλλα fixed που δεν μπορω να μεταφρασω τωρα Edited February 4, 2016 by mpacardi Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odykoro Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Προσπαθω ακομη να το κατεβασω στο pc γιατι εμενα δεν ηρθε OTA, αλλα σέρνεται θελει ακομη 5ωρες!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Καλησπερα παιδια! Τοσο καιρο τσεκαρα για ενημερωσεις απο εδω http://consumer.huawei.com/my/support/downloads/index.htm?keyword=mt7 Και τωρα ειδα το link που postaρε ο φιλος παραπανω το οποιο εχει πιο ενημερωμενη εκδοση! Ξερει κανεις αν υπαρχει καποια διαφορα??πατα ενημερωση μπας και στην βγαλει και σε εσενα Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odykoro Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 πατα ενημερωση μπας και στην βγαλει και σε εσενα Το πατησα αλλα τπτ!!! Η πλάκα είναι οτι ποτε καμια ενημερωση δεν μου εχει ερθει OTA!! Παντα το τσεκαρα εγω απο το site της Huawei!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Προσπαθω ακομη να το κατεβασω στο pc γιατι εμενα δεν ηρθε OTA, αλλα σέρνεται θελει ακομη 5ωρες!!!! υπομονη κανε και θα κατεβει αλλα οχι τοσο οσο γραφει ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το πατησα αλλα τπτ!!! Η πλάκα είναι οτι ποτε καμια ενημερωση δεν μου εχει ερθει OTA!! Παντα το τσεκαρα εγω απο το site της Huawei!!και εγω ειχα απελπιστει οταν πατουσα για ενημερωση και μου ειρθε απο το πουθενα.αβυσος η huawei με τις αναβαθμισεις Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odykoro Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Χαχα σωστος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Χαχα σωστος!!!τι λεει κατεβαζει ακομα ποσο λεει οτι θελει Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odykoro Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 τι λεει κατεβαζει ακομα ποσο λεει οτι θελει Ολα καλα, ειχε θεμα το ρουτερακι μου! Σε λιγο θα εχει κατεβει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Ολα καλα, ειχε θεμα το ρουτερακι μου! Σε λιγο θα εχει κατεβει σωστως.αντα βαλτην για να σε ρωτησω κατι πραγματα αν ειναι τα ιδια οπως με την δικια μου Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odykoro Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 σωστως.αντα βαλτην για να σε ρωτησω κατι πραγματα αν ειναι τα ιδια οπως με την δικια μου Βεβαιως, οτι θες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Βεβαιως, οτι θες!πεσ μου μολις την βαλεις Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odykoro Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Μολις την περασα, δεν μπορω να βρω καποια ουσιαστικη διαφορα με την B329 που ειχα πριν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 (edited) Παρατηρήσεις για την Β331 που πέρασα χθες μέσω ΟΤΑ... Έχω από το πρωΐ 6 ώρες οθόνη με talkband b2 συνδεδεμένο ,WiFi ή δεδομένα συνέχεια ,2 ώρες κλήσεις και υπόλοιπο 25% μπαταρία.Αυτό δεν το χω ξαναδεί ούτε σε κιτκατ. Τελική τιμή :lol:...7 ώρες και 38 λεπτά με 10% μπαταρία..:wacko: Edited February 5, 2016 by CRISPAF77 Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odykoro Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Παρατηρήσεις για την Β331 που πέρασα χθες μέσω ΟΤΑ... Έχω από το πρωΐ 6 ώρες οθόνη με talkband b2 συνδεδεμένο ,WiFi ή δεδομένα συνέχεια ,2 ώρες κλήσεις και υπόλοιπο 25% μπαταρία.Αυτό δεν το χω ξαναδεί ούτε σε κιτκατ. Πολυ καλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Παρατηρήσεις για την Β331 που πέρασα χθες μέσω ΟΤΑ... Έχω από το πρωΐ 6 ώρες οθόνη με talkband b2 συνδεδεμένο ,WiFi ή δεδομένα συνέχεια ,2 ώρες κλήσεις και υπόλοιπο 25% μπαταρία.Αυτό δεν το χω ξαναδεί ούτε σε κιτκατ.μια απο τα ιδια και εγω .εχω παθει πλακα με την μπαταρια ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολυ καλα...καλησπερα.τι λεει ολα καλα με την αναβαθμιση Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosklim Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Ή αναβάθμιση που λέτε για πιο είναι;εγώ έχω το L 09 μονόκαρτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Ή αναβάθμιση που λέτε για πιο είναι;εγώ έχω το L 09 μονόκαρτο Για το δικαρτο λέμε.Εσύ πρέπει να παίζεις εδω....http://consumer.huawei.com/gr/support/downloads/detail/index.htm?id=69406 Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sasalas Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 παιδια καλησπερα. μπορει να με βοηθησει καποιος να κανω unlock και root το τηλεφωνο. ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hbabis67 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Καλημέρα, κατεβάζω το νέο firmware μιας και με update δεν το βρίσκει, να υποθέσω ότι η αναβάθμιση θα γίνει όπως και η αναβάθμιση σε loli δηλ. Καταβεζουμε το αρχείο το κάνουμε extract και το αρχείο από το οποίο θα γίνει η αναβάθμιση το βάζουμε σε φακελο dload στην sd; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts