aris1976 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Να τα μας..... https://iguru.gr/2015/10/20/52565/huawei-mate-8-powerful/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Να τα μας..... https://iguru.gr/2015/10/20/52565/huawei-mate-8-powerful/ Εάν έχει ίδια αυτονομία με το L10 μου και ίσο ή και μικρότερο μέγεθος τότε μιλάμε για το επόμενο κινητό μου και ας κάνει 600€ (είναι πολλά τα λεφτά Άρη :lol: ) που λέει ο λόγος.:D Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikal Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 (edited) Προς καθε ενδιαφερομενο απο αξιολογο μεταπωλητη και σε λογικη τιμη... http://merimobiles.com/huawei-ascend-mate-7-6inch-fhd-ips-ltps-hass-kirin-925-processor-32gb.htm?nosto=nosto-page-product1 Αυτό είναι 2GB RAM (με 32 GB internal storage).... Αν ήταν με 3 GB μνήμη τότε ίσως Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το 32GB με το 16GB έχουν 100 Ευρώ διαφορά (με 2 GB μνήμη)!... Edited October 20, 2015 by mikal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galileo Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 (edited) Εάν έχει ίδια αυτονομία με το L10 μου και ίσο ή και μικρότερο μέγεθος τότε μιλάμε για το επόμενο κινητό μου και ας κάνει 600€ (είναι πολλά τα λεφτά Άρη :lol: ) που λέει ο λόγος.:D http://techblog.gr/mobile/huawei-mate-8-specs-leak-6758/ Ορίστε κύριοι εδώ και οι φωτογραφίες του :D:D:D Edited October 20, 2015 by galileo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Προς καθε ενδιαφερομενο απο αξιολογο μεταπωλητη και σε λογικη τιμη... http://merimobiles.com/hua...-page-product1 Αδελφε μου το έχει πάρει εσύ από κει?? έχει κάποιο πρόβλημα?? Να τα μας..... https://iguru.gr/2015/10/20/52565/huawei-mate-8-powerful/ ας περιμένουμε λίγο να το δούμε και τι μπαταρία φυσικά θα δώσει από την στιγμή που η οθόνη είναι 2k ( Το Huawei Mate 8 θα διαθέτει μια τεράστια οθόνη 6-ιντσών Quad HD (2560×1440 pixel) ) και βλέπουμε ;) Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_fazer600cc Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια αλλα με ΟΤΑ δεν βρίσκει τίποτα.Αυτή που φοράει ήδη είναι η MT7-TL10V100R001C00B129.Ξάνα τσέκαρα με ΟΤΑ αλλά τίποτα.....Με άλλα λόγια δεν μπορώ ούτε manual να περάσω την λόλιποπ,κλαψ........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panseraikos Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Καλησπερα.ποτε περιμενουμε το mate8?ειμαι ετοιμος να παρω το 7 με 32gb και 3gb ram το χρυσο.λετε να περιμενω η θα ερθει ελλαδα σε κανα εξαμηνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisss Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Εγώ πάντως που έκανα αναβάθμιση με ΟΤΑ χθές το απόγευμα ( Γερμανία ) έχω προβληματάκια....μου ζητάει πολύ συχνά το pin της κάρτας SIM.... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbirdxx Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Καλησπερα.ποτε περιμενουμε το mate8?ειμαι ετοιμος να παρω το 7 με 32gb και 3gb ram το χρυσο.λετε να περιμενω η θα ερθει ελλαδα σε κανα εξαμηνο; Φυσικα να περιμενεις σε 2-3 μηνες θαχει οσο θα παρεις το 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panseraikos Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Φυσικα να περιμενεις σε 2-3 μηνες θαχει οσο θα παρεις το 7 Θα ερθει σε ενα 2μηνο στην ελλαδα;λογικα θα σκοτωσουν και το 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbirdxx Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Ειδη ειναι σε εξαφανιση,θελω να πω οτι σε λιγο δεν θα υπαρχει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Αδελφε μου το έχει πάρει εσύ από κει?? έχει κάποιο πρόβλημα?? Όχι,απλά από κει έχω αγοράσει 1Xiaomi mi3 και 1 Zte nubia z7 mini και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τις συναλλαγές μου. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φυσικα να περιμενεις σε 2-3 μηνες θαχει οσο θα παρεις το 7 Μακάρι αλλά δε νομίζω να συμβεί κάτι τέτοιο.H τιμή στο 7 άντε να πέσει κανά 50€ από τις γνωστές αλυσίδες καταστημάτων που τα φέρνουν.Άλλωστε η Huawei μετά το nexus έχει πάρει τα πολύ πάνω της και εκτιμώ πως το mate 8 θα το δούμε επίσημα στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο με τιμή 700€ τα 3GB και 800€ τα 4GB. Όλα τα παραπάνω δεν τα αναπαράγω από κάπου... είναι προσωπική μου εκτίμηση μη παρεξηγηθώ και μακάρι να βγω ψεύτης.:p Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panseraikos Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Ειδη ειναι σε εξαφανιση,θελω να πω οτι σε λιγο δεν θα υπαρχει ! Ο κωτσοβολος τωρα το εφερε και το εχει με παραγγελεια 599!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbirdxx Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Εγω βλεπω οτι στο σκρουτζ δεν υπαρχει πληθωρα μονο στα ακριβα μαγαζια,επισης 600 ευρω ειναι πανακριβα γισ κινητο ενος ετους! Ο καθενας με την τσεπη του φυσικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Μην εξελιχθεί μόνο σε καμία Samsung η Huawei και φάμε πάλι καμία φόλα.... Όλο η 'επόμενη Samsung' την ανεβάζουν και τη κατεβάζουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Μην εξελιχθεί μόνο σε καμία Samsung η Huawei και φάμε πάλι καμία φόλα.... Όλο η 'επόμενη Samsung' την ανεβάζουν και τη κατεβάζουν... Και γω αυτο φοβαμαι...βλεπε σειρα Honor που εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα σε καλες τιμες και πως εξελιχθηκε....απο 6 σε 6 plus και μετα σε 7 πηγε 250€ - 350€ - 450€ Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Εγώ πάντως που έκανα αναβάθμιση με ΟΤΑ χθές το απόγευμα ( Γερμανία ) έχω προβληματάκια....μου ζητάει πολύ συχνά το pin της κάρτας SIM.... :( Κι εμένα μου το έχει κάνει αυτό. Όχι πολύ συχνά. 2 φορές τις τελευταίες 2 εβδομάδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efsevi Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια αλλα με ΟΤΑ δεν βρίσκει τίποτα.Αυτή που φοράει ήδη είναι η MT7-TL10V100R001C00B129.Ξάνα τσέκαρα με ΟΤΑ αλλά τίποτα.....Με άλλα λόγια δεν μπορώ ούτε manual να περάσω την λόλιποπ,κλαψ........ Το λινκ που σε παρέπεμψα έχει και την Β133 διαθέσιμη, ξεκινάς με αυτή πρώτα, και μετά θα περάσεις την Β351 (lolli). Παράθεση AM7-TL10 Β553 dual 3ram 64rom medallion edition http://www.vmall.com/product/1668.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taggelou Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Το λινκ που σε παρέπεμψα έχει και την Β133 διαθέσιμη, ξεκινάς με αυτή πρώτα, και μετά θα περάσεις την Β351 (lolli). εχω το MT7-TL10 , εβαλα με ΟΤΑ την Β133 , πηγα στο λινκ σου , πατησα το μπλε κουμπακι , κατεβασα το αρχειο στο κινητο 1,8giga περιπου και μετα τι κανω ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvertical1 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 πως μπορω να απενεργοποιησω την πληροφορια οτι το κιν. εχει φορτισει πληρως? (οταν ειμαι στον υπολογηστη και φορτιζω με το usb αναβει το τηλ. και γραφει οτι φορτιστικε, με αποτελεσμα ομως να μου κανει επανεκινησεις στον υπολογιστη!) ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 πως μπορω να απενεργοποιησω την πληροφορια οτι το κιν. εχει φορτισει πληρως? (οταν ειμαι στον υπολογηστη και φορτιζω με το usb αναβει το τηλ. και γραφει οτι φορτιστικε, με αποτελεσμα ομως να μου κανει επανεκινησεις στον υπολογιστη!) ευχαριστω. Όταν το συνδέσεις στον υπολογιστή "κατέβασε" τη κουρτίνα και πηγαίνεις στις ειδοποιήσεις όπου επιλέγεις "μόνο φόρτιση". Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvertical1 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Όταν το συνδέσεις στον υπολογιστή "κατέβασε" τη κουρτίνα και πηγαίνεις στις ειδοποιήσεις όπου επιλέγεις "μόνο φόρτιση". εχει μονο φωτογραφιες και αρχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RigoC Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Καλησπερες σε ολους, μια βοηθεια θα ηθελα. Εχω συνδεσει τα ακουστικα στο κινητο και οταν με καλουν δεν χτυπαει καθολου το τηλεφωνο,σαν να το εχω σε αθορυβο. Τι μπορω να κανω για να ακουγεται ο ηχος κανονικα οταν με καλουν? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efsevi Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 εχω το MT7-TL10 , εβαλα με ΟΤΑ την Β133 , πηγα στο λινκ σου , πατησα το μπλε κουμπακι , κατεβασα το αρχειο στο κινητο 1,8giga περιπου και μετα τι κανω ?? 3-4 σελίδες πιο πίσω έχει αναλυτικές οδηγίες, αν δυσκολευτείς εδώ είμαστε! Παράθεση AM7-TL10 Β553 dual 3ram 64rom medallion edition http://www.vmall.com/product/1668.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikal Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Βρηκα το 3 gb με 16 GB internal στα 385 € απο αυτό το μαγαζι (spemall). Το γνωριζει κανεις; Το εμπιστευόμαστε; Δεν ηξερα οτι υπαρχει εκδοση με 3 gb RAM και 16αρα εσωτερικη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts